Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Annyit beszéltek a palacsintáról, hogy mindjárt nekiállok most sütni

Bár ez nálam nem lenne meglepő, ritkán sütök, akkor is leginkább éjjel
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Már gyúrja a tésztát?

-
Kidus
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ehhhh... bitch

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Jóreggelt mindenkinek!
Imádok élni
Ez most kijött
Megyek is készülődni, még fejbe kell vernem valakit ma egy vinyóval![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Gratka, sok kitartás, meg mindenek

-
Kidus
őstag
Ehh, titeket még fenyegetni meg zsarolni se lehet... milyen világ ez

-
Kidus
őstag
Még valami..
A párkapcsolat a szerelemről, és szeretetről szól, ez pedig összetartozást jelent.
Nem osztozkodást, enyém-tied megkülönböztetést, és nem egymás igényeinek lesz*rását, hanem épp a figyelmet, törődést. Ha ez nincs meg, az az igazán gyanús. 7 év után félni a kötődéstől? Eddig mi volt, tán lakótársi viszony? ( Hozzáteszem, még ott is kialakul ennyi idő után valamiféle kötődés. ) So, nekem ezek szerint kicsit mást jelent szeretni valakit, mást jelent a jó kapcsolat, mást a boldogság. Nem is tudom, ez az egész valahogy meglep, hogy valakinek ez így ''vihető'', és lát benne értelmet. De talán túl sokat beszélek. Abba is hagyom, véletlenül sem akarnék beleszólni, befolyásolni, csak tildy sorait olvasva kikívánkozott belőlem a mély döbbenet. -
Kidus
őstag
Ez inkább a ''leszarom a másikat, úgyis megúszom, ha szépen nézek'' felfogás, nincs tekintettel rád, csak magára, én megmondanám neki, hogy lóf*sz a seggébe, bár ahogy már más is mondotta volt vala, nem is laknék szívesen együtt ilyennel, nem is bírnám sokáig. Ez valahogy olyan elcseszettnek tűnik nekem, az egyik fél azt csinál, amit akar, és nem érdekli, hogy a másik meg szív, és hogy mien rossz neki. Ráadásul párkapcsolat. Na mindegy, hagyjuk, felhúztam magam.
-
Kidus
őstag
Vesztegetés, zsarolás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha megeszi a sajtodat, lemegy a boltba pl. Nem hiszem, hogy nem lehetne megoldani, ennyit az ember megtesz a párjáért, ha még ennyit sem ( bár a kérésed tiszteletben tartásának a hiánya is elég érdekes számomra ), akkor az elég nagy baj.
Ha meg téged hibáztat, mert befal valamit, amiről tudja, hogy nem jó neki, de mégis megeszi, csak hogy kajáljon megint, akkor az megint csak gond.
Nem tudok erre mást mondani, érdekesen mennek felétek az ilyen dolgok
-
Kidus
őstag
Nem értem ezt a kaja dolgot. Azt se nagyon, miért zavarnak az ilyenek.
Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni. Ha meg megette az 1 szem sajtot, hát istenem... belefér
De hogy emiatt akár csak összezördülni is.. nem hogy kiabálni.. nem értem 
-
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
''Kidus: ahogy elnéztelek, elég messze állsz a kockától ''
És ezt mire alapozod kérlekszépen?
Attól függ, honnan közelítjük meg a dolgot, ha akarom, elvagyok gép nélkül, bár nem nagyon tetszik. Pár hétig ok. De ha akaratomon kívül nem jutok gép/net elé, meg tudok bolondulni. Sok emberrel teló helyett neten tartom a kapcsolatot, talikat is így beszélünk, a fórum is elég rendesen hiányozna 1-2 hét után, warcraftról már nem is beszélve, bár most csak chat kliensem van, azzal vagyok fent, ennyi kell
TV helyett is gép, meg ha melózni kell, akkor is jobb, ha gép előtt vagyok. Ennyiben áll a kockaságom, és még pár apróság. 
De ha a kockát a napfényt nem látott, virtuális világban élő, emberi kapcsolatokat nélkülöző egyénekre próbáljuk definiálni, akik a boltba se mennek le, csak netről rendelnek, és néha enni is elfelejtenek ( megesett már amúgy
), so, akkor nem vagyok kocka. -
Kidus
őstag
Énisénis

Sörhas: sör bármikor, poci nincs, nem vagyok egy hasnövesztős típus
Póló: Kani.hu és WCG rendező póló
Szemüveg: nincs, bár a sok moncsibambulástól állítólag feles lett, de azt mondták, ha felállok néha nézegetni, elmúlik. Remélem, igazuk van, de ha nem, akkor is csak 10 év múlva lesz a felseből 1es.
Pizza: melegen ameddig bírom, gép előtt, mint minden más kaját
Aztán ha kihűlt, megeszem a maradékot. Kávé és egyéb folyadékok is gép előtt. Bár ebbe talán az is belejátszik, hogy nincs másik asztalom, csak ez, ahol a gép is van.
Egyébként pedig kocka vagyok, és büszkén vállalom
-
Kidus
őstag
Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ma vagyok 1024 napos
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Ez a mai nap tenyleg olyan, mint amit josoltam, csak meg jobban...

Naon lehangolo, elszomorito, egyszeruen nem ertem, miert kellett ez a sok balhe, mi volt ez a nagy lazongas, sokan mondtak sok mindent, neha mar nagyon kinyilt a bicska a zsebemben, megsem nagyon irtam. Nem akartam meg egy lapattal ratenni.
Viszont ezt a postot nem azert irom, hogy akarki is reagaljon ra, sot megkerek mindenkit, hogy ne valaszoljon. Azert irtam le, mert azt szeretnem, hogy mindenki nezzen magaba, es ertekelje a tortenteket. Es vegre felejtsuk el a sardobalast, sot meg az ervelest is, mert ez mar tulmutat az ertelmes vitan, illetve azon a szituacion, amin meg erdemes vitatkozni.
Reszemrol ( leginkabb ) azert jarok ide, mert szeretem a tarsasagot, es azt, amikor nyugi van, megertjuk egymast ( marmint azt, amit a masik mondani szeretne ), es nincs feszko.
Kosz, csak ennyit akartam. -
Kidus
őstag
Nah bent dekkolok melohelyen, ma is kestem negyed orat, mert lerohadt a metro ( ilyen a meseben nincs ). Amugy is hajnalban keltem, tokom tele, megtapostak osszenyomtak, meg minden... sirok is. Azota benyomtam egy kavet, hatha jobb lesz, epp az eredmenyt varom. Angol bill rulz. Ja, es ma tenyleg '' mindenki bekaphassa '' nap van
Foleg, hogy itt leszek fel 6-ig, es mar most cseszegetnek mindenfele baromsaggal. De legalább reggelizni sem tudtam, ebédelni se fogok tudni, na nem baj, majd talán a vacsi osszejon 
-
Kidus
őstag
Ma ''mindenki bekaphassa'' nap van?

-
Kidus
őstag
Látom, érted az egész lényegét...
Csak azt nem tudom, ilyeneket miért kell beírni. Akár meg is tarthatnád magadnak az ilyen megjegyzéseket.
Nekem pl nem az jut eszembe erről, hogy kik és miért, hanem azok a szerencsétlenek, akik ott haltak meg.
Na mindegy...
Engem inkább sokkolt, mint meglepett anno.
Persze, erre most majd lehet mondani, hányan halnak meg naponta máshol. -
Kidus
őstag
15 óra utazás? Ilyen messze kell menni? És mire fel kell ilyen korán ott lenni?
Bár az én hetem sem lesz egyszerű, fél 7-kor indulok reggel, majd fél 6-ig bent leszek, és este 7-re érek haza minden nap, egészen péntekig. Fain lesz
( Nekem is meglesz a 15 óra utazás, de legalább csak 45 óra meló ) -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
''Es mi az oka, hogy ilyen koran kelo lettel?''
Csak neked elárulom... randim van reggelenként
Asszem ez a ''nem csinálok kávét'' nem fog menni, naon nem tudom összeszedni magam.
Éljen a kani, imádom, megint összesz*rta magát, minden reggel össze kell tenni lassan. És ki más ugye... tudnám, mi a baja, na mindegy, még pár ilyen, és talán meg tudom fűzni az illetékest, hogy rendet rakjunk a serveren, meg ilyen apróságok. Ahh, már most kezdek ideges lenni, tényleg jót fog tenni az a kávé. -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
dinka

Amúgy szépjóreggelt mindenkinek. Én se vagyok normális, életemben nem keltem vasárnap reggel fél 7-kor, max ilyenkor feküdtem... de ennek vége
Ma is leszokok a cigiről. Hm... kíváncsi vagyok, meddig fog menni. Kezdem azzal, hogy nem csinálok kávét. Bár akkor lehet, hogy elalszom. Nah, ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mióta beverted a fejed véletlen ( 2szer ), te is rosszul ragozol, úgy érzem

Amúgy ne tudd meg, milyen helyen voltunk tegnap, kis teraszos cucc volt, kinéztük, hogy majd nekünk ott jó lesz. Leültünk, kérdeztük, milyen sör van. Az 1 féle választékból kizárásos alapon kisorsoltuk a nekünk megfelelőt, és elkezdtük iszogatni. Eközben társaságunk harmadik tagja bepróbálkozott egy koktél kérésével. Az nincs. Megpróbálta a paradicsomlét. Az sincs... Volt még valami harmadik próbálkozása, mire a kedves kiszolgáló személyzet felsorolta azt a 3 dolgot, ami a mi sörünkön kívül fellelhető volt. Ebből kiválasztotta az ice teát. Ezek után kihoztak valami érdekes, menzás teára emlékeztető valami.
Mi a tanulság?
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
''De mire fel a békatalp?''
Búvárkodni szokás vele, csak amolyan lajtosan
''No meg a szerszámosláda?''
Motorcsónak, horgászcucc, szigony és egyéb tartozékok a vadászathoz...
A Metaxa meg csak úgy, hogy legyen mit inni/elhozni/ajándékozni, de akkor már nem az volt benne.
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
1. ......., de milyet?
2. ......., de hogyan?
3. ......., de minek? stb.
Nekem ezek a kedvenceim.
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
msn log, nem nyitja.... de még próbálkozom.
köszi a felajánlást, ha minden kötél szakad, ezt fogjuk tenni szerintem ( mármint áttesszük )
-
Kidus
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
assenem, semmiféle ilyen nem nyitja meg rendesen
szerk: grat
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Tulképp nekem kéne tudnom megnyitni a filet, benne van a szerelmünk története

Nagyon kell, mert ki akarjuk nyomtatni és elrakni a leendő unokáinknak megmutatásra
win xp professional (version 2002)
No sp2
Avantot használok, de már mindenhogy próbáltam, Office se ( XP ), explorer se, társítás se, semmi se nem...
Ezt az üzit kapom:
''The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. '' -
Kidus
őstag
Mondasz valamit

Bár most ettem s.o.s. tésztát, jól is laktam kb 3 órára, aztán jöhet a kotyvasztás.
Néha jó lenne még az ősöknél lakni, legalábbis kajaidőben biztos
Így meg senki nem csinál nekem reggelit, meg nem mond esti mesét se, meg minden ilyenek. Viszont nem kell háromszor boltba menni sem, mert pl. elfelejtettek ezt azt mondani
-
Kidus
őstag
1000 napos lettem

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)