Hirdetés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mondjatok egy laptopot ami a következő feltételeimnek megfelel:
-.minimum 3000+ a64, vagy 3ghz p4
- 2*512 ram
- geforce go 6800, vagy valami mobility x800
Jah és az ára is érdekel.
Köszi!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
No emberek, itt a mai agymenés:
Tegnap nem volt kedvem a gép előtt ülni, elővettem egy könyvet, aminek cime: Robinson.
Körülbelül 130 oldalt olvastam belőle majd átgondoltam a dolgokat: na ez a valódi túlélés nem a Survivor, meg a Lost. Arra is kiterjedt a gondolatmenetem, hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, szinte tuti elvéreznék, mert igaz, hogy szerszámokkal elég jó barkácsoló vagyok, de eszközök nélkül meghalnék.
No erre várom a reakciókat! -
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #620 üzenetére
Igen, Vernenek is van sok jó könyve, olvastam is tőle párat, de nem mindig van időm és kedvem olvasni, tegnap rámjött, lehet, hogy ma is rám fog.
Kedden hallgattam a Kossuth rádión egy műsört az időjárásról és klimaváltozásról. Meteorológusok szerint az idei nyár nem a klímaváltozás miatt ilyen esős, hanem, mert az egyik ciklon most érintette hazánkat, nem úgy mint tavaly és tavaly előtt. Lehet, hogy van benne valami.
És utánanéztek, hogy az elmúlt 100 évben hányszor volt fehér karácsony , mert az emberek arra panaszkodtak, hogy ez is a klimaváltozás miatt van. Nos meglepő, de összesen 14 és még 1 (ez 1944 tele, mert onnan nincs feljegyzés, csak feltételezhető, hogy esett a hó) alkalommal volt fehér karácsony! -
(Kolombusz)
veterán
válasz mayerlaci #622 üzenetére
Nem feltétlenül. Az időjárásról nem tudjuk megmondani, hogy emelegebb lesz-e vagy hidegebb. mindkettő elképzelhető! Amit tudunk, hogy sokkal kiszámithatatlanabb lesz, mint most. Tudósok szerint lesznek aszályos évek, amikor tényleg aszály van, és jóval nagyobb, mint az elmúlt 2 évben volt, és lesznek majd olyan évek, amikor hatalmas árvizek várhatók. Hogy melyikből lesz több, azt nem tudjuk. Elképzelhető viszont egy nagy lehűlés is, ha megáll a Golf-áramlat, mint láthattad a Holnapután cimű filmben.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #648 üzenetére
Jaja.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Mondjatok nekem légyszi egy notit, amivel játszhatok is és max 300k-ba kerül! (bruttó kisker ár) -
(Kolombusz)
veterán
válasz Viktor0610 #790 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is. Jó kis turijjon processzor , x700as vga-val
Köszi a segitséget.
Ráadásul Wifi és Acer minőség! -
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #873 üzenetére
Pontosabban a családnak van egy tdci fiestája.
-
(Kolombusz)
veterán
Na látod a sáskáktól is félnék.
A halakhoz is értesz gondolom. Mennyibe kerül valami különlegs trópusi hal? Láttam az egyik plázában egy nagyon vagány akváriumot, mindenféle szines hallal, tengeri kigyóval (ha van ilyen, de nekem kigyónak tűnt). Kb kompletten mennyibe kerülhet egy olyasmi? Az akvárium tisztásának idejére hol kell tartani a halakat? -
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok Off Mesterek!
Ma a következő gondolat fogalmazódott meg bennem:
Az emberek félnek noti venni, mert úgy gondolják, hogy az nekik nagyon drága. Egy picit ezen a szálon gondolkozva a következőre jutottam:
Vegyük a következő notit:
-AMD Turion 1MB 1800 mhz
-512 mb ram
-ATi Mobility x700 128 mb
-80gb winchester
-8x dvd-rw
-wlan
-lan
-Wxga 15,4'' TFT
Ez igy Acer márkanév alatt 320kba kerül.
Nézzünk egy hasonló teljesitményű asztali gépet:
-AMD A64 3000+ s939
-MSI K8N Neo 4-F
-512 MB DDR 400
-Ati radeon x700 pro 128 mb
-Samsung 80GB 7200 rpm
-Pio 109
-Wlan
-15'' TFT valamelyik jobb márkából
-Egér, billentyűzet, mondjuk logitech
-Egy stereo genius hangfal
-Táp, hűtés, ház - kb 25k.
ÉS bizony, ha ezt újonnan veszed, könnyen 200k felé lendül a mutató. Ekkor viszont még semmi extra dolog, az olcsó logitech egér, gagyi táp és ház, hűtés.
Legyen mondjuk 100 k a különbség a noti és az asztali gép között. Lássuk mit ér ez a 100k.
Az asztali gép előnye kétségtelenül a sokkal komolyabb tuningolhatóságban rejlik, valamint nehezebb ellopni.
A noti cserébe ha kell szünetmentes tápként tudja használni az akksit, bárhová magaddal viheted, kevés helyet foglal, nincs a rengeteg kábel, cserébe könnyű ellopni a kezedből. Viszont ebben a 100kban benne még a mobil technológiák kifejlesztése, ugyanis egy turion procit kitalálni és izmosra tervezni nem egy könnyű dolog, és nem 2 ftba kerül.
Félreértés ne essék, én nem akarok senkit tömeges noti vásárlásra ösztönözni, de ha kicsit tehetősebb vagy, akkor érdemes elgondolkozni esetleg egy laptopon is. -
-
(Kolombusz)
veterán
Ennyit a nők egy csoportjáról, akinek nem inge ne vegye magára:
Ma haverral elhivtunk 2 csajt moziba, mindet ismerjük, ők is ismernek minket (lehet ezért nem jöttek ).
Szóval a megbeszélt időpont előtt jó 15 perccel ott vagyunk a mozinál, mert mi pontos emberkék vagyunk. Várunk-várunk, már megkezdődött a film a műsor szerint, megunjuk, ketten bemegyünk, megnézzük a filmet.
Utána ballagunk fel a főutcám, és mit látunk?
A két kis cicamica (csak hogy nehogy csúnyát mondjak) ott sétál még újabb két kis cicamicával.
Tanulság: ne bizz senkiben. -
(Kolombusz)
veterán
jó reggelt minden off függő ph-s barátomnak!
Szeptember 11. Már négy éve volt.
F*sz terroristák, ha keménykedni akarnak, akkor öljék meg Busht, de miért sok ezer ártatlant ölnek meg?
Láttam NYC-ben a halottak névtábláit, rettenetesen hosszú.
MOD:
tényleg légiós moderátorok, Bash és tiv83us!
Ti kire szavaztatok, ha nem titok?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Emberek.
Hatalmas felfedezést tettem. ÉN vagyok a 30001. tag. -
(Kolombusz)
veterán
válasz SPDeluxe1.0 #2446 üzenetére
Gondolom előfizetett az enternethez és a többi szolgáltatóhoz, hogy legyen milyen emailre regisztrálni. Gratula.
Amúgy Vlad nem ilyen. -
(Kolombusz)
veterán
Komolyan mondom, minden elismerésem a moderátoroknak és a házigazdáknak.
Annyi primitív, unintelligens, magát szakértőnek, hozzáértőnek és okosnak vélő user van, hogy el nem lehet mondani.
Nekik pedig ezt hidegvérrel kell kontrollálni. Na én ezt soha nem tudnám csinálni. Nem küldhetnék el senkit a jó büdös qrva anyjába, mert moderátor vagyok, bár ezt most sem teszem, néha igen erősen vissza kell fognom magamat, hogy csúnyát ne irjak valakinek. Csak nehogy valaki egyszer annyira felhúzzon, hogy ne tudjam visszatartani a dühömet. -
(Kolombusz)
veterán
sziasztok
jó reggelt nektek.
melóhelyen új gépek vannak (celerongy 2ghz, 256 mega ram, integrált vga). Ahhoz képest, hogy eddg mik voltak, nem is rossz. De a monitorok nagyon gyengék, régi ibm fosok 60hz-es frissítéssel. -
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #2549 üzenetére
mod: pontos
-
(Kolombusz)
veterán
válasz SPDeluxe1.0 #2553 üzenetére
Volt már rá példa. Tavaly vagy két hétig nem tudtunk az internethez csatlakozni.
Banolták erdeyát. Hoppá ez nem semmi. Pedig jó arc volt, én szerettem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest