Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
jeges
senior tag
no szép jó reggelt minden szorgos offolónak

micsoda termés...kihagytam egy hétvégét, oszt' született vagy 8száz hsz
borzasztó, mennyi függő...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
-
jeges
senior tag
no akkor én is:
sörhas: megvan, nem is olyan kicsi, de már dolgozom rajt', hogy még nagyobb legyen
szemüveg: -4,5 mindkét oldalon. korábban lencse vót, de mostanság inkább üveg
linux póló...no az nincs.
sör: az egyik legjobb dolog, amit valaha is kitaláltak
(lásd az első pontot)
pizza: alkalom-szerűen. nem vetem meg, de megvagyok nélküle.
hja, és ha úgy adódik, gond nélkül eszem-iszon gép közelébe' is, mer' tudok vigyázni, h ne egyem/igyam le![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jóreg mindenkinek
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
némi módosítás: az unicum jó (eddig rendben), az unicum next nem jó (ez hiányzott)

hja, és mi a rák az az rss
-
jeges
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
nem-nem, eszerint a logika szerint az, hogy nem veszik, egész egyszerűen tapasztalati tény, amin nem lehet változtatni, talán csak nagyon korlátozottan, a kalózkodás leküzdésével. más megoldás nem létezik.
pedig bizonyára nagyon sokáig keresték, rengeteg hazai és külföldi tapasztalattal a hátuk megett állítják, amit állítanak. valószínűleg hosszasan, behatóan tanulmányozták mind a nemzetközi tendenciákat, mind a hazai piac (demográfiai, történeti, gazdasági, stb.) sajátosságait, és az idevágó elméleti megalapozottsággal összevetve alakították ki jelenlegi álláspontjukat. -
jeges
senior tag
kicsit off itt az off-topikba', de le köll írjam:
tegnap a hiradóba' vmi kampány (vagy kombájn
... mindegy (by hofi)) eseményét mutatták, amit a proart szervezett (ezek az asva zenei-cd gyártók által alapított megfelelői). az még hagyján, h az egyik ''zenész'' lyányka nem tud egyetlen értelmes, kerek mondatot kimondani (nem lehetett könnyű betanítani, ha olvasni se tud), de akkor jött a proart-os csávó borostás, ''én vagyok a rákendroller''-stílusba', és közölte, hogy magyarországon azér' drágák a cd-k, mer' kevesen veszik, tehát ezen a kevés példányon ''kell'' beszedni a ''jól megérdemelt'' profitot. nos, asszem, most lettem megvilágosodott. 5 év közgazdaság-todomány oktatását rombolta le ez a fickó a forradalmian új értelmezésével. ugyanis jelenleg a világon mindenhol azt tanítják minden közgazdász-palántának, hogy nem azér' drága valami, mer' nem veszik, hanem azér' nem veszik, mer' drága. eddig sötétben botorkáltam, de végre felfénylett az igazság. köszönöm, proart! -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
alig hiszek a szememnek... kora reggel a ph!-n ki kell tolni a 18as karikát?

vmi biztos van a levegőbe'...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jóreg egyébként mindenkinek!
anaqer: hasonlót már jómagam is átéltem, hál'stennek nem lopták el semmim. részvétem.
lady: apjuk is olvashatja mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
honnan gondolod te ezt?

szó sincs róla...
bajuszról jut eszembe: a héten asszonypajtás kinn vót omék-on (orsz. mezőgazd. és élelmiszerip. kiállítás), lehet, h a fotók valamelyikén rajta lehetsz? van itt minden: magyar szürke, holstein fríz, jersey. igaz, vérboci-fajtát nem láttam...
(pedig nagyon jó képek lettek) -
jeges
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
''A Katrina hurrikán után kezdődtek az áradások, miután átszakadt a város északi határát alkotó Pontchartrain tó gátja. A csaknem teljesen zárt, óriási lagúna vízszintje 30 centiméterrel magasabb a Mexikói-öböl szintjénél, és most folyamatosan feltölti az óriási tálat formáló New Orleanst, amelynek nagy része viszont egy-két méterrel a tengerszint alatt fekszik. A vízből a mélyebben fekvő részeken már csak házak teteje látszik ki. A város több, mint 80 százaléka víz alá került. A hurrikán és az árvíz miatt a tengerparton lévő háztömbök tucatjainak híre-hamva sincs, és az összes parti kaszinót elmosta a vihar.'' - origo.hu
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
őőő...sry, b@romságot írtam, a bal felső negyedben a fejecske, két oldalán a két könyök.
a jobb felsőben a méh belső fala, placenta, miegymás
sianis: na hja, ez uh-s felvétel.
hja, és a ''kis dudor''-t nem tudom, de annyi bizonyos, h egy uh-s felvétel nem a ''valóság'', mer' a folyadék és a szilárd anyag határait tapogatja le, de a folyadék mozgása miatt nem igazán tiszta a kép. ha bizonyos helyen ''dudorok'', azonosítatlan ''tárgyak'' látszanak, az lehet a képalkotás hibája is (ha jól tudom persze...)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
esetleg írjon sajátot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk:
tessék, téma:
Bővebben: link
ő a lányunk (legalábbis utoljára azt mondták, h lyány)
szerk2: a jobb felső negyedben látható a feje, a kezevel pedig a füleit ''takarja el''
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
Bővebben: link
az még hagyján, h kirugdalják a fél céget a múlt hét eseményei után, de vajh mi a rákot takar a harmadik pozíció?

-
jeges
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
asszem, most ''esett le'': Te ''eljegyzés'' alatt a családi/társasági eseményt érted. nekem ez nem fontos. ami nekem fontos, az, hogy asszonypajtás tudja, h mit gondolok. tudja, h sztem összetartozunk.
-
jeges
senior tag
eztet a kompromisszum dógot kevéssé értem: közös gyerek ''helyett'' ''csak'' közös lakás? vannak területek, ahol lehet kompomisszumot kötni, de a gyerek-kérdés tipikusan nem ilyen, és a közös lakást sem ilyennek látom.
viktor: nem győztél meg. sztem nem ''kell''. dehát mások vagyunk, máshogy gondolkodunk. -
jeges
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
''én sem akarok házasodni, de az összetartozás sokat jelent.''
erről lenne szó.
a társaságot meg - már elnézést a kifejezésér' - de magasról lesz@rom. ha vkinek nem tetszik, az éppen az ő baja
szerk: szalma: ez azér' nem ennyire egyszerű szerintem. amit írsz, az feltételezi, h mindig mindenről ugyanaz a véleményem, esetleg még megengedhető, h nincs véleményem arról, amiről a páromnak van. ''különvélemény'' esetén mi a követendő? ha úgy gondolom, h mindkettőnknek jobb lenne a. megoldás, akkor is b.-t fogom választani, csak azért, mer' a párom úgy gondolja, és örömet szerenék szerezni?
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
nekem sokkal hatékonyabb volt a tanszéki tanár, mint bármelyik ''külsős''.
nagyon nagy előnye, hogy egészen pontosan tudja, mit követelnek meg. írásbelin vót olyan, h szinte csak a szóról-szóra ''betanult'' hivatalos levél-formátumot kellett ''visszaadni'' (kb. 3 leckében szerepelt, és minden 3. órán szóba került).
szóbelin meg ő is vizsgáztatott másik teremben, de állandóan ''rágta a fülét'' az én bizottságom tagjainak, h milyen voltam, mit lehet ebből kihozni, stb. igaz, ez utóbbihoz a saját emberi hozzáállása is kellett
-
jeges
senior tag
nekem ez német vót ugyan, de nem hiszem, h nagy különbség lenne

mindenesetre az ''iskolai'' nyelvtankönyvben leckénként cca 50-100 ''szakmai'' szó volt az anyag emlékeim szerint (asszem 14 lecke volt mindenestül). kerestem egy egyetemi tanszéki tanárnőt, és hetente egyszer jártam hozzá kb. 3 hónapig. igaz, 2essel, de átmentem (azóta se tudok németül
). -
jeges
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére

te hol szoktál vásárolni?
sztem keress gyorsan egy másik bótot, ahol normális árak vannak
(tusfürdő pl. 400-500ból bőven kigyön, és akkor már nem is a leggagyibbat vettem)
sia: méélen hívtad őket vagy telefonon? egyáltalán kigyönnek megvizsgálni az ilyen problémát? mennyiér'?
hja, és jóreg mindenkinek!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- A magyar Duke Nukem 3D
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)