Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, főleg hogy alig két hónapja vettem... ezzel egy darabig nagyjából lőttek is az A64 upgradenek, átcsoportosítgatás, miegymás. Leginkább mégis az zavar, hogy a) természetesen csak magamat hibáztathatom, ill. b) nincs rá garancia hogy legközelebb nem járok esetleg még rosszabbul...
-
anaqer
veterán
Nem az aminek hangzik. =]
Rövid verzió : pár rendőr ismerőssel iddogáltunk (jómagam persze szokás szerint minden mértéknek híján) - hazafelé menet jól pofáraestem (párszor) - vélhetőleg menet közben ki is raboltak (tárca & teló legalábbis azóta sehol) - rendőrök megtaláltak (ami ellen hevesen védekeztem) - véres képem és enyhe alkoholmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak - hétfő reggelig bent a kórházban tartottak (fejsérüléssel nem viccelnek) - holnaptól megy a körjárat okmányirodákra, bankba, önkormányzathoz, apeh felé, stb. (móka, öröm, kacagás garantált). -
anaqer
veterán
Pffft... gyerekek, ma valaki aludjon helyettem is. De lehetőleg rögtön lásson hozzá, mert ha mégis rám marad a feladat akkor abból itt balhé lesz. Koktélparti után éjszakai ügyeletet elvállalni, ilyet is csak én tudok magamnak beszervezni. Ehh.
[/blog] -
anaqer
veterán
''Mivel nem találtam neki saját topikot, gondoltam indítok egyet.''
lekkedvencebb. mondat. evar. :|
Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Haditechnika, harcászat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest