- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, főleg hogy alig két hónapja vettem... ezzel egy darabig nagyjából lőttek is az A64 upgradenek, átcsoportosítgatás, miegymás. Leginkább mégis az zavar, hogy a) természetesen csak magamat hibáztathatom, ill. b) nincs rá garancia hogy legközelebb nem járok esetleg még rosszabbul...
-
anaqer
veterán
Nem az aminek hangzik. =]
Rövid verzió : pár rendőr ismerőssel iddogáltunk (jómagam persze szokás szerint minden mértéknek híján) - hazafelé menet jól pofáraestem (párszor) - vélhetőleg menet közben ki is raboltak (tárca & teló legalábbis azóta sehol) - rendőrök megtaláltak (ami ellen hevesen védekeztem) - véres képem és enyhe alkoholmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak - hétfő reggelig bent a kórházban tartottak (fejsérüléssel nem viccelnek) - holnaptól megy a körjárat okmányirodákra, bankba, önkormányzathoz, apeh felé, stb. (móka, öröm, kacagás garantált). -
anaqer
veterán
Pffft... gyerekek, ma valaki aludjon helyettem is. De lehetőleg rögtön lásson hozzá, mert ha mégis rám marad a feladat akkor abból itt balhé lesz. Koktélparti után éjszakai ügyeletet elvállalni, ilyet is csak én tudok magamnak beszervezni. Ehh.
[/blog] -
anaqer
veterán
''Mivel nem találtam neki saját topikot, gondoltam indítok egyet.''
lekkedvencebb. mondat. evar. :|
Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest