Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
kymco
veterán
Én sem tudnék senkire sem verőlegényeket küldeni...
de 170000 Ft hiány most teljesen hazavágna minket.
Tavaly egy barátomnak úgy adtam kölcsön ötvenezret, hogy megbeszéltem a feleségemmel, hogy csak annyit adunk kölcsön, amennyit úgy is nélkülözni tudunk, ha nem adják meg. Olyan barátnak ment, aki helyzete miatt (kirabolták) ezt is be kellett kalkulálni... nem lett volna harag belőle, ha nem adja meg, de időre megadta.... -
Cathfaern
nagyúr
Van paródiája is

Bővebben: link -
aDM|RaL^
őstag
vagy akár roflcopterspániel

Bővebben: link
húh de pihent vagyok ma
-
lorcsi
veterán
nem tudom mélyebben én sem vagyok a témában - a spektrumon láttam filmeket róla...csak.
persze nagyon összetett.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom által készített void demo Bővebben: link -> majd ebből készített fractaldreams screensaver Bővebben: link.
Lásd bővebben link az előző hozzászólásomban.
Mikor elfogja a páromat a nagy ''nem tudok mit csinálni, programozni kéne'' érzés, mindig alkot valami hasonló okosságot
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Kiindulásnak ezt a honlapot javasolnám: Bővebben: link.
p -
ladybug
őstag
Hirtelen ezeket találtam.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ő bármit lektorálna, ami kicsit is hasonlít egy receptre. Fogalma sincs a szakácskönyvekről. Bezzeg a PH!
peterkeT:
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Pedig jó dolog főzőcskézni. Én személy szerint szeretek. Igaz ma csak fokhagymás piritós lesz, ecetben áztatott lilahagymával meg kis pirospaprikás szalonna csíkokkal és ezt leöblitem vagy egy liter fincsni mézes teával, aztán befekszek a fürdőkádba olvasni meg aludni egyet!

Aztán meg elinditom az estét.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg van egy nagyon jó medvés receptem is.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Volt egy sztori, mikor olyan 15-16 éves gyerekek lehettünk. A haverral elmentünk horgászni, fogtunk is halat, aztán kitaláltuk, hogy náluk fogunk halászlevet főzni. A halászlébe kell paprika rendesen, így megkértük az anyját, hogy hozzon csípős és édes paprikát is. Hozott, aztán elkeztünk kotyvasztani. Az édesből dögivel bele, a csípősből meg módjával. Kész is lett a leves, kóstolás... Olyan erős volt, mint a méreg, mint kiderült a két adag paprika mindegyike csípős volt. Ha megfőztük, meg is esszük, gondoltuk. Nálunk ez úgy működött, hogy egy kanál leves, egy karéj kenyér, egy pohár víz felváltva. Jött a haver apja, megkóstolta, majd előkapott némi 'kutyapöcse' paprikát, az is vidáman belekarikázta, és ette, mint a vizet. Most akkor neki nem volt ízlelése, vagy mi vagyunk gyengék?...

-
WillChi
őstag
Nekem már volt példa az ilyen evés közbeni röhögésre, de ott, és akkor az cseszett rá, aki levesevés közben megröhögtetett. Tele volt a szám levessel, és akkor jött az 'inger', próbáltam visszatartani egy darabig, de a végeredmény kirobbanó lett, a delikvens meg betakarva...

-
tildy
nagyúr
Szerinted? Még jóhogy attól félek
Nekem sajtlopó /csenő manókák inkább nem kellenek
Egyébként én is oda meg vissza vagyok a trapistáért
xpod: mégegyszer valaki azt mondja norvégiában hideg van annak letöröm a kezét. Nincs hideg. Én sosem vettem fel 2 pulcsit, mégsem fáztam. Mondjuk azt, hogy hosszú a tél, és a tavasz. Szvsz kinn nem fáztam sose annyira, mitn néha idehaza szoktam...
Szó se róla, hoztam norvégiából áfonyalekvárt, amit annyira imád mindenki, hogy azóta megitn hozzattam .Sőt novemberben szerintem a bőröndömben 10 kiló áfonya és egyéb lekvár lesz hazafelé
Képzeljétek el a szinte legdrágább , leggyümölcsösebb itthoni lekvárt: na az ott az alap
És én fél évig azon éltem kb
(Többi kajához képest relative olcsó volt)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
igen, akar logikusnak is tunhetne, amit leirsz, ha az ms csinalna olyan, professzionalis programokat, mint amilyeket nem csinal
de ha csinalna is, es meg esetleg bele is tenne, mar ugrana is a nyakaba a kovetkezo torosztellenes per, vagy rosszallo hozzaszolas (esetleg epp toled), hogy a kocsog rankerolteti a sajat cuccait (en pl maig nem ertem, hogy miert kellett kicincaltatni a wmp-t (jo, tudom, senki ne akarja elmagyarazni, mindossze maskent allok a dologhoz))
a mailkliens, amit irtal, pedig nincs oly mertekig belegyurva, hogy el ne lehetne tuntetni (nekem pl az outlook meg nem akart elojonni, hogy marpedig hasznaljam, de man jelleggel)
#3805: nem az a baj, hogy karakteres feluletrol kell neha turkalni, az meg olykor tetszik is, de az mar sok volt, hogy pl anno a mandrake nem volt hajlando automountolni egy tetves cd-t....
[Szerkesztve] -
escie
őstag
[nem flém, csak társalgás]
''szertntem a Linux soha nem lesz úgy user friendly, mint a windows, mert soha nem fogja elrejteni az igazi ''én''-jét egy graf felület mögé, ''
jajaj, láttál mostanában SuSE-t? na, az ugyanúgy őrjített meg, mint a win, annakidején...
varázsol, automatizál, blahh...
persze valakinek(sokaknak) ez kell, belátom. el sem kell engedned az egeret, nagyon jó admin felülete van. (yast)
amúgy nagyon jó kis cucc, szerintem desktopra ma a legjobb választás... -
VladimirR
nagyúr
hova legyen userfriendly-bb?
barelyik hulyegyerek fel tudja telepiteni, tudja hasznalni, tud rajta internetezni, jatszani, meg verni a mellett, mert meg a 3dmarkot is fel tudja tenni, ami szorja neki a pontokat
na ez az, amiert egy OS userfriendly
az, hogy a linux felpakolasanal, orakig olvasgathatod (de meg akkor sem fogod fel) a tobbezer tetelbol allo csomaglistat, vagy hogy hwcsere utan forgathatsz kernelt, imho mas kategoria
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A Windows nem attól user friendly, hogy minden csavart egy mozdulattal kicserélhetsz rajta, de egy autó sem attól user friendly, hogy akármilyen motort bele tudsz rakni, ha autószerelő vagy.
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
már 1997-ben volt Linuxban vektrografikus prog, (XFIG), GIMP, Latex, Emacs, ott volt az ingyenes SUN által fejlesztett StarOffice. Ehhez képest elenyésző amit a software óriás nyújt ....
De amit nyújt, azt viszont trösztellenesen nyújta.
-
-
faster
nagyúr
A vindóz meg eleve szép, és még csak az sem kell, hogy ciklámen-rózsaszínű átmenetet lehessen csinálni a menüpontok hátterében.

Mert itt most ugye azon megy a görcsölés, hogy mi szép, és mi nem. És az meg egyáltalán ne zavarjon, hogy a sok windowmanagernek s köszönhető, hogy bizonyos alkalmazások nincsenek portolva. De ez lényegtelen, az a fontos, hogy hupikék színűvé lehet varázsolni mindent. -
VladimirR
nagyúr
nem tudom, lehet masok az igenyeink, de nekem tokeletesen megfelel az xp kinezete, felulete, igy 2005-ben is a win98se kinezetre alakitva (azert se, mert sima 98-ban meg nem lehetett a talcara toolbar-okat tenni)
viszont az, hogy 95-ben mar szebb volt, mint most, az eros tulzas, hisz a kde 2 sem volt meg egy kimondott gyongyszem (hiaba harangoztak be, mint vilagmegvaltot) e teren, az pedig ha emlekem nem csal, mar picit kesobb volt
p.s.: jah, es meg csak 2005 van
-
faster
nagyúr
Nem baj, akkor is okádék ronda.
Nálam az nem előny, ha az ablakkezelőt lehet cserélni (mert ez azt is jelenti, hogy ahány ablakkezelő, annyiféle GUI-t kell írni egy adott programhoz)
És én a klasszik kinézetet használom, az pedig alapból benne van a windozeban, nem kell telepítgetni semmit.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
senki nem kenyszerit fegyverrel, hogy hasznalj windoze-t - vagy tevedek?
egyebkent meg a ph ipari hulladek, mert nem jelenik meg a fasza kis bongeszomben - kovetelem, hogy azonnal javiccsak => Bővebben: link -
Ez úgy működik szvsz., ha a Linux lenne elterjedtebb, akkor azt szídná mindenki... Már csak azért is, mert akkor arra írnának mindent, arra írnák a vírusokat, stb... Az lenne összetettebb, tehát nehezebben kezelhető, stb...
Én pl. nagyon meg v.ok elégedve az Intézővel, ritkán használom csak a Total Commandert.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
tabbed borwsing suxx

ildi: plz ne kezdd mar te is
-nincs valami az ms szoftverben => ez mekkora egy rakas szar, meg ilyet sem tud, a krva anyjukat
-beleteszik => koppitjak, lopjak, meghazuttoljak magukat (a tab-okkal kapcsolatban ezt is szajkozta par barom), a kurva anyjukat
-alapbol van valami az ms szoftverben => kocsog buzik, visszaelnek a monopol helyzettel, elnyomjak a kicsiket, a kurva annyukat
van ennek ertelme? -
parandroid
félisten
Szép. Nekem ez is ''csak'' egy hátizsák, de tényleg szép. Mondjuk biztosan csak én nem tudom becsülni a jót, állandóan autóval járok, így nekem a sima notitáska szimpatikusabb. Nézegettem egyébként ilyen félvállraakasztós modelleket is, van egy-két szép darab, ami sportos is meg elegáns is, de mindig másra kell a pénz...
p -
ngabor2
nagyúr
-
Pacák
senior tag
Az egyik kollégám öntapis cetlin kiírta, hogy a monitort tilos törölgetni. A cetlit meg a kávára ragasztotta.
Nekem is körben cetlik vannak a 21'' -os moncsin, itt a munkahelyen. És nagyon csúnyán tudok nézni én is a monitor taperolókra. Mellesleg kurv@ gyorsan mozdul be a kezem a monitorom felé nyúló mutatóujjak láttán.
Nem is tükröződik a monitorom, viszont vastagon poros.
De nem érdekel. Ahogyan nem érdekel az a három pici pötty kóla sem, amit az elődöm hagyott a moncsin.
Ha TFT lenne, akkor pixelhibának látszana.
Ha adnak monitor tisztító folyadékot, akkor takarítok, addig nem nyúlok a monitorhoz. 
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg pizzába süt.
.

Mondd, hogy azt.

Dinamikus ip rulez! 

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/128.gif)