- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Az pedig 4,4 GB nézd meg megint.
Ki látott még ilyet? Vaksi maci? Belefolyt a szemedbe a méz, vagy csak szimplán vak vagy?
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Jah, így már mindjárt más a leányzó fekvése.

Biztos, hogy van hozzá plugin, csak még nem találtam meg.
Amúgy tudtátok, hogy a kislány akkor van megd**va, ha kiesik, vagy kiveszed belőle?
-
MarKoo
addikt
''egyikrol sem irtak...'' - es ez a hangsulyos, mivel egyik muvet sem lattam, vagy olvastam
amit irtam, azt mindossze a kommentekbol szedtem ki, ezt irtak leginkabb
bantani meg akkor sem tudtal volna, ha akarsz
(lathattuk, volt ra pelda a napokban par embertol)
errol jut eszembe: hogyan lehet a leggyorsabban megnyuzni egy macskat?
killerm: es csupan a vicc kedveert van ott, nem pediglen azert, mert vidiota vagy...
[Szerkesztve]Tudom. Én vettem a lapot, remélem te is.

-
MarKoo
addikt
monnyuk van beloluk film is, de egyikrol sem irtak, hogy kimondottan jo lett volna (sot, leginkabb epp ellenkezoleg, nemcsak a megvalositas gyenge, de meg a tortenetet is elrontottak)
Fahrenheit 451: Bővebben: link
Brave new world: Bővebben: link (comment: This is the worst adapation of a book ever made)
vagy: Bővebben: link (nemtom melyik a ketto kozul)
1984: Bővebben: link
szerk.: ehh, a sok vidiota...mindnek ott a tvmusor az asztalon
[Szerkesztve]Lehet, erre nem is gondoltál volna, de azért van ott, hogy tudjam mi megy a tv-ben. Ha lehet ez maradjon a mi titkunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Attól függ, mennyire vagy rá fogékony. Nekem egy napom ment rá a desktopomra ( Bővebben: link ) és folyamatosan bővítgetem, de bele lehet jönni. Ha csak alap dolgokat szeretnél megjeleníteni, akkor pár óra alatt össze tudod dobni. Próbáld ki!

A te desktopod volt az, ami annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, felrakom a Samurize-t és kipróbálom miket is lehet vele csinálni. Nem mondom, hogy nehéz, de azt se hogy könnyű, inkább pepecs meló, mert 5 óráig játszadoztam vele. Arra viszont nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet az MBM futtatása nélkül kiíratni a CPU hőmérsékletet. Úgy látom ez neked sikerült. Hogyan?

De azért még ma folytatom a desktopom testreszabását, mert még csak alap dolgok kerültek bele. -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Remélem nem b@sznak át mint kakit a palánkon, mert előbb a postást fojtom meg, utána meg a feladót.
-
MarKoo
addikt
Szerintetek olyat lehet csinálni, hogy egy utánvételes csomagot csak akkor veszek át, ha meggyőzödök a tartalmáról?
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Remélem mostmár kielégíti az igényeidet a kép.

Nem gondoltam volna hogy valakit is zavarni fog... -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Már a híradóból is a San Andreas folyik.
Bővebben: link
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Örömtánc. Erre vártam.
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Basszus nekem is csak 85%, pedig tegnap néztem a Discovery-t.

-
MarKoo
addikt
Drága Grafiqs!
Aki nem tud helyesen írni, pedig .... az ne szövegeljen nekem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mellesleg nekem tetszik az avatarom, és nem érdekel a véleményed.
Tisztelettel:
az elhagyott helyesírásod (ha valaha volt olyanod
) -
MarKoo
addikt
Te sem láttad még az überszuper tuninghűtős topicomat.

Tudod, azt amelyik 9550est fagypont alá hűt*.
Keresd meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem volt nehéz megtalálni. Bővebben: link

Bazsesz!
Inkább gyere CoDozni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Láttátok már a vliágok harca cimű flimet?
Én ma néztem meg, egész jó, de a végét elcseszték szerintem.
Tulajdonképp mitől döglöttek meg a tripodok?A topikodra regálva: Lehet, hogy nem eléggé figyelemfelkeltő, de kultúrált.
Vagy írjuk oda, hogy ennyi pénzért még egy kapalp ürüléket/kaksit se kapsz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Nekem ne hódoljon senki, csak viselkedjen normálisan.
gyere MSN-re és megbeszélhetjük a dolgot...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
A múmiát nem lehetett volna úgy megcsinálni mint én azt elterveztem és egy egyszerű avatar kellett. Ezt Yaye már tavaly megcsinálta nekem (ezúton szeretném neki megköszönni) és most Bash berakta (szintén köszönöm neki is).
Gambit!
Friss fotó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lord Zero!
Nem nem tanuvédelmi program.
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Pénteken úgy voltam vele hogy pakoltam annyit, hogy megérdemlem azt hogy megnézzem az Időkaput. Pont mikor kezdődött volna bejött ez az ORTT-s maszlag.. Most megint meg akartam nézni és megint nem tudtam. Milyen világ ez?

-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Jah jó hely Biri, rokonoknál voltam ott.
Hallottam én is erről a ruha dologról, de nekem nagyon bejött a hely. Bevittek és jól éreztük magunkat.
Bazsesz!
Ne engedd, hogy kihasználjanak! Ha gondolod vegyél fel MSN-re. -
MarKoo
addikt
Túl sok tudományos fantasztikus hiperszónikus filmet nézel.

Amúgy Nyíregyházán voltam és a mellett egy faluban (Biri). Szombaton amikor mentem jól be....., csütörtökön pedig Nyíregyen a N0X-ban jól be....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval jó volt. Azt hiszem áttörtem a gátlásaim és végre éltem.
-
MarKoo
addikt
20 éves koromban még néha, 3 havonta rámjött egy fájdalom, hogy nincs apám, de 20 perc alatt túltettem magam rajta. Anyám soha nem volt. Ő emmiatt nem is hiányzott, és nem is hiányzik. Nem is tudom milyen lehetett volna, vagy lehetne ...

Van amikor jobb ha nincsnenek szülök.a közelben, mert extra mód tudnak a szeretet, és az odafigyelés jegyében kontorolt gyakorolni, és uralmat kiépíteni az önálóság felé haaldó gyermekeken, esetleg ifjú párokon.....
Nem egy házasság ment már tönkre, mert a pár valamely szülő közelébe költözött, és elindult a szülő beleszólási határainak kiterjeszutése a fiatal pár házassága fölé .....Nekem hála istennek van anyukám, nem is tudom mi lenne velem nélküle.
Rám még most gyakrabban rámjön a fájdalom, de remélem, hogy az idő majd mindent ''megold''. -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Csak lézengtem a neten, sehol nem találtam a helyem.

Most végre megvan...
pÉn se találtam.

rii!
Nem, nem benned van a hiba. -
MarKoo
addikt
Hazajöttem. Gondolom nagyon örültök ti is, mert én igen.
Hiányzott a PH nagyon. -
MarKoo
addikt
sajat gepedrol nem megy, toltsd fel a kepet ide => Bővebben: link, vagy ide => Bővebben: link
killerm: nem ugy volt, hogy Te nyaralsz? TAKAROGGY A GEP KOZELIBU'!!!
(
)
[Szerkesztve]De, úgy volt, de megtudtam, hogy itt is van net. Modem rulz.
Nah mennem kell, majd szombaton jövök. -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Nah lassan érzékeny búcsút kell vennem tőletek, mert egy hétig nem leszek.
Legyetek jók. (azért még vagyok egy kis ideig) -
MarKoo
addikt
Ez nem jó hír. Nekem szerencsére nem szokott szarakodni.

Gh0sT!
Nagyon sok esetben megsérül a romship (nekem nem ez a szó rémlik
) is. Szóval nagyon nagy mákos az aki nem nyírja ki csutkára a chipet. Nekem is sikerült már egy (mint utólag kiderült nem kóser) lapot ''kinyírnom''. -
MarKoo
addikt
Ne érezd magad magányosnak. Mi megvédünk.

Egyébként nem riaszt minket semmilyen script, csak szolgálunk és védünk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein!
Életemben nem használtam még azt a funkciót...
WN31RD!
Akkor MSN.
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Mi bajod a tejjel? Tök zsír a csomagolása

A NŐK VÉDELMÉRE
Meg amúgy is ezeket te is mind meg tudod csinálni.
Te is tudsz nedves lenni fürdés nélkül. Csak nyakon kell önteni egy vödör vízzel...
Te is tudsz hülyeségeket beszélni, mikor meg se lettél kérdezve.
Mint most ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vérzésnél kicsit komplikáltan kell csinálni a dolgokat, de meglehet azt
Mindössze egy jellel kell összefutnod: Bővebben: link ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát a tejadással se kell messze menni... Elmész a boltba veszel egy liter tejet, és odaadod valakinek
Az ember mindig jobbat vár.
Semmi bajom a tejjel.
Vicc volt.
-
MarKoo
addikt
Nah akkor egy durvább poén következne.
Mi a női nem négy csodája?
Nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül.
(elnézést a hölgyektől természetesen ez csak egy poén) -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Én is zártam már olyan topikot, amit később kinyitottunk, mert rossz döntést hoztam.

-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Na ilyen a kép néha. A szövegek melletti csíkokat kell figyelni.
A nagyon ramaty kép akkor van, ha játékból visszatér fagyásból.
Szóval vga hiba? És mi? Memó vagy GPU?
Még sosem vittem vissza semmit gariba. Elkezdik majd vitatni, meg bevizsgálják? Nekem arra nincs időm, nincs másik karim. Cserébe adnak másikat? Hisznek nekem vagy tesztelgetnek? Én sem tudom mindig reprodukálni a dolgot amúgy. Nem mindig ilyen...Úgy tűnik GPU hiba, de előtte egy másik alaplapban is ki lehetne próbálni, mert elképzelhető, hogy kevés feszt kap. Ha viszont másik konfigban is ezt produkálja, akkor irány a bolt.

-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Szevasztok! Na egy evig megint nem megyek sehova szerintem. Tegnap megint sikerult az egyik legkozismertebb barban hulyet csinalni magambol. Jol betunkoltam az agyam, aztan kedves baratom beszolt, hogy ''nem mered elenekelni Celion Dion-tol a Titanicos zenet...!'' /Karoakoe party rulzz..../ hat mertem....muhahaha

ui: De legalabb nyertem egy karton sorocsket
Ugye fel van véve?

-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Ráül. Beindít. Gázt tövig húz. Lenni boldog.

-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Szerintem kicsit elvetetted a súlykot...

-
MarKoo
addikt
Ami nalad ugymukodik, hogy kinyillik a varazskonyv egy piros pentagrammaval a boritojan

Bővebben: linkTe sokkal jobban tudod ezeket a dolgokat mint én. (a semminél több)
Szóval nem is tudom, hogy kinek van ehhez köze.![[kép] [kép]](http://www.forumcenter.hu/images/smilies/fuck.gif)
-
MarKoo
addikt
Bizti megint zero - tolerance van hirdetve !

Van a billentyűn egy led, ami alá az van írva, hogy Zero tolerance. És ha gáz van egyszerre az összes mod billentyűzetén kigyullad és elénk tárul a speckó bill.

-
MarKoo
addikt
Nem annyira fontos. Akkor majd e-mailben megdumáljuk.

-
MarKoo
addikt
Szépjóreggelt.
Most keltem, pedig este nem is voltam fent sokáig, csak 2-ig. -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Csak hogy csökkentsük a flame kialakulások esélyeit.

-
MarKoo
addikt
Nagyon lilám nem volt, csak láttam. Régen minden nap foglalkoztam velük, de mostmár nem annyira pedig még mindig szeretem őket.
Naon sok van, de már nem viszem túlzásba a gondozásukat. -
MarKoo
addikt
Kék virágú kaktuszt látott már valaki? Eddig bárhol kérdeztem, mély hallgatás, setleg vállvonogatás (
) volt a válasz. De nekem kezd elegem lenni abból, hogy a kaktuszaim színválasztéka kimerül a piros különböző árnyalataiban és a fehérben. Esetleg sárga még van, de kéket sehol nem találok.
Nekem is csak a piros összes árnyalata
fehér meg sárga, de kék nincs. Azt hiszem tényleg nincs, csak maximum nagyon lila. 
-
MarKoo
addikt
Sajnos nagyon pörgős, de nagy az isten állatkertje.
Írok mindent, szal logolva van.
Múltkor is egy teljes üzenetet kaptunk nickekből. -
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
A béke kedvéért módosítom.
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Régebben volt egy topic, ahol a kedvenc italaikat írták le az emberek, bár az is lehet hogy a post amire gondolok az offtopicban hangzott el. Nos itt egy debreceni illető mesélt egy bizonyos helyről, ahol tea és kávé keverékét adják ami nagyon jó meg minden, említik benne az ital nevét is. Aki nekem ezt a postot megtalálja, annak fizetek két sört ph táborban.
Talán törölve lett.
Amúgy ngabor2 írta és az ital neve: pina~ colada. Az tényleg nagyon finom amúgy, csak ő nem azt a ''receptet'' írta le, ahogy én ismerem.
Ez nem 100% -
MarKoo
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 89% (3hónap Garancia)
- Eladó egy clevo 775TM1
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A terheltésget ki lehet iratni nélküle is, de a hőmérsékletekhez kelleni fog. Lehet, hogy van valami plugin is hozzá, de még nem túrtam át annyira a hivatalos oldalt.

Alig bírtam ki.

![[kép] [kép]](http://freespace.virgin.net/glasbury.scouts/beaver%20mascot.gif)

Nektek is szokott ilyen lenni? Nagyon pocsék.