- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Bővebben: link
Ennyit sikerült eddig találnom. De elvileg kell hogy legyen minden ilyen nagyobb helyen.
Ez azt mondja, van:
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Juliette Lewis meg amugy is egy allat noszemely

Bővebben: linkNem semmi, erről nem is tudtam ^^
Kíváncsi lettem, milyen hangja lehet. -
Kidus
őstag
no...jó nagyot kívánok mindenkinek!

az ember fia hazagyün egy hét után, oszt megen' kettővel több modi van... (nekik (ofkorz batman & loretto) egyébként szívből kívánok rengeteg jó melót
)
grat skacok!
csak mellékesen jegyezném meg: tarantino gyári hülye, de mind a kutyaszorítóban-nal, mind a ponyvaregénnyel nagyon nagyot alkotott (utóbbi nekem a 90es évek legjobb filmje). annak a fickónak egyszerűen fergeteges a sztori-vezetése.
Alapmű mind, hihetetlen a csóka

Az Alkonyattól pirkadatig is elkezdődik mint thriller, aztán átvált horrorba, és végig ott van az a sajátos humor, tetszett az elgondolás, meg az egész úgy ahogy van. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Én fent vagyok, zenélek, huhogok, néha ülve dancelek, aztán majd 9kor, mikor indulnom kéne, álmos leszek, és zombiként járom majd a várost

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Le a ház elé, sétálni. De gondolkozom, hogy többet nem hozom fel. Egész nap it nyávog hogy le akar menni, és mindenhová odapisil, ha nem figyelek 3 másodpercre. Kicsit uncsi

-
Kidus
őstag
Hajnali 4kor feküdtem, fél 8kor keltettek.

Megjött albérlőm, majd megkért, hogy vigyem le a macskát, és menjek neki le a boltba. Mondom hadd ne. Levittem a macskát, feljöttem. Kezembe nyomta a pénzt, mi kell a boltból.... ok... Ő szarul van. És én?? Végülis 3 óra alvás után nem is értem mi bajom van. Torkom fáj, gyomrom is ( arra kaptam gyógyszert, szedhetem minden nap ), és még ki is akasztanak. Újabb fain nap
-
Kidus
őstag
Hály evribádi,örülök a viszontlátásnak!!
Hihetetlen,de próbaképpen beírtam az oldal címét(mindennap töppször is
) aztán eccercsak hopsz látom betöltötte az oldalt egy hét elteltével !! 
Naon jó itt ismét itt köztetek,( remélem ez így is marad má'˙
)Szia, te kérdezted, ha jól tudom, hogy győri vagyok-e.
Honnan jött a kérdés? Mondtam volna vmikor? Mert egyébként igen, győri voltam, de most már csak hétvégenként járok haza, maradék időmben pesti lettem.
Ui: örülök, hogy nem szivattak meg nagyon ezzel a tiltás témával
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Megjöttem, gondoltam beköszönök, pusza all

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Arc Raiders
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Pavilion Power FHD GAMER notebook - i5 7300HQ 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX1050 4GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legyetek jók. (azért még vagyok egy kis ideig)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)