Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
a_tesz
Korrektor
válasz
VladimirR
üzenetére
na jó akkor inkább beszélgessünk kicsit még a krémsajtok tulajdonságairól
szóval pl tudtommal a tiramisuban is sajt van, mégis iszonyat finom. de nemtudom, volt-e anno szerencséd ehhez a nevezett mese sajthoz, hát öö, kicsit távolabb esik a tiramisutól, bár a 15 éves emlékek azt mondják, megszépülnek...
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
na jó, ízlésről vitatkozni...
mellesleg én már nem emlékszem, hogy szerettem-e, csak arra, hogy ilyen is volt, és ha egyszer még ehetnék olyat, biztos nem hagynám ki, pontosan a hagyományostól eltérő ízvilág miatt 
Incognito: attól tartok, boltban... még valahol múltkor mintha árlistán láttam volna
-
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
he-he, amikor tavaly kificamodott a bokám, kérlekszépen elküldtek a róna utcai korházból a mexikói úti balesetire, mert hogy csak ott tudnak fogadni, de ott meg nem fogadtak, mert aznap már túl sok betegük volt

úgyhogy hazabicegtem/troliztam, két nap múlva kutya bajom nem volt, ha meg ott hozzányúlnak, ki tudja mi lesz velem... szóval ez összességében még jó is, amúgyse preferálom a dokikat, csak kicsit furán fel volt dagadva... -
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
![[kép] [kép]](http://freespace.virgin.net/glasbury.scouts/beaver%20mascot.gif)

(de csak mert nyíregyházán buliztál
)
szerk:#3989: igen
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
tévedés, VladimirR most úgy tesz, mintha valami nagyot alkotna a PH!-nak, közben titokban megbeszélte Parcit, és kap egy ATYAÚRISTEN rangot a neve alá, és minden útjába eső elemet kigyomlál.. (asszem én leszek az első
)
ps.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: és akkor a világuralmi terveiről még nem is beszéltem
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
márpedig de van, de van... ha más nem, valakinél elfekvőben hulladéknak, vagy nokia utángyártott headsetek jackje, de van. a forrasztás meg nem egy nagy ördöngősség, de ha nem érzed magadban az erőt, Luke, biztos van olyan ismerősöd, aki szívesen megcsinálja mondjuk egy sörért...
-
a_tesz
Korrektor
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- World of Tanks - OFF topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én hülye meg nekiálltam fényképezni...
más kérdés, hogy nem igazán sikerült elkapni, egy képen látszik egy halvány villámlás-csík, meg egyik képen relatíve világos az égbolt teteje, és ennyi... nemhiába ezt nem így szokták...
szóval pl tudtommal a tiramisuban is sajt van, mégis iszonyat finom. de nemtudom, volt-e anno szerencséd ehhez a nevezett mese sajthoz, hát öö, kicsit távolabb esik a tiramisutól, bár a 15 éves emlékek azt mondják, megszépülnek...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
irigyellek, tudod-e?!
)