Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
nézzed a mágustopicot, hogy tutdjál válaszolni, mert ha kell csinálni kaját, akkor sietni kell!
-
Bencom
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére

akkor off:
az asdf jklé -ről melyik újjal kell merre lépni szabályosan ahhoz, hogy leírtd a ''hülye'' szót?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencom
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
nem láttam a válaszokat, mert a keresőt bújtam és nem frissítettem az oldalt, így megeshet, hogy nem láttam mi van, vagy reméltem, hogy írtatok valamit, de ez akkor si az offtopic, és itt lehet...
de most már télleg leállok, és hagyom a fenébe... most a topicjaimat nézegetem... -
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
megnéztem az én topicjaimat, de kihagyott belőle kettőt is: a legelsőt és a legutolsót

-
Bencom
senior tag
de szar

csak az ''a'' betűvel kezdődő nevek közül vagy kb1500 felhasználó, akinek három, vagy annál kevesebb hsz-e volt, és 50 napnál régebbi
ezeket nem lehet törölni a nyílvátartásból? -
Bencom
senior tag
nah, rákerestem saját magamra, bár nem pont erre gondoltam, de ez a hsz/nap opció nagyon komoly

Vlad. csak így tovább!

-
Bencom
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
szorosan az aláírásodra:
(a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem)
a töritanárunk másfél órás beszámolót tartott ennek a mondatnak a jelentősségéről, mert ezt valami levélben fogták el, és érdekes volt, meg minden, csak mivel az órák 45 percesek, ezért még óra után is ott tartottminket, és lekéstem a buszomat
(mert hogy utolsó óra volt) -
Bencom
senior tag
erről lenne szó:Bővebben: link
MOD: csak azért ide szúrom be, mert nem akartam neki külön topicot nyitni
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
gyerekek!
van valaki, akinek kell az a BMX, ami benne van aláírásba?
szeretném már kiszedni belőle, de ahhoz el kell adni, most viszont lenne más is, amit be kéne szúrni, de úgy meg már túl hosszú lenne
-
Bencom
senior tag
JAAAAAAAAAAJJJJ!
most a pillanaton néztem meg a From Dask till Dawn című Quentin Tarantino filmet, és ilyen beteg, pszichopata nemnormális értelmetlen filmet még az életemben nem láttam

a Kill Bill se volt normális, de ez ezerszer dúrvább!
de legalább szép volt a főszereplő csaj
Juilette Lewis... a Főszereplő meg George Clooni (így kell leírni?
) -
Bencom
senior tag
azt a hsz-t pont láttam a Javítsuk a PH!-t topicban, amiben Vlad írta, hogy várja a választ Parcitól.
de nagyon titkolózós ám!
-
Bencom
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
aki ért hozzá, annak könnyű

a sortörés az a < br > szóközök nélkül?
a tesóm szerkesztette annakidején a NICE.hu-t (már nem) és ő használt ilyeneket... de hogy itt is működik e, azt nem tudom
Bash: benne van az alapelvekbe
? régen olvastam már el, de akkor még alig egy ánégyes oldalnyi volt, most nemtommennyi... -
Bencom
senior tag
VladimirR: amúgy mi indul szombatéjjel?

az apokalipszits indítottad el, vagy csak a tokaji vulkánt?
-
Bencom
senior tag
egyébként miért van az, hogy minden egyes adatmódosításkor külön be kell pipálni az ''elfogadom az alapelveket'' részt?

-
Bencom
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
neked mindíg milyen grafikus megjelenésű HÁROMSOROS aláírásaid vannak

hogy látod, hogy jó e?
vagy kikisérletezed, hogy mikor megy át új sorba?
A hsz-edre: nem, nem volt véletlen, ugyanis az egyiket én kértem, hogy nyissák ki (igaz, azóta én magam zárattam is (mert én rendet tartok magam után!)) a másik viszont még mindíg én, és MÁGUS, Szerepjáték a címe, amibe megkérlek, hogy el nem kezdj hülyeségeket írni!
-
Bencom
senior tag
az aláírásom végére meg oda is írtam, hogy tudom, hosszú, de el kell adnom valahogy a bringát

tod mit? amint megveszed, lerövíditem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencom
senior tag
az offtopichoz szólhat 'nem moderátor' is?
nekem is volt már olyan topicom, amit zártak, aztán kinyitottak
-
Bencom
senior tag
télleg, nekem megvan a Starcraft, és tök jó játék, csak az a szar, hogy nagyon hamar elfogynak benne a nyersanyagok

na meg, volt már egyszer fenn a gépen, de helyhiány miatt le kellett szedni, és azóta nem fogadja el a telepítőkódot
tudja valaki, hogy miért van ez?
-
Bencom
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Ja, amikot felsoroltál, tök jók, de kihagytad a Rise Of Nationns-t, azt nyomom manapság... meg akinek naggyon sok ideje van, annak az A.D. 1503 nevű játékot (stratégia szintén) tudnám ajánlani...
A cs-n kívül a sima alap Half-life is rendelkezik multiplayer móddal, de a HL2 odaveri

-
Bencom
senior tag
jó reggelt mindenkinek!
ázott meg valaki tegnap este (főleg nyíregy környékén?
) -
Bencom
senior tag
na, akkor most ebben a pillanatban kell megnyitni a helyesírási topicot, amit bízzunk Gambitra, mert már régebben is volt róla szó, és már úgyis nagyon elkanyarodtunk ebbe az irányba

-
Bencom
senior tag
teljesen igazad van.. csak mindjárt kezdődik a nyíregyi tali, és apám is itt sündörög mögöttem, hogy felálítson a gép elől...ezért kapkodok egy kicsit...
mellesleg sok olyan ember van, aki nem elég hogy hibásan, de még ékezet nélkül is ír, és mikor megjegyzést tettem rá, majd' leharapták a fejem
-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
nem tudok ilyen gyorsan írni, meg gondolkozni is

három topicban vagyok most párhuzamsan benne (ha nem hiszed nézd meg a postokat Nyíegyháza, BF2 és Off topic) három ablak van fenn egyszeree, így örülök, hogy eddig legalább nem ide írtam a talik helyét nyíregyen, és hogy mit csináltam a battlafieldben...ja és a java nemcsak helyesírási hiba, hanem elírás is...
kcsit le kéne lassulni, de hát szorít az idő
-
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Én is utálom a gyógyszereket, csak mégis rengeteget kell szednem sajnos, de azt elhiszem, hogy hat (pedig az egyikről kiderült, hogy pont ilyen placebógyógyszer) és valamit csinál is..
felyfályáscsillapítót viszont pont azért nem veszek be, mert elmúasztom magamnak (igaz, volt egy olyan időszak, hogy három hónapon keresztül folyamatosan egy élas nyumást éreztem a koponyámban, és elég ingerlékeny voltam, de aztán csak elmúlt.
Gambit: én is erre gondoltam... -
Bencom
senior tag
nekem nem mindíg működik, főleg az a része, hogy a fórumtémában, de pédul ha beírom a keresőbe, hogy ''Könyvírók'', akkor nem találja meg a Könyvírók topicja -- Írások és Kritikák c. topicomat, viszont ha azt írom, hogy Írások és Kritikák, akor egyből kidobja

trükkös nagyon
és az a rész, hogy keresés a fórumtémában és fórumtémában rendesen bekavar, pedig eredetileg nem is ez volt a neve, és ha már megváltoztatták, tehettek volna valami külömbséget
-
Bencom
senior tag
néheány javaslatom már megfogadtatott (pl az uccsó-hsz számot először tizenötre, aztán húszra emelni) de sok jó ötletet le sem reagált...

(Nem, itt nem a szépségversenye gondolok, hanem volt ott még sok minden, amit másokkal közösen javasoltam.) -
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
úgy hvják, agykontroll, és a különböző fizikai fájdalmak (éhség, zúzódás, betegség stb..) agyra (érzékekre) irányuló hatásait lehet módosítani...
van erről egy nagyon hosszú könyv, és nehéz elsajátítani, és nem is próbálom meg egy hsz-ben összefoglalni, mert lehetetlen...
hallottál már a placebó gyógyszerekről?
az az, hogy ha valakinek súlyos betegsége van, adnak neki valami egyszerű vitamint, és elhitetik vele, hogy ez használ...
ő hisz is a gyógyszerben, ezért szinte indokolatlanul meggyógyul. na, az agykontrol az valami ilyesmi, csak ott te magad csinálod magaddal. -
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
én is sok minden abszurd dologban hiszek, de az álomfejtés nincs köztük... ennyi...
hiszek például az agykontrollban, de nem igazán hiszek istenben...
hiszek a SORS létezésében, de nem hiszek a horoszkópban...
ezek pedíg azért vannak, mert az imáim és álmaim és a horoszkópjaim még sosem váltak valóra, de a saját fájdalmamat már tudtam csökkenteni egy ön-hipnózis nevezetű szépséggel, és hiszem, hogy semmi sem történik véletlenül... -
Bencom
senior tag
még mindíg nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz valaki moderátor, meg hogy mivel jár ez...
MOD:pedig még nem is múltál két éves, de valszeg te vagy az egyetlen tag, akinek minden ki van töltve az adatainál
bár ez a Kiskunborzasztó nem hiszem, hogy távol van Alsóbögyörősvalagpuszta-Bivalybasznádtól...
[Szerkesztve] -
-
Bencom
senior tag
Esmein: te mióta vagy moderátor?

Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)