Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
-
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
mr.geeZ
aktív tag
A kódot elvileg el kéne fogadja, nem lehet, hogy elírsz valamit? Azt nem tudja valaki, hogy miért nem ismeri fel az eredeti CDmet a gép, és írja ki, hogy rakjam be a lemezt
Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én. -
-
mr.geeZ
aktív tag
Tanmese-csokor lefekvés előtt englisül tudóknak: Bővebben: link
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Incognito
üzenetére
Bővebben: link kis filekezelés tutorial. Szövegdobozból postolni meg már gyerekjáték. Vagy egy all in one megoldás érdekelne?
Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gumi és felni topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)