Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
mr.geeZ
aktív tag
A kódot elvileg el kéne fogadja, nem lehet, hogy elírsz valamit? Azt nem tudja valaki, hogy miért nem ismeri fel az eredeti CDmet a gép, és írja ki, hogy rakjam be a lemezt
Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én. -
-
mr.geeZ
aktív tag
Tanmese-csokor lefekvés előtt englisül tudóknak: Bővebben: link
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Incognito
üzenetére
Bővebben: link kis filekezelés tutorial. Szövegdobozból postolni meg már gyerekjáték. Vagy egy all in one megoldás érdekelne?
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)