Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szep joestet!
Kubai nok a brazil nok mellett viszik a primet /a magyar lanyok mogott persze...
/ szoval irigyellek 
Ma talalkoztam egy 27 eves kis angyali csajjal a lobby-ban szinten, magyar volt, gondolom latta a nametag-em es ramkoszont magyarul en meg igen elcsodalkoztam hiszen nemtul gyakori, hogy magyarul koszonnek ram.
Nagyon aranyos volt /kar, hogy ferjezett -egy jo 25 evvel korosabb angol uriember szemelyeben aki mellesleg kaliforniaban egy cegigazgato/ eldumaltunk vagy ket orat.
Egyebkent az en estem szar volt, nagyot cumiztunk ismet, kikaptam egy 200 fos paraszt ugyved bandat akik reszegen randaliroztak mindenfele...
Holnap ugyanez...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/ szoval irigyellek