- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Tudjátok mi a durva, én barlangturát vezettem egy kolégámmal és hát előre mentem a csoportól , mert hát miért ne
...és szétesett a lámpám.....(világitás, sem természetes fény nincs ezen a szakaszon
)...na kicsit meglepődtem..olyan sötétet csak akkor látam amikor direkt csináltunk
......vazz nagyon xar érzés...de mákom volt mert pár perc után rájöttm, hogy arra jön a csopor is....vagyis 50% esélyem volt rá....de tuti kerestek volna pár nap mulva
[Szerkesztve] -
-
a_tesz
Korrektor
na jó, ízlésről vitatkozni...
mellesleg én már nem emlékszem, hogy szerettem-e, csak arra, hogy ilyen is volt, és ha egyszer még ehetnék olyat, biztos nem hagynám ki, pontosan a hagyományostól eltérő ízvilág miatt 
Incognito: attól tartok, boltban... még valahol múltkor mintha árlistán láttam volna
-
tildy
nagyúr
Én áttértema voipbusterre. Ingyen hívok igaz csak egy percig hazai vezetékes számokat.Sőt a hangminőség is jó.
Ma már nem is tudom, talán 10*1 percet cseverésztem ratja?
erdeya: de bizony van párja hangátvitelben is. Bár norvégiából felváltva használtam messengerrel, de sima modemen nagyon gáz volt, sokszor összetorlódott ahang meg miegymás.
Viszont ez voipbuster szerintem sokkal jobb hangminőségben
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
keresnek:
Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
A linkelt képen vázolom, milyen hibák jelentkeznek. A kép csak illusztráció, ez a melóhelyi gép, de hasonló szituációban történik a dolog, tehát pl. a start menű bontásakor.
Bővebben: link
Szerintetek VGA?? -
tildy
nagyúr
Hát bocs, de nekem 25 foknál már gyöngyözik a hátamona víz.
Szvsz 20at kéne beállítaniuk. Én utáloma hőséget, és azt sem szeretem ha normál vonatban felhúzzák az ablkaot, hiogy jajj huzat van, miközben odakinn meg 35 fok.
Egyébként jogos, hogy ic-n ne lehessen lehúzni az ablakot, de akkor lmeg legyen 20-22 fok.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Hát nekem mikor fáj , meg kell állnom és le kell ülnöm mert annyira fáj, lehet el kellene mennem ultrahangra.És nem rövid hanem sokáig fáj huzamosan utána elmulik és pár napig semmi.
Szerintem ott a bélrendszer van, bár nem vagyok benne bizti az anatomi könyvem most nem hoztam haza.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- CASIO órák kedvelők topicja!
- RAM topik
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...na kicsit meglepődtem..olyan sötétet csak akkor látam amikor direkt csináltunk

Ezvan, akkor ez kimaradt...
mellesleg én már nem emlékszem, hogy szerettem-e, csak arra, hogy ilyen is volt, és ha egyszer még ehetnék olyat, biztos nem hagynám ki, pontosan a hagyományostól eltérő ízvilág miatt 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)