Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok! Egy kis segítségre, tanácsra, bíztatásra van szükségem! Nos, bízniszeletem egy Asus 9600 xt kártyát, bedobtam a gépbe, mindent feltettem ami illik, a probléma viszont a következő: A kártya néha elindul szépen semmi gond, viszont van olyan, hogy indulás után összemegy a kép a monitoron, és 4 bitesre vált a színmélység! És kiír valami problémát a display drivével kapcsolatban!
Szóval nyugtassatok meg, hogy ez a kis tápomnak köszönhető csak.Ugyanis 250 w-tos táp hajtja a névjegyemben található konfigomat, persze már az új kártyával!!!! -
penge111
addikt
Oké köszi!
-
penge111
addikt
Figyu én pénzügyekben nagyon hülye vagyok én 110 bruttót keresek, de 83-at kapok kézbe, akkor nekem érdemes belemenni a sulinetes programba?
-
penge111
addikt
Akkor most vissza lehet igényelni azt a max 60 gurigát vagy sem?
-
penge111
addikt
Sziasztok a sulinettel kapcsolatban szeretnék érdeklődni! Nagy jából mindennel tisztába vagyok, de ezt a következő mondatot nem igazán értem:
''A kedvezményt bárki igénybe veheti, de célszerű figyelembe venni a jövedelmet, hiszen ha év végén nem marad fent ekkora összegű adó, a visszaigénylés sem lehetséges.''
Ez mit jelent? -
penge111
addikt
VladimirR Ti mit szoktatok tolni lanon?
-
penge111
addikt
Köszi szépen skacok!
-
penge111
addikt
Köszi, megpróbálom ott is, de sajnos azokat a lapokat már elég rég látogatták
!
Akkor mar csak fel kell, hogy frissitsd egy kicsit, nemigaz?
- tiv83us -
penge111
addikt
Sajna itt már szétnéztem tegnap, de semmi erről amit én keresek!

-
penge111
addikt
Egy kis segítséget kérnék! Tegnap már kérdezgettem erről és sokan segítettek is.Szóval megvan az Enemy Territory nevű játék, amit majd lanon szeretnék tolni 3-4 haverral(nincs netünk
), állítólag van hozzá olyan patch féleség v. progi amivel botokat lehet berakni a játékba. Valaki nem tudná nekem megmondani, honnan szedhetném le ezt a botos patch-et? Előre is köszönöm
Ui: én már kerestem mindenütt de nem találtam!
-
penge111
addikt
te figyu ez tényleg tolható lanon is mert itt mindenki az internetes részről ír?Nekünk meg nyema net!
-
penge111
addikt
Köszi király vagy!!!!!!!!!
-
penge111
addikt
Köszi a segítséget szóval még kerenem kell egy olyan patchat ami tartalmazza a botokat is, mégegyszer köszi!sokat segítettél!
-
penge111
addikt
Azt vágom, hogy játék közbe be kell állítani hogy legyenek botok. De a botok alapból benne vannak a játékban vagy kell még egy 10-15 mb progi ami tartalmazza?
-
penge111
addikt
Én még sosem cs-tem
, szóval ezért nem értem! szóval most a botok benne lesznek ebbe a 250 mb filébe, amit most töltök vagy külön kell leszednem és úgy betelepíteni aprogramba? Bocs hogy érthetetlen vagyok! -
penge111
addikt
Köszi már megtaláltam alinket korábban és már szedem is azóta, szóval hogy kell a botokat beteni?
-
penge111
addikt
Azt hogy kell, valami patch tartalmazza, tehát ehhez nem kell a WOlfstein, tehát önnáló game?
-
penge111
addikt
Ja-ja csak nem jutott eszembe a címe, ehez kell a wolfstein cd, vagy önnálóan is műkszik, botok akkor vannak benne?
-
penge111
addikt
Wolfsteinben is vannak botok, vagy te az ingyenes kiegre gondolsz Valami Enemi ... a címe igaz
-
penge111
addikt
A Battlefield 1942-ben lehet botokat beállítani? Mintha régen toltuk volna ezt a gamét lanon és úgy emlékszem voltak botok, szerintetek van benne bot, vagy rossz a memóriám?
-
penge111
addikt
A dungeon lords-ot esetleg próbálta már valaki lanon, bár még egy kicsit friss a játék!

-
penge111
addikt
Sajnos nincs meg, meg volt de a haver nem találja
, de megvan a Starcraft
-
penge111
addikt
A cs-ével az a baj, hogy max 4-en lennénk
. A KOTOR 1-2 milyen lanon játszani valaki próbálta már? -
penge111
addikt
Á már vágom, de szerintem a diabló nem valami jó lanon, mert már játszotuk! Kérdés ki mitlyen játékot ajál lan-partyra?
-
penge111
addikt
Szerintem ő valami gaméra gondolt, csak nem tudom mire!
-
penge111
addikt
Esmein, mi az D2?
-
penge111
addikt
Mi az a D2?
-
penge111
addikt
Köszi a segítséget, mégis lesz lan-party! Szerintetek mivel érdemes játszani, mi általában Dungeon Siege, Neverwinter, Warcraft, Rage of mage-ot szoktunk tolni. Ezeken kívül tudnátok mást is ajánlani, ami élvezetes lanon, max 4-en szoktunk játszani.
-
penge111
addikt
Szóval lan-partyra szeretnék menni, csak az a probléma, hogy a gépet 300 km-et kell utaztatni.InterCityvel mennék, kb 4-5 óra vonatozás, ez nagyon megviseli a gépemet? Kérdés, a tartós rászkódás nem árt neki? Mert akkor inkább nem megyek sehova!!! Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!
- tiv83us

. A KOTOR 1-2 milyen lanon játszani valaki próbálta már?