Hirdetés
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Itt ülök a melóba és várom, azt a (hosszú füttyszó) foodexpresszes meghozza az ebédemet. Lassan éhenhalok. A szemeim kopognak az asztalon, és a kollégák ki akarnak küldeni a szobából mert túl hangos.
G
[Szerkesztve]És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Tehát KIFLICSÜCSÖK: Valóban érdekfesszítő.
Tehát lássuk csak, miben is áll érdekfeszítősége. Először is ha a gyomrod jelez adj még, és te azt látod kiflicsücsök akkor az szomorú. Tehát érdekedben áll beszerezni egy másik kiflit is és azt is csücsökig fogyasztani. De közben sietned kell mert hamar kiszárad. Kemény lesz, és könnyen beletörhet a fogad. Ezt hívják szárazkiflicsücsökkeltörtemelafogam effektusnak. Jó sok pénz a javítása és ezért a fogorvosok szeretik a száraz kiflicsücsköt. Ami ugye azt is jelenti, hogy szeretik a kiflit. Illetve a gyártóját a péket. Mert a péknek érdeke minél olcsóbban előállítani a kiflit ezért az abból kispórolt anyagok árát szintén fogorvosra költheti, amit ugye szintén magának köszönhet. A fogorvosnak pedig mindenki potenciális ügyfél.
Konklúzió: Boldogok a fogorvosok mert van, és létezik a KIFLICSÜCSÖK.
G
Szerk.: Javítva apróságok.
[Szerkesztve]És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Nem a legjobb. Kicsit menza szerű a kaja. De tényleg nem drága. De ha tudsz ajánlani valamit a gastroyalon kivül azt megköszönöm.
Volt régebben ahonnan rendeltem kaját, csak nem emléxem a nevére. Arra emléxem csak, hogy sima fehér dobozban hozták és sárga kis cimke volt rajta, és valami egyszerű magyaros neve volt/van. Olcsó volt és nagyon finom.
GÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
-
Grafiqs
őstag
Van ilyen fittness nevezetű kajájuk. Abban van ennyi kcal.
''Tudod, fogyni szeretnék...'' - ezt nem tudom(hatom) de majd az eredménynek az öv által el nem takart részét megnézem.
GÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Lássuk, lássuk - kiállt egyszerre a népes sereg Esmein 3 tornyos háza előtt. Oh, mit látunk hirtelen feltűnik két kék munkaruhás arc és finoman mozgatni kezdi az a nagy tányért a ház tetején. Azon kedves nézőink kedvéért akik esetleg nem olyan tájékozottak az a nagy tányérnak látszó tárgy Esmein nagyúr műholdas internet kapcsolatához szükséges.
De miért ilyen nagy? -kérdezhetik jogosan. Azért ekkora mert Esmein nagyúr ekkorát is megengedhet magának.
És eme rövid kitérő után már láthatjuk, is amint elsőtétülnek a lámpák, az oriási terasz elsötétül, sejtelmes zene szól. És igen ő az igen valóban. Jól látják kedves nézőink valóban ő az. Élőben testközelben a Nagyúr. És igen valóban az ott a kissé kopaszodó fejét egy nagyon érdekes kinézetű, már-már extravagánsnak mondható csillogó, saját kis légkondícionálóval felszerelt baseball sapi.
De mi az ott a sapi oldalán kedves nézőink? - Igen valóban az egy eredeti hamisíthatatlan cigisdoboztartó egy különleges, valóban exkluzív öngyujtótartóval kiegészítve.
Fantasztikus csodálatos látvány, kedves nézőink.
És most reklám...
-
Grafiqs
őstag
válasz T. Almeida #418 üzenetére
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Hagyd! NE vedd fel a kesztyűt.
Ennyit nem ér az egész történet!
G
Inkább olvasd el a beszámolómat a bézbólsapidról!
Bővebben: link
G
-
Grafiqs
őstag
Ez tényleg nem chat. Absz két ember közt folyik a társalgás.
Szerintem folytassátok MSN-en inkább. Mert így a szó szoros értelmében szétOFFoljátok a topicot.
-
Grafiqs
őstag
Köszönöm az elismerést. Nagyon jól esett nagyúr! Életem legnagyobb megtiszteltetése. Fantasztikus érzés itt állni ön mellett a szinpadon. Köszönöm a családomnak, a kollégáimnak, és azoknak akik nem hátráltattak szellemi vissza és ki nem fejlődésemben. Köszönöm mégegyszer MESTER!
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Munka letesz.
Elindul dolgára.
Majd hazaér egyszercsak...
-
Grafiqs
őstag
Azaz amikor valami borzalmas háttér előtt, rettenetes fényekkel megvilágítva, mindenféle nevenincs (tisztelet a kivételnek) együttesek versengenek?
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Huh, ez így gázos lesz, mert számcímekkel bajban vagyok.
De ha a tegnapira gondolsz az jó meg általában a zenéjük, gőleg a táncal elkisérve. Van tőlük egy CD-m.
A címét ne kérdezd.
-
Grafiqs
őstag
Viktor77: Igen sry! Csak ugye Avant Browser...
MárK: Igen velem.
Mindenkinek köszönöm, igyekszem megfelelni.
-
Grafiqs
őstag
A szürke átlag: 1076.6/ 131.9
-
Grafiqs
őstag
Előállt nálam egy kis (na nem is olyan kis) probléma. Ki kellet derítenem lap vagy táp hiba.
És ez a topik visszaadta azt az érzést amiért valaha PH-zni kezdtem!
Érdemes átolvasni. Bővebben: link nem hosszú!
Segítsük egymást emberek!
GrafiqsÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Ezt eredetileg emilben szándékoztam elküldeni, de úgy döntöttem itt is mehet:
Sorry az előző mail-ért! De nem olvastam az OFF-ot. Már értem. Illetve mégsem. MInt ott is írtam az ember az erős felindúltságból elkövetett döntéseit, a megfelelő mérlegelés hiánya miatt könnyen megbánja. Hidd el tudom miről beszélek. Pontosan ezért szívok most én is. Nagyon szar. Nem nőügy, hanem meló. Otthagytam azt a melóhelyet ami az első volt amit valóban szerettem. Jó társaság, profik a hangulat adott. Csaj baromi bizonytalan volt a cég jövője. Erre fogtam magam és átmentem egy másik céghez. Ahol meg szar kollégák, nulla megbecsülés, stb. De biztos. Már most 2 hét után baromira bánom. Akármeddig ment is volna, még az is jobb mint ez. Szóval gondold meg mégegyszer. Nehogy később megbánd.
GrafiqsÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest