Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
adjatok sört! ki vagyok száradva!!
-
Sanya
nagyúr
kezd elmúlni a mai iszonyaztos depim: 1 sör, 1 pálinka, 1 liter bor, 2 almapálinka, 2 óra foci.
-
Sanya
nagyúr
ma is egy elég depresszív napon vagyok túl, de az alkohol csillapítja depressziómat.
-
Sanya
nagyúr
valaki összemaszatolta a tft-met. megkeresem, megkínozom.
-
Sanya
nagyúr
HOgy vagytok Bogyókáim!
holnap röggel vizsgázom idegsebészetből
de kib. kurv jó nekem!
de már legalább nincs akkora lethargia-m

-
Sanya
nagyúr
gyűlölöm a nőket...
-
Sanya
nagyúr
hát, az ip alapú bannak nem sok értelmét látom, mikor:
Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
zúg a fejem, vizsgaidőszakban még nem piáltam be heti 3x.....

-
Sanya
nagyúr
na bazzeg, hát hun vagytok már! csak én nem bírok aludni reggel se?
-
Sanya
nagyúr
grat! nagyon ügyes vagy! ilyenre még nem gondolt senki!
amúgy van egy következő modding:
a házatokban kiszeded az összes elektromos kábelt a falból, és lekapod róla a szigetelést, és csak úgy felszegeled a falra, kb 1.6 m magasan a padlótól. elég komoly moddig lenne, szerintem csináld meg.
ha megvan, elkezdesz fürde3ni, úgy hogy kilocsolj a lakásba vagy 100-200 liter vizet, hadd legyen jó vizes a padló!
ha ezzel megvagy, akkor nyomd fel a biztosítékot, és kapcsold le a villanytm és tapogasd végig a falat
jó kis muri -
Sanya
nagyúr
off. sikerült a mai vizsgám

-
Sanya
nagyúr
ja, és tényleg utolsó:
a mostani tényleges ''vége'' előtti este elment a csoporttársaival sörözni, és eléggé becsiccsentve jött meg. lefektettem, (átöltöztetés, kontaktlencse ki, ágyát megvetetem, közben elejtett egy ilyen szöveget: ''ezt nem érdemli meg, ő egy kis kurva''. másnap bocsánatkérés, tagadás, és este már nem tudtunk találkozni, mert a koliban a titkárnő és főelőadónk elment szülni, és búcsúztattuk(kollbiz elnök vagyok--de nem vágok fel vele), és nem találkoztunk este. másnap előállt azzal, hogy elmentek csoporttársával sörözni, és meglátta benne a férfit, nem tudja mi van, vége, pedig 2 hete kezdünk új lapokkal egymáshoz közeledi, avgyis csak én. most erre nem tudom mit mondjak.
mult hét pénteken adtam neki kölcsön 500 forintot, hogy legyen nála pénz, ha hazamegy, mert pontosan annyi pénze volt, hogy kijárta a vonatjegyet. most szombaton felhívtam, hogy nincs-e véletlen a koliban, mert lehet kéne az 500-as, nem akartam a 10000-est felváltani, erre felháborodik, hogy mennyire kicsinyes vagyok, 500 forinton veszekedem. no, erre megint felhívtam, hogy hagyjuk, ne is találkozzunk, ne is beszéljünk soha.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
a nőm kirúgott, mert azt a szabadidőmet, amit nem tudtam vele tölteni, azt gépezéssel töltöttem(tdk-t írtam, fórumoztam itt, és cs.). amit nem tudtam vele tölteni, azt azért nem, mert órán volt. mondjuk mit kellett volna tennem: érte epekedem, és gyötrődöm utána? francc se érti a nőket, közben folymatosan féltékeny volt minden nőre, akivel szóba mertem állni. és most összeáll egyik ''barátbarátjával'', aki mellesleg a csoporttársa. pedig voltunk síelni télen 2x, nyaralás első részletét befizettük, + egyéb nyalánkságok. kész, vége a fórumos korszaknak is, cs-t már alig játszom, sőt, játszani sem játszom mással, csak a ph fórum maradt. ezután csak a híreket olvasom majd..
-
Sanya
nagyúr
válasz
mr.geeZ
üzenetére
hát, akkor marad a tvn. most nőtt meg a külföldi sávszélük.
amúgy miért van az, hogy ha egy barátnőd azt mondja, hogy egyik barátoddal vagy esetleg csoporttársával ők csak barátok, akkor 2 hét múlva már együtt is vannak? rosszul választom meg a barátnőimet, vagy minden nő krva? -
Sanya
nagyúr
na elmentem beszélgetni a dékánnal. vajon mit akarhat megint?

-
Sanya
nagyúr
ma mindenki bolond? sorra nyilnak az értelmetlen topikok...
-
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére

Esmein: hova írjam le? itt gépen nem poén, ctrl+c ctrl+v 99x -
Sanya
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha jó az önkormányzat
-
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
francba... amúgy sajnos csak a 3-4 széria van meg

-
Sanya
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó praxis: no, kb kap 300-at, max, ha jó nagy a praxisa, mert
kb 200.000 főre kiutalnak 6-700.000 forintot. ebből fizeted az ápolókat, takarítást, tű, fecsi, stb... -
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
az az idézet elég komoly, megkeresem (ez mikor volt, mielőtt lelőtte volna chappelle-t?)
-
Sanya
nagyúr
hát, nem 25.
vegyük figyelembe: 6 év az orvosi. 18+6= 24
2 év rezidens: 24+2=26
szakorvosi: (legkevesebb a háziorvos: 4 év, sőt, ebből a rezidensi alatt 2 évet letölthetsz) 26+2=28
tehát, ha valaki családorvos akar lenni, és úgy praktizálni, annak legalább 28 évesnek kell lennie. (természetesen a belgyógyászat szakorvosi 6 év, a szívseb meg 15)
de közben dolgozhat, havi kézhezkapott 86.000 forintért, + para, de egy röntgenorvos mikor kap parát?
Aktív témák
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

))