Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
El is lehet ám dugni azokat a melleket, nem kell ilyen kivágott ruhában járni.Szal mondjuk egy sima garbóban, de még passzos pólóban (mondjuk csónaknyakkal) sincs semmi gond...
Egyébként én még d kosár vagy afölött nem láttam olyan mellet, ami természtes lett volna és emelett még formás, kicsit sem lóg, stb. Valljuk be, bizony a szilikon könnyebb...Emiatt nem is terheli annyira a szöveteket, és így tud úgy domborodni, ahogy csak kell...(Jut eszembe Gombos Edinára berágtam , ilyet szól :akinek nagy van az még nagyobbat akar...SZívesen cserélek vele 1 hétre mellett, utána meglátjuka véleményét...Én spec örülnék ha kissebb lenne...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs