Hirdetés

Aktív témák

• Trak

addikt

Hát ilyet én még nem láttam...a gépem nem szereti a Starcraft-ot:(

2db optikai meghajtóm van, egy Pioneer 120S DVD olvasó, és egy Pio 108-as író. Egyik sem egy gagyi darab, eddig 1 db másolt DVD volt amit egyik sem tudott olvasni, a többivel vlamelyik csak elboldogult.

Ma gondoltam egyet, és levettem a polcról az egyik nagy kedvenc játékomat a Starcraft-ot, mondván hogy most játszom vele egy kicsit. Berakom az olvasóba, kicsit hangosan, de elkezdte pörgetni. Várok, várok, de csak nem jön az install menü.
    Rányomok a CD-re, semmi nem történt, de az explorer ezzel a lendülettel le is fagyott. Semmi nem segített, ctrl+alt+del re be sem jött a feladatkezelő... Ahogy kivettem a lemezt a meghajtóból egyből feléledt a windows, 1-2 hibaüzenet, hogy nem olvasható a lemez, és ennyi. Kipróbáltam az íróval is, de ugyanez. Megnéztem a lemezt, és találtam rajta néhány érdekes karcot a szélénél, ráfogtam arra a dolgot. Amúgy eredeti a játék, még a régi nagy dobozos verzió.

Na nem baj - gondoltam - , nemrég megvettem a kiegészítőjét, és akitől vettem az odaadta az alapjátékot is, mert együtt voltak egy DVD tokban. Ez egy új kiadás, ezen semmilyen karc sincs. Ez is eredeti.

Berakom az olvasóba, a hiba ugyanaz... berakom az íróba, szintén.
    Hát ilyet én még nem láttam. Minden mást olvas, kipróbáltam pár másik régi játékkal, azokkal nem volt gond. Diablo 2, Half-Life 1, Gorky 17, hirtelen ezek a játékok voltak itt a közelemben.

Szerintem vlahogy a windowsal lehet gond, mert a lemezt beolvassa, megjelenik az ikonja, rá is tudok tallózni, meg tudom nézni mi van a CD-n, de ahogy nézem folyamatosan próbálja elindítani a setup.exe-t, de nem megy neki. Az olvasó folyamatosan villog, próbálja indítani, de semmi...
    Vagy vlami programmal akad, vagy nem tudom, de akkor is bosszantó.
    Ma sem lesz Starcraft...:O

Aktív témák