Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Trak
addikt
Hát ilyet én még nem láttam...a gépem nem szereti a Starcraft-ot

2db optikai meghajtóm van, egy Pioneer 120S DVD olvasó, és egy Pio 108-as író. Egyik sem egy gagyi darab, eddig 1 db másolt DVD volt amit egyik sem tudott olvasni, a többivel vlamelyik csak elboldogult.
Ma gondoltam egyet, és levettem a polcról az egyik nagy kedvenc játékomat a Starcraft-ot, mondván hogy most játszom vele egy kicsit. Berakom az olvasóba, kicsit hangosan, de elkezdte pörgetni. Várok, várok, de csak nem jön az install menü.
Rányomok a CD-re, semmi nem történt, de az explorer ezzel a lendülettel le is fagyott. Semmi nem segített, ctrl+alt+del re be sem jött a feladatkezelő... Ahogy kivettem a lemezt a meghajtóból egyből feléledt a windows, 1-2 hibaüzenet, hogy nem olvasható a lemez, és ennyi. Kipróbáltam az íróval is, de ugyanez. Megnéztem a lemezt, és találtam rajta néhány érdekes karcot a szélénél, ráfogtam arra a dolgot. Amúgy eredeti a játék, még a régi nagy dobozos verzió.
Na nem baj - gondoltam - , nemrég megvettem a kiegészítőjét, és akitől vettem az odaadta az alapjátékot is, mert együtt voltak egy DVD tokban. Ez egy új kiadás, ezen semmilyen karc sincs. Ez is eredeti.
Berakom az olvasóba, a hiba ugyanaz... berakom az íróba, szintén.
Hát ilyet én még nem láttam. Minden mást olvas, kipróbáltam pár másik régi játékkal, azokkal nem volt gond. Diablo 2, Half-Life 1, Gorky 17, hirtelen ezek a játékok voltak itt a közelemben.
Szerintem vlahogy a windowsal lehet gond, mert a lemezt beolvassa, megjelenik az ikonja, rá is tudok tallózni, meg tudom nézni mi van a CD-n, de ahogy nézem folyamatosan próbálja elindítani a setup.exe-t, de nem megy neki. Az olvasó folyamatosan villog, próbálja indítani, de semmi...
Vagy vlami programmal akad, vagy nem tudom, de akkor is bosszantó.
Ma sem lesz Starcraft...
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest