Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
agrarfiatal
üzenetére
Ez miért jó? Inkább cseréld el, kaptok érte kisebb vinyót meg pénzt is. Vagy végy egy RAID-kártyát, azzal látja mind az összes gigabájtot, ha nem tévedek. Vagy rakjatok rá XP-t, akkor is.
-
lesaux
veterán
Volt valahol egy link egy hasonlóan furcsa kissrácról, akinek a képét aztán bephotoshopolták mindenhova. Nem emlékszik valaki a linkre?
-
lesaux
veterán
Nagy-nagy beharangozó, az Index címlapon hozza, hogy mostantól náluk is lehet digitálisból papírképet rendelni.
100 kép esetén 49 Ft/kép, 50 kép rendelésekor 59 Ft/kép, 50 kép rendelése alatt 69 Ft/kép.
Juhé!
Ugyanez máshol: 30 Ft, darabszámra nincs megkötés.
10x15-ös képnél 35 Ft. -
lesaux
veterán
Átmentem egy haverhoz, hogy felinstallálom a CD-írót, gondoltam, 10 perc alatt meglesz. Hát jól beégtem. 18-19%-nál lefagy a Nero. Na ja, nem volt bekapcsolva a DMA. bekapcsoltam mindkét optikai meghajtón. Tönkretettünk még egy CD-t, ezután bekapcsoltam a DMA-t a vinyón is. Innentől legalább a boot gyorsabb lett, merthogy CD-t írni azt nem lehet vele. Most már 7%-nál lefagy. Mondom, felrakok egy régebbi Nerót, azok valahogy barátságosabbak. Hátha összehaverkodunk annyira, hogy akár CD-t is írnak nekem. Azt mondja a Windows Commander, hogy disk full. Ez érdekes, mert ugyanez a program azt is mondja, hogy 2 giga szabad a 2 gigából. Amúgy 30 gigás a vinyó, nincs több részre partícionálva. bármit törlünk vagy másolunk rá, 2 giga szabad a 2 gigából. A Windows Intézője szerint olvashatatlan 1-2 fájl a CD-men. Szerintem nem, mert itthon olvasható.
Na most mitől hülyülhetett meg a gép? Mert a CD baromságait még meg tudom magyarázni pl. rossz kábellel, de a vinyóhoz én nem nyúltam.
Win 98, csökkentett módot még nem próbáltam. P3 GF2MX-szel, úgyhogy tápra se gyanakszom, sunyi programokat nem láttam futkározni. -
lesaux
veterán
Nektek szépen jön be a www.nb1.hu vagy rondán?
-
lesaux
veterán
Ezt nem bírom ki, valamelyik topicba be kell írnom. Nézzétek, mennyi modern és érdekes cucc!
Bővebben: link -
lesaux
veterán
Én majd csak 26-án meg jan. 1-jén.

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)