Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
És igen. Van két SDK linkem is. Szerintetek melyiket? SGI-OpenGL, amit 3d gyorsitokartyaval nem, de winnt4 sp3, ill. win95 osr1 rendszerekkel rendelkezőknek készítetteik, ill. a Mikjoszoftos: (ftp-ről, ...SoftLib/MslFiles/Opengl95.exe) 
mod: Anaqer, akkor jól sejtettem, hogy visszapattant és szoftveresen intézte, tényleg írtó lassú volt minden... (főleg 200MHz-en)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére

Csak nem vágom, hogy intézte el egy videokárty...
Azt mondod, hogy van valami alapszintű OpenGL az S3Triomban???
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Ennek a kérdésnek nem akartam már totyikot nyitni, mert annyira nem lényeges, de hátha valaki hallot már ilyesmiről:
OpenGL emulálás szoftveresen; létezik ilyen?
Már csak azért, mert még mikor a P1-es gépem volt, plusz az S3Trio64V+ videokari, nekem futott pl. a GLQuake, a Doom Legacy és az UT is, ha az OpenGL drivert adtam be neki (igaz, csak 1-3 frame-mel); és máig nem tudom rá a magyarázatot, hogy a gyíkba volt ez lehetséges... És persze felvetette bennem a kérdést, hogy nincs-e ilyen dll, vagy valami...
-
QuarK
senior tag
Ez hogyhogy nem hat meg senkit? Bővebben: link

És egy kérdés: 20 évesen 100-as szívalapjárat, az... ? -
-
QuarK
senior tag
A fogpiszka az az aranyos smiley lenne, és megpróbálta beilleszteni az aláírásába...
Amúgy nem lehet, mert ugye a motor egy ideje nem engedi; csak a régi tagoknak, akik még anno tettek be maguknak képet, v. smileyt (pl.: Api, Biker)
mod: akár hsz növelés, akár nem, hirtelen lelkes újonc lett...
[Szerkesztve]
mod: Gambit #1906: Én is attól tartok
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Még valami: szerintetek van esélye annak, hogy megszabaduljak itt majd a Hardver Piacban egy P1-es alaplaptól, és egy-két tartozéktól (P166MMX proci, 512 L2 cache, 16MB RAM, S3 Trio 64V+ (2MB) videokari, meg egy ISA-s SB hangkártya), és egy 1988 (?) körüli 286 alaplaptól (+úgy 1-2MB pici ram hozzá, Realtek videokari (256kb-os saját memcsivel
)), meg egy 50 megás kis quantum merevlemez, egy működő LG sima cd olvasó?
Persze nevetséges dolgot nevetségesen alacsony áron... (Amúgy ezzel se nagyon vok tisztába, hogy mennyiért vinné bármely elvetemült) Plusz ingyé 2 tönkrevágott merevlemez...
Nem akarok hülyét csinálni magamból, de ha pl. egy kevés magot össze tudok szedni értük...
-
QuarK
senior tag
Volt szerencsém most a Jay és Néma Bob-hoz... Kretén undorító sz@rság
, de fetrengtem a röhögéstől, és elárasztotta a klaviatúrát a könnyzáporom... 
''Cuccolta már szét az ánuszod egy hájfej nagykabátban?''
Hát jujjj...
-
QuarK
senior tag
Branyek, kíváncsi lennék egy szakértő profilelemzésére erről a tagról...
Régi típusú ház, bútorok, teljes rendszertelenség; és egy beteljesületlen szerelem melodrámája... (azt a csajszit belinkelte anno a Nők, nőügyek totyikba is).
Veszélyes...
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ismét bukta; de az srv az bejön:
![[kép] [kép]](http://www.stud.u-szeged.hu/Beladi.Robert.Attila/kereso.jpg)
Egyébként nem hinném, hogy új ip-t találnál, ha jól tudom, akkor csak a koli ip címét kapnád meg. Vagy a router-ét, amire a három gép csatlakozik... Nem tom' pontosan. Vagy az enyémet, de az hetente change...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: már jártam ott a webarchive-nál
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
8080 műxik, winamp is onnan falatozik... Egyébként az új link bejött. Úgy látom, minden jelenleg használható paramétert magába foglal. Hm.
A kérdés már csak az, hogy milyen egyéb átpasszolható paraméterek vannak, melyeket elfogad; bár a gyorskereső nem adja át őket... -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már egy ideje spectator sem vagyok, de most még zuhi után pihi előtt...
1: már semmire
ha két szót adok meg szóközzel elválasztva, a ssep is %20 lesz, s ha bármi másra átpötyögöm, hatástalan. Ha azonban ;-vel vagy akármivel választom el a két szót, akkor abszolút nem talál semmit. Ez is szvsz egy maradvány lehet, bár a fene tudja. Fel kéne tolnom az IIS-t, meg a PHP-t, aszt kicsit elmélyedni ebben a hibrid nyelvezetben, kissé felkeltette a kíváncsiságom.
2: Mondanék, ha bejönne, de Operation timed out; ugyanez igaz cyla.homeip.net-re simán... Saját gép
Vagy hány tűzfal mögé bújtál, vagy én leslkelődök, sok mögül... 
No, goto sleep.
Képarányokról: én anno p1esen a Quake1et 360x350x256planar-ban szerettem a legjobban (gyors is volt, és éles is), csak hát a screenshotok...
-
QuarK
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Mi lenne?

BenJoe: A písz azért kellett, hogy ne szívd mellre, még sértődős korszakban vagy, és nem akartam lelki károsodást okozni.
Peliscan: Imho mindkettő, hisz nekem PII 333 mobil cerka 128 kessel is viszi divx5-öt is simán. De inkább várd meg egy illetékes válaszát. -
QuarK
senior tag
Gyere lakni koliba, nagycsaládba (négy gyerek, anya nevel)... Amúgy TG cuccoktól én is hányok... Jah, és mondjon vki közelebbi ocssóé' áruházat a kolihoz közel (A SpórT-on kívül
)...
Peace
mod: kis huncut, avatart váltottál... valszeg ha tom, h te vagy, akkor várok egy pöttyet mielőtt a válaszra fekszem.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
M-m-mi történt a T-t-t-tesco szatyrokkal?! Nincs rajtuk felirat! Üresek!! Minden... Az alapok, melyekre életem építettem, most köddé foszlottak! Amiben hittem, az darabokra tört, milliónyi apró szilánk mardossa szívem... Hát mi az, ami ebben a világban stabil, amiben bízhat az ember?! Meghalt a remény, a hit...
Hófehérek a Tesco-s szatyrok.
Nem bírom nézni, az ég irgalmazzon bűnös lelkünknek!
Szeged...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szőrszálhasogatás, tudom, de ahogy elnézem egy keresés után a címsorban lévő paramétreket, úgy fest, részletes keresés is volt valaha; vagy mintha manuálisan lehetne egy kicsit bűvészkedni... (show, ssep, sid, what)

mod: fokukac: pedig a Pillangó effektus után számomra az a másik etalon ilyen ''műfajban''. Jah, és ami rosszabb tud lenni annál, mint hogy nem értik meg; az az, mikor totál félreértelmezik, és átüdvözült arccal mesélik, hogy ők felfogták...
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
Kéne egy óvoda fórum...
''Itt azonnal ovi! nagyúr lehet, saját avatarral, akár 1600x1200x32bit felbontásban, és akár 70 nyomtatott oldalt felölelő aláírással! Ha esetleg témához illőt szeretne írni, külön meg kell jelölnie, hogy ''on topic''. Hatszázhetvenmillió szmájli alatt ne merészelj postolni! Valamint kivételesen nálunk az összes html tag használata megengedett, sőt, javascript, cgi, php, asp kódot is beilleszthet. Megharagszunk magára, ha nem szól hozzá minden témához, mindegy mit, akármit; és ha naponta nem hoz létre három ikúfájtör totyikot, kibannoljuk.'' -
QuarK
senior tag
Bővebben: link

Elég zűrösnek tűnik, de talán ez is egy megoldás. Mobilrack nem megoldható?
mod: Talán vissza is vonnám, mert jojózik a szemem, és jobban beleolvasva nem is tűnik használhatónak. Bwáhhh... Miért kell hanyagolni manapság a régi öreg cuccosokat?
[Szerkesztve]
mod2:
http://ftp.ncnu.edu.tw/MsDownload/ftp.microsoft.com/bussys/Clients/MSCLIENT/
''Microsoft LAN Manager version 2.2c for MS-DOS (also called Microsoft Network Client version 2.2c).''
Hát nem tudom...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Huhh. Megvan, interlnk és intersvr. Egyiken fut a svr, másikon a lnk. Viszont tényleg kérdés, hogy az XP mennyire fog fintorogni neki.
Nálam nem volna gond, mert a swap partícióm FAT16 és MS-DOS van rajta, szal tudok róla bootolni, és akkor simán átlökném práhuzamos vagy soros porton.
mod: sugó ezekhez: Bővebben: link, és Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Vááá, iszonyat régen egyszer csináltam olyat, hogy Win95 alól MS-DOS-ba küldtem hálóztaton fájlt... De hogyan?

Asszem van valami kliens-szerver alapú progi, mely része a DOS-nak, vagy talán ott is van direct connect. Itt van a nyelvemen és nem tudom a nevét... És azt se tudom, futna-e XP alatt...
Esetleg FAR vagy DN nem támogat ilyet?
Aktív témák
- PH! Darts
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És igen. Van két SDK linkem is. Szerintetek melyiket? SGI-OpenGL, amit 3d gyorsitokartyaval nem, de winnt4 sp3, ill. win95 osr1 rendszerekkel rendelkezőknek készítetteik, ill. a Mikjoszoftos: (ftp-ről, ...SoftLib/MslFiles/Opengl95.exe) 

Asszem egyike lesz azon tárgyaknak, amiket a sikeres felvételi értesítés után nyáron beégetem az agyamba...

, de fetrengtem a röhögéstől, és elárasztotta a klaviatúrát a könnyzáporom...
Igen, itt könnyű lesz; a weblapját pedig elfelejtem könnyen gyorsan... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)