Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30357) IreN!CuS válasza #56474624 (#30350) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Igen volt már neki egy 2 éves kapcsolata,és pár "futó".Az elején teljesen késznek érezte magát mármint ezt mondta.Mert ha ott megemlítette volna ezt,más lett volna minden :) .Ezért sem tudom felfogni a mostani szitut.

orbano:Nem azért írtam,h sajnáltassam magam vagy ilyesmi.Csak a tényeket írtam.
"Régen" a "rossz" korszakomban,nem tiszteltem semmit és senkit.Ez meglátszott a kapcsolatokon is.Sajnos "szét szedtem" pár lányt,mivel nem érdekelt.Szerencsére észbe tudtam kapni,és azóta nincsenek futok kalandok,meg semmi ilyesmi.Mióta?Nekem "régnek" tűnik,de nem sok ideje.Úgy másfél-2 éve.Ez alatt az idő alatt,nagyon sok lányt ismertem meg,de nem fogott meg egyik sem.Összesen 2 kapcsolatom volt.Ez meg egy másik.Az is csak 3 hónapig tartott.Sok helyen ismerkedtem már meg lányokkal. Pl.:suli/busz/haverok által/buli/vagy ilyen menjünk le igyunk 1 sört estéken is/stb.Sokszor volt például olyan h külsőre bejövös volt nagyon is majd 3 mondat után áhhh pillanat ki kell mennem telefonálni :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.