Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz mike1334 #35729 üzenetére

    Értelek. Amit nem értek az a 2nd hand létezése. Ezen nem keveset bukhatnak. Vajon azt kiszámolták? Ahogy azt sem számolhatták ki, hogy oké, hogy sok 100 milliók folynak be, de rugalmasabb üzletpolitikával lehetne ez több is, ráadásul jóval több emberhez jutna el.

    Nekem sok olyan gamer ismerősöm van, akiknek van gamer PC-jük, esetleg még egy konzol is mellé. Abban majdnem az összes egyetért, hogy szeretnének a Switch exclusive címekkel is játszani, de egy részük vagy a konzol + játékok árai miatt nem lépnek, más részük meg azért nem, mert nem kicsit macerás a fizikai példányok eladás, beszerzése, hiszen azt ők is látják, hogy 1x letolásra digitális példányt venni nagyon nem éri meg nekik.

    Az Apple azért más valamennyire, mert presztízst csináltak totál átlagos, dettó Kínában legyártott, de 1. osztályú dizájnnal rendelkező termékeknek. Pont minap mondta az ismerősöm, hogy egyetemi órán kicsapta a 800 ezres gamer notit a padra, a többiek nagy része meg a jóval olcsóbb, de elegánsabb Apple notit és ő érezte magát kellemetlenül, mert hiába volt jóval komolyabb vas a kezei alatt, a vastagabb, robusztusabb felépítés miatt, úgy ült ott, mint egy orosz barnamedve az angol királynő asztalánál.

    Ez egy ilyen világ. Nem az számít mi van belül, hanem az, hogy néz ki. Rémes. :(((

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés