Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Tok kell, egy fólia a képernyőre erősen ajánlott, minden más opcionális. Nálam az Odyssey ment főleg ilyen két fél kontrolleresben, azt gyakorlatilag erre a módra találták ki, az elején ki is írja, hogy ez az ajánlott.
És persze az ARMS motion controllal valóban bokszolva. Az sportolásnak is elmegy. -
bb.bocs
őstag
kérdés. a játékok mentéseit hol tárolja a gép? memóriakártyán vagy a belső memóriában? (azért kérdezem mert végigtoltam a máriót szinte, és csereberével hozzájutnék egy másikhoz, de ha később visszatérnék hozzá, a mentéseim jó lenne ha megmaradnának)
ás kérdés,végigvittem a Super Mario Odysseyt, a királynőt nem talalom a helyén, van értelme tovább menni gyűjtögetni, vagy már véget ért a játék lényegében és nem fog történni semmi?[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz bb.bocs #13502 üzenetére
a gépen tárolja, tehát nem a játék kártyáján, nyugodtan eladhatod stb. a mentés megmarad.
Marióhoz pedig itt a cikkem, ahol olvashatsz a fullos végigjátszásról. Ebben benne van minden, amit tudni kell, ha maxolni szeretnéd. Nagyjából még csak az elején vagy
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
tl-x
őstag
Alapcsomagban van olyan kábel amivel dokkoló nélkül is tudom tölteni a készüléket? Gondolom van.
-
Norb79
őstag
Sima USB-C kábellel tölthető. Én mondjuk az iPad "töltőfejébe" szoktam az usb-c kábelt rakni, azzal feltölti hamar. Kisebb "töltőfejjel" (pl. iPhone) is feltölthető, de nyilván lassabban. Amit adnak a dokkolóhoz az egybe van gyártva, nem jön szét fej+kábelre, és ráadásul baromi nagy a fej (ipad töltőfej duplája minden irányba kb), ezért nem szeretem, nem praktikus magunkkal vinni.
-
bladex73
aktív tag
Sokat beszéltek erről a NX gépről. Mivel lesz jobb a NS nél? Mi az új koncepció mögötte? Miért éri meg lecserélni esetleg a NS gépet NX re?
-
Sirandrish
Topikgazda
Hu, még jó hogy nem vágtam falhoz egyből a malacperselyt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bladex73
aktív tag
Úgy tünik valamit benéztem. Valamiért régi írásokat mutatta. Bocsi
-
Adam_Shepard
addikt
-
djozsi
senior tag
-
tl-x
őstag
Bocs az Off miatt de amíg nem lesz meg a pénz a Switch-re addig ezzel ütöm el az időt. Ipad mini 2 és most akciósan kapható irányító. [link]
-
Bazsi1987
őstag
Arena of valor tölthető 😉 most próbáltam ki nem rossz cucc😉
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #13519 üzenetére
Képzeld el igen..még mindig faja..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szoke1982
senior tag
válasz Sirandrish #13523 üzenetére
Sziasztok ! Lehet tudni melyik a javított tegrás gépek? (Sorozatszám) Gondolom mivel új ,akkor lehet javítva lettek az egyéb dolgai is? Köszi előre is!
-
gabor0077
aktív tag
Sziasztok!
Wolfenstein 2-ről tudjátok esetleg, hogy mennyi helyet foglal ha "kazis" verzióban veszem meg? Hallottam már mindenféle rémhíreket róla, ha esetleg valakinek megvan megoszthatná mennyit tölt le, ha retail verziót veszel.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Mario Kart miatt esélyes, hogy a napokban hozzám is kerül egy konzol, de más típusú játékok is érdekelnének. Jelenleg milyen verekedős (játékmenetre MK szerű) játékok vannak? Tudom, hogy majd jön a Smash Bros, de arra vagyok kíváncsi, ami már megjelent. Illetve van valamilyen Magicka vagy Diablo szerű játék, amit lehet ketten játszani?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
SityiSXT
őstag
válasz maszekember #13535 üzenetére
Titan Quest és Victor Vran meg már most is van.
-
mike1334
veterán
"If a Nintendo Switch Online membership expires, users won’t be able to access their Save Data Cloud backups. However, Nintendo will allow users who resubscribe within 180 days to access their previous Save Data Cloud backups,"
6 hónapig maradnak meg a mentések a felhőben, ha nincs aktív előfizetés...hát nem vitték túlzásba
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dreimus
senior tag
Mm-ban egy két Switch játék fél áron van: [link]
-
Madwe
nagyúr
válasz gainwardgs #13539 üzenetére
A játék kártyájára sosem mentett Eddig a gépre mentett... A fenti idézet a jövőről szól, azaz ha ma előfizetsz mondjuk egy hónapra, felhőbe mentesz, de 1 hónap után megszünteted az előfizetésed, 6 hónapig éred el a mentéseidet, utána törlik onnan...
-
Youri
veterán
válasz gainwardgs #13546 üzenetére
Nem mennek fel a felhőbe, ahogy eddig sem, maradnak a gépen.
Értő olvasás ritka kincs
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
petymek
senior tag
válasz gainwardgs #13546 üzenetére
Nem törlődik. Nem kötelező előfizetni.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest