- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Dreimus #56346 üzenetére
Dehogynem, csak tört gép kell hozzá, ami meg megint más legalitási kérdéseket vet fel. Ezért azt ajánlják, hogy vedd meg a kártyát és ugyanazt a kiadást, ugyanabban a verzióban keresd meg a net sötétebb bugyraiban és meg is van a biztonsági másolatod. (oszt az emberek egy idő utá a kártya megvásárlása részt ki szokták hagyni
).
Amúgy a N jobban védhetné a megjelenő játékait, mert az utóbbi évben minden fontosabb megjelenésük napokkal hamarabb ott parolázott a neten, és egyáltalán nem kellett a futtatásukhoz az emulátor. A legtöbbet ugyanis a mókolt gépek is vitték a különféle fórumos bejegyzések alapján. -
Norb79
őstag
válasz
Dreimus #56346 üzenetére
Azért ez elég meleg mondás, hogy a világ összes országában egyöntetűen mindenhol betűre pontosan így szól a törvény, amikor csak az USAban is sokszor számít, hogy helyileg hol adsz be egy-egy keresetet, mert a szövetségi jogszabályok pontosítása helyi szinten eltérhet. És akkor még EU, japán, Kambodzsa-külső is eltart pár jogalkotót.
Szerintem a legszakmaibb amit ehhez hozzá tudunk tenni az internet bölcsességek copypastején túl, hogy pattogtatunk kukoricát.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Dreimus #55681 üzenetére
Az a baj hogy már átmentek az emberek csodaországba ès ezt a legnagyobb tisztelettel mondom!
Azok a nagy batár böszme gépek (Ps5,XboxSX) sem képesek ilyesmire csak talán olyan játékoknál amik ilyen faék egyszerűségűek. De a hordozható Switch 2 az tudni fogja, jobban fogalmazva tudnia kell mert ez már alap 2024-ben. Csak nem egy hordozható, normális üzemidővel rendelkező és az átlag embernek megfizethető árú gépnek.
-
braseel
tag
válasz
Dreimus #54283 üzenetére
Nem akarok senkit fárasztani, de mind a kettő a hibás teljesítés jogkövetkezménye, és pontosan ugyanarra vonatkozik, a teljesítés időpontjára, tehát nem feltétlenül a szerződéskötés időpontjára. Amúgy a 6 hónapos vélelem nem változott semmit (Ptk. 6:158. §), az továbbra is 6 hónap. Azért a portálokról szerzett jogi szaktudással mindenki vigyázzon.
-
válasz
Dreimus #50735 üzenetére
Tisztában vagyok vele, írtam ennek az ellenkezőjét?🤔 Azt írtam, hogy tök mindegy melyik régión váltod be nem oszt vagy szoroz, lehet ezt értelmezted félre, vagy én írtam rosszul... egyértelműen régiót kell váltani azt hittem ez egyértelmű, ha a dollár alapú feltöltőt akarod aktiválni, de amúgy MS-nél és PS-en is ugyan így van, ott sem lehet a magyar profilra dollárt tölteni fel!
-
Crvsh3R
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dreimus #44449 üzenetére
Nyilván igen, de én a termék árát írtam. Mert a gyűjtés nem erre vonatkozik.
Aliról például jobb áron lehet szerezni cuccokat. Én sok mindent rendelek onnan, és ha nem elektronikai cuccról van szó, akkor a kockázat is sokkal kisebb, ha a minőségről beszélünk.
Az hogy Magyarországon földbe állt a forint, már nem az ő hibája. Ezzel sajnos számolni kell, ha valaki nem forintban rendel.
Szerk.:
Most néztem például azt, hogy a NYXI nem kicsit lenne drágább, ha most rendelném. Pedig év elején vettem. -
D@reeo
aktív tag
válasz
Dreimus #38716 üzenetére
Szia,
2019. szept 20-án jelent meg, de nem az 5 nap miatt nem garis, hosszú, lényegtelen...
A lényeg, hogy bár közismert a drifting jelenség, itt szerintem valami más van a háttérben, mert mint írtam, lehúzott joy-jal is kaka... Bal oldali panelt és szalagkábelt kéne szereznem, hátha van valakinek (vagy várok míg kínából megérkezik) -
D@reeo
aktív tag
válasz
Dreimus #38714 üzenetére
Nem garis a gép.
Az egyszerű felhasználói tippeknél kicsit mélyebben érdekel a téma, sok mindent barkácsolok, így egyelőre nem akarom szevízbe vinni, hanem kideríteni, mi okozhatja a jelensége (feltételezhetően a DPAD, csak ellentmondásos a dolog, mert a button teszternél nem úgy mutatja, mintha be lenne ragadva) -
ldave
félisten
-
scyllafren
senior tag
-
Edge
veterán
-
Dreimus
senior tag
válasz
Dreimus #30359 üzenetére
Illetve érdemes ránézni még a teljes listára is alul , mert így már közel 1143 játék akciós, eltart egy ideig míg átnézi az ember
-
maximilian4
addikt
válasz
Dreimus #25493 üzenetére
Ennyike. Tehát jól emlékeztem. Az újabb kiadásnak magasabb a fényereje, színhelyesebb a kijelzője és hosszabb az üzemideje. Aki most vesz switchet kérdem én újra? Miért venné meg a régebbit és miért ne venné az újat?
petymek milyen top secret? Nálam a warez és minden warezhez hasonló "legális" tevékenység tabu ha erre gondolsz. Vagy megveszem a játékot vagy nem veszek játékot. Aki nem vesz játékot ne vegyen gépet sem, vagy fejlesszen magának. Az drágább mint megvenni. Azért ennyivel tiszteljük már meg a fejlesztőket.
-
-conrad-
addikt
válasz
Dreimus #25153 üzenetére
Még lehet ma is kuponozni??
Ebben kérlek segítsetek pls, mert elgondolkodtam rajta: mia jobb, 4x joycon, vagy egy páros amit hozzá adnak és egy pro controller? Ha veszek plusz kettő joycont akkor hogyan tudok belőle kontrollert csinálni, kell hozzá egy konzol is amit adnak ugye?
Elsősorban azért kérdezem, mert local játszanánk egymás ellen és ahogy hallottam pl. a lego játékokat csak két pár joyconnal lehet párban tolni. De mondjuk a mario karthoz is kell 3-4 joycon ha ennyien játszunk, vagy ekkor már 2 switch is kell? tudja negyedelni a képet a tévén?
A lego játékok pl mennek úgy, hogy pro kontroller meg a 2 joycon összerakva a konzollal?
Melyikkel járok jobban, ezzel a kuponos akcióval vagy pedig egy pro controllerrel?Köszi!!
-
adalbert1
veterán
válasz
Dreimus #24616 üzenetére
Amúgy ha már szóba került az alza: az ott kapható Switch-ekre magyarországi garancia van, vagy hozzájuk kell visszavinni (egy esetleges joy con drift miatt nem szívesen várnék hónapokat a cseh szervizre)?
A Nintendo magyar oldalán nincs fent a forgalmazók között.
(gondolom, hogy akik ott szerepelnek, azoknál viszont mindenhol hivatalos, magyar garis gépet adnak, nem?)
A media marktnál is holnap lesz black friday, de ott a sárga Lite eltűnt a kínálatból... -
Baltazár123
őstag
válasz
Dreimus #24492 üzenetére
Kár, hogy a ring fit-et nem árulja az alza, behúztam volna még azt is, de a joy napokon se találtam akciós lehetőséget, alza se árulja, kénytelen leszek teljes áron megvenni.
Amúgy most leszek gondban, mert ki kell időszakosan telepítenem a switchet a nappaliba a nagy tv-re a ring fit miatt. Na most az nem igazán opció, hogy napjában többször is oda vissza pakolgassam a switch dokkolót.
Hirtelen felindulásból behúztam egy ilyent [link] meg hozzá egy minőségi tablet/laptop PD töltőt, ami tudja úgy is tölteni, hogy közben lehet vele játszani és ezt tervezem kirakni a nappaliba a nagy tv-re, hogy legyen hely a ring fittel játszani. Ezt a dokkoló típust nem fikázták le a az értékelésekben, ezért remélem használható lesz.
Ha valakinek van valami rossz tapasztalata ilyesmi dokkolókkal, kérem ossza meg, még le tudom mondani a megrendelést -
Quinine911
aktív tag
válasz
Dreimus #24487 üzenetére
Hát nemtudom... kiválasztottam randomra egy switch játékot, 3 kupon kódot is kipróbáltam (nyilván az értékhatárra figyeltem) és mindháromnál azt irta hogy: “A kódot az ezen kategóriában lévő termékek megvásárlására nem használhatja.”
vagy mellé kellett volna valamit tenni a specifikus kategoriábol?
-
nxswitch
senior tag
válasz
Dreimus #22804 üzenetére
De játszanánk haloweenkor. Szerintem megveszem gamepark-ban is, és megpróbálom eladni 14K-ért ha megjön a másik. Így kapok plusz matricát, kulcstartót és nem bukok rajta sokat.
18,708Ft-ra számolja át google, szóval szerintem biztosan több lesz kicsit. Most én is rászoktam a steelbookokra.
Szerintem Pokémon is innen jön, ha beválik.
-
etnies
senior tag
válasz
Dreimus #22527 üzenetére
Igen, semmi nincs fejlesztve az aksin, nagyobb aksitól nagyobb lenne a készülék súlya.
Az NVIDA Tegra csipjének kisebb a TDP-je, ezért nőtt meg az üzemeltetési idő. A baj, hogy ez bonyolult lenne marketinges nyelven, ezért marad a fejlesztett aksis elnevezés. Itt az UK-ban is úgy írják, hogy "improved battery".(#22551) Sirandrish
Melyik verziója? Mert az megvan már nekem Nintendo minin és a 3DS verzió is (link between worlds).
-
válasz
Dreimus #22527 üzenetére
Köszi, javítottam a
"Nintendo Switch - jobb akkuval ( HAC-001(-01) ) Serial number-ek "XKW"-vel kezdődnek"-et
"Nintendo Switch - jobb akkuidővel (az akku ugyanaz) ( HAC-001(-01) ) Serial number-ek "XKW"-vel kezdődnek"-re.
Van néhány akkuidős táblázat az összefoglalóban, de belinkelem ezt is.
Köszönet.Bár a kijelző is más, mint a korábbi Switch modellben, de erről nincs pontos info, mint ahogy a prociról sem. (Ha valaki talál megbizható info-t köszönettel beraknám.)
Ami biztos, hogy a Lite-ban kisebb az akku és a kijelző is. -
Dreimus
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz
Dreimus #19722 üzenetére
Ez nagyon jó deal annak, aki digitálisan vásárol, szeret launchkor játékokat venni akár még akkor is, ha az NSO amúgy nem érdekli. Az új játékok 60 vagy 70 euroba szoktak kerülni, ez a kupon pedig 99 euro.
Ez egy nagyjából 17,5%os minimum discount launch day vásárlásokra annak, aki amúgy is fizeti az NSO-t, akit pedig nem annyira érdekel az NSO annak gyakorlatilag egy ingyen NSO-t jelent, ha évente legalább 2 játékot vásárol. Ha pedig a játék 70 euros, akkor nagyjából 30% kedvezményről beszélünk.Régebben írtam itt, hogy ha ilyen áron marad az NSO, akkor könnyen lehet, hogy ha tényleg valamilyen discountot bevezetnek mellé, akkor ha az ember digitálisan vásárol meg fogja érni akkor is befizetni, ha nem használja az ég világon semmire az ember. Most ez meg is történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest