Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#13751) japunk válasza djozsi (#13750) üzenetére


japunk
aktív tag

Asszem az UK oldalról szedtem le a garanciapapírról egy pdfet, abban 12 hónap volt írva.
Pontosabban innen

The owls are not what they seem.

(#13752) ayo válasza torik (#13747) üzenetére


ayo
addikt

Sokféle hiba van, amit te írsz az sokaknak előjött már. Ha beviszed a Game Parkba, akkor azt ott a helyszínen meg tudják neked oldani, hogy ne dobja el a jelet - attól hogy több eszközöd van ennek nem kéne hogy gond legyen, nekem is ezeregy más van a lakásban. Csere meg ilyesmi nincs, csak javítás.

(#13749) japunk: _itthon_ vett gépekre 2 év gari van, 12 bolti 12 gyártói. még akkor megtolja neked a GP, ha 12 hónap van ráírva, mert 24 jár, persze gondolom annyi számít, hogy rendes viszonteladótól vetted és nem sufni boltban :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#13753) japunk válasza ayo (#13752) üzenetére


japunk
aktív tag

Itthon vásároltam a Videójátékboltnál a megjelenés napján. :)
A problémám inkább az, hogy nem találom a papírjait és nem tudom lehet-e érvényesíteni a garit ezek nélkül (nyilván elég kicsi rá az esély). Írtam már a Nintendonak is egy mailt sorozatszámmal, hogy csekkolják le meddig tart a garancia a gépre amennyiben még van. Kérdés, elfogadja-e a szervíz egy ilyen emaillel a leendő tulajtól a gépet, ha bármi baja lenne? Bár megjegyzem eddig egyszer volt baja (az a bizonyos bal joy con probléma) ami javítva is lett, azóta hibátlan a gép. Viszont a papírt a gariztatás óta nem találom... :DDD

[ Szerkesztve ]

The owls are not what they seem.

(#13754) ayo válasza japunk (#13753) üzenetére


ayo
addikt

Hívd fel a boltot ahol vetted, ott kéne neked hogy adjanak egy újat szerintem. Bármi ilyen kérdésedet szerintem a Game Parkhnál tedd fel, mivel ők foglalkoznak a javítással. Garit mindenképp kell hozzá csatolni, ezt mindig kiemelték nekem. Szóval telefon ahol vetted, ha az se akkor GP teló.

http://jateknaplo.blog.hu

(#13755) japunk válasza ayo (#13754) üzenetére


japunk
aktív tag

Na úgy néz ki a probléma megoldva. Sikerült beszélnem a VJB-vel akik tudnak nekem adni egy számlamásolatot a vásárlásról. A sorozatszám megegyezik, a név mondjuk nem, a lényeg, hogy a Gameparknál azt mondták elég nekik a számla, hogy meglegyen. :))

The owls are not what they seem.

(#13756) tl-x


tl-x
őstag

Ha még nem vettem Switchet akkor inkább várjam meg az új kiadást?

(#13757) Norb79 válasza tl-x (#13756) üzenetére


Norb79
őstag

Holdban van az még, és puszta spekuláció, szóval arra kár várni.

(#13758) ayo válasza tl-x (#13756) üzenetére


ayo
addikt

Teljesen felesleges várni, ha lesz is egyáltalán, akkor számunkra elhanyagolható változások lesznek benne. Gondolom max. a hardveres exploitért lenne érdemes ilyen hamar kiadni egy rev 2.0-t, meg mondjuk az eldobott joy-conok miatt.

http://jateknaplo.blog.hu

(#13759) japunk


japunk
aktív tag

Én ezért adom el jelenleg a gépemet (egész szép gyűjtemény gyűlt össze majd másfél év alatt) mert várok az újra, meg jelenleg nincs szükségem rá egészen az Animal Crossingig. Remélem összedobnak valami speckó limitált kiadást a gépből ahhoz a játékhoz, mert már nagyon várom. Ha nem lesz új akkor meg nem lesz új, nincs baj a mostanival sem. :DDD

The owls are not what they seem.

(#13760) djozsi válasza tl-x (#13756) üzenetére


djozsi
senior tag

Az új Switch pletyka mindössze annyi, hogy állítólag tárgyalást folytatnak képernyő panelekről 2019 őszi céldátummal, az se tiszta, hogy ez a képernyők leszállítására vagy az összeszerelésre vonatkozik-e. Arról nem is beszélve, hogy például 3DS-t is többféle képernyővel szállítanak, szóval lehet csak egyszerűen kell több panelbeszállító.
Azt se tudni, hogy pontosan mi lesz az új Switch, ha nekem fogadnom kéne én sokkal inkább látok magam előtt egy olcsóbb, akár handheld-only Switchet, mivel a japán piacon a legnagyobb siker a Switch, ott pedig a handheldre nagyobb az igény, mint a home console-ra.
Ne feledjük, hogy a 3DS-t is a 2DS követte, csak utána jött a New 3DS.

(#13761) djozsi válasza japunk (#13759) üzenetére


djozsi
senior tag

Azt azért érdemes tudni, hogy pletykák alapján az Animal Crossing 2019 Q1, az új Switch pedig késő ősz, szóval ha igazak a pletykák, akkor ezzel fél évvel elodázod az ACt is.

(#13762) Adamos válasza japunk (#13759) üzenetére


Adamos
csendes tag

Hm, ez vicces mennyire ellentétes a jelenlegi nézőpontunk. :)
Én nemsokára készülök venni újat, mert most érzem úgy, hogy már beérett a Switch, legalábbis ami a 3rd party és indi játékokat illeti (van más is nem "csak" Zelda)

Egy ideje már követem a topicot, de sunyi módon még nem szóltam hozzá ;]

[ Szerkesztve ]

(#13763) japunk válasza djozsi (#13761) üzenetére


japunk
aktív tag

Én nem mernék fogadni az Animal Crossing Q1-es megjelenésére. A Yoshit is már mióta mutogatják de egy pontos megjelenési dátumot még mindig nem mondtak. Nem hinném, hogy egy Animal Crossingot a bejelentés után kb fél évvel a piacra is dobnának. Én inkább ősz/ünnepi időszakot tartanám reálisnak.

(#13762) Adamos: én már túl vagyok azokon a címeken amikkel játszani szerettem volna, egyedül az Ys VIII-at nem fejeztem be de azt majd befejezem PS4-en. Persze ha te csak most vágsz bele akkor már rengeteg cím van amivel el lehet szórakozni. :)

The owls are not what they seem.

(#13764) djozsi


djozsi
senior tag

Egyébként sokan vannak ezzel így, hogy ha mondjuk pár hónapig nem látnak maguk előtt olyan játékot, amit mindenképp vennének egy adott platformra, akkor inkább eladják, aztán vesznek újat? Engem ez eléggé meglep. Biztos lehet nyerni rajta párezer forintot, de nekem biztos, hogy nem érné meg az adás-vétellel való dupla vesződséget, a többiről nem is beszélve.
Semmi közöm senki anyagi helyzetéhet, de emögött inkább az áll, hogy akkor valami másra fordítja az ember addig azt a pénzt, amibe a gép került, tehát helye van a háztartásban az eladásból bejövő összegnek, aztán legközelebb megint előteremti vagy tényleg egyszerűen csak zavar, hogy ketyeg a garancia meg bíztok benne, hogy a vásárlásnál már párezerrel olcsóbban juttok hozzá?

[ Szerkesztve ]

(#13765) ayo válasza djozsi (#13764) üzenetére


ayo
addikt

ez soha se éri meg, ilyenkor vásárolni kell ;)

http://jateknaplo.blog.hu

(#13766) LeventeV


LeventeV
senior tag

Sziasztok.
Honnan erdemes jatekokat vasarolni?
Digitalis formatumtol sem zarkozom el, sot azt preferalnam.

(#13767) koncsik válasza LeventeV (#13766) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Összefoglalóban elrejtve ;)
E-Shop árösszehasonlítás /////. ez is

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13768) Szoke1982


Szoke1982
senior tag

Én is az újra várok, akkor ne tegyem? Ha tényleg 2019 ősz ? Én azt hittem 19 eleje.. :(

(#13769) ayo válasza Szoke1982 (#13768) üzenetére


ayo
addikt

pletykára szerintem soha sem érdemes alapozni.

http://jateknaplo.blog.hu

(#13770) yusukee


yusukee
aktív tag

Sziasztok!

Kérdésem lenne a xenoblade 2-vel kapcsolatban. Régebben végigjátszottam, most érdekelne a season pass a dlc-kel, de kicsit összezavarodtam. Van e-shopban a season pass. Ez elvileg tartalmaz mindent eddigi dlc-t, még a Torna-t is. De van a Torna-ból dobozos kiadás. Itt egy kicsit megzavarodtam. Ez elvileg tartalmazza a season pass kódot + fizikálisan a Torna kieget. Most akkor a dobozos verziónál 2x lesz meg a Torna? Egyszer a season pass miatt, egyszer meg a kártyán? Vagy rosszul értek valamit?

Köszi

(#13771) djozsi válasza Szoke1982 (#13768) üzenetére


djozsi
senior tag

Semmiképp ne várj a pletykára, az se biztos, hogy igaz és ha igaz is a jövő ősz része, akkor se biztos, hogy úgy nyúlnak hozzá a géphez, ahogy annak örülnél.

(#13772) djozsi válasza yusukee (#13770) üzenetére


djozsi
senior tag

Én úgy tudom, hogy a dobozos Tornához járó kód nem tartalmazza magát a DLC-t, csak a többi season pass cuccot. [link]

szerk: fontos még az is, hogy a Tornához járó season pass kulcsnak csak az alapjátékkal van értelme, noha maga a dobozos Torna standalone is játszható.

[ Szerkesztve ]

(#13773) yusukee


yusukee
aktív tag

Értem, köszi. Akkor azért írják, hogy kell hozzá az alapjáték.

(#13774) LeventeV válasza koncsik (#13767) üzenetére


LeventeV
senior tag

Köszi szépen. :R

(#13775) torik válasza ayo (#13752) üzenetére


torik
senior tag

Köszi a válaszokat, angliában élek, itt vettem a konzolt is tehát ez a Game Park dolog nálam nem opció :D rendelek egy ilyen jelerősítő cuccot aztán remélem az megoldja a problémát.

All that and a bag of chips

(#13776) ayo


ayo
addikt

(#13777) Szoke1982


Szoke1982
senior tag

Nintendo switch mini? [link]

(#13778) Norb79


Norb79
őstag

A FAQ-ba nem kellene egy leírás a tokokról? Nekem három tokom van, mindhárom másik célt szolgál.
Van ugye a költözős, amiben elfér a gép, a dokkoló, a töltő 6 játék, de elfér még egy pár joycon, csulópánttal és egy kártyatartó is, egyetlen baja, hogy 25*29*9 centi. Vagyis baromi nagy, nem ideális mindennapi hordozásra, ez kb arra jó, amikor hosszabb időre elutazunk szüleimhez mondjuk és akkor viszem az egész cuccot. Évente párszor kerül elő.
Van aztán az minimalista, amiben elfér a gép, a 2 csuklópánt, 10 kártya és ennyi. Ez arra jó, hogy ha a kedvenc pár játékommal el akarok mozogni vhova. Ezt használom szinte mindig, de kinőttem.
Szóval rendeltem egy normális utazósat, ami még nem olyan nagy, mint a költözős, de nem is a minimalista méretű, mert a gép mellett belefér 20 kártya, extra 2 joycon csuklópánttal együtt, meg persze vmi kis kábel is, de mégsem sokkal nagyobb, mint a minimalista. Jövő héten jön meg. Ez lesz ideális azon alkalmakra amikor 1-2-3-4 napra utazok csak el. Itthon elég sokat kerestem, de csak a minimalista meg a költözőst láttam mindenhol, pedig szerinte ez az utazós kiszerelés ami minden háztartás elengedhetetlen kelléke. :DDD

(#13779) adrian14 válasza ayo (#13776) üzenetére


adrian14
tag

Én mostanában szeretnék venni. De a 115ezer kicsit sok szerintem egy alapgépre. Bundle-ra jó lenne. :D

(#13780) SlayerSub válasza adrian14 (#13779) üzenetére


SlayerSub
tag

Az marha sok, én két hónapja vettem alzában 97k-ért, most is van...

https://www.alza.hu/nintendo-switch?dq=4662700

(#13781) mike1334 válasza adrian14 (#13779) üzenetére


mike1334
veterán

Tegnap még 85e volt, gondolom "elfogyott" az akciós.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#13782) consono válasza mike1334 (#13781) üzenetére


consono
nagyúr

Basszus, hogy pont tegnap aludtam el korán, 85-ért simán behúztam volna :( Meglett volna a családi karácsonyi ajándék...

"In God we trust. All others must bring data"

(#13783) ayo válasza adrian14 (#13779) üzenetére


ayo
addikt

tegnap 85k volt, az nagyon jó ár. talán black friday lesz még hasonló

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#13784) Jigoku válasza mike1334 (#13781) üzenetére


Jigoku
tag

Igen, én is láttam. Hát kár, hogy eddig tartott ez a szuper jó ár. :(

Mostanában én is nagyon gondolkozom egy Switchen, aztán most abban a fázisban vagyok, hogy nem tudom eldönteni, rábeszéljem magam vagy inkább le... xD
Bár legkorábban karácsonyra lenne rá pénzem, szóval nem sürgős még dűlőre jutnom. Mondjuk engem kifejezetten csak a jrpg és a Nintendós címek érdekelnek, más annyira nem jelenleg.

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

(#13785) adrian14 válasza ayo (#13783) üzenetére


adrian14
tag

ohh akkor bocsi. Nem voltam eléggé szemfüles. Na majd legközelebb.

(#13786) nxswitch válasza Jigoku (#13784) üzenetére


nxswitch
senior tag

Én hetekig gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e. Aztán volt egy rossz napom, besétáltam egy boltba és megvettem 123.000-ért Zeldával, itthon pedig letöltöttem Stardew Valley-t. Azóta vettem rá Splatoon 2-t és Octopath Traveler-t(ezt el akarom adni, mert nem kötött le, pedig imádom a régi JRPG-ket).

Utána pedig rátaláltam Kingdom Hearts-ra, és nem tudom hogy nem ismertem eddig a játékot, de nagyon megtetszett. Szóval most el vagyok maradva 5~ Kingdom Hearts játékkal amit ki akarok játszani mire megjelenik a 3. rész januárban, a Switchem pedig ott pihen az asztalomon pár tíz óra játék után 4 játékkal. :W

De egyébként a konzol nagyon tetszik, és működik is tökéletesen. :) Pokémon miatt vettem első sorban, szóval novemberben mindenképp előveszem.

(#13787) adrian14


adrian14
tag

BTW, ha valaki Németországban él a fórumozók közül: [link]

(#13788) Norb79 válasza nxswitch (#13786) üzenetére


Norb79
őstag

Írtam privit octopath témában. Köszi!

(#13789) nxswitch válasza Norb79 (#13788) üzenetére


nxswitch
senior tag

Oké, már csak 3 játékkal porosodik a gépem. :D

(#13790) TomBennet válasza Norb79 (#13778) üzenetére


TomBennet
tag

A költözős táska tényleg hasznos. Mi pl szállodába is visszük az egész cuccot dokkolóstul, prokontrollerestül.
A szállodai tv-k ugyan le vannak korlátozva, a távirányítóval nem lehet source-t választani de a xiaomi telefonban lévő távirányító app megoldja ezt a problémát :)

(#13791) koncsik válasza Norb79 (#13778) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Köszönettel bekerült az összefoglalóba, ha nem baj :R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13792) Norb79 válasza TomBennet (#13790) üzenetére


Norb79
őstag

Engem meglepett a hihetetlen profi kidolgozása amúgy, és ugyanannyiba kerül, mint egy játékképekkel megdizánjolt minimalista tok, ami külön érthetetlen dolog.

@Koncsik: Nem, sőt, köszönöm a megtiszteltetést. :B

(#13793) bads1 válasza Norb79 (#13778) üzenetére


bads1
aktív tag

Ez az Ametoys minőségi cucc, vehető? Mert árban ezt nem nagyon tükrözi. De ha olcsó és jó az mindig ok. :)

(#13794) Jigoku válasza nxswitch (#13786) üzenetére


Jigoku
tag

Hát igen, a Kingdom Hearts most nálam is pont tombol, ezért különösen átérzem, amit mondasz. xD

Nagyon jónak tűnik maga a konzol, meg pár játék érdekelne is rá, de valahogy ha arra gondolok, hogy ennyi pénzt kiadjak érte úgy, hogy azért annyira nem halnék bele ha nem játszhatnék velük sem... Nekem inkább azért lenne jó egy Switch, mert tudnék bárhol játszani. Jelenleg 210 kmre vagyok a PS4 és PS2 gépeimtől (fránya egyetem xD), szóval most inkább a kézikonzolos vonal az erős nálam. De ami tényleg olyan, úgysem jön ki Switchre, csak PS4re, amit meg hordozható konzolra adtak/adnak ki, azt meg sok esetben lefedi nálam a (3)DS meg a Vita is. Szóval nem tudom, picit mintha úgy érezném, hogy hiába szeretnék valamiért egy Switchet, nem igazán van kézzel fogható okom rá. De közben meg tényleg nagyon tetszik, meg van egy olyan érzésem, hogy később biztos lesznek majd olyan címek, amik még jobban érdekelnének rá (pl. az új Fire Emblem meg a Tales of Vesperia stb).

Na mindegy, ezen gondolkozom még. :(

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

(#13795) mike1334 válasza Jigoku (#13794) üzenetére


mike1334
veterán

Egyetemen nem jáccani kell, hanem tanulni, inni meg kapcsolatokat építeni :P

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#13796) Norb79 válasza bads1 (#13793) üzenetére


Norb79
őstag

Én meg vagyok vele elégedve, bírja a gyűrődést, pedig az idő 90%-ában ezt használtuk, ebből került elő és ebbe került vissza a gép meg a csuklópántok. Jövő héten jön az új, mert kinőttük most hogy szeretnénk több kártyát meg egy második joycon párost vinni magunkkal, az már nem fér bele. Szóval ahogy írtam, minimalista, ha 11 kártyából (egy a gépben) meg egy joycon párból meg tudod oldani, akkor ez a jó választás, bírja a gyűrődést.

(#13797) scyllafren


scyllafren
senior tag

En a Nintendo boltbol vettem Switch + Zelda + Zeldas taska kombot, amibe 8 kartya vagy 6 kartya+4 microSD kartya fer el. Plusz vettem 2 USB C kabelt, egy otthonra, egy a taskaba, plusz oda belefer a 2 joycon csuszka is, igy ezzel elvagyok egy darabig :)

Most rendeltem elo a Starlink: Battle for Atlast, StarFox miatt :) A hozzaadott fizikai hajot csak addig fogom hasznalni, amig a jatek beregisztralja, utana megy a polcra disznek :D Esetleg akkor hasznalom, ha valahonna szerzek plusz fegyvert, amit unlockolhatok vele, pl a kozelgo MCM Comic Con Nintendo reszlegen :D

(#13798) ooooobi válasza scyllafren (#13797) üzenetére


ooooobi
senior tag

Starlinknél azt olvastam, hogy azok a fegyverek, hajók, kapitányok amik nincsenek benne a megvásárolt alapcsomagban hanem csak utólak unlockolja az ember az csak 7 napig érhetö el, utánna megint rá kell pattintani a gépre. Szal ha conon rányomogatod mindet, 7 napig tesztelheted csak öket, azután eltünnek ;]
Ja és a csomagban lévö cuccokat nem kell beregelni, azt elvileg a kártyáról már látja, hogy az jár hozzá és azonnal elérhetö.

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#13799) scyllafren válasza ooooobi (#13798) üzenetére


scyllafren
senior tag

Koszi, ez eddig nem volt benne az UBI FAQ-ban, de most megneztem, es igaz (idotartamot nem ir, de a 7 nap realis). Annyi ido viszont eleg, hogy kideruljon, erdemes-e rahajtani, vagy lehet hanyagolni az ingame unlockjat :)

(#13800) bads1 válasza Norb79 (#13796) üzenetére


bads1
aktív tag

Köszi, akkor veszem.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.