Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#13301) djozsi


djozsi
senior tag

Érdekesség, hogy a 6.0-val az online mellett bekerült egy library sharing funkció is. Mostantól egy accounthoz tartozhat több konzol is, egy fő és tetszőleges számú alkonzol. Az alkonzolokon is elérhető az accountra vásárolt összes játék, le lehet őket tölteni, játszani lehet velük két megkötéssel:
- az alkonzoloknak online kell lenni
- egyszerre csak egy konzol játszhat az adott accounttal

(#13302) adalbert1 válasza ViharVadász (#13293) üzenetére


adalbert1
veterán

Ez a 30 euró pont az a határ, amit még hajlandó vagyok kifizetni érte (habár lehet, hogy várok év végéig, hogy hátha lesz rá valami akció is). Ebből nem is lesz fizikai változat? Mintha azt olvastam volna, hogy csak digital only lesz, illetve egyik üzlet kínálatában sem láttam.
Illetve ha már fizikai változat, a CIV VI-ból lesz vajon? Azt sem láttam, hogy listázták volna valahol, de ott nem is olvastam róla olyat, hogy csak digital only lenne.
Mindenesetre lassan le kellene cserélnem a 64G-s micro SD-t egy 128-asra legalább. :))

(#13303) fityere válasza djozsi (#13301) üzenetére


fityere
senior tag

Most ez lehet hülye kérdés, de akkor lehet játékot megosztani ?

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#13304) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Köszönet @ayo :R
Switch version 6.0.0 introduces digital game sharing across multiple systems

Key Points:

Primary Console:
You can have one primary console at a time for your Nintendo Account.
The first Nintendo Switch console you use to connect to Nintendo eShop on Nintendo Switch will become your primary console.
While using the primary console, any user account on the console can play the downloadable content you have purchased.
While using the primary console, you do not need to have an active Internet connection while playing downloadable software.
An Internet connection is still required to use online features or games which require a subscription service.
You can change which Nintendo Switch console is your primary console but you must first deactivate the current primary console.

Non-Primary Console:
A Nintendo Account can be linked to Nintendo Switch consoles that are not designated as the primary console, however, some functionality differs from when a Nintendo Account is used on a primary console.
While using a non-primary console, you can still use the Nintendo Account to access the Nintendo eShop, purchase and download software, and under certain conditions, play your downloadable software.
While using a non-primary console, you must have an active Internet connection to play downloadable content.
If you lose your Internet connection while playing downloadable content on a non-primary console, your game will pause after a certain amount of time; however, once you connect online again, you will be able to resume from the point you left off.
While using a non-primary console, downloadable content can only be started by the user that purchased the content.
When using downloadable software on a non-primary console, your game will pause if your Nintendo Account is used to access downloadable software on any other Nintendo Switch console.

How It Works:
Activating your primary console:

Link a Nintendo Account to your Nintendo Switch console.
Access the Nintendo eShop and select your Nintendo Account.
If the Nintendo Account does not already have an active console, this console will become the primary console for your Nintendo Account.
Making a different console the primary console:

Access the Nintendo eShop on your primary console and deactivate the console for your Nintendo Account from the user menu.
If you do not have access to the original console, you can also deactivate a primary console off-device once per year.
Off-device deactivations can be done by visiting accounts.nintendo.com, selecting “Shop Menu”, and then “Deactivate Primary Console”.
On the second Nintendo Switch console, use the same Nintendo Account to access the Nintendo Switch eShop. This is now the activated console for your account.

Igyekszem mihamarabb betenni ezt is az összefoglalóba.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13305) djozsi válasza fityere (#13303) üzenetére


djozsi
senior tag

Lényegileg erről van szó, de nem úgy, mint a többi konzolon, annál kevésbé szabadjára eresztett megoldás, leginkább a Steamen használt rendszerhez hasonlít.
Az accountodat hozzárendelheted másodlagosként más konzolokhoz, így azon a konzolon is elérhető lesz az összes általad birtokolt digitális játék.
A legfőbb megkötés a fentebb említett egyszerre maximum 1 gépen lehet használni az accountot dolog. Szóval azt nem lehet megoldani, hogy egy példányban megveszitek a játékot aztán az egész "család" azzal csapatja, azt viszont igen, hogy ha épp a tulaj nem használja az accountják, akkor más is játszhat az általa birtokolt játékokkal.

(#13306) koncsik válasza adalbert1 (#13302) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

+1
+1
Hol látjátok az új South Park játékot?

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13307) fityere válasza djozsi (#13305) üzenetére


fityere
senior tag

Értem, ez tényleg olyan mint a steam-en.

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#13309) DudeMate


DudeMate
csendes újonc

Nekem nincs választásom, kötelezően be kell fizetnem az évi tagsági díjat az online szolgáltatásra. Mivel feleségem "retro mario fan" és képes végigjátszani ötvenszer ugyanazokat a mario címeket, én így jártam. Megkérdeztem tőle, hogy próbáljuk-e ki először próba gyanánt egy hónappal, a válasza az volt, minek.... inkább egy évre rögtön, azon spórolunk valamennyit. :D

Más téma, hogy az ubisoft híres arról, hogy káosz van a szerverei között, így erre a cloud version játékra én nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. De aztán lehet ezt is lelövik idő előtt. :)
https://www.youtube.com/watch?v=hNYk8HNQmvQ

(#13310) adalbert1 válasza koncsik (#13306) üzenetére


adalbert1
veterán

Én facebookon láttam a South Park oldalán. Illetve az ubisoft oldalán is kint van hírként, pár külföldi online gamer sajtó is átvette a hírt.

(#13311) djozsi válasza fityere (#13307) üzenetére


djozsi
senior tag

Közben kiderült pár új infó. Igen, a szándék az, mint steamen, tehát egy accountot egyszerre csak egy ember használhasson, DE a primary tulajtól nem elvárt az online ahhoz, hogy játszani tudjon, ez csak a másodlagos gépeken elvárt.

Épp ezért ha a primary gépen úgy játszol, hogy közben ki van kapcsolva a wifi nem fogja tudni a rendszer, hogy már használva van az account, tehát lehet egyszerre 2 gépen játszani ugyan azzal az accounttal, akár ugyan azzal a játékkal is, de ennek két feltétele van:
- az egyik a primary gép kell, hogy legyen
- a primary gépen ki kell kapcsolni a wifit

(#13312) adalbert1 válasza djozsi (#13311) üzenetére


adalbert1
veterán

Én arra gondoltam, hogy ezt nem lehet úgy megkerülni, hogy a régi gépeden nem azzal az acounttal játszol a játékkal, amivel megvásároltad, és akkor amivel megvásároltad, azzal játszhatsz az új gépen is? Vagy ez így nem működne (igaz kicsi az esély, hogy 2 switch legyen itthon, inkább elméletben érdekel a dolog :) ).

(#13314) Norb79 válasza djozsi (#13311) üzenetére


Norb79
őstag

Hát ezzel lehet, hogy eladtak nekem egy második switchet. Na majd meglássuk, hogy tényleg megy e így egyszerre két gépen a digitálisan vett cucc.

(#13315) djozsi válasza Norb79 (#13314) üzenetére


djozsi
senior tag

Biztosan megy, többen is írták, a kérdés, hogy fognak-e kezdeni vele valamit. Azt tippelném, hogy nem, mert azt nem léphetik meg, hogy a main accountoddal always online kelljen lenned, innentől kezdve viszont nem tudják központilag figyelni, hogy azon az accounton játszol-e épp valamivel.

Ha innen van valakinek két gépe kipróbálhatja megerősítésnek, de többen is írták már külföldi fórumokon, hogy működik a dolog.

(#13316) Vebber válasza djozsi (#13311) üzenetére


Vebber
tag

"Pedig már majdnem lezajlott egy teljes beszélgetés a hackelés és a warezolás totál indokolatlan módon való idekeverése nélkül.... :)" /13137djozsi

Látod, látod bort iszol és vizet prédikálsz.

(#13317) djozsi válasza Vebber (#13316) üzenetére


djozsi
senior tag

Ebben nincs semmi hackelés és warezolás, intended, így találta ki a Nintendo. Egyszerű lett volna kizárni, a primary usernek is always online kell lennie, ha megosztja az accountot, de ezt nem lépték meg, nyilván nem véletlenül.

(#13318) bb.bocs


bb.bocs
őstag

Sziasztok, én új vagyok köztetek, ma lettem tulaja egy switchnek. (igaz kicsit morcos vagyok, a bal oldali joycon hát nem vlmi minőségi, kicsit mozo a gépen, és recseg is...) egy év gari azért van. látom itt is van tiltott téma :(

[ Szerkesztve ]

(#13319) MrPeekaboo


MrPeekaboo
senior tag

(#13320) Vebber válasza djozsi (#13317) üzenetére


Vebber
tag

Általánosságban véve, a Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal.
Továbbá prohardver alapelvek:
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).

Te abszolút kimerítetted, és megsértetted az alapelvet.

A Nintendo szándéka egyértelműen az, hogy 1 játék egyszerre csak 1 gépen legyen futtatható. Te pedig részletesen leírtad, hogyan kell kijátszani, buzdítva másokat is, próbálják ki mégis hogyan tudják jogosulatlanul is használni.

Így aztán, minthogy következetesség abszolute nincs ebben a fórumban sem, be kellene fejezni mások leszólását. Avagy mindenkire egyformán alkalmazni az állítólagos szabályokat.

(#13321) Vebber válasza bb.bocs (#13318) üzenetére


Vebber
tag

Ha már most hibát tapasztalsz, akkor vigyed vissza 72 órán belül. Kötelesek cserélni komplett az egész csomagot. Jobb soha nem lesz, és egyébként neked azonnal jelezni is kell/ene.

(#13322) bb.bocs válasza Vebber (#13321) üzenetére


bb.bocs
őstag

edigitál, hitel, másfél hét várakozás... kihagyom, az egy év gari alatt ha előjön valami hiba úgyis jelzem, ezért mer a joycon baloldali kicsit mozgós, nem várom másfél hetet. (gondolom az a ludas, nem maga a készüléken lévő fém cucc ugye? ha egy sima helyzet lenne vinném is vissza, de így hát inkább elfogadom, és nem fogom feszegetni, nem lötyög, de ha kicsit jobban leyomom, mozog recseg, a másik oldali nem. mondjuk az összefoglaló elején olvastam valamit a bal oldali joycon hibákról. Szerintetek ha gáz lenne a cuccal, mármint a későbbiekben vlmi, akkor egyből vlmi nintendo szervizbe vagy visszaszenvedjük az e digitálos folyamtot? az e digitálnál nincsen készlet, másfél hétig várattak, szóval ha b is rendelnék a cserekészüléket, várhatnék még másfél hetet. gondolom ha idővel lazul vagy vlmi lesz vele, úugyanúgy cserélik, ha meg nm akkor jó az úgy. gondolom nem a vas a ludas, hanem a műanyag sín a conon.

[ Szerkesztve ]

(#13323) Vebber válasza bb.bocs (#13322) üzenetére


Vebber
tag

Ilyenkor nincs 1,5 hét várakozás. Ha nem tudják cserélni, pénzt vissza kell adják. Saját vélemény, innen soha semmilyen műszaki cikket nem vennék 10ezer feletti értékben.
Szakszervízt 72 óra után magad is felkeresheted, de ha nem pesti vagy, akkor plusz költség. Cserére később ne nagyon számíts.

[ Szerkesztve ]

(#13324) ayo válasza Vebber (#13320) üzenetére


ayo
addikt

az ugye megvan, hogy ez az összes platformon egy használható megoldás? ha warez lenne, akkor nem lenne n+1 topik / hsz az oldalon :D

(#13325) Vebber: nem mond ellent az alapelvnek, ha ellentmondana, akkor tiltva lenne. PS-en pl. még akár együtt is tolhatjátok online, ez inkább egy feature, egy lehetőség.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#13325) Vebber válasza ayo (#13324) üzenetére


Vebber
tag

Akkor megállapodhatunk abban, hogy az alapelvnek ugyan ellentmond, de azt nem vesszük figyelembe, és máskor nem fordul elő a userek kóstolgatása más esetben sem?
Egyébként "nincs meg", nem ismerem a többit.

[ Szerkesztve ]

(#13326) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Nem egészen értem miért jó kb. heti 1x megjelenni és... nem tudom meghatározni, mi ez. Sajnálom. Azt javaslom, hogy ha valaki nem ért egyet azzal, ahogy ebben a topikban mennek a dolgok, személyeskedés és mások kioktatása helyett jelezze problémáját a Moderátor kerestetik topikban. Nyugodtan lehet jelezni azt is, ha a topikgazda tevékenysége nem kielégítő. Köszönöm előre is.

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13327) djozsi válasza Vebber (#13320) üzenetére


djozsi
senior tag

A szó legszorosabb értelmében arról akarod meggyőzni a közösséget, hogy az wareznak számít, hogy valaki kikapcsolja a wifit a konzolján. Mert konkrétan ennyiről van szó és nem többről.
Ráadásul az is teljesen világos, hogy szándékos döntés a Nintendo részéről, hisz a másodlagos konzolokon kötelező online lenni a játékhoz, tehát le van implementálva a folyamatos ellenőrző rendszer, egyszerűen az elsődleges konzolon nem aktiválták.

Szoktam blődségeket mondani, fogok még felületet adni arra, hogy jogosan kritizálj, de ezt most tényleg nehezen tudom hova tenni.

Az általad emlegetett "mások leszólása" dolgot pedig akkor tettem, amikor arról volt szó, hogy valaki hackelt Switchre telepít még ki se adott firmwaret és/vagy játszik még meg se jelent játék warez változatával, csak hogy perspektívába helyezzük a történetet a wifi kikapcsoláshoz képest.
"Mások leszólása" címén pedig tettem egy viccesnek szánt, offtopik megjegyzést. Cserébe most kaptam egy személyeskedő kioktatást.

Mindenki döntse el maga, hogyan látja a helyzetet, én részemről ezt a beszélgetést lezártnak tekintem.

(#13328) djozsi


djozsi
senior tag

Szeptember 25-től hivatalosan is elindul az Arena of Valor.

új pokemon trailer

[ Szerkesztve ]

(#13329) szubrutin válasza Vebber (#13325) üzenetére


szubrutin
aktív tag

Ugy viselkedsz mint 1 gyerek, akinek elvettek az uzsisdobozat :)

Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)

(#13330) mike1334 válasza djozsi (#13327) üzenetére


mike1334
veterán

Lehet butaság, de attól, hogy offline van a switch, a nintendo elviekben tudhatja, hogy egyszerre játszottak ugyanazzal a játékkal két gépen is nem? Ha az offline felmegy netre és a cloud saving szinkronizál, akkor abban lehet olyan adat amiből látszik, hogy mikor játszottak a játékkal...ha mellé ráles a végig online konzol mentésére, akkor összefésülheti az adatokat..
Mondjuk kétlem, hogy ezzel szórakoznának, de az elvi lehetőség adott, nem?

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#13331) djozsi válasza mike1334 (#13330) üzenetére


djozsi
senior tag

Igen is, meg nem is, mert egyrészt az lehetséges, amit mondasz, másrészt viszont mivel az adat keletkezése lokális, ezért nem biztosított, hogy hiteles, megbízható. És most megint nem valami trükközésre célzok, egyszerűen tegyük fel offline vagy és elállítódik az órád a gépen és mondjuk a rendszeróra alapján zajlana a folyamat, amit mondasz. Mivel így önhibádon kívül is összecsúszhatnának a számok, ezért erre semmiképp nem építhetnének egy esetleges szankcionáló rendszert.
Ha a Nintendo ki szeretné zárni a wifikikapcsolós módszert egyszerűen a primary gépre is aktiválják az online ellenőrzést, amit nyilván tudatos döntés következtében nem tettek meg. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez idővel meg fog változni és most még csak monitorozzák, hogy van-e bármilyen hatása az eladásokra az új funkciónak ebben a formában.

Ehhez kapcsolódó érdekes adalék, hogy a másik két platform esetében amióta van ilyen family share funkció azóta viszonylag ritkán kapunk valódi eladási adatokat a játékokról, sokkal jobban szeretnek a játékosszámra hivatkozni, mert az értelemszerűen nagyobb, hisz egy eladott játékot így többen is fognak használni. Ha jól tudom a Nintendo az egyetlen, amelyik minden negyedévben számszerűsíti az 1 milliónál nagyobb példányszámban fogyó játékaik pontos eladását. Előfordulhat, hogy az új funkció következményeképp ez változni fog.

[ Szerkesztve ]

(#13332) bb.bocs válasza Vebber (#13323) üzenetére


bb.bocs
őstag

Mivel hitelre vettem sokmindent nem kapnék max a hitelszerződést vissza. Csak ezért vettem az edigitalnal. Nincsen náluk Csete készülék erre is másfél hetet vártam hogy a szallitoljuk elhozza a boltba. Későbbiekben ha más hiba merülne fel, ezt is hozzatudom csapni hogy kicsit lotyog. Havernak a jobb oldali ami olyan, ezek szerint ezeknél ez "normális" ennyi mozgas.majd tesztelem másik connal.am a Nintendo szervíz merre van? Pesti vagyok. Köszi a segítséget . :)

(#13333) mike1334 válasza djozsi (#13331) üzenetére


mike1334
veterán

A folyton online verzió mondjuk egy hordozható, mobilnet kapcsolat nélküli gépnél már alapból érdekes lenne...na majd kiforrja magát :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#13334) Vebber válasza koncsik (#13326) üzenetére


Vebber
tag

Nem érted, mert nem akarod.

(#13335) Vebber válasza bb.bocs (#13332) üzenetére


Vebber
tag

Gamepark a hivatalos szervíz.

(#13336) Norb79 válasza Vebber (#13335) üzenetére


Norb79
őstag

Ha már szerviz. joycont szervízelnek? A bal oldali joyconon a pöcök nem működik jól, folyamatosan azt érzékeli, mintha felfele nyomnám, de ugye nem nyomom, gondolom az a microkapcsoló, vagy lapka vagy akármi ami benne van az ment tönkre. Láttam, hogy vannak csavarok a joyconon, szóval gondolom szétszedhető. Szerelik ezt vhol? Akár ott a gameparknál. Hallottál már ilyesmiről?

(#13337) leeka válasza Norb79 (#13336) üzenetére


leeka
tag

Igen, gamepark megcsinálja, 5-6000Ft kb az analog kar cseréje

Fear the future !

(#13338) ayo válasza leeka (#13337) üzenetére


ayo
addikt

ja csak stick nincs raktáron, több hónapja vár mindenki rá, köztük én is.

Norb79: beszélj velük, azt majd téged is hívnak, felesleges beadni addig

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#13339) Norb79 válasza leeka (#13337) üzenetére


Norb79
őstag

Még garis a cucc, de akkor megcsörgetem őket, hogy mi a szitu. Addig is vettem egy másik pár joycont, nehogy a kicsik között kitörjön a lázadás. :DDD
Köszi mindkettőtöknek!

(#13340) #09990144


#09990144
törölt tag

Akartam venni egy nagyobb tokot a switchez, mint ami most van, de itthon elég gyenge a választék, ami meg lenne, az sincs raktáron. Szóval rendeltem amazonról egy tomtoc tokot: [link]

Nagyon minőségi, aki ilyenben gondolkozik, annak ajánlani tudom. Hely van benne bőven, anyaghasználatra is jó. És ami poén, hogy vasárnap éjjel megrendeltem, hétfő reggel feladták, és kedd délután már megkaptam. Itthonról nem ért volna ide ilyen gyorsan :)

(#13341) koncsik válasza Vebber (#13334) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nagyon kérlek, hogy ne te döntsd el, hogy én mit akarok. De szeretném megérteni, kérlek magyarázd el.
Ha lehet, ezzel ne terheld a topikot, örömmel várom privátban. Köszönöm.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13342) bb.bocs válasza Vebber (#13335) üzenetére


bb.bocs
őstag

Köszi

(#13343) leeka válasza ayo (#13338) üzenetére


leeka
tag

Most egyszerre jön ki mindenkinek ez a probléma?
Persze, elég apróka analog van benne, lehet érdemes ebayen rendelni 2-t tarcsiba, nem tétel.

Fear the future !

(#13344) selia


selia
csendes tag

Üdv!

Előre is bocsi, ha butaságot kérdezek, de miért van az, hogy külföldön már mindenhol kiírják, hogy mennyibe fog kerülni az új pokémonos bundle, nálunk pedig minden üzletben az 'ár egyelőre nem ismert' kiírás van?

(#13345) boost válasza selia (#13344) üzenetére


boost
addikt

Gondolom még nem tudják, hogy mennyi lesz akkor az árfolyam. mostanában nagyon szökdécsel a forint, és leginkább csak gyengül.

(#13346) selia válasza boost (#13345) üzenetére


selia
csendes tag

Ez mondjuk érthető, köszi szépen :)

(#13347) szubrutin válasza selia (#13344) üzenetére


szubrutin
aktív tag

Gameparknal kivan rakva nem?

Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)

(#13348) ayo válasza leeka (#13343) üzenetére


ayo
addikt

nekem már egy ideje van, haver viszont sztem már nyár eleje vár rá, szóval inkább azt mondom, hogy sok ember régóta vár már erre :S

http://jateknaplo.blog.hu

(#13349) tl-x


tl-x
őstag

Sziasztok!

Már rendelni akartam a Switchet amikor elolvastam az összefoglalót és pár tesztet. Kicsit lelombozódtam. Vagy nem ennyire vészes a helyzet? Jelenleg mi a helyzet a kijelzők pixel hibáival? Kopások karcolások? Üvegfólia elég a kijelzőre vagy hátlapra is kell vmi? Játékok olcsóbbak az eShopban mint ha megveszem fizikálisan?

[ Szerkesztve ]

(#13350) selia válasza szubrutin (#13347) üzenetére


selia
csendes tag

Tényleg, köszi! :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.