Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#14301) SlayerSub válasza Bazsi1987 (#14300) üzenetére


SlayerSub
tag

Épp tegnap patcheltek, még nem találtam semmi infot h mit változtattak. Én élvezem nagyon, eddig 110 órám van benne, de továbbra is az a véleményem h sok mindent kellene még javítani.

(#14302) TomBennet válasza HunLuke007 (#14298) üzenetére


TomBennet
tag

Ha külön veszel egy switchet és hozzá a Pokeballos játékot, akkor 129-re jön ki, így 126 és kapsz pokemon mintás dokkolót + joycont.
A hátulütője a dolognak, hogy nem fizikai a játék, így nem tudod eladni, ha valaha is szeretnéd.

[ Szerkesztve ]

(#14303) koncsik válasza SlayerSub (#14299) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Éppen csak belekóstoltam...

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14304) SlayerSub válasza koncsik (#14303) üzenetére


SlayerSub
tag

Csak azért kérdeztem hátha lehetne valakivel online nyomni, mert sajna vagy marha kicsi a játékos bázis, vagy mindenki single-be játszik...

(#14305) Bazsi1987 válasza hszilard666 (#14288) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Felhívtam őket nem tudják mikor jön meg , de a hétre ígérték... Lehet inkább megveszem máshol 😞

(#14306) Sanraith válasza HunLuke007 (#14298) üzenetére


Sanraith
aktív tag

Én tuti ezt a csomagot venném, ha nem lenne még switchem.

(#14307) Norb79 válasza TomBennet (#14297) üzenetére


Norb79
őstag

Ami botrány, mert amcsi shopban a múlt héten lego hihetetlen család is 40% off volt, és arra mondjuk úgy rányúltam volna itthon digitben. :(
Ha átváltom, utána vissza is lehet váltani? Van vmi limit, hogy mennyiszer váltható, meg ilyesmi?

(#14308) Adamos válasza DudeMate (#14290) üzenetére


Adamos
csendes tag

Van az Amazon.com-on egy trükk, amivel tudsz ottani letöltő kódokat venni, európai kártyával. (PS4-re használtam ezt régebben és mindíg működött)
Pl amit keresel az amazonon is akciós mert sokszor automatikus price-match van beállítva.
The Mummy Demastered

A trükk pedig a következő:

Állíts be egy szállítási címet ami az USA-ban van (keress valamit a neten :P ), és lehetőleg olyan államban, ahol nincs ÁFA digitális és/vagy online vásárlásra (pl. Oregon)
Állítsd be ugyanezt a címet számlázási címnek.

Fizesd ki a magyar vagy egyéb bankkártyával úgy, hogy a szállítási (digitális tehát mindegy) és a számlázási címed az USA cím legyen.

Megkapod a kódot és aktiválod az eshop-ban.

Ha ez a Switch-en is működik, és miért ne működne, akkor talán az összefoglalóba is mehet :B

(#14309) hszilard666 válasza Bazsi1987 (#14305) üzenetére


hszilard666
veterán

:W :O én kénytelen vagyok ott megvenni, van pici kedvezményem.

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#14310) Bazsi1987 válasza hszilard666 (#14309) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Nekem meg 3000 pontom 😊😞

(#14311) Baltazár123


Baltazár123
senior tag

A sötét pénteken :) esélyes, hogy beszerzek egy switchet. Igazából a gyerekek már lerágták a fülemet érte, úgyhogy nem nagyon tudok tovább hárítani az idei karácsonynál :)
Ami nekem igazán fájt vagy fáj, hogy utazás során azért nem folyamatos játék megy vagy menne. Böngészés, filmek nézése, YT, talán ha nyelvet tanulnak a srácok akkor egy netflix.
Most ezek közül ha jól tudom a YT ami esélyes, de a böngészés, filmnézés és egyéb média fogyasztás nem támogatott, de javítsatok ki. Kivéve talán azzal az OS-el, amit itt nem lehet kitárgyalni :), de szerencsére van részletes leírás róla, csak amíg garanciális a gép, nem szívesen buherálnám.
Egy technikai kérdés, az ilyen éttermi szabad wifi (Mcdonalds, bevásárló központok) hogyan működik ezen? Úgy értem, hogy androidon le kell okézni böngészőben, hogy elfogadom a feltételeket, de Switchen ez hogyan? Azért fontos kérdés, mert ha tényleg lesz rá YT, az nekem fontos pont, mert a srácok szeretnek rajzfilmeket nézni, de a mobilnetet nem szívesen használnám fel erre.
Illetve a szakértőktől kérdezem, hogy böngészés meg a film lejátszás az a normál nem buherált gépen nem opció, ugye?

(#14312) Sanraith válasza Baltazár123 (#14311) üzenetére


Sanraith
aktív tag

A beléptetős wifiknél ugyanúgy feldobja a switch a weboldalt, mint ahogy androidon láttad. Van böngészője a rendszernek, csak nem engedik hogy arra használd, amire szeretnéd.
Filmlejátszásra csak HULU van, de tudtommal itthon az nem elérhető.

(#14313) TomBennet válasza Baltazár123 (#14311) üzenetére


TomBennet
tag

Szerintem ilyen multifunkciós valaminek ne vegyél switchet, az egy játékkonzol és nem is akar más lenni. amiket leírtál, arra sokkal jobb egy iPad, vagy valami tablet.

(#14314) Norb79 válasza Baltazár123 (#14311) üzenetére


Norb79
őstag

Legolcsóbb ipad ugyanannyiért, mint a switch tudja azt amit írsz. És azon is van civ6. :) Switch az játszani van, nekem is az ipad mellé, és nem helyette.

(#14315) djozsi válasza Norb79 (#14314) üzenetére


djozsi
senior tag

Igazából bármilyen tablet tudja ugyan ezt, nem csak az Apple termékei... :)

(#14316) djozsi


djozsi
senior tag

Igazatok lett, ma én se bírtam magammal és megvettem a Diablot... inkább nem is mondom, hogy hanyadszor... :)

(#14317) Baltazár123 válasza Norb79 (#14314) üzenetére


Baltazár123
senior tag

Van komoly tabletem, android, de a lényeg a Nintendo környezet lenne. Van XO is otthon, de szerintem még kicsik hozzá (9 és 7 évesek). Illetve a gondom az XO-val, hogy én jól szórakozom, de nekik nem tetszenek a gyerekeknek szánt programok, többféle okból, de nem köti le őket, a kicsit komolyabb játékok, beleértve az autóversenyeket is, meg agressziót váltanak ki belőlük, mert nem sikerül, nehéz, nem értik, valamiért frusztrálja őket. Na az volt az a pillanat, amikor letiltottam őket az XO-ról, de cserébe megígértem, hogy lesz Switch. A Wii-n még most is gyönyörűen eljátszanak, akár tolja a család a party-t és mindenki jól szórakozik. Nem vagyok az a szülő, aki letiltja a gyerekét a játékokról, de arra figyelek, hogy legyen egyensúly a sport+tanulás között, illetve figyelem, hogy nem frusztrálja-e őket a játék és ha igen, akkor közbelépek.
Na most a Wii-n néhány program volt csak, ami nem jött be nekik, de a többséget szeretik. Ezért akarok switchet venni, mert a Nintendo játékok ennyi idős gyerekeknek a legjobbak. Nem lesznek tőlük agresszívek, hanem nagyon élvezik és szórakoznak. 5 év múlva lehet, hogy már más lesz a helyzet, de az messze van.
A mobilitás nálam nem a legfontosabb szempont, de előny természetesen. A legjobb persze az lenne, ha az egyéb médiafunkciókat is tudná, mert mégiscsak egy 7 colos képernyő és tablet szerűség. Ha kocsival megyek nem probléma bedobni a tabletet is, hogy ne kelljen egérmozin nézni filmeket a telefonon, de hátizsákos, vonatos kirándulásokhoz már jó lenne, ha elég lenne a switchet vinni magában. Itt nem arról van szó, hogy folyamatosan játszanak majd, hanem a szokásos történet a gyerekeknél, hogy fizikailag nem bírnak elfáradni, de valahogy kell nekik egy fél egy óra csendes pihenő, akkor szépen leülnek és megnéznek egy filmet vagy tolják a switchel.
A YT remélem komoly rá, mert azon szeretnek rajzfilmeket nézni. Ez egy piros pont, ha lenne rá még egy normális film lejátszó, ami a feliratot is tudná (magamra is gondolva), akkor annyi nekem már elég is lenne. A böngésző és egyéb média funkciók meg jó lenne ha lenne, de azok nélkül meglennék.
Elég drága cucc ez a switch, átgondoltam többször is, hogy megvegyem-e, főleg a média fogyasztás hiánya miatt, de úgy döntöttem, hogy megéri, főleg a Nintendo játékok miatt, amiket kisebb gyerekek is jól fogadják.

(#14318) TomBennet válasza Baltazár123 (#14317) üzenetére


TomBennet
tag

Nálunk két 8 éves van, és nagyon bejött nekik a switch. Végigtolták már a Rayman legendset, Mario Odysseyt, 100+ óra van az Armsban, 200+ a Splatoon2-ben, Kirby, Mario Kart is jól megy, most a Hollow Knightot vitték 106%-ig. (ja és ott van még a minecraft is :U )

(#14319) adalbert1 válasza adalbert1 (#14193) üzenetére


adalbert1
veterán

Ha valakit még érdekelne rajtam kívül, az Alzánál megrendelt Diablo 3-nak angol a borítója. Kicsit később ma végre én is kipróbálom :).

(#14320) Norb79 válasza Baltazár123 (#14317) üzenetére


Norb79
őstag

Nekem is 7 és 9 évesek, és én bizony bevágom a hátizsákba a switchet meg az ipadet is, ha kocsival megyünk ha nem. :)
Xboxból meg megtartottam a 360ast, kinect előtt lehet ugrálni, de kontrolleres játék nincs, azok nem nekik valók, switchen ott vannak a kiddie címek, azokat is kint a kertben a hintaágyon nyomhatják. :)
És ahogy ma is írtam, még magamnak is találok switchre tartalmat bőven. Nekem mondjuk tök irreleváns ilyen szempontból, hogy van e rajta youtube, de persze nem zavar, ha jön rá, és van aki örül ennek.

Más. Edigital elkezdett ma levelezni velem, hogy dió3 csomagom összekészítés alatt. Na kíváncsi vagyok, ez hogy levették a honlapról mit jelent, holnap hozzák e azért vagy sem.

(#14321) Dreimus válasza Norb79 (#14320) üzenetére


Dreimus
senior tag

Már aktív a D3 edigital oldala. Úgyfest ez az új módi náluk, hogy letiltják az előrendelhető termékeket és amikor megjelenik aktiválódik. Amennyiben csinálnak nekik külön szekciót még jó is lehet ez a rendszer bár egy előjegyzés gomb nem ártana rá :) Viszont szokásos szegedre majd csak szerda csütörtökre jött volna le. Jól jártam a digitálissal (17e) úgy érzem, úgy se adtam volna el, így megvan mind a 4 platformra :)

[ Szerkesztve ]

(#14322) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Valaki kapott valami infot a konzolvilágos diablorol?😊

[ Szerkesztve ]

(#14323) hszilard666 válasza Bazsi1987 (#14322) üzenetére


hszilard666
veterán

Én ma voltam náluk érdeklődni unottan az ürge mondta hogy a héten remélhetőleg megérkezik és hogy keresnek majd. Nem túl ügyfélcentrikus hozáállás, de mit lehet tenni a mai nap magyarországon...

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#14324) bakter24 válasza hszilard666 (#14323) üzenetére


bakter24
őstag

Lehet azért mondta unottan, mert te voltál aznap a 10., aki érdeklődött, és a válaszon nincs mit ragozni. Ezt hogyan lehet ügyfélcentrikusabban közölni? Akkor lesz, amikor megérkezik. Nem sok ráhatása van egy eladónak a beszállítóra szerintem.

"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."

(#14325) Norb79 válasza Bazsi1987 (#14322) üzenetére


Norb79
őstag

E-Digital küldött számlát, de terméket még nem. :)

(#14326) hszilard666 válasza bakter24 (#14324) üzenetére


hszilard666
veterán

Azért azt tudod jól hogy több féle képpen át lehet adni egy információt igaz? Olyan embereket kell állítani a boltokba akik pozitívan tudnak ilyesmit közölni. Én ebből élek például. Mondhatja azt hogy nincs majd kereslek unottan, anélkül hogy belenézne a gépbe, de mondhatja azt is hogy utána jár egy kicsit, és keres ha van több információja. Én ezt tenném. Én is kereskedelemmel foglalkozom és tényleg jobb az ügyfélélmény ha látszik hogy van effort. De a mai világban már nem várok el semmit.

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#14327) nxswitch válasza hszilard666 (#14323) üzenetére


nxswitch
senior tag

Ez fordult már elő más játékkal is, vagy egyedi eset Diablo 3?

(#14328) hszilard666 válasza nxswitch (#14327) üzenetére


hszilard666
veterán

Nem vásárolok náluk sokat, de valszeg csak rossz napja volt az eladónak. Amikor a DOOM-ot vettem szintén náluk kedvesek voltak. :)

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#14329) TazLeacher válasza hszilard666 (#14326) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Jó vicc...örül a bolt, hogy van alkalmazott..."olyan embernek kell", amilyen van.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#14330) hszilard666 válasza TazLeacher (#14329) üzenetére


hszilard666
veterán

Megértem, ezért is engedem el. Csak legyen már mega diablo! :DDD

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#14331) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Diablo 3 kapcsán azért örülök, hogy a GP közelében lakok... :B

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14332) g@bo válasza koncsik (#14331) üzenetére


g@bo
nagyúr

viszont onnan a belvárosi meki kicsit messzebb van.. ;] :P

(#14333) tl-x válasza koncsik (#14331) üzenetére


tl-x
őstag

Én előrendeltem az Edigitalban de lemondtam miután meglett 2-án a GP-ben rendelés nélkül, igaz kicsit drágabban.

(#14334) koncsik válasza g@bo (#14332) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

KFC van "közelben" és a Pesti úti MCD is elérhető :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14335) nxswitch


nxswitch
senior tag

World of Final Fantasy-t vesz valaki? Nekem nagyon tetszik, pc-n szeretem, de a jelenlegi ár felénél nem adnék többet érte.

(#14336) eszlenyek válasza nxswitch (#14335) üzenetére


eszlenyek
tag

Én is venném, ps vita-n játszottam a simával. Remélem karácsony környékén kap egy 30%-ot legalább, de a Square Final Fantasy leárazási szokásait figyelembe véve, ettől nem kell félni :(

(#14337) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Sziasztok! Van esély arra, hogy Black Friday-en olcsóbb lesz a Switch vagy ezt felejtsem el? :B Köszi előre is! :R

Sic Parvis Magna

(#14338) consono válasza 30z.Samu (#14337) üzenetére


consono
nagyúr

Esély van, de tavaly mintha nem lett volna az (persze az a bemutatás éve volt).

"In God we trust. All others must bring data"

(#14339) Norb79 válasza tl-x (#14333) üzenetére


Norb79
őstag

Ma 2-4 között érkezik a futár szerint az edigitalos. Szóval két nap csúszás, a releasehez képest meg 6 nap, de ígyis-úgyis szombat reggel hozzák szüleim, szóval tökmindegy. :)

(#14340) ooooobi


ooooobi
senior tag

Fura ez a Diablo hiány otthon, itt németben meg az MM már elsö nap tele volt vele, és nem is kapkodták el.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#14341) ayo válasza ooooobi (#14340) üzenetére


ayo
addikt

csak a szokásos, itthon mindig is hiány a Nintendo

http://jateknaplo.blog.hu

(#14342) consono válasza ayo (#14341) üzenetére


consono
nagyúr

Meg a halottak napjás hosszú hétvége...

"In God we trust. All others must bring data"

(#14343) maximilian4


maximilian4
addikt

A switch csak a gyári töltőjével használható a dokkolóval. Gondolom rájöttetek hogy itt telefon töltőről megy, de azt úgy tűnik nem igazán fogadja be gyomra. Hol tudok itthon beszerezni legolcsóbban olyan ac adaptert amivel tuti működik dokkolóval?

Maxi

(#14344) Norb79 válasza maximilian4 (#14343) üzenetére


Norb79
őstag

Szerintem csak gyenge a töltőfej, ami a telefonhoz van, ha tablet töltőfej lett volna, akkor nem veszi észre, mert az több wattos. Nincs egy ipad töltőfejed vagy ilyesmi amivel tudod teszteni, hogy az jó e?
A konkrét kérdésedre az a válaszom, hogy nem tudom.

(#14345) scyllafren válasza maximilian4 (#14343) üzenetére


scyllafren
senior tag

Gyors Guglizas: 5.0V/1.5A és 15.0V/2.6A, azaz idealis a 39W-os tolto.

(#14346) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Összefoglalóban van egy ilyen: Hogyan válasszunk töltőt a Switch-hez? :K

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14347) Norb79 válasza Norb79 (#14339) üzenetére


Norb79
őstag

Megérkezett!

(#14348) maximilian4 válasza koncsik (#14346) üzenetére


maximilian4
addikt

Ami ott van közel sem igaz a dokkolóra.
Én az összefoglaló alapján a "good" kategóriába tartozom (5V 2,6A amely egyenlő 13W). Na most ez közel sem jó ha a dokkolóba van dugva (gépet simán tölti) és azt a hibaüzenezet kapom amit töltöttem is fel (ami részemről várható is volt).

Az összefoglaló szerinti táblázatnál még a best sem lenne elég.

Közelében nincs a gyári 15V 2,6A-nek (39W). Utánanézve még ha ilyen értékkel is rendelkezik akkor sem biztos hogy megeszi a dokkoló. Szóval majd veszek egy gyárit és kész.

Tehát az összefoglalóban van olyan "Hogyan válasszunk töltőt a Switch-hez", de most nem ez a kérdés.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#14349) ooooobi


ooooobi
senior tag

Néha szoktam nézegetni mik vannak kickstarteren már olyan szinten, hogy összejött a kitüzött pénz. Bár már nem nagyon backelek, mint régebben. Most találtam egy elsöre egész szimpi játékot és ha minden igaz egyszer még switch port is lesz belöle, persze már ha elkészül tényleg. De úgy néz ki már most elég jó játszható demo van belöle, csak valami jó kis sztori kell alá. Amojan metroidvania jrpg keverék szerüség pixelgraffal. [link]

maximilian4: olyat keress ami ugyan azt tudja a gyári, és az nem 5v 2,6A mint a tied, hanem 15V 2.6A

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#14350) koncsik válasza maximilian4 (#14348) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Sorry, nem olvastam el eléggé a kérdést :R

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.