Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz Sirandrish #4523 üzenetére
Tudod irányítani pro controllerrel, úgy az A és a B az ütés.
Teljesen legit az irányítás pro controllerrel is, sőt, egész biztos, hogy versenyszinten illetve a rankedet játszók úgy fogják, mert hatékonyabb, mint a motion control.
A motion control egy simán vállalható alternatíva és valóban más élmény úgy irányítani a játékot.
Lehet amúgy fél joyconnal is irányítani(úgy se motion control), szóval ha van egy switched és egy pro controllered, akkor már 3-an is tudtok vele játszani akár.Itt amúgy megtalálod a control scheme-eket:
[link] -
djozsi
senior tag
válasz Phobion #4572 üzenetére
Egyáltalán nem értek egyet azzal, amit ldave mondott. Hatalmas üres tereken soha nem akadt a játék, pláne nem handheldben, pláne nem voltak "óriási fps dropok".
Nagyon sűrű aljnövényzet esetén tudott fps dropot produkálni, handheldben az erre érzékenyek felfigyeltek rá, docked mode-ban 1-2 jól meghatározható helyen zavaróvá tudott válni.
Azóta 2 patchben is javult a helyzet, jelenleg én nem is tudok olyat mondani, hogy a legutóbbi patch óta bárhol láttam-e fps dropot.
Egyáltalán nem tapasztaltam óriási fps dropokat, amikről ldave beszél és nem érzem kompromisszumnak a gépet.
-
djozsi
senior tag
"de azzal szembesültem, hogy nagy nyitott mezőn például, óriás fps drop van, ez így normális? "
Szerintem mi más játékkal játszottunk. Ha nekem kihoznak még egy hasonlóan jó játékot az elkövetkező 2 évben, akkor áldani fogom a nevüket. Nemhogy "elnézem" meg "remélem jobb lesz".
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
De... de... de... ez most komoly, hogy a BOTW-ről, ami minden idők legtöbb 10/10et kapott játéka, amiről minden kritikai oldal és a rajongók zöme is azért nem tud beszélni, mert nem tudja hol kezdeni a dícséretet itt, a nintendo switch topikban annyit sikerült elmondani egy érdeklődőnek, hogy "mezőn futsz, hegyet mászol, vállalhatatlan fps dropok vannak benne"? Most komolyan elrettenteni akarjuk az embereket innen?
Ezen most eléggé megrökönyödtem, sőt, kifejezetten elszomorodtam...Tessék, itt egy videó, amin agyjából összefoglalja a játék egyik zseniális aspektusát a számtalan közül:
Open World Done Right -
djozsi
senior tag
Jójó, nyilván költői volt a kérdés a részemről, de egy link az irományra simán elfér, tuti értékes leírás és lehet, hogy egy új érdeklődőnek segítséget jelent. Mindenképp hasznosabb, még ha csak az első 2 bekezdését is olvassa el, mint az, hogy "mezőn futsz, hegyet mászol".
szerk.: egyébként én se láttam még azt a cikket, jöhet! (vagy visszakeresem)
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Nálam is volt kisgyerek effektus. Ez a játék egyszerűen szuper, le se tudom tenni. Utoljára nem is tudom, mikor volt ilyen érzésem. Ja de, tudom, a BOTW során.
Bármelyik is lesz a GOTY én boldog leszek, magam pedig szívem szerint osztott GOTY-t adnék, mert nem igazságos, hogy az egyik csak azért nem kap GOTY-t, mert a másikkal 1 évben jött ki. Ezek olyan minőségű játékok, hogy 1-2 évet kivéve szinte bármikor ha kijönnének gondolkodás nélkül GOTY-k lennének. Ahogy az a kritikai értékeléseken nagyon jól látszik is. -
djozsi
senior tag
~10 óra végigpörgetni és állítólag ~50 óra mindent összeszedni.
Szóval nagyjából ugyan azt tudja, mint az összes többi 3D Mario.
Szóval nem teljesen értem a megrökönyödést.
Mario játékot nem a sztori hosszúsága miatt játszunk. Vagy ha mégis ez a cél, akkor lehet már a sztori során is összeszedni mindent az adott Kingdomból.
Valójában a Nintendonak egyszerű dolga lett volna, ha hosszabbra akarja nyújtani a dolgot, egyszerűen feljebb viszi a Power Moon igényt. Ehelyett inkább hagyták, hogy aki akarja gyorsan végigpörgesse, merthogy Cappy nem hazudik, rengeteg tartalom van a sztori után a játékban még akkor is, ha minden Power Moont összeszedtél, ha nem, akkor meg pláne. -
djozsi
senior tag
Igazából egyelőre csak durván becsült értékekről beszélhetünk, hisz nem sokan értek a végére. Én egy tesztben olvastam a számokat.
Minden esetre a how long to beat 50 kitöltés alapján téged igazol:
Main Story - 11,5 hours
Main + Extras - 21,5 hours
Completionist - 40 hoursViszont ez utóbbira egyelőre összesen ketten írtak be adatot. Pár hét múlva pontosabb képet fog mutatni.
szerk: egyre gondoltunk
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Biztos ez? Nincs gyerekem, nem értek hozzájuk, de azt hinném, hogy ha ott ülsz mellette és beszélgetsz vele arról, hogy milyen jó kirándulni és akkor sok szépet lehet látni és vigyük el a Mariot is kirándulni és járjunk be mindent, keressünk holdakat, akkor az nagyon jól tud működni.
Pont azt feltételezném, hogy ha folyamatos platforming lenne az kevésbé működne, mert ha sokszor elrontja a gyerek, akkor kiábrándul.
Ez a rész a felfedezésről szól, biztos, hogy máshogy kell megközelíteni a gyerekkel, mint az átlag Mario játékokat, viszont ebben szerintem nincsenek olyan sűrűn a magas skillcapes részek.
Szerintem próbáld meg valami érdekes körítéssel rávenni a gyereket, hogy kezdje el bebarangolni a vidéket. Mondjuk gyűjtsetek össze anyunak 5 holdat, azokat snapshottal kapjátok le aztán mutassátok meg. Kezdjetek direkt egy könnyebb, jobban átlátható kingdommal, ahol nem fogja olyan elveszettnek érezni magát. Fordítsd le neki a Kingdomok térképén lévő leírást, azok adnak egy kis alaphangulatot. Esetleg beszéljétek meg, hogy Marionak ide való ruházat kell és legyen az a cél, hogy meg tudjátok vásárolni az adott Kingdom ruháját. Remélem sikerült hasznos ötleteket adnom. -
djozsi
senior tag
válasz Kvelstadt #7154 üzenetére
Igen, ebben is lehet valami. Tényleg alacsonyra van a minimum moon megadva ahhoz, hogy haladni tudjon az ember a sztorival. Mire végigviszed a main vonalat az adott kingdomban már meg is van az elegendő, holott még rengeteg további összeszedhető moon van a terepen.
Tényleg egészen konkrétan annyi lett volna +2 órát hozzádobni a sztorihoz, hogy megnövelik a haladás moon igényét egy picit, ezért gondolom én is, hogy valami tudatos döntés miatt lett így belőve.
Nyilván új a formula, ezért a Nintendo is kísérletezik, nem látja azt előre, hogy egy átlag játékosnak hány moon összeszedése a határ a szórakoztató és a frusztráló között, miközben a sztorival szeretne haladni. -
djozsi
senior tag
válasz Mr Bond 007 #10105 üzenetére
Nem sokat mentem most vele. Perfektnek még nem mondanám, de bőven az oké kategóriába esik. Szerintem ez tökéletes sose lesz, semmilyen platformon nem az, egyszerűen ilyen a motor alatta. Ha érdekel a játék és nem vágsz eret 1-2 fps droptól, akkor bőven jól fogsz vele szórakozni.
Azt persze fenntartom, hogy pont egy olyan pályaszakaszon vagyok, ahol sokat javult a helyzet és máshol problémás maradt, szóval ne engem vegyél elő, ha megveszed és megbánod. Egy biztos, hogy én így már bátran végig fogom vinni. Az alap verzió után vártam, hisz ígérték, hogy lesz patch és az tényleg elég rossz volt. -
djozsi
senior tag
válasz jason_bourne #10119 üzenetére
Semmit nem kell venni hozzá alapból, tökéletes szolgálatot tesz a gép önmagában, aztán meglátod, hogy mire van esetleg szükséged. Mindenképp javaslom a handheld mód próbálgatását és annak tudatosítását, hogy minden kényelmetlenség nélkül lehet váltani a kettő közt. Én is úgy indultam, hogy csak dokkolva fogom használni, mégis teljesen vegyesen használom. A pro kontrollert javaslom megfontolásra, mert nagyon kényelmes és jó kontroller és a segítségével kényelmesen tudtok majd ketten játszani coopban. Azon belül is a Xenoblade változatot érdemes venni, mert annak a legjobb a dpadja.
-
djozsi
senior tag
Voltak csillagok emlékeim szerint Wii U-n is, 3DS en pedig biztosan vannak. A webes felületen vásárlással pedig nekem legalábbis sose volt semmi gond. Nyilván nem a legjobb, de azért teljesen oké storefront, bekattintom rajta a vásárlást, a gép automatikusan letölti a játékot bármiféle beavatkozás nélkül, nekem tökéletesen megfelel, így hirtelen nem is igazán tudok mondani olyan funkciót egy jóféle wishlisten és egy hozzá tartozó notification rendszeren kívül, ami hiányzik nekem.
-
djozsi
senior tag
Igazából nem azt mondtuk, hogy jó, hogy nincs, nyilvánvalóan egy többlet tudás a többi platformon, hogy van rá lehetőség. Csak annyi - de szerintem ebben egyet is értünk - hogy ez egy olyan issue ami tényleg borzasztóan kevés embert érint érdemben. Ha ott lenne a Nintendonak, hogy csinálják meg ezt VAGY csináljanak szinte bármi más fejlesztést én szinte biztos, hogy a bármi másra szavaznék.
-
djozsi
senior tag
Sajnos annyit hozzá kell tenni, hogy csak úgy olcsóbb a digitális, ha ide-oda váltogatod a régiót. Alapvetően ha valaki beállítja magyarra és úgy hagyja, akkor a bolti verziókkal olcsóbbra jön ki. Amúgy szerintem is a fő szempont az, hogy tervezi-e eladni az ember, máskülönben minden szempontból kényelmesebb a digitális.
Szempont lehet még, hogy szereti-e az ember a polcon látni a dobozokat illetve a tárhely, a Switchre alapból 32 GB cucc fér, ha valaki digital only, akkor viszonylag hamar vennie kell egy SD kártyát. -
djozsi
senior tag
Nagyon változó, de általábosságban elmondható, hogy kevés játék van 10-15 giga fölött.
Ha az AAA játékokat kártyán veszed és az indie-t eshopban, akkor szerintem viszonylag jól el lehet lenni a saját tárhelyén a gépnek. Én mindent eshopban veszek, de szerencsére volt régebbről egy 128 gigás kártyám,
azon nagyon kényelmesen elférek. itt találsz egy nem teljes listát.
Ha megfogadsz egy tanácsot a Kartot és minden multi/coop játékot érdemesebb szerintem digitálisan venni. Egy Zelda sokáig kitart, de egyszer akkoris a végére érsz és utána már ritkán veszed elő. Viszont egy Kartot jó eséllyel a konzol utolsó évében is még néha-néha el fogsz indítani, szóval rengeteg kártyacserélgetést spórol a digitális verzió. -
djozsi
senior tag
Csak nekem kezd trailerről trailerre egyre jobban tetszeni a Kirby Star Allies? Úgy indultam vele, hogy ez a szokásos futószalag játék lesz, most pedig már simán egy 8 pont feletti játékot látok bele a kreatívabbnál kreatívabb trailerekbe.
-
djozsi
senior tag
válasz l.skywalker #10195 üzenetére
Úgy érted az egész világon...?
-
djozsi
senior tag
válasz [Ixub] #10192 üzenetére
A kommentekkel volt gond. De igazából nem is volt gond, vagyishát elválik. Nem élesbe lőtték ki a rendszert, hanem tesztelésre, ami megtörtént és most kikapcsolták, aztán elválik, mi lesz. Csak ugye abban nem volt clickbait, hogy bekapcsolták, abban viszont van, hogy lekapcsolták, úgyhogy ez most mindenhol téma.
-
djozsi
senior tag
válasz SlayerSub #10199 üzenetére
Szerintem ez nem intended. Egyszerűen csak egy vicces kacat és kész.
Pont a Blizzardtól nem várnám, hogy hamar felugorjon a Switch vonatra. Elég csak megnézni, hogy mennyi ideig tartott, mire hajlandóak voltak bármit is konzolra kiadni, miután átnyergeltek PCre.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz adalbert1 #10250 üzenetére
Egyszerű a megoldás: ne használd a rendszert. Teljesen opcionális.
Egyébként szerintem ott csúszik el ez az egész, hogy jelenleg az emberek az előzményük alapján ítélik meg(el) a rendszert, de egyrészt pontosan tudtuk, hogy a korábban gyűjtött pontok értéke drasztikusan le fog esni, másrészt várható volt, hogy a Nintendo valamit kezdeni fog az eshop region hopping jelenséggel és ez még a legenyhébb dolog, mert csak egy bónusz felhasználását nehezítették meg vele és nem bántották a region hopping lehetőségét.
Őszintén szólva a Nintendo PR szempontból jobban járt volna, hogy egyszerűen mától bevezet egy új játékpénzt erre a rendszerre és mostantól lehet gyűjteni, senki nem kap visszamenőleg semmit. Így nem lenne tele az egész internet azzal, hogy milyen kevés járt a korábbi pontokért (amit előre pontosan tudtunk, hogy így lesz), hanem mindenki a helyén kezelné a dolgot, mert ez a rendszer nagyon leegyszerűsítve egy 5%os kedvezmény eshopos vásárlások esetén (és 1% fizikainál), ami nem nagy dolog, de a semmiért cserébe azért teljesen jó.
-
djozsi
senior tag
Én az újabb Wii U portnak (Captain Toad Treasure Tracker) is nagyon örülök. Nekem kimaradt a platform és állandó dilemma volt, hogy legalább utólag be kéne szerezni és pótolni kéne a nagyobb címeket. Így, hogy szép sorban minden kijön Switchre is ez okafogyottá válik. Ráadásul itt is hozzátesznek némi újat (Mario Odyssey pálya), hogy a Wii U tulajok számára is legyen benne némi újdonság, ha annyira szerették, hogy erre a platformra is meg akarják venni.
-
djozsi
senior tag
Az érdekes ebben számomra az, hogy simán vannak olyan termékee, amin elkezd agyalni az ember, de aztán arra jut, hogy a kontra oldal erősebb, mint a pro.
Switchnél viszont tényleg úgy tűnik, hogy más a helyzet. Annyira egy szerethető, ideális cucc, hogy aki egyszer agyalni kezd rajta az előbb-utóbb le is csap rá. Persze, lehet, hogy valaki vár még 1-2 exkluzívot vagy egy jó bundle-t, de a lényeg, hogy akiben felmerül az végül be is szerzi. És milyen jól is teszi.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #10361 üzenetére
15 játékot jelentettek/dátumoztak be. Alig várom, milyen lesz egy tartalmas direct.
Egy dologra nem gondoltok: attól, mert téged egy játék nem érdekel másnak még hatalmas örömöt okozhat a bejelentése. Még akár akkor is, ha portról van szó. Nem véletlenül sikeres a legtöbb port a gépen.
-
djozsi
senior tag
válasz Petreszku #10381 üzenetére
Lényegileg mindent állapot megmaradt, ha visszahozod sleepből tökéletesen ugyan olyan állapotban lesz a gép, mint előtte. Emellett sleep közben megy tovább a letöltés, illetve érzékeli a patcheket és azokat is letölti.
Pillanatok alatt megy sleepbe/jön vissza sleepből a gép és az energiafogyasztás sleep közben minimális, néhány százalék naponta.
Az én gépem hónapok óta nem volt kikapcsolva, mindig sleepben hagyom. -
djozsi
senior tag
Ezek a figyelemreméltóbb (~8+ pontosak, de van köztük pár kifejezett gyöngyszem) indie-k jöttek ki február 1 óta:
Night in the Woods
Owlboy
Dandara
Old Man's Journey
Toki Tori 2+
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Crypt of the NecroDancer
Scribblenauts Showdown
Fe
Joe Dever's Lone Wolf
Layers of Fear: Legacy
Outlast: Bundle of Terror
Bridge Constructor: Portal[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz Mister_X #10397 üzenetére
A "nem árt, ha mozog"-ra a legjobb megoldás szerintem az ARMS, főleg, ha belefér még egy joy-con a keretbe (ami azért húzós ár). Lehet egy képernyőn ketten játszani és tényleg bokszolni kell benne, simán felér egy könnyebb edzéssel. Lehet egymás ellen, de együtt is játszani, online is lehet együtt mások ellen.
-
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #10414 üzenetére
A Switch nagyon jól megfér egy másik platform mellett, mindkét platformra megveszed a saját exkluzívjait, azon felül pedig erre veszed az indie-ket vagy amit szeretnél handheldben játszani, arra pedig a mainstream AAA játékokat. Aztán persze kialakul, hogy mire van igény. Magam részéről például én se hittem volna, hogy ez lesz, de amióta van Switch a PS4 szinte csak porosodik, de ez tényleg nagyon egyénfüggő. A lényeg, hogy a Switch bármilyen más platformmal párosítva simán megfér egymás mellett.
-
djozsi
senior tag
A Kirby játékok általában könnyen végigjátszhatóak, hogy a kisgyerkőcöknek is menjen. Utána jön a postgame, ami általában sokat csavar a játékon és ott már van igazi kihívás is. Persze meglátjuk, hogy itt mi lesz a helyzet. mindenesetre akit érdekel a játék annak érdemes olyan review-t nézni, ami érdemben foglalkozik a postgame tartalommal is.
-
djozsi
senior tag
válasz Mister_X #10462 üzenetére
Azért ez alapvetően nem ilyen, lehet, hogy valami szerverelérési probléma volt épp. Nekem nincsenek pontos emlékeim, mert a regisztráció pont úgy zajlott, mint bárhol máshol, szóval egy nagyjából 3 perces folyamat volt, az NNID-t hozzácsatolni pedig 20 másodperc. Arra emlékszem, hogy a kibontástól számított nagyjából tizedik percben (amiből 5 a menük végignézegetése volt) már csurgott lefele az eshopban vásárolt snipperclips, szóval már volt aktív accountom és bankkártya is volt hozzákötve.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz koncsik #10468 üzenetére
Két kérdés jut ezzel kapcsolatban eszembe:
1. Ha archiválod a játékot (letörli, de a lista végén otthagyja), akkor utána újra le tudod tölteni bármelyik eshopból vagy át kell hozzá váltani?
2. Ha törlöd a játékot (letörli és a lista végén se hagyja ott, csak a mentéseket tartja meg, eshopból lehet újratölteni) akkor utána újra tudod tölteni bármelyik eshopból vagy át kell hozzá váltani? -
djozsi
senior tag
Hivatalos Nindies showcase lesz jövő kedden helyi idő szerint délután 5-től.
-
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #10493 üzenetére
Nem a Nintendo dönti el a third party árakat. A gyártási költséges érvelés pedig legfeljebb részben helytálló. Valóban bizonyos méret felett költségesebb a Switch cartridge, mint egy bluray, ugyanakkor a játékok többségénél nem magasabb az ár, ami néha azzal jár, hogy a játék egy részét le kell tölteni, hogy kisebb kártyára ráférjen.
Konkrétan a Skyrim esetén egyszerűen arról van szó, hogy ezen a platformon új a játék, ezért a Bethesdánál szerettek volna sokat elkérni érte. Mint ahogy új játékként a többi platformon is drágább volt annakidején.
Azok a játékok, amik egyszerre jelennek meg több platformon általában azonos áron jelennek meg.
Leárazások folyamatosan vannak, most is nagyjából 20-30 akciós játék van, 10-70%os kedvezmény. First party játékot viszont még nem láttam akciózva. -
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #10500 üzenetére
Egy picit átpörgetve a magyar webshopokat ellenpéldát is találni:
WWE 2K18
PS4, XBO 17900
Switch 12500FIFA18
PS4, XBO 17000
Switch 16000NBA 2K18
PS4 17500
Switch 17000De például tudom, hogy az LA Noire-nál háborgás is volt belőle, hogy drágább a Switch verzió dobozosan és ez látszik is:
PS4, XBO 11900
Switch 14500Szóval összességében kijelenthető, hogy alapvetően nincs tendenciális eltérés, de ha egy régi játékot portolnak annak azért általában jobban elkérik az árát újdonságként, mint amennyiért a többi platformon régi játékként beszerezhető.
-
djozsi
senior tag
Először is nem gold és silver, hanem gold és platinum.
Átjárás nincs a kettő közt és alapvetően a gold a játékvásárlásokhoz kapcsolódik a platinum pedig ingame goodies.Gold
Szinte kizárólag játékok vásárlásával tudsz szerezni. Az eshopos vásárlásokért automatikusan kapsz, a fizikai játékoknak pedig a Switch menüjében tudod redeemelni a pontokat. Switchen az eshop vásárlás eurocentben vett árának 5%-a a fizikai vásárlás 1%-a megy át pontba, 3DS és Wii U esetén nagyjából ötödennyi pont jár.
3DS és Wii U esetén a mynintendo rendszerben nagyjából 2-4 hetente pár játékot megakcióznak, ilyenkor pártíz, legfeljebb 1-200 goldért általában 10-50% kedvezményt kapsz az adott játékra. Ezen felül még 3DS témákat lehet belőle venni.
Switch esetén bármelyik játék vagy dlc vásárlásra elhasználhatod a goldot, akár akciósakra is. Ilyenkor 1 pont 1 centet ér és bármennyit elhasználhatsz.Platinum
Ez nagyon sok dologért jár, belogolás a mynintendoba, nintendo mobiljátékokkal való játszásért, mynintendo felületen is lehet találni, satöbbi.
Költeni pedig alapvetően nintendo mobiljátékokban lehet, amolyan mikrotranzakciós valuta, de ritkábban ebből is lehet kedvezményes kupont venni 3DS és Wii U játékokra (és témákat). Switchen ezt egyelőre semmire se lehet használni.Alapvetően ajánlom, hogy fusd át a mynintendo oldalát, elég jól elmagyaráz minden tudnivalót és ott pontosan meg is nézheted, hogy mire lehet költeni a pontokat.
-
djozsi
senior tag
Nintendo Support oldaláról:
Can I Exchange My Nintendo Gold Points for Platinum Points (or Vice Versa)?
No. One type of My Nintendo Points (Gold, Platinum, Miitomo, etc.) cannot be exchanged for a different type. For example, you cannot trade Gold Points for Platinum Points to put towards a Platinum reward.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #10537 üzenetére
Amennyire követtem mindig is jelen volt ez a probléma, hogy third party dokkolók téglázzák a gépet, elég határozottan az a tanács mindenhol, hogy kerüljük őket. És ha jól értem most se vált fixé, csak az update után párakkal megtörtént az, ami korábban is megtörtént már.
Nem szándékom senkit védeni, de aligha lehet itt szó bármiféle szándékosságról. Egyszerűen arról van szó, hogy az új patch elég masszív under the hood módosításokat tartalmazott a sleep mode-al és még ki tudja mi mindennel kapcsolatban és ezt a Nintendo értelemszerűen nem ellenőrizte minőségbiztosítási szempontból hamis azonosító chipet és ki tudja milyen elektronikát tartalmazó, hivatalosan nem támogatott eszközökkel.
Ettől még a helyzet nem jó és sajnálom azt, aki így járt és tényleg jó lenne, ha a Nintendo kiadna egy hivatalos kompakt dokkolót.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Nindies Showcase indul most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest