Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#13651) koncsik válasza ayo (#13650) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nagyon jó volt, szokás szerint, én már az introtól jókedvű leszek :K
A Climax-es video-t nem akarom megnézni.... (persze meg fogom...) :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13652) LeventeV


LeventeV
senior tag

Köszi a fogadtatást :R

Nem igazán olvastam utána a bundle-nek, így kellemes meglepetésként ért, hogy a Nintendo, a Sony-hoz hasonlóan, dobozos játékokat csomagol a bundle mellé. :R

(#13653) Wlac válasza djozsi (#13643) üzenetére


Wlac
Ármester

Milyen tekintetben lesz tartalmas? Soha nem játszottam Smash Bros-zal, de tudom, hogy húzó cím.

“The wha-"

(#13654) djozsi válasza Wlac (#13653) üzenetére


djozsi
senior tag

Ez egy verekedős játék, főleg az USA-ban nagyon népszerű, sok versenyt szerveznek belőle, nagyon jól szokott fogyni. Azt érdemes róla nagyon dióhéjban tudni, hogy mindenféle franchise-ok karaktereit eresztik egymásnak benne és alapvetően nem a másik életerejét kell elfogyasztani benne, hanem minél többet sebződött valaki annál messzebbre lökik a további ütések és a cél az ellenfél lelökése a pályáról, ennek köszönhetően nagyon látványos tud lenni, jól közvetíthető, nem véletlen, hogy a tengerentúlon felkapott esport lett belőle.

Ez a széria 5. része és nagyjából minden olyan karakter és pálya, ami valaha volt a franchise-ban bekerül az új részbe, ennek megfelelően monumentális lesz, elsősorban erre értettem azt, hogy tartalmas. Nem sok verekedős játék dobálódzott még ilyen számokkal.

Kezdjük azzal, hogy több, mint 30 videójáték franchise karakterei/zenéi/helyszínei képviselik magukat a játékban. És ezek nem csak Nintendo franchise-ok, van benne Sonic, Street Fighter, Mega Man, Metal Gear, stb... Szóval erre tényleg rámondható, hogy "most ambitious crossover ever".

Több, mint 75 játszható karakter lesz benne, ahogy írtam az összes eddigi játékban valaha szereplő karakter és még néhány új is.

Több, mint 100 pályán folyhat a küzdelem.

Ami még kiemelendő az a játék zenéje, minden egyes franchise-ból a legjobb számokat is megkapja a játék, ennek megfelelően óriási soundtrackje lesz, több, mint 800 szám lesz benne, ráadásul egy csomó nagyon híres franchise legjobb számai. Érezték, hogy ez nagyon erős felhozatal, ezért lesz benne jukebox is, összeállíthatod a saját playlistjeidet, sőt, a képernyő bekapcsolása nélkül is lehet vele zenét hallgatni.

Egyelőre ennyit tudni, illetve azt, hogy még egy játékmódot nem fedtek fel, amire az a tipp, abban reménykedik mindenki, hogy valamilyen single player mód lesz.

(#13655) Dr.F.E.R.I. válasza djozsi (#13654) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Amit az U verzióból is hiányoltam, az a véletlenszerű zenelejátszás a jukebox-ban és amit mutogattak erről, ebben sem láttam ilyet. Pedig 'életmentő' lenne annak, aki háttérzenére használná. Nekem is jól jött volna.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13656) ooooobi válasza Dr.F.E.R.I. (#13655) üzenetére


ooooobi
senior tag

(#13657) Wlac válasza djozsi (#13654) üzenetére


Wlac
Ármester

Köszi, akkor ezzel meg is oldódott a "milyen verekedős játékot vegyek" kérdés.:D

“The wha-"

(#13658) Dr.F.E.R.I. válasza ooooobi (#13656) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Ez csak annyi, hogy az egyes színeken milyen zenéket játsszon, amíg megy a bunyó. Utána amit mutatnak jukebox részt, az 1:1 a Wii U verzió, nem is változtattak rajta csak annyit, hogy albumokba szervezték a zenéket egyetlen bazi hosszú lista helyett. Playlist-be lehet dobálgatni a számokat ahogy eddig is, de random lejátszást itt sem látok.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13659) paraaa


paraaa
csendes tag

Sziasztok!

A tavalyi és a jövőre várható exkluzív-dömping tekintetében rászántam magam egy Switch megvásárlására. A gépet leginkább handheld-módban használnám, tv-n ott van a PS4. Szeretnék segítséget kérni, milyen kiegészítőket vegyek a géphez és esetleg van-e bármilyen dolog, amire odafigyeljek és más tippeket is meghallgatok!

Üdv!

(#13660) gabor0077 válasza paraaa (#13659) üzenetére


gabor0077
tag

MicroSD kártyából nem árt minimum egy 64-est venni, pláne ha digitálisan is akarsz vásárolni. A gép 32-es tárhelye enyhén szólva nem elég semmire. Van olyan retail játék is, ami 8-10 gigát telepít még, patchel, akkor is ha kártyáról fut. (Pl L.A. Noire, Doom, Wolfenstein)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

(#13661) SityiSXT válasza paraaa (#13659) üzenetére


SityiSXT
őstag

Erősen javasolt az üvegfólia a képernyőkarcok elkerülése miatt. Javasolt egy jobb fajta tok, állítható állvány (hogy töltés közben is tudj játszani). Opcionális a törlőkendő és a Joy-Con grip, ha ketten játszanátok (sajna a fél Joy-Connak nincs túl jó fogása, pláne, ha nagy a kezed).

(#13662) paraaa


paraaa
csendes tag

Köszi a tippeket!
SD kártyát akkor is vegyek, ha csak dobozosan veszek játékot? Én konzervatívan még mindig jobban szeretem, ha itt figyel a polcon a játék. Szinte csak egyedül használnám, single-gamek miatt veszem(Zelda, Mario)..
Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen fejhallgató megoldások vannak a géphez?

(#13663) Youri válasza paraaa (#13662) üzenetére


Youri
veterán

A 1st partyknál - egyelőre - nem jellemző, de van több olyan játék, ami kártyával együtt is több giga extra adatot tölt le, szóval előbb-utóbb célszerű.

Fejhallgatókból kábelest fogad

RTX ON

(#13664) paraaa válasza Youri (#13663) üzenetére


paraaa
csendes tag

És a Sony-s USB-s Headset-jével van valamilyen megoldás? Vagy vehetek új fülest?

(#13665) djozsi válasza paraaa (#13662) üzenetére


djozsi
senior tag

SD kártyát ráérsz utólag is venni, ha úgy látod, hogy szükséges. Ha dobozosan veszed a játékokat akkor is előfordulhat, hogy sokat töltenek le plusszban, de nem ez a jellemző. A dobozon általában jelezve van, ha a játéknak le kell töltenie tartalmakat és akkor azt is jelzi, hogy mekkora helyre van szüksége.
Ezen felül persze töltődnek a patchek, DLCk is.
A lényeg, hogy az SD kártya az pont olyan tartozék, amit ráér akkor venni, ha már használod a gépet és úgy látod, hogy szükség lesz rá.

(#13666) djozsi válasza paraaa (#13664) üzenetére


djozsi
senior tag

Docked módban nagyjábl működik a Sony USB headset a géppel (a rajta levő gombok talán nem, nem emlékszem, rég próbáltam). Handheld módban értelemszerűen nincs lehetőség az USB-s headsetet használni.
Handheldhez érdemes beszerezned egy jack dugós fülest, esetleg egy jack-bluetooth esetleg USB3-bluetooth dongle-t és akkor használhatsz vele bluetooth fülest.

szerk: persze elvileg handheldben is beszerezhetsz egy USB3-USB2 male-female dongle-t és arra rákötheted a Sony USB transmitterét, szerintem működnie kéne, de nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#13667) SlayerSub válasza Wlac (#13657) üzenetére


SlayerSub
tag

Hát azért szerintem érdemes tudni, hogy nagyon más mint egy mainstreamebb game (MK, Tekken, Street figher). Én Wii U-n vesztettem el a smash bro szűzességem, én is azt hittem, "na az egyik legfelkapottab verekedős játék akkor ezzel nem lehet baj..." De hamar rájöttem hogy ez nem nekem való. Én MK-n nevelkedtem, és a kettő szerintem össze nem hasonlítható. (de lehet csak én érzem így)

(#13668) Norb79 válasza paraaa (#13662) üzenetére


Norb79
őstag

Szerintem is ráérsz az SDvel. Nekem 12 kártyás és 3-4 letöltött játék mellett sincs még tele a belső 32 gigás tárhely. Igaz van olyan játék, mint az NBK2k18, ami kapásból kéri az SDt. Szóval változó, de viszonylag ritka az ilyen cím, ami miatt kell az SD. Ha mindig 2-3-4-5 játékkal tolod, ami kártyás, akkor szerintem felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#13669) ayo válasza SlayerSub (#13667) üzenetére


ayo
addikt

jaja, én SF, MK játékokba közel 500-1000 órákat szoktam belerakni részenként, de a Smash-t mai nap nem értem, hogy miért olyan izgalmas, szóval szerintem is ha tudja, akkor inkább próbálja ki előtte, mert teljesen más mint a többi.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#13670) Wlac


Wlac
Ármester

Mindenképp teszek vele egy próbát, de akkor előnyös lehet számomra, hogy életemben összesen 10 órát tettem verekedős játékokba, gameplay tekintetében nincs olyan nagy elvárásom.

“The wha-"

(#13671) koncsik válasza ayo (#13669) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Sajnos a Smash nekem se a kedvencem, de lehet azért, mert a gyerekeim (ill. a topictali résztvevői) behúnyt szemmel péppé vertek... :B

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13672) ayo válasza Wlac (#13670) üzenetére


ayo
addikt

akkor bármi lehet, amúgy szerencsére a gépen már most is sokfajta verekedős téma van, szóval valószínű meg fogod találni a neked kedvezőt :)

(#13671) koncsik: nekem az olyan kicsit, mint a Splatoon, hogy 1 menetnél már elvesztem az érdeklődésemet a játék iránt. Szerencsére ezeket mindig ki tudtam próbálni, Arms is ilyen volt, az a pár nap teszt időszak pont elég volt nekem - ilyen még a COD részek is. Steamen évente 2-3x van free weekend, akkor "kijátszom" magam egy életre :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#13673) Petreszku válasza paraaa (#13662) üzenetére


Petreszku
senior tag

Szia! Én is jobban szeretem a fizikai játékokat, de ha a digitális sokkal olcsóbb és érdekel, akkor digitális a befutó. Én is vettem egy 64 gb-os kártyát, de még nem használtam és a gépemen van legalább 7db. digitális játék a kártyás játékok mellett.

[ Szerkesztve ]

(#13674) djozsi válasza Wlac (#13670) üzenetére


djozsi
senior tag

Valószínűleg ebből is lesz free trial hétvége a megjelenés előtt, ahogy az ARMS, Splatoon 2, Mario Tennis Aces esetén is történt, akkor majd rá tudsz nézni.

Ez a játék a tengerentúlon lett piszok népszerű, Európában nem nagyon játszanak vele, ahogy a mellékelt kommentek is mutatják. :)

(#13675) Adam_Shepard válasza Wlac (#13670) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Itt is jossz ds1-ezni 19.?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#13676) ViharVadász válasza paraaa (#13664) üzenetére


ViharVadász
őstag

Szia!
USB-s Sony fejhallgató megy ugyan, de a hangerő gombok nem működnek rajta, vagy csak össze-vissza.

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#13677) Wlac válasza Adam_Shepard (#13675) üzenetére


Wlac
Ármester

PS-en öcsém nyomta le az összeset, nekem annyira nem jött át a hangulata, de a Salt and Sanctuary óta gondolkozok azon, hogy újra megpróbálom. Szóval ha nem is első napos vétel, de előbb utóbb tuti beszerzem.

“The wha-"

(#13678) ldave válasza koncsik (#13671) üzenetére


ldave
félisten

Tényleg, legyen idén még egy topiktali?

A Slime draws near! Command?

(#13679) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#13678) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Nem is volt még idén... :O

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13680) Adam_Shepard válasza ldave (#13678) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Legyen. Csak hetvegen.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#13681) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#13679) üzenetére


ldave
félisten

Nem volt idén? Nekem úgy rémlik, hogy tavasszal volt egy. De lehet arra nem hívtunk meg ;]

A Slime draws near! Command?

(#13682) djozsi


djozsi
senior tag

Elég meredek pletyka járja a netet, állítólag a Switches Animal Crossing közelebb van, mint gondolnánk, 2019 március-áprilist emlegetnek.

(#13683) koncsik válasza ldave (#13681) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Volt, én vittem a pályaudvarra(?) utána :K

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13684) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#13683) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Biztos, hogy az idén volt :F

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13685) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#13684) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Mármint, hogy te ott voltál. :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13686) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#13685) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Én már nem tudom, ki hol-merre volt :)) Az biztos, hogy utoljára tavaly novemberben voltam a szokott helyen, Attila is ott volt. Még fel is ajánlotta, hogy legközelebb mehetünk őhozzá. Ha azóta tartottatok egyet nélkülem, azt megkeserülitek :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13687) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#13686) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Igazad van, idén nem volt.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13688) paraaa


paraaa
csendes tag

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ha minden jól megy legkésőbb jövőhéten megjön a konzol! :)

(#13689) djozsi válasza paraaa (#13688) üzenetére


djozsi
senior tag

Gratula hozzá, nagyon jó szórakozást a géphez! :)
Milyen színű lett?

(#13690) paraaa válasza djozsi (#13689) üzenetére


paraaa
csendes tag

Köszönöm!!
Ha minden igaz, akkor ez a Neon kék-piros színű lesz :)

(#13691) ldave válasza koncsik (#13687) üzenetére


ldave
félisten

Nekem is valamiért idén kora tavasz rémlett :) Na mindegy, akkor legyen az idei első.

A Slime draws near! Command?

(#13692) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

New Switch Model Coming Second Half 2019

via Wall Street Journal Japan, no more details for now https://t.co/a0MVKXS1XF

Live-Die-Respawn

(#13693) boost válasza oriic (#13692) üzenetére


boost
addikt

Ideje volt már, talán kicsit csökkentenek a chipek fogyasztásán.

(#13694) Norb79 válasza boost (#13693) üzenetére


Norb79
őstag

Azé' 2019H2 az még öléggé messze lészen. :DDD Szóval addig még lehet abban kanyar is. :)
Holnap jön a márióparti, az jobban felkavar, gyerekek is rá vannak izgulva ezerrel.

(#13695) TomBennet válasza oriic (#13692) üzenetére


TomBennet
tag

Nyilván nem arról lesz szó, hogy a régin nem fognak menni az új játékok, hanem ráncfelvarrások lehetnek. Pl. a képernyő lehet modernebb, könnyebb, alacsonyabb fogyasztású.

(#13696) djozsi válasza TomBennet (#13695) üzenetére


djozsi
senior tag

Ilyesmiről van szó, de a cikk alapján csak tervben van. Annyit tudtak meg, hogy tárgyalások folynak egy új képernyőpanelről, legalábbis a cikkből ennyi derül ki. Minden esetre jövő őszre egy kicsit ráncfelvarrt Switch design jöhetne, talán még meg is venném.

(#13697) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Nintendo! Csak akkor jön új HW, ha már kellőképpen közelíti az elavult szintet... :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13698) boost válasza koncsik (#13697) üzenetére


boost
addikt

na igen, mikor már a beszállítók sem tudnak olyan régi technikával előállni, mert különben lemaradnak a konkurrensekhez képest. ;]

(#13699) bladex73


bladex73
aktív tag

Tudnátok ajánlani valami jó kaland játékot amiben van magyar felirat? A Zelda nagyon bejön, fél karomat oda adnám ha lenne benne magyar felirat.:)

[ Szerkesztve ]

(#13700) Youri válasza bladex73 (#13699) üzenetére


Youri
veterán

Hát, Nintendonál szerintem semmihez nincs magyar felirat.

szubrutin: Nintendo játékokra gondoltam, de a 3rd partyknál sem hinném, hogy magas proiritása lenne az ügynek :)

[ Szerkesztve ]

RTX ON

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.