Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurman
csendes tag
Hali.
Akinek lenne kedve diablozni az nyugodtan vegyen fel!Friend code : SW-7244-1602-8717
-
mike1334
veterán
Na, akkor gyakrabban kell, legyen min puffogni
Ahogy egy napkeleti bölcs írta nemrég: akinek meg a személyemmel van gondja, az ugorja át a posztjaimat, vagy fizessen elő prémium tagságra, azzal azt tilt le akit csak akar. Kvázi kirúghat a személyes fórumából. Így mindenki boldog lehet
Neked ráadásul van is prémiumod, szóval semmi okod a panaszra
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
válasz mike1334 #14254 üzenetére
Copyright Moby Mi is olvassuk ám a PS4 topic-ot.
Más: Aki szeretné a friend code-ját berakatni az összefoglalóba, legyen olyan jó, hogy privátban elküldi nekem, ne kelljen keresgélnem. Előre is nagyon köszönöm
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Azurman
csendes tag
Ugy nez ki jov heten erkezik a Youtube (vegre)
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz Dreimus #14206 üzenetére
Volt egy kis időm játszani is végül a D3-al és két óra alatt a következőt szűrtem le:
- 80%-ot merült handle módban
- picit homályos vagyis van rajta egy gyenge-közepes blur effekt, de maga a grafika még így is szép
- a szöveg apró és picit pixeles, de olvasható
- második órában kicsit már zavaró volt a switch súlya illetve kezem is zsibbadt a joy con-ok kis gombjainak köszhetően, de ettől függetlenül jól irányítható, hasonló mint a két másik konzolon
- megakadást nem tapasztaltam, szemre megvolt végig a 60FPS, bár tesztekben is ennyit mértek, így ezen nem csodálkoztam
- hangulat pedig adta magát, hiába toltam ki ps4-en kétszer, xbox-on háromszor és pc-n már meg se tudom számolni de itt is meg lesz a legalább két végigjátszásAz év vége elég zsúfolt lett, így hirtelen és még az exeket meg se vettem, pedig azok is tervbe vannak véve, de sztem azok már csak jövőre kerülnek polcomra
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
válasz hszilard666 #14212 üzenetére
Töltötöl nem, csak utángyártott dokkolóban mikor automatikusan updatelte a rendszert a konzol. èv eleje voltak erröl hírek. Azért írtam, hogy ha sokat van máson töltve akkor lehet kikapcsolnám inkább az auto updatet, sose lehet tudni.
(#14233) maximilian4
Jó nem csak tölt´öfej, hanem kábellel összegyógyított, de a célnak megfelel ha csak switch töltése a lényeg.
[link]Vagy itt egy univerzális magyar boltból, tudja a 15v 2,6A-t és van usb is rajta. [link]
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
bb.bocs
őstag
válasz scyllafren #14263 üzenetére
az nem sok ja... lényegében olyan mint egy tamagocsi egyben
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Az első játék amit vettem az a Zelda. Klasszikus, bár régen sem játszottam vele, így számomra teljesen új ez a világ. Tetszik, hogy be kell járni a területet, gyűjtögetni, fejleszteni lehet. Az irányítást még szoknom kell, gyakran tévesztem el a gombokat. Talán az egyetlen amiért kár, hogy a kamera nem fordul magától a karakter után, mint pl a warcraftban, hanem külön joyt kell használni. A grafika amolyan "nintendós", rajzolt, teljesen rendben van, nem is kell, hogy realisztikus legyen. TV-re kikötve is némi finomhangolás után, gyönyörű, egyszóval azt kaptam amit vártam. A D3 lesz a következő, csak jönne már önállóan.
[ Szerkesztve ]
-
Adamos
csendes tag
válasz maximilian4 #14233 üzenetére
Pedig vannak jó töltők.
Aukey - Amazon DENagyobb teljesitménye van mint a gyárinak (46W vs 39W), viszont usb-c kell a kábel mindkét oldalán
-
Dreimus
senior tag
válasz adalbert1 #14266 üzenetére
Ott van az csak már az előrendelhető játékok utolsó napban zárásra kerülnek és lekerülnek részben, bal oldalt be kell jelölni, hogy mutassa a nem forgalmazott termékeket és úgy már elég sok játékot mutat.
-
boost
addikt
válasz mike1334 #14222 üzenetére
Az az igazság, hogy te még ezt nem tudod, de meg fogod venni. És nyílván a lehető legrosszabb áron, impulzusvásárlással, mikor már nem bírsz neki tovább ellenállni.
Te azt hiszed, hogy terápiás céllal jársz ide irogatni, de igazából pont azért fogod megvenni, mert idejársz irogatni, olvasni, és belemászik, megtelepszik a gondolat a fejedbe, hogy neked erre szükséged van, neked ettől jobb lesz, te ettől boldogabb leszel. Ráadásul szerintem nem is a játékok öröméért, hanem, hogy ezt megszerezted, megvan neked. Szerintem ha még van akció MMben, gyorsan vedd meg, a pénz felét add az asszonynak, és add oda neki a dobozt, meg fogsz nyugodni, aztán menj el az sszonnyal sétálni, szép az idő. Aztán majd meglátod, hogy tényleg szükeséged van-e rá.
Ha meg nem teszed meg, akkor kerüld el a topikot, csak akkor gyere vissza, ha mégis egyszer megvetted, és ma menj el sétálni az asszonnyal, szép az idő, mind a kettőtöknek jobb lesz, hidd el. Csak emészted magad, de nem feltétlen a játékok okozta örömért.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Félig igazad van. Tegnap eldöntöttem, hogy most nincs rá szükségem, amíg nem jön a gyerek, addig elég a két asztali konzol, majd ha azon nem lehet játszani, na majd akkor
Szóval következőleg már csak akkor írok, ha megvettem
(Kivéve, ha az MS vagy bárki más kihoz egy kézi konzolt, mert akkor azt fogom megvenni ).Amúgy a ps impulzulvásárlás volt, de a lehető legjobb áron, akkor sikerült elcsípni, mielőtt felment volna az ára. Az xbox is jó áron volt, de ott ha vártam volna két hónapot, kb 10e spóroltam volna, de azon nem sopánkodtam, megérte így is.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Edge
veterán
Sztetek mekkora esély van arra hogy kari környékén még lesz Nintendo Switch Diablo III Limited Edition?
Az ilyen limited cuccok hamar elszoktak fogyni?Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem toltad még eleget PC-n?
Ugye tudod hogy Switchen nincs Wizard?Amúgy nekem ötletem sincs..kérdés hogy mennyit rendeltek belőle. Ugye karikor alapba megukrik a vásárlások száma..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #14274 üzenetére
na persze
hát lehet akkor inkább most megveszem pár héten belül nehogy lemaradjak róla mert tetszik a design, a tok és úgyis megvenném a dio3at akármilyen alapgép mellé, így egyben meg tutibb.
Switchen más élmény lesz az tuti, fotelben, utazás közben, slozin dio3-azni... fasza leszTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem jobban jársz. Így még tuti hogy jut, aztán meg karácsonykor több pénz lesz a zsebedben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
Ez egy nagyon hasznos hozzászólás.
Magamon azt figyeltem meg, hogy a flow élmény akkor van meg a leginkább, mikor valamilyen projektet tervezek, legyen ez új konzol vásárlás, új gép építés, a gyerek szobájának átrendezése, stb. Ilyenkor képes vagyok órákat eltölteni a tervezéssel, és elég jó élményt ad. Persze a vásárlás/megvalósítás után ez már elmúlik, onnan már csak egy, a funkcióját betöltő eszköz lesz mondjuk egy új konzol.Ami még súlyosbítja a helyzetet, hogy képes vagyok túlzottan kötődni a tárgyakhoz, és nem a helyén kezelni az elsüllyedt költségeket: pl. van pár Wii U játékom, amit már jó eséllyel sose fogok a Wii U-n játszani, mert megvannak Switchre, mégis a polcon állnak, ahelyett, hogy valamennyi pénzt realizálnák az eladásukkal.
Vagy mondjuk mostanában gondolkozom az Xbox One eladásán, mert sokkal inkább a PS4 exkluzívokkal játszok, viszont van egy rakás, akciósan vásárolt digitális játékom One-ra. Ezek nagy részével már mondjuk jó eséllyel nem játszom, annyira sok jó játék van és kevés játékra fordítandó időm, szóval ígyis-úgyis elbuktam már a pénzt, amit rájuk költöttem, valamennyire mégis zavarna, ha nem lenne gépem, amivel tudnék velük játszani (a digitális vásárlás részben ezért is csapda, mert utána a hozzám hasonlóknak sokkal nehezebb kiszállni a platformból). Akár magát a Wii U-t is említhetném, ami már kb. egy éve áll bedobozolva, de nagyon nehezen venném rá magam, hogy megváljak tőle.
Szóval azon kellene valahogy változtatnom, hogy ne egy adott tárgyhoz kötődjek, hanem inkább az élményekre gondoljak vissza szívesen, amiket a segítségével éltem meg, és így könnyen meg tudjak válni tőle (pl. van egy régi Sony hifim is, már évek óta nem használjuk, de az azóta már elhunyt apámtól kaptam már vagy 20 éve, így nagyon erős érzelmi töltet is kapcsolódik hozzá, itt kellene valahogy szétválasztanom a kettőt, és a felesleges tárgytól megszabadulni - viszont félek, hogy ha kidobnám, akkor mégis valamilyen negatív érzés kerítene a hatalmába).Dreimus: inkább megrendeltem az alzától, ott is olcsóbb, mint a legtöbb konzol boltban.
-
Scholes9
nagyúr
Zelda dlc megéri? Nem tudom volt e már akciósan, nem emlékszem rá, hogy lett volna, persze lehet, hogy nem vettem észre
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hszilard666
veterán
Ha már impulzus vásárlás:
Bent voltam a mammutban, és ha már arra jártam berhontam az összes játékot forgalmazó boltba, de sohol sem volt diablo 3 pedig már elképzeltem hogy azzal fogok hajnalig játszani. Sosem voltam még ennyire csalódott.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bazsi1987
őstag
válasz hszilard666 #14285 üzenetére
Én megrendeltem a Konzolvilágbol, remélem jövő héten kiküldik 😉
-
djozsi
senior tag
Tervezi valaki venni a Smasht?
-
DudeMate
csendes újonc
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Nintendo amcsi eshopban akcios a the mummy demastered játék. Viszont mint sokaknak, nekem is europai regisztráciom van, ahhoz ugye az email cim, ami a switches felhasználo is egyben ugye. Hogy az istenben tudom megvenni a gamet ezen a csökkentett áron skacok? Új reg kell hozzá ami amcsis, de akkor azt hogy érzékeltetem a switchen? Ott nem csak régiot lehet váltani? A switchen hiába váltok amcsira, ott olyankor nem akcios a game, csak ha pc-n nézem... tudom ezerszer lehetettmár ez téma, de eskü nem jövök rá, ezt meg lehet e játszani valahogy? Ráadásul a slaps and beans is akciós, de azzal is ez a helyzet. Ahogy rámegyek, hogy buy digital, kiírja hogy ez nem a megfelelő régió, ahol vagyok. Az már csak hab a tortán, hogy ha egy régioban eksön van, akkor az másik régióra miért nem megy... Köszönöm a válaszokat.
-
maximilian4
addikt
válasz Adamos #14267 üzenetére
Köszi, megrendelve.
Plusz nem bírtam magammal és rendeltem pár kiegészítőt. Most kicsit bűntudatom is van, mert rohadt sokat költöttem ebben a hónapban (a gépet is 3 napja vettem, meg egy pár játékot miután Ciprusról hazajöttem, ahol ismételtem kurva sokat költöttünk...) Na mindegy...
Az egyik kiegészítő:
Zeldás Hori joycon (tudom hogy kizárólag handheldként működik, de amúgy is így használom a gépet nagyrészt és iszonyat szép a dizájn)
A másikat nem kell bemutatnom, a mindenki által jól ismert HORI Wired Controller for Nintendo. Mikor dokkolt állapotban játszok nem túl kényelmes a joycon a grippel. Vagyis kényelmes, csak kicsik a gombok és pl fortniteban sokszor félrenyomok vagy 2 gombot nyomok egyszerre. Remélem ezzel jó lesz már.
Maxi
-
Bazsi1987
őstag
válasz hszilard666 #14288 üzenetére
Titkon én is, csak nem mertem leírni , ha nem lett volna sok pontom a törzsvásárlói kártyámon akkor megvettem volna digitálisan már , csak most hónapigik nem érdekel egy játék se aztán mondom ha van már felhasználható pontjaim ami össze gyűlt évek allat 😁
[ Szerkesztve ]
-
TomBennet
tag
válasz DudeMate #14290 üzenetére
Az amerikai, japán, mexikói e-shopból nem egyszerű vásárolni, mert nem fogadnak el se magyar hitelkártyát, se paypalt. Nézegesd az európaiakat, dél-afrikait vagy az oroszt, azokkal nincs ilyen gond.
Amúgy a https://accounts.nintendo.com/profile/edit oldalon kell átváltani az országot a profilodban. -
HunLuke007
csendes tag
Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni a switch-es közösséghez, ezért szemezgetek ezzel a konzollal:
[link]Mint új ,leendő tulaj érdeklődnék,hogy megéri-e szerintetek ez a kiadás kezdésnek?
Az én harcom abban áll, hogy össze tudjam hangolni a vágyaimat a bevételeimmel.
-
SlayerSub
tag
Van bárki más aki játszik rajtam kívűl aktívan Titan Questet a forumon?
(szerintem nem lesz, de teszek egy próbát gondoltam )
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest