Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Vásároltam egy telenor mobil netet. Ez már üzemképes. Adott egy freemail fiók amit szeretnék beállítani az outlook 2007 levelező programba. Ez még megy . Kérdésem, hogy ugye beállítom a:
Pop3 szervernek: freemail.hu
SMTP: mail.telenor.huKülön be kell állítanom, a telenoros email címet az smtp oldalra ahhoz, hogy tudjak majd küldeni is? Van valami egyéb opció amit majd be kell állítanom?
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok!
Elég kihalt a Djuice topik úgyhogy itt kérdezem:
Ha új számlás előfizetéssel szeretnék telefont venni (Djuice Számlás 20) akkor mit kell magammal vinnem?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Speedhs #11760 üzenetére
Pedig a 1751-et hívni kell, nem elküldeni.
SMS-ben ezeket a szolgáltatásokat tudod megrendelni.
Kártyásoknak alapból engedélyezett. De ha ilyen hibaüzenetet kapsz, akkor nem jót küldesz nem jó helyre...[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
-
Osz24
tag
HTC Sensation XL with Beats Audio vagy Galaxy S 2 a nyeröbb???
-
axioma
veterán
válasz polonic #11767 üzenetére
Valoszinuleg nem. Bar a szamlan rajta vannak az azonositok, es elvileg raereszthetnenek automatikus besorolassal probalkozast, de fene tudja muxik-e. [Mellesleg me'g nem el a 4 oras bankkozi atutalas, tehat most feladott penz fizikailag hetfon erkezne.]
Bankkartyad nincs? Az meg egy jo otlet volt a topiktarstol, a webes feluleten befizetni, mivel ott a szla azonositva van, ezert aztan ott megvan az osszerendeles egybol. -
qamu74
őstag
Sziasztok!
A freemailes leveleket már letölti, de a gmailt még nem tudom .
DNS hibát ír ki a készülék......
Hogyan kell beállítani gmailre?
THX! -
polonic
félisten
válasz axioma #11771 üzenetére
Reggel indítottam az utalást, mikor felkeltem. Holnapra kéne odaérnie.
Remélem, hogy valahogy rendezni tudjuk. Nehogy emiatt ne legyen lumia 800-am. Már el is van rakatva pedig. Pont egynapos a késedelem a mai napon.Egyébként mindig elektronikusan fizetem a számlákat bankkártyával. Csak bankváltásom volt a héten, számla már van, a kártyák még nem érkeztek meg. Emiatt is lett a csúszás a fizetéssel. De közben úgy gondoltam, az akció miatt is, hogy akkor most az egyszer átutalásal elintézem.
-
axioma
veterán
válasz polonic #11773 üzenetére
Hat, akkor remenykedj. Illetve, ami fontosabb, vigyel valami igazolast a fizetesrol! Tranzakcio kinyomtatasa is jo lehet, hiaba nem hivatalos (vissza tudnak ra keresni).
Amugy adott esetben remelem en jo lettem volna valakinel a kornyezetemben arra, hogy kezebe nyomom a kp-t, belepek a telenoronline-ba, o meg kifizeti a kartyajaval. Ha mar a kp kozvetlen telenorba juttatasa foldrajzi vagy ilyesmi okok miatt nem volt megoldhato. -
polonic
félisten
válasz axioma #11776 üzenetére
Max azt tudom csinálni, hogy ott a helyszínen személyesen kifizetem. Akkor is rögtön teljesítve lesz a fizetés, igaz? Aztán az átutalással utalt összeget meg visszakérem vagy előlegnek jóváíratom. Ha lehet ilyet persze. . .
Sajnos nem volt megoldható egyik sem. Reggel utalás után indultam is utamra. Nem régen értem haza.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz qamu74 #11775 üzenetére
Akkor csak böngésző keresztül tudsz belépni gmail-ba, mivel kliens kell hozzá ami nincs ebbe a telefonban.
Javaslom az Opera mini java, bár egy kicsit lassú ezen a telon.Vagy javaslom ezt olvasd el.[link]
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
axioma
veterán
válasz polonic #11777 üzenetére
Ha azt mondjak, hogy nem stimmelsz, akkor probalj meg ott helyben fizetni. A masikat nem adjak vissza, de tulfizetes, a kov. szamlaban a szamlaosszeg az elvileg fizetendo lesz, de a csekk mar annyival csokkentett osszegu lesz (akar 0).
De mondjuk ha a netbankodbol legalabb egy kepernyokepet (szamlaszamot, tranzakcio azonositot) vinnel holnapra, akkor az me'g eleg lehet azonositasnak.
Teszem hozza gyorsan, hogy semmi kozom a Telenorhoz, csak tudom hogy miket szoktak kerni az ismerosoktol, ha nem is akciohoz, de flottatartozas kifizetesenek igazolasahoz. -
Osz24
tag
ki mennyi idövel korabban megy a boltokba hogy legyen teloja?
-
darvinya
titán
Mi van rendszerrel nincs H csak E.
Megtalálták a megoldást a korlátozásra vagy mifene.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Sennalacy
aktív tag
Mennyi az esély, hogy lesz note valahol holnap? Vagy hol lenne érdemes próbálkozni? (Bp és környéke) Elmulasztottam ezt az elrakatós módszert sajnos.
[ Szerkesztve ]
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Osz24
tag
hat nem sok helyen rakjak el csak ha mazlista vagy.
hát note sztem nem nagyon lesz....
sok helyen voltam Bpen es mondták hogy alig van -
kutkut
addikt
És azt nem tudjátok, hogy hol van kiállítva? SGS 2 és Galaxy Nexus érdekelne.
Meizu MX3 32GB
-
törölt tag
Én a WP-s Nokiákon agyalok, szerintem azok nem fogynak el
Azért remélem sok WP7-es készüléket adnak el. -
polonic
félisten
Meglévő ügyfélként is ki kell majd fizetni a tarifacsomag első havidíját a helyszínen?
-
Prien
addikt
Na, erre kíváncsi vagyok, kinek mi jut ma, lesz-e sorban állás...?
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest