Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59968) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Sziasztok, nem tudna valaki segíteni abban, hogy megtaláljam mi lehet a gond? :B

Korábban már írtam, hogy 63.0.3-nál újabb Firefox az Instagram és egyes Facebook Story videókat nem tudja lejátszani, csak hang van. Ezeken az oldalakon a többi videóval nincs gond, csak a Storykkal. (amik 24 óráig vannak fent). Látszólag ugyanolyan .mp4-ek, mint a simák, de más a videó méret.
Azóta volt pár Firefox verzió és a 67.0.4 és 68.0.1 verziókkal ismét megjavult egy időre, de már azokkal sem jó. Csak a 63.0.3-al nincs probléma. Nem köthető rendszerhez, sem beállításhoz, sem kiegészítőhöz, sem semmihez. Amit lehetett átnéztem, kipróbáltam, tiszta böngészővel, hw gyorsítás nélkül is, Portable verziókkal is. Gyanakodhatnék a rendszerre, de ugyanez van a másik gépemen, ami teljesen más gép, csak annyiban egyeznek, hogy Intel CPU és VGA van mindkettőben. (VGA drivert próbáltam újabb és régebbivel... )
Crome alatt semmi gond, de nem akarok emiatt böngészőt váltani és 2 böngészőt sem akarok futtatni. Operával sem jó egy ideje, pedig az is Chrome motor...
63.0.3 óta változtattak valamit a böngészőben, de már nagyon idegesít. Furcsa, hogy egyes verziókkal (67.0.4, 68.0.1) miért lett újra jó egy ideig, aztán mi "rontotta" el?

Ez már annyira rejtély. Nem rendszer, sem codec, vagy biztonsági dolog, sem a 125% DPI nagyítás miatt. Hiszen egyszer jó, máskor nem.
Azt tudom Chrome saját codeceket használ. Ezen kívül nem tudom még miben más, aminek köze lehet.
Instagramot sokszor frissítik, változtatják.....de a 63.0.3 még mindig jól jeleníti meg... :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.