Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60451) cocka válasza kovaccss (#60450) üzenetére


cocka
veterán

tehát Waterfox nélkül ez sem fog menni

vagy olyan böngésző nélkül, ami nem támogatja a régi addonokat.

Firefox 57 changelogjából:

Firefox now exclusively supports extensions built using the WebExtension API, and unsupported legacy extensions will no longer work

Áttérsz waterfoxra, azt kész. Szerintem érdemes a beállításokban beállítani, hogy mikor bezárod a firefoxot mentse a megnyitott urleket és legközelebbi megnyitáskor is emlékezzen rájuk.

Aztán lemented a profilodat és miután feltelepült a waterfox, egyszerűen bemásolod az új waterfox profil helyére a régi profilod mappáját. Kész.

És akkor már mehet az url lister is rá. De az, hogy a régi cuccokat támogatja sajnos nem 100%-ban igaz, mert bár minden régi legacy addont hagy feltelepíteni, meg a webextensionös új cuccokat is, de hogy egy konkrét legacy addon megfelelően fog-e működni az nem biztos. Azért a nagyja még megy. A linkificationt sajnálom, mert az nagyon jól meg lett alkotva, de már nem működik, hiába telepíthető.

Ugyanis whitelisttel használtam, amit a helyettesítő progik már nem tudnak.

[ Szerkesztve ]

(#60452) kovaccss válasza cocka (#60451) üzenetére


kovaccss
tag

Pár éve próbáltam a Waterfoxot, a Palemoont, meg a Cyberfoxot, nem tetszik. Nincs értelme Firefoxról váltani, és a régi kiegészítőkkel se éri meg foglalkozni, ezeket úgyis kinyírja mindegyik előbb-utóbb. Csak olyan kiegészítők érdekelnek, amik 57-70-es Firefoxig működnek. A 60438-ban írtam már hogy 2-szer szívtam már a Firefox módosítások miatt, amikor a kiegészítők nagy része elszállt. Addig halogattam az 57-re frissítést ameddig lehetett, tavaly ápr-ig. 57-től már nem működik a régi kiegészítők nagy része. Már a többsoros lapokhoz is CSS kód kellett, vicc. Ahogy nézem ez e topikban írkálásokat (pár naponta olvasom), egyre több paraméter beállítását kiveszik a beállítások menüből, pl. a 70-estől. Minél újabb verziós annál rosszabb, ez így nem lesz jó. Ezért nem merek 57-ről frissíteni. Meg amúgy is csak a 70-esre frissülne, nem lehetne lépésenként (60, 63, 66, 69) csinálni teljes újratelepítés nélkül, csak a frissítést felrakni.

[ Szerkesztve ]

(#60453) cocka válasza kovaccss (#60450) üzenetére


cocka
veterán

A teljes legacy collectors cuccot lementettem és becsomagoltam egy rarba, hogy ne kelljen webről vadászni, főleg hogy el is távolíttatták a készítőjével, ha jól olvastam. Tömörítve 5.21 giga. De legalább offline van az egész. :D

(#60454) kovaccss válasza cocka (#60453) üzenetére


kovaccss
tag

Ezzel nem segítesz, lásd az előző, meg a 60438-as üzimet. Tele a tököm már ezzel a Firefoxszal, az idén áprilisi akciójuk nagyon durva volt, egyik pillanatról a másikra központilag letiltottak majdnem minden kiegészítőt úgy, hogy le van tiltva a Firefox frissítés. Így akarják kikényszeríteni hogy mindenki a legfrissebb Firefoxot használja. Csak azért se ezt fogom használni. Azt hazudták hogy véletlen állítottak el valamit a központban, meg hogy pár héten belül kijavítják, azóta is a nem támogatottak között van a kiegészítőim nagy része. Az Ublock origin és a Google translator nagyon kéne, meg az 1. profilomba a notifier for gmail.

[ Szerkesztve ]

(#60455) makoss


makoss
addikt

Üdv!
Vannak olyan oldalak mint például az AV Online.hu oldala, nem lehet belőlük szöveget sem kimásolni, sem beilleszteni.
Hogyan lehetne ezt megoldani, hogy jó legyen? :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60456) fecsu válasza makoss (#60455) üzenetére


fecsu
csendes tag

(#60457) woodworm válasza makoss (#60455) üzenetére


woodworm
veterán

A hivatkozott oldalon pl. nem a Ctrl+C-t használod, hanem egérrel húzod a kívánt helyre a kijelölt szöveget.

(#60458) makoss válasza fecsu (#60456) üzenetére


makoss
addikt

Köszi!
Ha hazamegyek megnézem... :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60459) kovaccss


kovaccss
tag

Ki tud url elmentő kiegészítőt, ami működik Win7 x64 és Firefox 57 64 bit alatt? 7 profilban 500 lapot használok, egyenként nem menthetem el az url-eket, napokig tartana. Most csak 6 profil van nyitva, a 7. file-jait nézem. A sessionstore.js file jó? Vagy van másik file is? Pl. a sessionstore-backups mappában. Ameddig a nyitott lapok url-jeit nem mentettem el, és nem lehet gyorsan visszaállítani BÁRMELYIK FIREFOXBAN AZ 57-70-IG, addig nem tudok frissebb Firefoxot kipróbálni. A kiegészítőimet vissza kéne kapnom valahogy.

(#60460) EmptyParadox válasza kovaccss (#60459) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Esetleg, ha portable verzióval tesztelsz előtte?
De az is megoldás, ha lemented az összes profilt manuálisan, és ha nem jön be a frissebb verzió, akkor csak visszaállítod őket.

(#60461) kovaccss válasza EmptyParadox (#60460) üzenetére


kovaccss
tag

A mostani, évek óta használt, mostanra 57-re frissített Firefoxot akarom használni és frissíteni 70-re. Ha valami nem jó, akkor ezt kell visszaállítanom 57-6x-re. A profilkezelés változott az 5x és a 70 között, nem tudom milyen file-okat kéne elmenteni az 57-ből, meg hogy rendesen visszaállítható lenne-e az 5x-6x-hez. A portable verzió így kiesik. Úgy kell minden profilt elmenteni, hogy ne kelljen a teljes Firefoxot újratelepíteni, újra megcsinálni a profilokat a profile managerrel, stb., mert nem akarom újra megcsinálni ezeket. Az 500 böngészőlap se veszhet el, mert nem mentettem el a nagy részét, és nem tudnám manuálisan egyenként visszaállítani. Ha tudnám, akkor se menne, napokig tartana.

Ha nem lesz jó a 70-es, hogyan állítom vissza az 57-et, vagy valamelyiket a 6x-ből, hogy ne kelljen újratelepíteni az egészet?

[ Szerkesztve ]

(#60462) Cs1csó válasza fecsu (#60456) üzenetére


Cs1csó
félisten

Zseniális! Na akkor ezt a kiegészítőt is felvettem az állandó listára! (a fene az ilyen oldalakban ahol nem engedi a kijelölést, ennek amúgy mi az értelme? Ne keressek a tartalomra?)

(#60463) Intruder2k5 válasza Cs1csó (#60462) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Valamikor réges-régen volt is erre opció a Firefox-ban, hogy a weboldalak ne tudják felülbírálni, tiltani a jobb klikkes menü funkcióit.

(#60464) Cs1csó válasza Intruder2k5 (#60463) üzenetére


Cs1csó
félisten

"Régen minden (is) jobb vót!" :O

(#60465) kovaccss


kovaccss
tag

A 60461-re valaki?
Akik Win 7-tel használják a 64 bites Firefoxot (57-70), melyik verziós a Fox, milyen fajta oldalakat, mennyit használnak, milyen kiegészítőik vannak (Ublock, stb.) és milyen problémákat tapasztalnak? A kiegészítők és az oldalak rendesen működnek, nincs már nyoma a máj-i tanúsítványos szívásnak?
Erre [link] gondolok, még most is rosszak a kiegészítőim ez miatt. Ha a 70-esre frissítek, működni fognak a kiegészítőim, vagy nem, vagy még több lesz a szívás?

(#60466) Intruder2k5 válasza kovaccss (#60465) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A "májusi tanusítványos szívás" kb. 3 napig tartott, mert azt hiszem hétvégén történt, és hétfőn javították.

(#60467) EmptyParadox válasza kovaccss (#60465) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Nem értem, hogy a portable teszt miért nem jó. Felrakod az adott portable verziót, majd behúzod a meglévő profilodat a protable profilmappájába. Majd teszteled, hogy mi a helyzet a portable elindításával. Az eredeti profiloknak semmi baja nem lesz. Ha nem jön be, felraksz egy másik portable verziót, azzal teszteled.
De amúgy is, ha konkrétan csak kimented az egész profilokat tartalmazó mappákat, bármikor visszaállíthatod, csak felül kell írni az előzőt. Nálam jó pár backup van, szimplán ki vannak mentve, és be vannak csomagolva. Bármikor visszatérhetek időben/FF verzióban.
Nekem is volt olyan, hogy valami nem volt jó az új verzióval, és a verzióváltás miatt a profil is változott, ha visszaraktam volna az előző FF verziót, már nem tudta volna kezelni a módosítások miatt. De mivel frissítés előtt csinálok backupot, ezért csak visszaraktam az előző FF verziót, majd profil mappa del, backup bemásolás, és onnan folytattam, ahol tartottam. Megvártam, míg javításra került az alverzióban a probléma, és már hasíthatott is a legfrissebb FF.

[ Szerkesztve ]

(#60468) kovaccss


kovaccss
tag

A megírt paramétereknek megfelelő segítség kell, nem olyat akarni rám erőltetni, ami nekem nem jó. Azt se írta meg senki, hogy melyik mappa melyik file-jait kell elmenteni, hogy a profilok és a kinyitott lapok is meglegyenek. Úgy látom nem változott semmit a fórum máj. óta, mert továbbra sem kap segítséget az olyan ember, akinek nehezen megoldható problémája van.

(#60469) Intruder2k5 válasza kovaccss (#60468) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

"Úgy látom nem változott semmit a fórum máj. óta, mert továbbra sem kap segítséget az olyan ember, akinek nehezen megoldható problémája van."

Nemhogy a fórum, de te sem változtál. A felkínált lehetőségek egyike sem felelt meg az irreális elvárásaid miatt, és/vagy amit szeretnél az talán nem is lehetséges, és ezért a végén még mások a hibásak. Nem az első topik, ahol ezt eljátszod, kezd déjà vu érzésem lenni.

Megmondták fentebb, mentsd le a komplett profil mappákat, aztán próbáld meg frissíteni a Firefox-ot, majd visszatölteni a korábbi profilokat. Ha nem lesz jó, még mindig visszatérhetsz a jelenlegi verzióhoz. Az viszont, hogy te még bezárni sem vagy hajlandó a Firefox-ot, hogy lépést tegyél a probléma megoldása felé, nem a mi bajunk. A Firefox profilja már réges-rég kinőtt abból a korból, amikor néhány file-ból állt és bármit bárhova másoltál, vagy kézzel átírtál, jó volt. Az általad használt és a jelenlegi legfisebb verzió között óriási ugrás van, akár változhatott is a profile kezelése, struktúrája, akkor pedig maradhatsz a jelenlegi verziónál, amíg el nem megy az áram.

(#60470) kovaccss válasza Intruder2k5 (#60466) üzenetére


kovaccss
tag

Nem javítottak meg semmit. A kiegészítős májusi szívás miatt még most sem működnek az akkor letiltott kiegészítők, Google translator, Ublock origin, és 1 profilban a Notifier for gmail. Írtam hogy 57.0-s Firefoxom volt akkor, és most is ez van. Akkor csak igaz volt, hogy csak a legújabb Firefox verziót akarják rákényszeríteni mindenkire, náluk nincs kiegészítő probléma. Tavaly ápr-ban meg a régi kiegészítőim tűntek el, Tab mix plus, Classic theme restorer, mert akkor muszáj volt 57-esre váltanom, az 57-es Firefoxtól már csak az újfajta kiegészítők működnek. Tavaly ápr. előtt az 56-os volt.

(#60471) kovaccss válasza Intruder2k5 (#60469) üzenetére


kovaccss
tag

Hogyan mert máj-ban központilag a Firefox olyan változtatást csinálni, hogy mindenkinél letiltódott a kiegészítők nagy része, akik nem a legújabb firefoxot használják? Akkor (és előtte is régóta) naponta olvastam a Firefox topikot hogy mi van, és semmi sem történt. Páran linkeltek cikkeket, külföldit is, meg ajánlottak javításokat, de a legtöbb nem volt jó 57-esre, ezek még mindig nyitva vannak nálam: [link] [link] [link] [link] [link]
Azóta is olvasom a topik minden üzijét 1-2 naponta, és semmi. Most máj-ban a 66-osnál tartott, próbálkoztak a Firefox oldalon javításokkal, ezért lett 66.0 után 0.1, 0.2, 0.3, 0.4, 0.5 is itt. [link] De nekem 57.0 volt és van. Itt van ez is. [link]
Cocka már akkor is a Waterfoxot nyomatta: [link]

[ Szerkesztve ]

(#60472) cocka válasza kovaccss (#60468) üzenetére


cocka
veterán

Na.. hát akkor kizárólag te tudhatod, hogy neked mi a jó, tehát a megoldásnak is egyedinek kell lenni. Azaz: oldd meg magadnak!

Cocka már akkor is a Waterfoxot nyomatta:

És akkor ezért is ő a hibás ugye?

[ Szerkesztve ]

(#60473) kovaccss válasza cocka (#60472) üzenetére


kovaccss
tag

Vannak olyan emberek, akik 70-esnél régebbi Firefoxot használnak, és minden kiegészítőjük magától újra működik máj. óta, úgy, hogy nekik nem kellett semmit tenniük? Várom az ő válaszukat ide, főleg a Win 7-eseket.
Vártam a magától megjavulást, de 7 hónap eltelt azóta és semmi. Nem tettem semmit, nem miattam szálltak el a kiegészítők, a Firefox kúrta el, javítsák is meg ott úgy, hogy nekem ne kelljen semmit tennem, ez alapvető. Nem az a megoldás, hogy újabb Firefox verziókat adnak ki, lásd a sok 66-ost, meg azóta már 70-nél tartunk.

A Waterfox fejlesztése is lelassult, mert egy csomó 56-os verzió volt tavaly feb-tól idén szept-ig, okt-től már év+hónap jelölés lett, 2019.10 van most. [link] Így nem fog látszani, hogy milyen óriási mértékben le vannak maradva a Firefox 70-hez képest. Valami 68.0 is volt, új verzió, nem tudom mi ez. [link]

[ Szerkesztve ]

(#60474) bolic válasza kovaccss (#60473) üzenetére


bolic
őstag

Win7 64bit-em van és Firefox 70-eset éppen használom. Mi ebben a nagy probléma? El kell felejteni az alap böngészőt, már nem kompatibilis a ph fórummal se. :N Kiegészítőit nem töltöttem le, minek?!

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

(#60475) Rimuru válasza kovaccss (#60473) üzenetére


Rimuru
veterán

Most a certes hibáról van szó?

[link]

Vigyázat, csalok!

(#60476) makoss válasza fecsu (#60456) üzenetére


makoss
addikt

És ezzel mi változott?
Továbbra sem másolja :F

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60477) Apaxp válasza kovaccss (#60471) üzenetére


Apaxp
senior tag

Bocs, de te write only üzemmódban működsz?
Portable=nem telepítős, tehát nem nyúl a telepített verzióhoz
C:\Users\sajátfiókod\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles-ben lévő mappa a portable profiles mappába bemásolandó.
De szerintem te trollkodni jársz ide az alibi problémáddal.
Nem tudom, de megkérdezem: mi történik veled ha egyszer arra ébredsz, hogy újraindul a géped és bezáródik a róka? Eret vágsz magadon? Ublock origin a májusi cert probléma óta is működik tökéletesen. Az ezer éves kiegészítők nélkül is van élet, de te úgy viselkedsz mint aki 3 éves korában kapott egy szivecskés alsógatyát, és hetvenévesen is azt akarja viselni.

[ Szerkesztve ]

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#60478) Csupingo válasza kovaccss (#60473) üzenetére


Csupingo
veterán

Nem tudom, hogy ők is megoldották e azóta a régi változatokon. Én ezt csináltam meg akkor (mentés másként), és újra működött. Amúgy 56.0.2-t használok win7-en.
Tényleg már többször említették, hogy telepítés nélküli változatokkal nyugodtan kisérletezhetsz. Vagy csinálsz előbb rendszermentést, vagy virtuális gépen, vagy másik gépen próbálgatod az újabb változatokat.

Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#60479) bolic válasza Apaxp (#60477) üzenetére


bolic
őstag

Egyszer volt egy nagyon rossz élményem a korabeli Firefox-szal szemben, egyetlenegy frissítés után összeomlott a Firefox minden indításkor, így használhatatlan volt, sajnos nem emlékszem mikor volt, de évekkel ezelőtt történt az biztosan, downloadhelper kiegészítőt használtam, lehet ezzel volt a baj és nem indult el többé a frissített Firefox, most hónapokkal ezelőtt újra megkíséreltem a telepítést és sikerült tovább használni az új Firefox-on... Tehát a frissítés sok mindent elbaszhat úgy mint egyeseknek a Win10 rendszerfrissítés, azért kb. fél évente megkísérlem a frissítést fogok végrehajtani. :U

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

(#60480) kovaccss


kovaccss
tag

bolic: Pont a kiegészítők miatt lenne jó a Firefox, ha nem használsz egyet se, akkor neked bármilyen böngésző megfelel. A 60479-re: Többek között így nem akarok járni. Ezért semmiképpen sem használhatom soha a legfrissebb Firefoxot, max. a 2-vel régebbit, most a 68-as. Másoknál derüljön ki, ha valami nem jó. Nekem nincsenek mentéseim Firefox profilokból, se Win7-ből. 120 GB-os SSD-m van, alig van rajta néhány GB hely. Nem vehetek nagyobb SSD-t, mert a 0-ról nem telepítgetek újra fel, állítgatok be mindent, pláne Win 7-tel.

Rimuru: Igen, a kiegészítők biztonsági tanúsítványa szívás volt máj-ban, a mai napig a nem támogatottak között vannak, nem tudom használni. A hotfix update xpi intermediate 1.0.6 feltelepítve, nem ér semmit.

Apaxp: Többször leírtam már hogy nem akarok a portable-kkel foglalkozni, mert lehet hogy ott jónak tűnik a 70-es is, közben amikor rendesen frissítem a telepítettet, pl. hibákat tapasztalok. Pont azért kérdeztem hogy mivel lehet elmenteni a 6 profilomban kinyitott 500 lap
url-jeit, hogy ha elromlik valami, ne kelljen egyenként kinyitni mindet. El sincs mentve mind, régi mentésem van, egyenként másoltam ki az url-eket az oldalakról. Olyat nem akarok, hogy simán frissítek 70-re, valami nem jó, és elszáll minden, a 0-ról kell felraknom, beállítanom mindent. Ezt nem csinálom meg még egyszer.

Csupingo: Nekem már tavaly ápr-ban 57-re kellett váltanom az 56-ról, mert tartalomkódolási hiba lett a német és angol ebayen, az Ublock origin letiltásával múlt csak el, de nem tilthattam le. Ha nem frissítek tavaly 57-re, mostanra lett volna más probléma is, az ebayt, stb. oldalakat azóta többször módosították. A kérdés hogyan lehet frissebb Firefoxom utólagos szívások nélkül, lásd amiket a többieknek írtam.

[ Szerkesztve ]

(#60483) movax


movax
őstag

A 71-es FF hazavágta a tabokat alulra tevő css-buherát, tud valaki valami megoldást? A userChrome fájl megvan, nem törölte.

UPDATE:
Ezen az oldalon, A This code works in Firefox 65 and above alcím alatt található kóddal működiknekem egy másik volt, rövidebb, úgy tűnik, az már nem működik.

[ Szerkesztve ]

(#60488) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

Mozilla Firefox topik.

(#60496) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Miért kell a hozzászólásokat állandóan törölni??? Pont a legizgalmasabbakat.... ;] :((( :(((
Engem érdekelt volna a történet vége, de nem tudtam elolvasni, mert törölve lett! Miért nem lehetett volna csak OFF-ba tenni, ha egyszer már volt előzménye? Egy így igazságtalanul egyoldalú döntés. Mindenkinek lehet saját véleménye, ami tanulságos és érdekes is lehet.
Minden témában vannak néha agymenések, ezért lett kitalálva az OFF.

Nem tudna valaki küldeni egy screenshotot a törölt kommentekről? :))

(#60497) cocka válasza Krystal_s (#60496) üzenetére


cocka
veterán

és akkor ez most ON lesz:

Hogy motiválva legyél a Textarea Cache sűrű használatára. :DDD

De azért ez a probléma valójában mélyebben gyökerezik, mert a szerveroldali szolgálatásoknál mindig valakinek vagy valakiknek a döntését kell (pontosabban vagy kénytelen) elfogadni. Pl. GUIknál, úgy fog kinézni a Firefox, ahogy ők akarják, úgy fog kinézni a Gmail, a Youtube, a Facebook stb.., ahogy ők akarják és nincs beleszólásod, ha nem tetszik, akkor kénytelen vagy lemondani róla. Ennyi. Nem mintha én ezzel egyetértenék, de az tuti, hogy amit az illető pedzegetett az gáz, mert így a fejlesztők elveszik a Firefox egyik legfontosabb alkotóelemét, az addonokkal való testreszabhatóságot.

Ami mára maradt ebből az addon extrából, az már köszönőviszonyban sincs azzal a testreszabhatósággal, amit régen erről gondoltunk, gondoltak. Ez azért valamilyen szinten szomorú.

De ugyanez van az összes infós fejlesztés területén, hogy abból indulnak ki, hogy idióta, balfax, háromig számolni nem tudó agyilag zoknik fogják használni a szoftvereket, akik rühellik a menüket meg a beállításokat, ezért mindent tologassunk össze, rejtsünk el, tüntessük el a menüket stb.. Erre jó példa a Firefox IS.

Vagy durván rád zúdítják az összes komplex, valóban developerek számára érthető beállítást és nincs aranyközépút.

[ Szerkesztve ]

(#60498) Fandango válasza cocka (#60497) üzenetére


Fandango
veterán

"Ami mára maradt ebből az addon extrából, az már köszönőviszonyban sincs azzal a testreszabhatósággal, amit régen erről gondoltunk, gondoltak."

Aminek igen jelentős és nyomós oka van, ez pedig a biztonság kérdése, amire próbálnak nagy hangsúlyt fektetni, és jól is teszik. Hiszen minden felhasználó elvárja, hogy az interneten való böngészés biztonságos legyen, ez pedig azzal jár, hogy szigorítani kell dolgokon. Illetve mivel a technika fejlődik, ezért a programnak is tartani kell a lépést, ha nem akar lemaradni a konkurencia harcban. Ami pedig azzal jár, hogy a gépház alatt jelentős változások történnek, és a biztonság, sebesség és megbízhatóság miatt a funkcionalitás csorbul(hat). Vannak bizonyos trendek amiknek meg kell felelni, ami a felhasználók jelentős részének igénye, a kisebbségnek meg nem, ezért érthető, hogy a többségnek akarnak megfelelni, a kisebbség meg puffoghat, vagy beletörődik olyan dolgokba amin úgyse nagyon tud változtatni. (ennek ékes példája a Prohardver! arculatváltás, ahol szintén ment a hőbörgés a változás miatt, de azok a kisebbség volt, a többség elfogadta és használta minden kommentár nélkül)

[ Szerkesztve ]

(#60499) totron


totron
addikt

Sokszor a címsor lenyílójából indulnék akár kattintással, akár a domain begépelésének elkezdésével. Főleg előbbi esetben szembetűnő a makacsság, miszerint gamepod fórumot tárolt el, holott a logoutos verziót milliószor több esetben látogatom. Mitől akadt be neki a gamepod? Próbáltam már kimásolni, egy az egyben bevinni-bemásolni neki a célhelyszínt, hogy akkor majd, de nem. Csak az indokolatlan beakadás. Érti? Mi a megoldás? Cél: logoutot ajánlja fel. Kezdőoldali könyvjelzőkhöz menés macerásabb touchpaddal, fenti bookmark bart meg nem szeretem (örökké arcomban lennének az ikonok-helyek statikusan).

(#60500) Syl válasza Fandango (#60498) üzenetére


Syl
nagyúr

> (ennek ékes példája a Prohardver! arculatváltás, ahol szintén ment a hőbörgés a változás miatt, de azok a kisebbség volt, a többség elfogadta és használta minden kommentár nélkül)

Én hőbörögtem volna a főoldal logikátlan katyvasza végett, de mivel úgysem változott volna semmi, ezért inkább nem olvasom a PH főoldalát. Ennyi.
Ugyanígy, akinek nem tetszik az új Firefox, választhat kismillió másik böngésző közül. Még FF családon belül is.

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.