Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz TigerCat #34397 üzenetére
Pocket.
Nalam ez valt be. Igaz, kell hozza egy regisztracio, de az oda mentett oldalakat a webes feluleterol barhol el lehet erni. Akinek tobb eszkoz van ( pc, tabla, telefon) az nagyon tudja ertekelni az ilyesfele felhos tarolos okossagokat.Amugy a firefox azokat, amit csak megcsillagozol, azt mindet a nem rendezett konyvjelzok koze tesz be.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Steelmanus #34399 üzenetére
Érdekes dehát mindig van valami, 8.1re pedig semmi különös frissítés nem jött.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
feri1
aktív tag
-
mrszitya
senior tag
Trying it out: We’ve been doing all of our development on mozilla-central, which means that all of our code is available in Firefox nightlies. You can try out multiprocess Firefox with the following steps:
- Update to a current nightly.
- We strongly recommend you create a new profile!
- Set the browser.tabs.remote preference to true.
- Restart Firefox.When will it be released?
We simply don’t know. It’s a large project and any predictions at this point would be foolhardy. There are a lot of concerns about compatibility with add-ons and plugins that will need to be settled before we have any sense of a release date. -
sz.balazs.95
veterán
sziasztok!
a kérdésem az, hogy a böngésző sebessége (pl. fülek közötti váltás, fülek bezárása, stb.) miért lassul le, hogyha a netkapcsolat is lassú? Az egy dolog, hogy ilyenkor lassan jönnek be az oldalak, nade a felület mégis hogyan és miért függ a netkapcsolat minőségétől?
A másik pedig, hogy hogyan lehet ezt a hibát kiküszöbölni?szerk: és az miért van, hogy ha egy összetettebb oldalt megnyitok, akkor lelassul a böngésző holott a cpu használat kb. 40%-on megáll, illetve a ram használat se nagyon haladja meg a 20%-ot, illetve többnyire alatta van.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
Üdv!
címsávban kereső átált yahoora.. állítottam már vissza ilyet de az about:configba már nincs keyword.url
-
feri1
aktív tag
válasz Steelmanus #34409 üzenetére
Vannak,de akkor is mellette még ki kell keresni.
Ahogy volt szépen sorba úgy,hogy tudom visszaállítani?
-
veterán
válasz #81556480 #34416 üzenetére
Nagy betűvel írtad? "keyword.URL" a tartalma pedig ez legyen: https://www.google.ru/search?ie=utf-8&oe=utf-8&q=
Találtam egy kiegészítőt, ami jó lehet, ha csak a beírása tényleg nem működne --> klikkHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
rbalint22
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a Firefox 25.0.1-es verzióm van. Ha gugliban keresek, továbblépek a köv. oldalra, vagy belépek onnan egy honlapra, és vissza lépek belőle a gugliba, vagy az előző oldalra, akkor sokszor fehér képernyő fogad, csak egy pillanatra ugrik be a gugli. Ha nyomok egy F5-öt akkor visszajön, de nagyon idegesítő. Próbáltam már újratelepíteni a Firefoxot, de ugyan az. Nem tudom melyik verziónál kezdte, aut frissít, egy ideje csinálja de egyre többször, és egyre idegesítőbb. Lehet erre megoldás?
THX! -
ledgeri
nagyúr
Üdv! up tu date rendszeren youtube tab nyitásakor megakadok, amíg az be nem tölt... mi lenne a problémamegoldás folyamata?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mrszitya
senior tag
-
veseree
újonc
Sziasztok!
Lenne, egy olyan probléma, hogy egy bizonyos webhely (egy belső hálózaton futó termék értékesítési oldal)
Tartós használata közben a firefox böngészőnk kb 2 perc után lefagy, fekete képernyőt mutat, eltűnnek az eszköztárak, és nem lehet vele semmit sem csinálni, csak bezárni. A furcsa része a dolognak, hogy a hálózaton lévő 400 gépből, csak 3 rossz. Ugyanaz a rendszer (xp) és ugyanazok a beállítások. Próbáltuk másik verzióval (20 ast használunk) de a hiba maradt.
Valaki találkozott hasonlóval? Valami tipp? -
Zola007
veterán
mitől lehet, hogy a 25.0.1 lassan indul?
3-4 mp míg bejön az ablak, utána még 3-4 míg betölti a kezdőlapot.frissen telepítve, ezek vannak hozzátéve:
1-click youtube video downloader
adblock plus
flashgot
tab mix plus
tile tabsmásik gépen ugyanez a felállás, ott gyors
nem a gép miatt (4gb ram, SSD, net 20mbit Lan)
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
potyi23
senior tag
hali.Olyan problemam van egy ideje h a youtubon 2 x indulnak el a videok,,mi csinala ezt ? ketszer indul el a hang,es mindig ujra kell inditani.
-
-
feri1
aktív tag
válasz Winnie The P #34417 üzenetére
-
veterán
Pakold ki megint, és ha legközelebb "tökéletes" mentést akarsz a könyvjelzőidről, akkor json fájlba kell menteni: "Ctrl + Shift + B --> Importálás és mentés --> Mentés..." Ennek csak annyi a hátránya, hogy másik böngésző nem kezeli és a meglévő könyvjelzőket cseréli teljesen visszaállításkor, ha vannak, természetesen.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
alratar
addikt
válasz Winnie The P #34417 üzenetére
Melyik kieggel érted el, hogy a böngésző alján kiírja az időjárást?
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Winnie The P #34431 üzenetére
Köszönöm!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
barisj
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hol kéne feltenni ezt a kérdést,de azért remélem valaki tud segíteni. Tehát van nekem egy Dell inspiron mini 10 netbookom és amikor netezek,akkor kb 10-15percenként befagy a böngészőm és ezt a hibaüzenetet kapom:
Valaki tud segíteni? Esetleg előfordult már valakinek ilyen?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
törölt tag
Epiphanyval kapcsolatos topik nincs, de meg is értem , ugyanakkor a Safari színterére sem akartam írni, mert úgyis a Tűzrókánál kötök ki.
Máshol is osztottam egy kicsit a böngésző űgyét, ahol éppenséggel off volt ez a téma. A lényeg az volt, hogy melyik a legjobb az Ubuntu 13.10 platformon, ha éppenséggel ez is meghatározó. Egyértelművé vált, hogy a Firefox. A többi utánagyártott, belemagyarázott bongésző.
Amint ez első bekezdésemből kiderülhetett, mégis voltam annyira merész, hogy kipróbáljam az Epiphanyt. Az ember a hibáin tanul, vagy nem. Arra lettem figyelmes, hogy mikor az Epi(cfail)phany segítségével felléptem ide, akkor az alábbi ábrán látható baki tűnt fel. Mikor pedig hozzászólást írtam, akkor a "témába vág" és az "off topic" checkbox-jai mást mutattak: kocka alakú mezőben elcsúszva látszott a kör mező.
Miután visszatettem a Firefox-ot, kiderült, az alább látható baki nem a böngésző problémája.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Üdv!
26-os Firefoxban hogyan lehet visszavarázsolni a régi letöltési panelt?
Ez már nem működik: browser.download.useToolkitUI -> TRUE
Köszi
-
sz.balazs.95
veterán
válasz #22237440 #34438 üzenetére
Ez a LogOut-os hiba nálam is megvan (12.04) viszont ami rendkívül érdekes, hogy az azonos verziójú Firefox-szal (25.0.1) Win7-en normálisan jelenik meg.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #34440 üzenetére
Akkor a Pingvinek nem komálják a LogOut-ot, vagy fordítva. Fogok készíteni szélesebb körű tesztet: erről az oldalról, minden bongésző, minden platformon. Gondolom, mennyire "szeretni fognak" a moderátorok. Ne legyen félreértés, csak a kíváncsiság vezet rá, nem egyébbért.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz #22237440 #34441 üzenetére
Pingvinek szeretik a logoutot, csak az uborkáék nem.
A 13.10-esben van egy FF rendelerési hiba. Tudnak erről, csak éppen még mindig nem csinálják meg. Mivel a 12.04-en próbálják a csomagokat frissítéséni, ezért lehet hogy oda is vissza backportolták a hibát.Szerk.: A teszthez pedig, minden böngésző máshogy jeleníti meg. Elég ritka a pixel pontos megjelenítés a böngészők között.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Az miért van, hogy a beállításokban az van beállítva, hogy induláskor a kezdőlap jelenjen meg, ennek ellenére 100 esetből 99-szer a korábbi munkamenetet próbálta visszaállítani? ráadásul az esetek nagy részében sikertelenül.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #34445 üzenetére
Csinálj egy új profilt.
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #34447 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz sz.balazs.95 #34447 üzenetére
Mielott resetelned a bongeszot, Tégy egy probat a kovetkezovel:
Ctrl + Shift + Del komboval torolj mindent, igy elveszlik a beepitett speeddial is de pont ez a lenyeg mert mindig azt szeretne visszaallitani a bongeszo es ezert kuldi a hibauzenetet:Majd about:config
browser.newtabpage.enabled true
browser.newtab.url about:blankA Beallitasoknal a Kezdolap termeszetesen Ures oldal megjelenitese legyen.
-
HZoli87
veterán
válasz Steelmanus #34444 üzenetére
Köszi. Ha esetleg lesz megoldás rá, akkor légy szíves jelezzed majd itt a topikban. Természetesen én is így fogok majd eljárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest