- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
-
yanna
addikt
válasz
ledgeri #69780 üzenetére
Valami ilyesmi érzésem volt, hogy megakad egy folyamat valahol, de nekem már mély víz.
Az érthetetlen számomra, hogy semmi módosítás nem történt az egyik nap még működő, a másikon meg megakadó oldal FF környezetben. És most is minden azonos beállítokkal van, csak a FF frissült. -
Ciccuka
veterán
válasz
ledgeri #69693 üzenetére
Simán amiket beállítottam (beállításokat) egy fájlba.
Pl. ilyeneket állítottam be, hogy a Backspace megnyomás visszaugrik az előző lapra és az elrendezést.
Ha uninstalálom teljesen a Firefox-ot és újratelepítem tisztán, akkor egy mozdulattal az összes beállítást be lehessen tölteni. Kb. úgy mint a könyvjelzőknél is van.
-
5leteseN
senior tag
válasz
ledgeri #69684 üzenetére
Mindkét hordozható Ff-ban csak egy profil volt, nem hoztam létre újat.
Közben átgondolva a dolgot: valószínűleg a cache-ből futó elemek keveredése miatt is lehetnek ezek a fura(de kivételesen jó) dolgok okai.
Viszont éppen ezért várható változás, amikor ez a rész majd kiürül-törlődik. -
5leteseN
senior tag
válasz
ledgeri #69681 üzenetére
Kicsit nem figyelek
, ééés már meg is van a csoda, ami a következő: Az eredetileg 128.8.0--ás PortableApp-os Firefox 136.1.0-ás lett az illetékes Firefox névjegye szerint, és korlátlan lett a Yt ajánlott-videók lista.
Bónusznak a gyári Portable Firefox(ami eredetileg is 136.1.0-ás volt) is korlátlanul listázza már a Yt videó-ajánlásokat.
Miért-Hogyan is: Ehhez "csak" annyi kellett, hogy a 128.7.0-ás PortableApp-os Firefox megkapta rámásolással az összes könyvtárat az eredeti(128.8.0-ás, meghagyott) firefox.exe mellé, felülírással.
...de hogy ettől miért javult meg a gyári Hordozható-Portable Firefox, azt ne kérdezze senki!
Megy! Kész! "Pont!"Ha valaki meg szeretné fejteni, kérdezzen bátran, utánanézek ami a kérés!
-
5leteseN
senior tag
válasz
ledgeri #69678 üzenetére
Mindjárt ránézek, hogy a gyári Firefox Portable melyik verzió és a Portable.com verziós Firefox-Portable melyik verzió.
Pont este frissítettem a legújabbra a gyárit! "Hurrá!"A frissített gyári-Portable az a 136.0.1, a kobontott PortableApp-os FirefoxESR a 128.8.0-ás.
Van esély ekkora verzió különbözőségnél sikeres másolgatásos megoldásra?
Amik honnan hova is?... +
!
-
Csupingo
veterán
válasz
ledgeri #69654 üzenetére
Úgy még nem néztem, de ha megint gond lesz, majd kipróbálom. Így nézett ki. A meglévőket tiltotta, felrakni meg már nem engedett semmit. Egyelőre a 115.21esr-rel nincs gond nálam. Ha gond lesz, kipróbálom brd, valamint a te tanácsodat is. Most hogy említettétek, régebben már tényleg volt ilyen kiegészítős ugratás.
ekkold: köszi, észben tartom a waterfoxot is. Szorul a hurok a win7-hez ragaszkodók nyaka körül.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
ledgeri #69573 üzenetére
Amit te néztél az a másik feltöltése a készítőnek. Ez 10 felhasználós!
Egyre jobban tetszik az a pirosRimuru:
Nem letöltöd!! Megkeresed. Hisz már használom.
75 elemet talált *.xpi keresésre fele kb FF. Szerencsére az előzőekben megnézett dátumok segítettek.
Megtaláltam a filet, 3000x200. Megnövelem a szélességét működhet.
Remélem nem zavarja a FF-ot hogy bele lett piszkálva, nem szedi le újból. -
shadow1901
aktív tag
válasz
ledgeri #69571 üzenetére
Áhhhh ezektől bonyolultabb, konkrét grafika. Olyan mintha nem átlátszó háttere lenne, hanem piros, így a FHD feletti kijelzőn pirossal tölti ki a méreten felüli teret. Azt gondolnám azt kell átszíneznem feketére, vagy átlátszóra.
24 aug 4-én volt frissítve, legrosszabb esetben 12 éves a feltöltő regisztrációjából kiindulva. A linkelt oldalon meg 6 éve volt frissítve. A 24-et a tulajdonságokból szedtem. Fene se érti... Bár egyik sem segít rajta ezek szerint. -
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri #69529 üzenetére
Clear the cache.
Btw ctrl+shift+r cache nelkul ujratolti az oldalt, ez is hasznos tud lenni. -
Penty
aktív tag
válasz
ledgeri #69432 üzenetére
Úgy néz ki, erre rosszul emlékeztem.
Az ünnepek utolsó pár napjában csináltam kb. 11-12 év után egy új profilt és valamiért az maradt meg bennem, hogy az új profil privátban indul, de most így visszaemlékezve szerintem csak kísérletezgettem a beállításokkal, amelyek közül az egyik az volt, hogy bepipáltam ezt az Always use private browsing mode-ot.
Bocsesz a téves infóért. -
oreg0503
tag
válasz
ledgeri #69417 üzenetére
Köszi, de semmi változás. Továbbra sem tudom kirakni őket. Még arra gondolok hogy telepítem a firefox Flathubos verzióját, nem szinkronizálok hanem a Chrome böngészőből kérem az adatok, könyvjelzők stb. importálását. Akkor hátha kiteszi őket. Majd ha minden jó akkor jöhet a belépés a firefox fiókomba. Működhet?
-
-
válasz
ledgeri #69357 üzenetére
Nem vágom, hogy milyen összefonódások vannak a Mozilla és a Tor Project között, hát... én nagyon remélem, hogy még sokáig marad a Fox, mert magával a kezelőfelülettel és a szolgáltatásaival elégedett vagyok. Na meg már mióta is használom??? Legalább 10 éve aktívan, 5 éve meg csak ezt.
-
Kammerer2
tag
válasz
ledgeri #69315 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, megoldódott. Kicsit kerülő úton, úgynevezett felfrissítéssel, de most rendben van.
(Egyébként azért tértem rá anno a Firefoxra, mert az megynyitja a nagy adatméretű weboldalakat is, amelyeken az Edge vagy a Chrome... összeomlik a hírhedt "Out of Memory" hibajelentéssel. A FF ellenben megnyitja ezeket az oldalakat is.)
Köszi! -
sz.j
nagyúr
válasz
ledgeri #69308 üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült:
Beállítások --> Kezdőlap --> a Gyorskereső jelölőnégyzetére klikk, majd ki kell választani a Sorok számát (1,2 vagy 3).
Majd
Keresés --> a Címsáv jelölőnégyzetre és az itt található Gyorskeresők-re klikk
Ezt követően a címsorba egymásután be lehet írni a tárolni kívánt oldalak url-jét -
sz.j
nagyúr
válasz
ledgeri #69303 üzenetére
Legördülő címsort létrehozni ....
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ledgeri #69212 üzenetére
Köszi ledgeri, tecső88! Régebben ezt ajánlottátok. Gondolom nincs változás. Most nem vagyok otthon, itt az FF, uB-vel 2mp alatt tölti be teljesen az oldalakat. Majd újratelepítem az FF-t, illetve visszaállítom. Akkor utána mindent újra kell telepíteni, vagy a FF profilomból majd magától visszaállítja? Akkor lenne szívás, ha utána megint belassulna.
Ezen a gépen, nem jelentkeztem be a profilomba.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ledgeri #69209 üzenetére
Köszi ledgeri , tecső88 ! Valami terheli a procit, most is megugrott, hallom, hogy felpörög a venti, meg meglassul az FF. Tegnap nem hagyta abba a Küldés pörgetésé. Malwarebytes-t leszedtem már, uBlock ki van kapcsolva, de azt is leszedem majd. Van helyette jobb, ha nincs, akkor mit kell még bekapcsolni, az alapon kívül?
-
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
ledgeri #69108 üzenetére
"Amit megpróbálnék: bekapcsolnék minden munkamenet megtartást, majd megint ki... hátha valahol egy egy bit megfordult vagy ilyesmi" - Köszi, kipróbáltam, nem oldotta meg a problémát. Kipróbáltam live linux alól a firefoxot, ott is tudtam reprodukálni a jelenséget.
Mindegy, tovább kutakodok... -
-
Atish19
őstag
válasz
ledgeri #69072 üzenetére
Első körben ugye a tiszta telepítés lenne a cél és minden beállítás vagy sync nélkül ellenőrizni, hogy a hibák jelen vannak-e (sajnos van több is). A profil mentés csak adatvesztés megelőzése miatt lesz. Remélem nem kell használnom
Majd csak utána ellenőrizni szinkronizálva. Jelenleg hibaelhárítási módban is jelen vannak a problémák ezért is döntöttem emellett. Akkor a biztonság kedvéért csinálok ideiglenes biztonsági mentéseket fájlba mentve.
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri #69054 üzenetére
Siman ramesz az unregister gombra, amikor legkozelebb megnyitod az oldalt akkor ujra beregisztraja majd. Az Application panelen is tudsz vele jatszani.
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri #69039 üzenetére
Ha firefoxon belul tortenik blokkolas (pl egy extension miatt) akkor az network tabon latszodik. Igy konnyen ki lehet szurni, hogy merre kell keresni a hiba forrasat (firefox/kulso tenyezo).
Pl Firefox tracking protection igy jelenik meg (ha extension csinalna akkor pedig annak a neve lenne ott):
-
balazs1956
senior tag
válasz
ledgeri #68972 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ,
:ledgeri kollégának is!
Így sikerült visszaállítanom az évtizede megszokott képernyőt.
Amúgy nem tudom mi szükség volt erre a "csodás" fejlesztésre?
Ráadásul nem egy frissítés alatt hanem munka közben tűnt el a keresőablakom.
A slendrián kifejezésekért meg elnézést, felhasználó vagyok , és nem igazán tudom, hogy az az "izé" ott a címsor, a másik a keresőablak...
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségeteket -
ledgeri
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ledgeri #68928 üzenetére
már a használati réteg biztonsági differencia végett sem. Ezt mit jelent, lehet problémás a kiegészítő? Vírus Total nem jelezné?
Van egy programon, aminek az ablakán kattingatok, ezen kell kis ablakban tartani a Firefoxot.
-
farkas-j
őstag
válasz
ledgeri #68861 üzenetére
Böngészős megoldás. Telepítettem az
User-Agent Switcher and Manager-t, de nem tudom hogyan állíthatom át az adott weboldalhoz a paramétert.
-
farkas-j
őstag
válasz
ledgeri #68857 üzenetére
A TARR Kft-nek van egy mobilTV szolgáltatása az előfizetőinek. Eddig minden platformon korlátozás nélkül lehetett használni. Most júniustól bevezettek egy olyan korlátozást, hogyha távolról nem az előfizetői helyéről nézné az ügyfél, akkor csak mobil eszközökön nézhető PC-n, laptopon nem. Nos amikor üdülünk akkor én laptopról szoktam nézni, mert utálom az egérmozit. Most ez nem működik csak telefonról. Ezért kellene olyan megoldás, amivel azt a látszatot kelti a laptop-böngésző, hogy mobilról nézem.
Info -
pinnacle
nagyúr
válasz
ledgeri #68727 üzenetére
OK! Köszi! Persze, hogy uBlockot akartam írni.
Nekem idáig tökéletes az uBlock. Egy időben volt, hogy a Youtube reklám blokkolás nem működött, de már azt is megoldották. Arra kell csak figyelni, hogy ha egy oldal nem tölt be, akkor ki kell kapcsolni a uBlockot, hogy el tudjam fogadni a cookie-kat, utána már vissza lehet kapcsolni.
-
Met
nagyúr
válasz
ledgeri #68698 üzenetére
Hogy ha valami nem jól meg jelenik meg egy webdalon akkor rögtön kapcsolom ki az uBlock-ot.
A MM oldalát nem nagyon nézegetem alapból, kb 2 hete néztem volna rá is ilyen volt.
Az xvm oldalt időnként megnézem, azt most kezdte el.Céges gépen bekapcsolt uBlock-al MM oldal bejön, az xvm is.
Ebből gondolom hogy lehet nálam van valami hiba.
Intruder2k5 Lehet, cégnél T-s net van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged