Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megoldva
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Rég használtam a rókát, és annyi lenne a kérdésem, hogy tudom azt beállítani, hogy a mentett könyvjelzök ne mappában legyenek hanem egy sávban jelenjenek meg? Köszönöm -
Winnie The P
őstag
Hali!
Jelenleg az ff-ben az adblock egde-t használom reklámblokkolónak. Kérdés az lenne jó ez vagy van "jobb"?
-
Winnie The P
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én ezért cseréltem le az adblock edge-re.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Hmm, mindegy.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Bővítményt hogy tudok törölni?
Köszi
-
Winnie The P
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi a segítséget, mindenképpen megcsinálom amit javasoltál, a fejleményekről majd írok.

-
Winnie The P
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi a választ. Kiegészítők közül csak az adblock és a bitdefender traffic light van a gépen. Csak az az érdekes, hogy a másik gépen nincs is ilyen mnjuolet az about configba.
Az én gépemen amiről írok is így néz ki a profil: C:\users\név\appdata\local\mozilla\firefox\profiles\krjyc1f5.default\
a lányom gépén pedig így: C\users\név\appdata\local\mozilla\firefox\profiles\mnjuolet.default\kispx neked is köszi
-
Winnie The P
őstag
Hali!
FF31-es van a lányom gépén, és az about:config-ban van két karakterlánc amit szeretnék törölni:
extensions.bootstrappedAddons és az
extensions.installCache a másik. A kaspersky virus removal tool mind a két fájlt vírusnak detektálta, de viszont nem törölte. Az Adwcleaner-t futtattam, de az sem bír vele. Valami mnjuolet vacak van a karakterláncban, de erről meg semmit sem lelek a neten. -
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Azt kérdezném, hogy miért nem működik a Google Translator for Firefox 2.1.0.3.? Ha kijelölök egy adott angol nyelvű szöveget és nyomok rajta egy jobb gombot, majd a kijelölés fordítása google fordítóval, akkor nem csinál a fordító semmit sem hanem a monitor jobb felső sarkában pirosról zöld színre vált!
-
Winnie The P
őstag
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Azért mert nem csinált még ilyet a C&Q sosem. Akkor végig kell próbálni a bővítményeket.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Szerintem semmi köze a Cool&Quit-nek a belassuláshoz. Én még nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát.
Milyen gépről van szó (proci, lap, ram)? A feladatkezelőben nézd meg mi tekeri a procit. -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem tudom, hogy esetleg a .Net Kertrendszernek lehet-e köze hozzá (ma raktam fel a 4.5.1-et) a gépre?
-
Winnie The P
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Segítség kellene abban hogy, hogyan lehet beállítani azt, hogy az elmentett könyvjelzőket ne egy oldalsávban jelenítse meg, hanem amikor ráklikkelek akkor lenyíljon? Ugyanis a másik gépen a könyvjelző ikonnál oldalt nincs ott a kis nyíl. Az ff 25-ös van a gépen.
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Köszi a segítséget, de egy kicsit bővebben le tudnád írni, mert hála még nem volt ilyen jellegű problémám.
Szerk:
A browser.newtab.url után töröltem a karakterláncot és most úgy néz ki, hogy új lap megnyitásakor normálisan jön be.
A keyword.URL így néz ki: állapot: alapértelmezett
típus: karakterlánc
érték: üres nincs semmi írva -
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség nekem. A gépemre ma akartam telepíteni a Nero dvd speed nevű programot. Na ezzel sikeresen települt a Delta search engine is. Ha most rányomok a böngészőn belül az új lap megnyitására akkor e a sz@r jön be először. Rakok egy képet is. Kérdésem, hogy lehetne ezt eltüntetni?

-
Winnie The P
őstag
Mi a baj már megint a PH-val, néha 503-as hibát ír ki?! Más is tapasztalt ilyet (ez csak a mai napra vonatkozik, én du 17 körül jelentkeztem be)?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Az aktuális verziószám nem a 19.0.1-es? Mert nálam a "sugó-firefox névjegye" alatt csak 19.0-át ír?
-
Winnie The P
őstag
válasz
misionline
üzenetére
Szia!
Próbáld meg ezzel [link].
-
Winnie The P
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
Erre való a Mozbackup nevű program.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Közben megoldódott csak nagyítási gond volt.
Köszi Csepe, de azzal jó lett. -
Winnie The P
őstag
Hali!
A Firefox alatt a citromail.hu oldal így jön be (link). Sem a böngészőben sem a monitoron nem állítottam semmit sem el. Opera alatt jó.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!