- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Visormail #68121 üzenetére
'Improve YouTube!' 🎧 (For YouTube & Video)
Elég funkció gazdag, több mint 80 féle szöszmötölési lehetőséggel.A kiegészítők között ez volt talán a legjobban kalppoló, de választék az van dögivel: [link]
Rákerestem még egyéb alternatívákra: [link]
-
pinnacle
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Visormail #68062 üzenetére
Köszi!
A piros elejű doubleclick.net az a reklámkiszolgáló, de az én képemen az nincs is ott, mint ahogy több dolog is blokkolt.
Vagy a doubleklikket is betöltő dolog ellenőrzi az egészet, vagy valami alap.The saga continues!
Csak infóként, hogy a ggpht az googlephotos, és vagy a profilképek, vagy a thumnailek-é,
a "csak google" nem tudom mi, de megy nélküle az oldal.
A Googleusercontent talán a chat maga, meg pár helyen a profilképeké.
Googlevideo, maga a videó kiszolgáló.
Gstatic -nagyon utált, a gombok felületi elemei, de ez kell a belépési oldalon, és 90%-ben kell engedélyezni bármely oldal capcha részéhez, ami ezt használná, a recapcha.com pedig a maradék 9. A maradék maradék 1, meg néha máson keresztül.
A a googleapis, az sokféle oldalban beépülő néha akár a beléptetési rendszert is magábafoglaló értelmesebb elem.
A ytimg, meg megint a thumbnail-eké vagy profilképeké. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #68042 üzenetére
Na megvan az Enhancer for YouTube kiegészítőt is érzékelte, van a beállításaiban egy Hirdetések tiltása, ha azt is kikapcsolom, akkor nem mondja, hogy van reklámblokkolóm.
Most visszaengedélyeztem a fadblock-ot és a közben megjelent reklámot át is ugrotta, nem jön az üzenet, akkor mintha tényleg bevált volna.
Köszönet Mtbsrác-nak.
ledgeri: nem állítottam eddig semmit a ublockban a youtube-al kapcsolatban, jó volt az alapbeállítás. Amióta írta a felugró elnyomható üzenetet, az itteni hozzászólások alapján ezt [link] tettem bele a saját szűrők fülön, meg ezt [link] a listát adtam még hozzá, de hát azóta már nem a felugró üzenet van.
-
[w]
őstag
válasz
Visormail #68052 üzenetére
a Firefox Multi-account containers is pont azt csinálja, hogy leválasztja pl. Gmail-ről a Youtube-ot (vagy bármit bármiről és fordítva is), így egyik helyen be lehetsz jelentkezve, a másikban meg nem
kb. mintha privát ablakod lenne de egy lapfülön -
válasz
Google szolgáltatások közül lényegében csak a gmail-t, de azt is klienssel, laptopon és mobilon is, szóval webesen böngészőből semmit.
szerk.:
És még annyit ehhez, ha valakinek csak a Gmail kell böngészőben, de különválasztva a YT-tól, akkor oda beléphet privát ablakban, vagy fordítva. -
Csupingo
veterán
válasz
Én többnyire nem szoktam bejelentkezni. Ilyenkor azt csinálja nekem a 10 éve telepített, nem állítgatott adblock+ -szal, hogy 3-5 másodpercig karikázik kicsit (gondolom itt lenne a reklám), aztán indul. Ez még teljesen tűrhető.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Visormail #67876 üzenetére
Akkor lehet ez volt nálam is de én egy nagy karbantartást csináltam,töröltem az egész firefoxot aztán vissza raktam könyvjelzőket,jelszavakat,és most kevesebb kiegészítőt mint volt.Most rendesen működik minden de a firefoxnál megjavult egy problémám is így újrarakással szóval hozadéka is volt a dolognak.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Visormail #67764 üzenetére
(azon túl hogy a szokásos borzalom....)
Amit én hagynék futni az a
atv.hu
www.atv.hu
api10.akamai.net
jsdelivr.net
kxcdn.com
mm2.akamai.net
esetleg még a
cloudflare.net
és ha még problémázik akkor a
gstatic.com... ha képek kellenek és eltűntek akkor még a imasdk.googleapis.com(az ilyen borzalom oldalak miatt futtatom én ezt hardmode ban.... kevesebb munka elérni egy normális állapotot...)
ha csak 1 dolgot vonnál vissza, akkor az a double click legyen!
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Visormail #65622 üzenetére
Köszi! Kiderült ebben is van, csak be kell kapcsolni a hoveringet. Igaz lassabban jelenik meg, mint a Google fordítóban, de azért használható.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Visormail #65513 üzenetére
Szerintem, attól hogy butítják a mentés funkciót, még nem lesz klón, elvégre a rendering engine totál más (az Edge, Opera, Vivaldi, stb. az igazi klón). És persze a Mozilla privacy hozzáállása is totál más.
Ezzel nem azt mondom, hogy rendben van a funkciók leépítése! Engem is bosszantanak ezek a "spórolós" műveletek, de még így is 100x inkább használom a rókát, mint a Safarit, Chrome-ot stb. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #65482 üzenetére
Most már a látszatra sem adnak, hogy minden olyan funkciót amit a gagyi chrome nem tud, ki kell gyomlálni ebből is. Illetve csak ebben adnak a látszatra, hogy nem egyből lehúzzák a rolót, hanem hosszú évek alatt egyesével szüntetik meg minden előnyét, amíg már nem lesz különbség.
-
-
G@ben
addikt
-
PitLee
őstag
válasz
Visormail #57707 üzenetére
Nálam pl már jó ideje úgy működik, hogy amire egérrel utoljára kattintottam a lejátszón azt vezérli a space billentyű, a lejátszón be is keretezi kékkel.
Nem tudom hol szaladt el a vonat volt, de a régi dedikált "space" az jobban tetszett, mert ha valami elintézni való akadt akkor "space" és megállt, most meg ha a hangot állítottam vagy a beállításoknál matattam akkor borul a billi. -
Kékes525
félisten
válasz
Visormail #52212 üzenetére
Igen, igazad van.
3. variáció Visormail javaslata alapján:
cd %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default\
C:"\program files\WinRar\Rar.exe" a -r -rr -dh -m5 -ag[YYYYMMDDHHMMSS] C:"\Program Files\Mozilla Firefox\"FEBE-BackUp\profile-backup.rar *.*
cd \Majd csak alakul. Már ennyi mentést készített automatikusan. A FEBE könyvtár alattiak.
A utolsók azért nagyok, mert az "EverSync - Sync bookmarks, backup your favorites" addon is ide ment. Az utolsót a mostani verzióval manuálisan indítottam azért más az időbélyeg.
Most látom, hogy van egy "1" jelű könyvtár is, amit töröltem is, az szemét
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Visormail #46999 üzenetére
Van fent egy 11.1.115.11_121005 verziójú. Az alap böngészővel, aminek nem tudom mi a neve, de egy kék földgömb az ikonja azzal megy is a mediaklikk. Azért akartam FF-t, mert gondolom erre is lehet rakni reklámblokkolókat, hogy külföldi streameknél ne kapjak idegbajt a sok felugró reklámtól.
-
nickrivers
csendes tag
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Visormail #44766 üzenetére
Ha a flash hardveres gyorsítását kikapcsolod, akkor is jelentkezik ilyen akadás?
Jobb klikk a videóra, és ott elérhető a settings menüben a beállítás. -
Matthewus
őstag
válasz
Visormail #42228 üzenetére
Vagy próbáld ki ezt: Linkificator
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #38592 üzenetére
Na kiderült, hogy a Linkificator kiegészítőtől fagy be a vlc topik utolsó oldalán. Korábban a Linkification okozott gondokat, arról álltam át erre. Van valami jobb mostanában?
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
válasz
Visormail #37881 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. Szerintem a Fanboy's Annoyance List jobb, mint a Fanboy's Social Blocking List, ugyanis az előző már tartalmazza az utóbbit is. Általánosságban még melyikre lehet elmondani, hogy érdemes hozzáadni? Nálam most:
- Adblock Warning Removal List
- EasyList
- Fanboy's Annoyance List
Pipa kikapcsolva az Allow some non-intrusive advertising elől.EasyPrivacy? Vagy e helyett vannak jobbak? Pld Ghostery?
-
Faterkam
addikt
válasz
Visormail #37735 üzenetére
Ez esetben mindegy, hogy Béta vagy utolsó stabil. YC.-nek mindegy volt
Én innen tettem fel. Minden gond nélkül. Azóta ok megint!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest