- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Rimuru #66828 üzenetére
Azt mondod, hogy megyünk a biztonság felé, de egy javascript ilyen szinten beleláthat ezekbe a dolgokba, hogy a böngészőn KÍVÜL egy ablak a tartalom előtt van? Ezt így hogy?
Közben végre megvan a keresett szitokszó: page visibility api, úgyhogy ez a kiegészítő teszi a dolgát.
-
BullZeye
veterán
Milyen
about:config
beállítás van arra, hogy ne álljon le egy videó lejátszása pl 9gag-en ha egy ablak elé kerül vagy másik tabra lépek?
Nem értem miért kell tudnia egy browsernek, hogy ő most előtérben van e vagy sem. -
BullZeye
veterán
Pár oldal figyeli, ha előtérben/háttérben van firefox és leállítja a videót ha háttérben van.
Ezt hogy lehet gyökeresen megszűntetni?
9gag, facebook aminél észrevettem legfőképp. -
BullZeye
veterán
New:tab-ot FF-ben lehet valahogy színezni? világos témát használok, de new tab nagyon fehér ,szeretném sötét szrkére állítani, de az addonok sajnos csak úgy színezik, hogy fehéren felvillan megnyitáskor.
Googlew nem segített a usercontent és userchrome amiket feldob FF96-ban nem működnek.
-
BullZeye
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #64967 üzenetére
-
BullZeye
veterán
Néha szeretek helyesen írni, és akkor jól jön, ha a böngésző is megtámogat benne.
Újratelepítettem Firefoxot, új profil minden szuperen működik, de a helyesírás-ellenőrző egy kalap kaki lett.Már feltettem a szótárat is hozzá, de még mindig hulladék:
Nem rémlik, hogy régen is ennyire hulladék lett volna, találkoztatok már ezzel a hibával?
-
BullZeye
veterán
Új FF-ben ha addressbarban beírom a kereső kulcsszavat, akkor az a karakter(sorozat) eltűnik, és helyette szép színesen megjelenik bal oldalt a kereső neve.
Na most eddig ha youtubeon kerestzem, akkor "y keresendő valami" és bejött a találat. Viszont ha csak "y"-t írtam be, akkor bejött a youtube.com.
Ezzel az új módszerrel ha beírom, hogy "y" azonnal átvált a kereső motorra, és várja, hogy beírjak valamit, de entert nem enged nyomni, és be se jön így youtube.
Van erre tippetek, hogy egyáltalán hogy keressek rá, hogy milyen about:configgal lehet visszaállítani a régi működésre?
-
BullZeye
veterán
Hogy lehet megoldani, hogy:
Középső gombbal háttérben nyíljon meg.
Bal gombbal pedig előtérben minden link.Jelenleg pont fordítva van, és nem találok megoldást, hogy ezt hogy tudom megfordítani. Előző FF profilomban alapból így volt.
-
BullZeye
veterán
Régen volt egy dereferer eltávolító addon, de már nem találom az addons oldalon, gondolom már nem kompatibilis.
Mivel lehet (főleg enkóron) eltűntetni a dereferer oldalakat a linkből?
-
BullZeye
veterán
válasz
Matthewus #63152 üzenetére
Köszönöm, ezt próbáltam, sajnos elég sok helyen nem működik és nem túl megbízható.
(#63153) mpo Használom most is csak nem erre, de egy próbát megér.
(#63154) brd Picit ágyúval verébre, de végső esetben ez lesz, ha nem tudom megszokni az újat.
Azt nem tudjátok, hogy terv sincs erre vonatkozólag, hogy újra engedélyezzék ezt a lehetőséget?
-
BullZeye
veterán
Van valami trükk/hack, hogy CTRL+N és CTRL+T billentyű kombók funkcióját felcseréljem?
68as firefoxon vagyok, de egyre több hiba van pár oldalon még friss profillal is, így lassan frissítenem kéne, de 15 éve CTRL+N-t használok új tabra, mert az áll kézre, és ebben averzióban még találtam rá hacket, de az új verzióra nem találok. -
BullZeye
veterán
Csak akkor minek tartanak fent 8 fórumot, ha mind ugyanazt tartalmazza pontosan ugyanúgy kinézve?
AntiAlliassinggal semmi bajon, sőt játékokban kötelező, Cleartype viszont bántja a szemem, és fáj a fejem tőle hosszú távon, az meg hab a tortán, hogy képtelenek megoldani, hogy egyformák legyenek a betűk. Chrome ahol erőltetik évek óta, elég sokan tértek FF-ra emiatt. -
BullZeye
veterán
Chrome simple loginjához hasonló megoldás nincs Firefoxhoz?
Régen volt valami addon, ami automatikusan bejelentkeztetett az előre kiválasztott accounttal, és nem kellett mindenhova loginolni állandóan.Szeretném sütiket töröltetni naponta, és bosszantó a folyamatos login popup.
-
BullZeye
veterán
Ha privát módban működik az edigital.hu, de normál böngészőben nem.
És a sütik törölve vannak, kiegészítők pedig 100%ban engedélyezve vannak privát módban is.Akkor hol keressem a hiba forrását?
Eddig jut el az oldal:
<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html class="no-js lt-ie9 lt-ie8" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html class="no-js lt-ie9" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if IE 9]><html class="no-js lt-ie10" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if gt IE 9]><!--><html class="no-js" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><!--<![endif]-->
<head>
<meta name="google-site-verification" content="__rmRbKu3c61bQ2AwP_-7Yb83SvBLs0sbl9HQqxUqnk" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1">
<script src="//static7.edstatic.net/compiled/js/advertising.js?master473" type="text/javascript"></script>
<script type="application/javascript">var edPortalParams = {"hasLoggedUser":false,"currency":"Ft","defaultImages":{"midi":"\/\/static6.edstatic.net\/bundles\/edigital-core-product\/img\/noimage280x210.jpg?master473"},"format":{"precision":0,"decimalDelimiter":",","thousandsDelimiter":" "},"addToCartUrl":"\/cart\/item\/add\/__id__","addToCartRecommendationUrl":"\/cart\/item\/add\/recommend\/__id__","addToCartFromCartRecommendationUrl":"\/cart\/item\/add\/cart\/__id__","googleMapsApiKey":"AIzaSyCNaUkEAuMfIzqtoFSNsedrSttN85Vqqy0"};</script> -
BullZeye
veterán
Ikea értékeléseket nem tudom megnézni, mert ezt írja:
Szeretnénk megosztani veled termékértékeléseinket, de ehhez engedélyezned kell a funkcionális sütik működését. Ezt könnyedén megteheted a beállítások között, ha rákattintasz a „Cookie beállítások” lehetőségre.
Hol lehet ezeket bekapcsolni?
-
BullZeye
veterán
Céges gép induláskor policyből bookmarkokat bemásolja, és nem képesek megérteni, hogy esetleg van akinek nem 2 bookmarkja van, hanem több, és fölösleges minden alkalommal berakni a gyökér mappába egy új mappát.
Van mód/addon/about:config beállítás stb. amivel meg tudom előzni, hogy policyből új mappát kapjak minden alkalommal? 1 mappát kellene megakadályoznom, az is jó, ha ff induláskor törli azt a mappát.
-
BullZeye
veterán
Ha épp működik, akkor kenterbe veri az előző kettőt.
Felismeri az angolt és magyarra fordít, ha magyar akkor meg angolra, de néha nem ugrik fel a popup, ez lehet az én böngészőm hibája (másik addon)
-
BullZeye
veterán
Hogy lehet FFnek megadni, hogy pl ".ASS" feliratokat automatikusan mentse kérdés nélkül?
Inaktív a "Mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy" mező, így minden alkalommal Fájl mentése - OK, ezt szeretném elkerülni. Firefox beállításoknál a kiterjesztés hiányzik, így oda se tudom megadni manuálisan -
BullZeye
veterán
válasz
netpeti98 #51415 üzenetére
Classic Theme restorer
(#51414) Géb89
Sejtem, hogy egyedi esetről van szó, de mivel FF frissült, ezért gondolom valami idióta intelligens felismerést beleraktak, és ez összeakad valamelyik kieggel, ezért szeretném tudni, hogy végül is hogy tudom 100%-ig kikapcsolni ezt a featureut? -
BullZeye
veterán
Nem mondom, hogy a firefox programozói autisták, de hogy nem normálisak az is biztos.
Ma frissített FF, és újraindítás után úgy dönt, hogy nem fér ki az Adblock Plus iconja az eszköztárra....Itt egy kép ami tökéletesen mutatja mennyire hely szűkében van...
Erre van megoldás? (neten szokás szerint semmi infót nem találok, lehet rosszul keresek)
-
BullZeye
veterán
Brief RSS readert szeretném kiváltani normálisan interneten szinkronizáló megoldással.
Feedly lett a befutó, találtam is hozzá egy jó kieget, viszont számomra olvashatatlan ez a speciális font amit használ. Amikor még több szabadidőm volt lazán megcsináltam ezeket valahogy Stylishba, de már fogalmam sincs hogy hogy.
Honnan a pék faszából tudom kiszedni, hogy milyen DIV PONTOSAN az adott szöveg? Régi FFnél simán az extensionon belüli CSS fájlt szerkesztettem és boldog voltam, most viszont ezt nem lehet, mert júj korruptált a kieg fájl, és világvégét hozna, ezért letiltja. -
BullZeye
veterán
Köszi, ezeket így hetente be kéne linkelni, mert kb 1 hónapja irritál.
faszság az egész hibaüzenet, én mint kisember tudok tenni ellene valamit? nem, be kell jelentkeznem? be. Ha szólok az adminnak, hogy ez van, válasz: hát, ez van...totál értelmetlen figyelmeztetni emiatt, nincs opció, hogy akkor most HTTPS-be lépjek be, mert nincs nekik.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #50378 üzenetére
Mute button on tabs.
about:config
browser.tabs.showAudioPlayingIcon
true
-
BullZeye
veterán
Újrahúztam FF-ot, és eltűnt a hangerő gomb (mute) a tabokról ahonnan épp zene szól, hogy tudom visszarakni ezt?
-
BullZeye
veterán
Ez kedves, FF 48 letiltott pár kieget, gondoltam rákeresek neten, hogy mivel tudom visszaállítani őket.
Re-enable add-ons that were disabled when updating Firefox
Szóval a hivatalos álláspont, hogy az addon amiből nincs több, és kb 4 éve nem is fejlesztik, de szükségem van munkához hát kapjam be. Ez ilyen tipikus microsoftos hozzáállás.
Szóval 48-ban mit kell beírni about:configba, hogy működjenek régi addonok?
-
BullZeye
veterán
Eddig is kattintottam, csak gondoltam hátha van valami addon ami bizonyos oldalaknál ezt az identifier nevü süti lejárati dátumát megnöveli, hisz a szerver elméletileg a lejárati időt nézi, ha lejárt, be kell jelentkezni, ha nem jár le, mert mondjuk a az oldal bezárása után megnöveli +1 évvel a lejárati időt, akkor legközelebb hiába frissíti ezt a cookiet, bezáráskor újra 1 évvel megnöveli.
Elméletileg nincs akadálya egy ilyennek, gyakorlatilag meg úgy néz ki még nem csináltak.
szerk.:
Lapcsalád akkor dob ki 30 perc után, ha nem pipálod be, hogy megjegyezze a belépést. Ilyenkor a cookie is csak 30 percig marad aktív (az utolsó betöltés óta). Ha bepipálod akkor 1 hónap. Vagy tévedek? -
BullZeye
veterán
válasz
Kékes525 #47121 üzenetére
Cookies manager+ azért nem jó, mert ott a cookiet ugyan menti, de a benne tárolt időt nem növeli soha.
Szóval belépsz az oldalra.
Elmenti a tárolt cookiet.
2 nap múlva újra belépnél, de már kidobott az oldal, mert lejárt a cookie, hiába volt mentve.@Noxy
Kinek a pap, kinek a papné.Én inkább belefeccölök valamibe +1 órát, hogy utána évekig nyugalmam legyen, és az eddigi tapasztalatok alapján jól teszem.
És ha csak 1 kattintás lenne, akkor nem lenne baj, mert könyvjelzőkbe lehet menteni addonnal bejelntkezési adatokkal együtt linkeket, és automatikusan belép. Viszont Gearbest fél óránként kidob, és captcha kell a belépéshez, ami már nem 1 kattintás. -
BullZeye
veterán
Köszi a tippet, de közel sem. Remélem nem mondok újat, de cookieknak van egy lejárati ideje, amit a site managel. Ez akár pár perc is lehet, de akár 1 év is. Gearbest pl rövid idő alatt lejáratja a cookiekat, és emiatt újra be kell jelentkezni, PHn pl pár havonta. Én azt szeretném, hogy bejelentkezek a gépemen az oldalakra, és évekig be se kelljen jelentkeznem sehova.
Az előbb linkelt kieg nem tudom, hogy ezt tudja e, de az biztos, hogy sikeresen törölte az összes cookiet, így most nem 1-1 sitera, hanem az összesre be kell jeletnekznem
És nincs olyan opció, hogy alapból minden cookiet megtartson (lejárati idejét növelje), hanem egyesével kéne őket beállítani, ami nekem nem opció.
-
BullZeye
veterán
2 kiegészítőre lenne szükségem, remélem tudtok segíteni.
1) Bejelentkezésért felelős cookiekat nem hagyja lejárni, ergó ami 1 óra alatt kidob site soha se dob ki, és nem kell folyton bejelentkeznem napi 8x.
2) Kijelölöm a szöveget vagy szót, és egy szolid, minimalista szövegdobozba angolra lefordítja. Ha angol a szöveg, akkor magyarra. (lehetőleg automatikusan). Quick Translate ezt tudta, sajnos az nem működik egy ideje.
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #44973 üzenetére
Köszi, ez megoldotta, már csak ez a CSS kellett, és full scren szöveg is eltűnt.
#full-screen-warning-container{display:none!important}
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #44973 üzenetére
Ezt nem, csak HTML5-re kerestem az elmúlt 1 hónapban, megpróbálom ha hazaérek, köszi.
-
BullZeye
veterán
Youtube HTML5-be megy akkor egy nagyon fura elsötétedő effektje van, és nem tudom, hogy ez most az új FF, vagy W10 hibája, de ilyen fél másodperces elsötétedéses effekt van, ami nagyon idegesítő, mert olyan, mintha videó előtt meg után kikapcsolna a monitor. Erre van valami megoldás? Flashnél nincs ilyen probléma.
Valamint hiába van beállítva about:configban, hogy full-screen-api.warning.timeout 0, mégis kiírja, hogy fullscreen. Ez miért?
-
BullZeye
veterán
válasz
Intruder2k5 #43530 üzenetére
Nem portable, sima mezei firefox.exe van pinnelve.
Visszatértem 10ről 7-re, nem tetszik a win3.1 dizájn, itt jó.
-
BullZeye
veterán
W10 alatt sikerült valakinek pinnelni taskbarra firefoxot? Nálam létrehoz egy ikont, amit ha megnyitok megnyitja egy új helyen a taskbaron, és az ikon ott marad.
-
BullZeye
veterán
válasz
sz.balazs.95 #42893 üzenetére
16 gigás géppel netezek, valami leakel, és nem adblock volt, ublockkal is 2GB fölé megy, és ilyenkor használhatatlanná válik.
-
BullZeye
veterán
válasz
EmptyParadox #42660 üzenetére
Egyértelműen addon probléma, hisz FF önmagában nem leakel, viszont arról az FF tehet, hogy ezt engedi, arról nem is beszélve, hogy saját programjával sem mutatja meg melyik addon leakel, inkább kamu adatokat publikál nekem.
Az meg nem igazán megoldás, hogy 2 hónapig tesztelem addonokat, hogy vajon melyik leakel. -
BullZeye
veterán
válasz
sz.balazs.95 #42655 üzenetére
Nem azon csodálkozom, hogy 1GB ramot használ. Mint írtam teszek rá, felőlem 12GB-ot is ehet, mert van. Az a bajom, hogy mikor 1GB fölé megy, érezhetően belassul, és ilyenkor FF restart tudja csak helyre tenni, hogy megint működjön rendesen 1-2 órát.
Problémám pedig főleg az, hogy eddig 34.0-t használtam, ugyanezekkel a kiegekkel és beállításokkal. Felraktam szűz 37-et pár hete, importáltam mindent, mindenből leszedtem legújabbat, és eddig 4-600MBnál megállt, és fölé sose ment, most határ a csillagos ég, ami nem lenne baj, de belassul/akad/fagy.
Ami egy i7 4790, 16GB ddr3, 512gb SSD-nél ami 500+ ír/olvas nem igazán szabadna neki, sztem, és nincs amivel kitesztelhetném ennyi kieggel, hogy mi okozza, mert fals adatokat hoz.
-
BullZeye
veterán
FF ha eléri az 1gb memória használatot belassul/befagy/szaggatottá válik az írás, és nem lesz túl responsive.
About:memory nem sokat segít, és az about:addons-memory pedig azt mutatja alig pár megát használnak a kiegek.
Nem sajnálom én a memóriát tőle, azért van 16GB a gépben, hogy legyen mit ennie ennek a szarnak, de ha x86 létére egy idő után összefossa magát, akkor igazán lehetne benne egy kapcsoló, hogy 900 mega után megálljon a memória megzabálásával, vagy törölje a fölös cumókat belőle.
Jelenleg 1,2gigát eszik, de volt már 1,5 is, lehet ezzel tenni valamit, vagy ahogy 8 éve is, várni a megváltást, hátha egyszer kezdenek vele valamit?
about:addons-memory nyilván kamu adatokat ír ki, de legalábbis nem hiteles
Total 179.81 MBabout:memory
1,285,574,292 B (100.0%) -- explicit -
BullZeye
veterán
Erre tudtok valamit? Könyvjelző eszköztárat kiraktam böngésző eszköztárba, ami tök jól működik 5-6 éve.
Mappára rákattolok és ott van 500 könyvjelző. Probléma akkor van, ha bizonyos felbontás alatt van a képernyő, mert akkor összecsukja magát tök logikátlan módon, mert így több helyet foglal az eszköztáron. Biztos kérdeztem már réges-régen, mert volt ilyen problémám, akkor valahogy megoldódott, vagy nem használtam tableten FF-ot. Ha esetleg valaki tud valami okosat mondani azt megköszönném.Beállítás így néz ki
FullHD felbontás (de legalábbis 1280+ szélességnél)
1280-as felbontás alatt (vagy ha 150%os nagyítás van 11" tableten full HD kijelzőnél)
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #42510 üzenetére
Akkor állítsd be úgy...mondom hogy hiba az Ön készülékében van, akárhogy beállítom az úgy működik ahogy le van írva.
https://www.youtube.com/watch?v=QYF-_uDgICk
De akkor használj youtube plus-t
bánom is én
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #42506 üzenetére
-
BullZeye
veterán
válasz
EmptyParadox #42503 üzenetére
Ezeket tudja, de hogy mennyi erőforrásigénye van azt nem tudom
-
BullZeye
veterán
válasz
EmptyParadox #42469 üzenetére
-
BullZeye
veterán
Régen volt valami program ami automatikusan váltott az angol és a magyar spellchecker között. De valahogy nem találom most. Van manapság ilyen kiegészítő ami megbízhatóan működik?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #42342 üzenetére
Teszteltem, FF34-ben is jó, és megtaláltam a bug-ot is hozzá bugzillán. Simán szánalmas, hogy fél év nem volt elég kijavítani ezt.
Ha valakinek van rá ötlete, várom nagyon -
BullZeye
veterán
válasz
EmptyParadox #42340 üzenetére
ctr-t használom, de nem találok benne semmilyen erre utaló beállítást.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #42338 üzenetére
Másik meg, hogy kulcsszavakat használok könyvjelzőkhöz, hogy egy oldalnál ne a főoldal jöjjön be, hanem egy aloldal.
Pl előző verzióban ha beírom, hogy "googl", akkor kiegészítette már a "g" betűnél "google.hu"-ra, és ahogy beírtam az utolsó "e" betűt "google" akkor eltűnt a .hu a végén, és kulcsszóként tekintett rá, és bejött az a keresés amit mentettem.
37.02-ben ha beírom, hogy "google", már az elejétől kiírja hogy "google.hu", és ha entert nyomok akkor bejön a google.hu, és nem a kulcsszó amit mentettem.
Egyrészt fogalmam sincs ezt miért volt jó piszkálni, de biztos nagyon fontos volt, de szeretném visszaállítani.
-
BullZeye
veterán
válasz
Matthewus #42337 üzenetére
Gyakorlatilag viszont nincs ott elég hely erre, és bal oldalon a legelső tabot fogja meg helyette. :\ Pedig nagyon szeretném elhagyni a title bart.
Amúgy igen, windows+bal/jobb gomb-al elrakja, de lustaságból jobb szeretném egérrel, nem esik kézre a windows+nyíl gombok.
-
BullZeye
veterán
Full Screenből szeretem W7en a képernyő jobb és bal oldalára húzni és így 2 ablakot használni FF-ből. Szeretnék a title bar-tól megválni, viszont anélkül ha belekattintok az üres részre ahol nincs tab, nem lehet húzni az ablakot, csak ha fullscreenből (nem az F11es FullScreen) átteszem ablakba előbb, akkor előjön title bar.
Van valami kieg amitől nem lesz title bar, és az üres területet húzom akkor ablak módra vált FF, és tudom húzni jobb és bal oldalra a képernyőnek? És csak hogy nehezítsem, teszem mindezt úgy, hogy ha középső gombbal kattintok ide, akkor megmaradjon a bezárt tab újranyitása?
-
BullZeye
veterán
Ha szinkronizálom a jelszavakat PC és Android között, akkor a megnyitott oldalon, hogy a pék faszába tudom előhozni a felhasználó nevet és jelszavat? Hiába kattintok a boxba, hiába nyomom hosszan, hiába kezdem beírni, sehogy se hozza fel. Sikerült valakinek bejelentkezési infókat szinkronizálni PC és Android között?
-
BullZeye
veterán
válasz
utas666 #40656 üzenetére
Pontosan ezt használom én is most már, de persze előtte kipróbáltam 5 másikat, ez messze a legjobb. Reklámokat nem látom, mert háttérben van, FF-ben megszerkesztettem a helyi menü-t és így gyakorlatilag jobb gomb bal gomb, jobb gomb bal gomb, és meg is van mi kell 1 perc alatt 1 channelről, letöltés meg autómatikus háttérben.
-
BullZeye
veterán
válasz
spammer #40647 üzenetére
Ezzel nem sokkal vagyok előrébb mint az egyenként megnyitom dologgal :\
De azért köszi. (és windowsos vagyok, de ha linuxon lenne olyan amivel semmi dolgom nem lenne akkor bootolnék egy liveot, de ez a megoldás tényleg elég melós.)Legopcionálisabb eddig a jobb gomb másolás, és program figyeli vágólapot és tölti le automatikusan, de még ez is több munka mint amennyit megérne az egész, főleg hogy sok videót kéne.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #40642 üzenetére
Vagy bármilyen módszert youtuberól való letöltésre, mert 2 opció van, az egyik mindent letölt a channelről külső programmal, amivel letölt 250 videót amiből nekem csak 20 kell, B opció, hogy 20 youtube ablakot megnyitok és egyesével töltöm le őket, ami megint nem járja...
Még a fizetős külső programok is csak az A opcióra képesek...
-
BullZeye
veterán
Használtok Youtubehoz valami olyan kieget aminél channel-ben kipipálhatom miket töltsön le, és azokat leszedi 1080p-ben?
-
BullZeye
veterán
válasz
NoOne1976 #40556 üzenetére
http / https / www
ilyen hibák szoktak lenni, de van egy Saved Password Editor nevezetű program amivel tudod szerkeszteni a meglévő jelszavakat, és tudsz menteni olyan helyen is ahol alapból nem kínálja fel.
-
BullZeye
veterán
Ma kiírta FF, hogy 14 napja nem működik a sync, és nézzem meg van e internet kapcsolat (vicces egy böngészőtől, talán feltűnt volna ha nincs internetem 2 hétig)....
Mivel tudom megnézni, hogy működik e a sync? Mert ha rákattolok a sync gombra felcsúszik egy addon-bar jellegű valami alul ami üres, és el is tűnik fél másodperc alatt.
34-en csináltam új profil-t, de instabil volt és leváltottam 33-ra pont 14 napja, lehet, hogy ez a baja?
szerk.:
Mind1, bontom a kapcsolatot és újracsinálom, és reménykedek, hogy menni fog mostantól. De kérdés továbbra is áll, hogy tudom tesztelni, hogy működik e sync?
Sync bontás és újra csatlakozás után nem jön fel az üres addon bar, úgyhogy gondolom működik...vagy nem. -
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Csak engem szopat Androidon FF azzal, hogy "nem sikerült a bejelentkezés" ?
Jelszó fhnév jó, mert ha megváltoztatok egy karaktert már azt írja, hogy érvénytelen jelszó vagy fhnév.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest