Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9582) fabula


fabula
őstag

Kedves nálam gyakorlottabb fórumozók!

A DD PETG-vel kínlódok Tevo Tornado nyomtatóval. A PLA-t szépen nyomtatja, viszont a DD PETG-vel nagyon szálaz és ezekből a szálakból időnként ki csomókat szed fel a nozzle és azt itt-ott lerakja a nyomatra. A végeredmény borzalmas. Azért kinyomtattam nagy nehezen a Petsfang hűtést vele (emiatt fogtam hozzá komolybban foglalkozni a PETG-vel, nameg amúgy is meg kell ismerni mindenféle anyagot), de finoman fogalmazva is elmarad az elvárható, másnál látott minőségtől.
Cura-val szeletelek és most már feltettem a 3.5 beta-t, mivel azzal állítólag a Recommended profillal egész jól nyomtatja a PETG-t. Sajnos nekem ezzel sem sikerült. Kevesebbet szálazott, de azért volt még így is elég és csomócskák is megmaradtak.
Elkezdtem nyomtatni retraction testeket különféle hőmérséklet és retraction beállításokkal, a flow módosítgatásával, sebességek, elsősorban retract és travel spedd állításokkal, hűtés erősség állításával, de sehogy nem tudok normális, legalább elfogadható eredményt elérni.
Most ilyen vacak a DD PETG (csak ilyenem van több színben és zöldet nyomtattam), vagy valamire nem jöttem rá.
Minden ötletet szívesen fogadok, mert lassan már feladtam négy nap "szórakozás" után, már nincs semmi ötlete, mit állíthatnék még.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.