- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz08
tag
sziasztok. segítséget szeretnék kérni. asus rt-n18u USB meghajtót szeretném látni a hálózaton, de nem sikerül beállítanom.
valaki le tudná írni lépésról lépésre mit és hogyan csináljak ?
közönöm ! -
kissdani
senior tag
Szerintetek ezzel menne egy Asus ax88 mesh wifi?
-
cs.zs.
veterán
-
Peetey91
senior tag
válasz
Alex91 #99980 üzenetére
@Gubek-Einste
Köszönöm, nagy kókányolást nem szeretnék, kicsit félek is ettől, hogy nem csatlakozna át.
@Alex91
Neked is köszönöm a kimerítő választ!
Az előszobában a Digis routerrel kb 500-at tud.
Tehát az működhetne, hogy előszobai Digi routernél wifit kikapcsolom, így csak továbbítaná a jelet kábelen a nappaliba, ahol egy Asus AX1800U lehet e a fő egység. Az emeletre berakok mégegyet és megpróbálom kialakítani a mesht.
Ez ha működne az nagyszerű lenne! -
Alex91
félisten
válasz
Peetey91 #99978 üzenetére
Most azert jo lenne eldontened, hogy kokanyolni szeretnel vagy normálisan megoldani a dolgot?
Ha van elfekvő, nem oskovulet routered, akkor mehet az AP-s megoldas is ideiglenesen. Az automatikus váltás azomban nagy valószínűséggel barangolas kozben nem lesz meg...
Ha meg meg akarod oldani normálisan, akkor marad a mesh AX-es eszközökkel.
A jelenlegi felallasaodban valoban johet a 3 eszköz, bar lehet, hogy kettő is eleg lehet, ha az előszoba nem lényeg...
En megprobalnam a szolgáltatói routert kikapcsolt wifi-vel meghygyni routernek, es 3 Asus RT_AX1800U-val kialakítani a mesht-t. Ilyenkor 1 lenne az AiMesh AP, a maradek meg a node vezetéken. Ha a szolgáltatói modem modban menne, akkor eleg lehet a 2 db eszkoz is, ha eloszoba nem fontos, de akkor legalabb a nappaliba tett eszköznek erősebbnek kellene lennie. Esetleg szolgaltatoi eszkoz router modben maradva is mehet a ket olcsóbb eszkozos felállás.
Egyébként nem irtad, hogy az eloszobabban mit mersz sebessegnek, mert nalam egy légtérben a routerrel AC-n max. 500 mbitet merek, de inkább alatta, AX-n megvan a 700-800 mbit is...
Azt is megteheted, hogy most veszel 1 db AX1800U-t, es beteszed felulre sima AP-nek, es tesztelsz, hogy mire elég.
Termeszetesen lehet TP-Link is, csak ott egyszerre több, egymással nem kompatibilis mesh rendszer megy, van ami vezeteken nem is. Szoval ott korultekintobben kell választani... -
válasz
Peetey91 #99978 üzenetére
Végülis, ha automatikusan átcsatlakozik oda ahol jobb a jel az nekem teljesen jó, nem gond ha nem ugyanaz a neve.
Nem valószínű, hogy lesz automatikus átcsatlakozás ha nincsen egységes hálózat kezelés a rendszerben.A két fenti Asus közül érdemes megvenni a drágábbat? Megéri a felárat? Ahogy nézem kb 6-7 ezer Ft a különbség.
Nem feltétlenül. -
Peetey91
senior tag
válasz
cs.zs. #99977 üzenetére
Úgy van kialakítva nálunk az egész, hogy az optika az előszobában jön be, itt csatlakozik rá a Digi routerére, valamint innen van elvezetve minden UTP kábel emeletre, nappaliba stb.
Valóban jobb lenne, ha a nappaliban lenne a fő állás, de így szerintem ez nem oldható meg.
Végülis, ha automatikusan átcsatlakozik oda ahol jobb a jel az nekem teljesen jó, nem gond ha nem ugyanaz a neve.A két fenti Asus közül érdemes megvenni a drágábbat? Megéri a felárat? Ahogy nézem kb 6-7 ezer Ft a különbség.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Peetey91 #99976 üzenetére
Szia,
az nem oldható meg, hogy a fő leállás/beállás a nappaliban legyen? Onnan meg fel van kábelezve az emeletre, és akkor csak 1 db eszközt kell venned.
(Előszobába minek net?? Vagy nem engedted beljebb a kötő emberkéket?)
Messelhetszis, meg nem is. Kinek így, kinek úgy. Engem nem zavar hogy több (nevű) elérhető hálózat is van. A telefonon, laptopon mindhez be van kapcsolva az automatikus csatlakozás, aztán attól függ melyik szobában vagyunk, arra lép amelyik jobb neki. Meshnél meg 1 db hálózat van, és csók. Ha ez jobban tetszik, erre indulj
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Emeletes családi házba (vastag, tégla falak) kötöttek be 1000-es Digi netet. Az előszobában jön be az optika, itt van jelenleg a Digi által adott Huawei router. A nappaliban már gyengébb a jel (kb 3-400-at tud), az emeleten pedig pláne, van, hogy nem is talál wifit. Van a nappaliban és az emeleten is UTP kiállás
- Szeretném valahogy megoldani a helyzetet, hogy a nappaliban is normális sebességem legyen, valamint az emeleten is. Elég vakon vagyok a témában.
- Átolvasva az összefoglalót felmerült bennem, hogy érdemes lenne egy mesh hálózatot összerakni? Máskülönben, ha veszek két X routert amit elhelyezek a nappaliba és az emeletre akkor mindnek külön neve lenne, külön kéne rá csatlakozni, hogy éppen hol vagyok?
- Árban első körben szeretném nagyon maximum 30-ból megúszni routerenként.
Az ajánlottként szereplő Asus AX1800U-ból kéne így vennem hármat? Egy amit az előszobába tennék az optikai kábelre csatlakoztatva, egyet a nappaliba egyet az emeletre? Ahogy olvastam akkor mindegyik eszköznek ugyanolyannak kéne lennie, nem tudnám használni a Digitől kapott Huaweit?- Van érdemi, átlag felhasználónak is feltűnő különbség az AX1800U és a következő kategóriában ajánlott AX55 között?
- Esetleg egyéb javaslat a fenti helyzetre, nem feltétlen a mesh hálózat?
Bocsánat, ha kicsit hosszúra nyúltam.
Köszönöm előre is! -
-
Nagy mák kell hozzá, hogy elég legyen egy router ehhez. Nekem 140 nm egy szint, és elég, de olyan az elrendezés, hogy ideális helyre tudtam tenni a routert. Másrészről ezt innen neked még egy alaprajz alapján sem fogja senki megmondani 100%-ra. Csak a helyszínen történő teszt jöhet szóba.
-
Franz51
tag
válasz
cs.zs. #99961 üzenetére
Az a gond. hogy /pillanat nem tudok belépni a kezelő felületre. Anno admin/admin volt a belépő, most ezt nem fogadja. Resetelni nem akarom mert ugye minden beállitás elmegy. Anno egy hozzáértő állította be, magam nem vállalkoznék, bár nem lehet ördöngős. Csak ha mellényulok akkor akár napokig nincs WiFi.
Ugyhogy hívok egy szakembert!
Köszi a válaszod! -
Begi
senior tag
Sziasztok!
150m2-es szint eltolásos (hálók fél emelettel feljebb) házba szeretnék Digi gigabites netjéhez routert választani. A kábel nagyjából a ház közepén a szinteltolásnál jön be.
A válaszfal standard 10cm-es tégla. 1-2 helységbe megy kábel, de le kéne fedni Wifi-vel az egész házat.
Szerintetek elég lehet oda egy Asus RT-AX58U?
-
kpityu2
őstag
válasz
Franz51 #99954 üzenetére
Távolabbi helyiségekbe egyik se jó. Mint Dr.NX írta, az adóteljesítmény korlátozva van. Ezért ajánlgatjuk szorgosan a mesh rendszereket, mert a megnövekedett igényeket (ne szaggasson a HD videó a fürdőszobában és a kerti hintában se) a régi egy helyről sugárzó routerek már nem tudják teljesíteni.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Franz51 #99949 üzenetére
Ezalatt akár még el is olvashattad volna az összefoglalót.
Az adóteljesítmények maximálva vannak, és az hogy nálad hogy fog teljesíteni, az csak a helyszínen derül ki a környezet függvényében.
30 ezer Ft felett: Asus AX58U v2/TUF-AX3000 V2
50 ezer Ft felett: Asus AX68U/AX82U/AX86S/AX86U/AX89X/AX92U (duopack)/TUF-AX5400/GT-AX6000 -
kpityu2
őstag
válasz
Franz51 #99949 üzenetére
Max 600 mbps amit 2.4 Ghz-en ki lehet hozni. A te routered az adatlapja szerint 300 mbps-t tud ami 37 MBs, vagyis hozza ami rá van írva. 600-as routerek: [link] Ez ugye 75 MBs ami jóval alatta van a bejövő net sebességének. Nekem RT-AX1800U van, ez papíron hozza az 574 mbps-t, bár soha nem teszteltem. Ha jobbat akarsz 5 GHz-re kell váltanod.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Franz51 #99949 üzenetére
A kiírt elméleti maximumnak a 2/3-a általában elérhető.
Ha egy routeren a 2,4GHz sáv 300 megabites, akkor 200 körüli sebességed vélhetően lesz (ha van akkora bejövő neted)
A következő szint 2,4 GHz-en az 574 megabit, ilyen van nekem is (AX55 AX3000), ezen én 350-380 megabit körüli sebességet szoktam látni.Ha 250 megabites betápod van, akkor ilyennel már ki is tudod használni.
AX5000-6000-7000 routereken már létezik 1100-1200 megabites 2,4GHz is
-
Franz51
tag
válasz
Gubek-Einste #99941 üzenetére
Szia,
fentebb írtam keresek olyan routert, amelyik 2,4GHz-n jól teljesít. A jelenlegi RT-AC57U max 40 MBs tud közvetlen a router mellett. A bejövő net 250MBs. Egyáltalán 2,4-en mi a max amit egy routerből ki lehet hozni.
Előre is kösz a segítséged! -
eldoble
aktív tag
Köszi mind kettőtöknek.
Igen, az enyém tényleg csak OneMesht támogat, akkor marad a másik router (asus_RT-AC57U) cseréje és marad a több hálózat.
Egyébként most újra indítottam az Aasus_RT-AC57U routert és van wifi, tudnak rá kapcsolódni telefonnal, a telókon van net, de a telón felkiáltójeles ez a hálózat, ez miért lehet?
-
cs.zs.
veterán
válasz
eldoble #99942 üzenetére
A 99821 hsz-ben van egy link, ott AX55 routerrel mutatják meg, hogyan lehet TP-Link eszközökkel vezeték nélküli EasyMesh hálózatot csinálni. Az alapján megpróbálhatod, hogy az AX20 felcuppan-e satelit pontnak a fő routeredre.
(legfrissebb firmware, reset, wps-párosítás) -
eldoble
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #99941 üzenetére
Az én meglévőm, a TP-Link AX20, nem jó mesh routernek?
-
-
eldoble
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #99931 üzenetére
Köszi a választ még egyszer, az jutott még eszembe, hogy mesh-t érdemes lenne inkább csinálnom?
Telekom Net 300/20 Mbit/s
Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó WIFI-s
két, AP módban használt router:
TP-Link AX20
asus_RT-AC57U - ezt akarom minden képen cserélni, mert nem működik rendesenMi kellene egy legolcsóbb mesh kialakításhoz vagy érdemes-e egyáltalán?
-
-
petakpa1
őstag
válasz
Sanyi.mTs #99934 üzenetére
Na ez egy nagyon is valid felvetés!
Egy itteni fórumtárs javaslatára internet.vodafone.net HELYETT standardnet.vodafone.net APN beállítást terrvezek használni utóbbi állítólag publikus ip-t oszt, míg előbbi NAT-oltat.
Sajár okostelómon a Vodafon-os SIM kártyám APN beállítását má3 át is állítottam kb egy hete a fenti szerint és alkalmanként csekkolom, hogy valóban publikus-e így az ip címem, és az eddigi tapasztalatok szerint igen.
-
kissdani
senior tag
Egy olyan kérdésem volna hogy mi a legjobb legköltséghatékonyabb módja egy mesh rendszer kiépítésének? Ebből kettőt két különböző helyről rendeltem és küldtem vissza mer mind a kettő hibás volt, szóval ez kizárva...
Ezt néztem ki egy Asus AX88u mellé jelerősítőnek fontos lenne a mesh hogy ne legyen átállás mer valahogy a telefonom nem akarja tolerálni...
A sebesség nem fontos lényeg hogy ne legyen átállás és jó lefedetség, ahol kell a sávszél ott van a ax88u.
De egy olyan mesh képes olcsó routert is szivesen fogadok ami jól bevált mesh hálózatra.
Köszi a segítséget. -
Parson
addikt
sziasztok, szükségem lenne egy mobilinternetröl jelet kapó (sim kártyafoglalatos), hálózatfüggetlen Wi-Fi routerre a (nagyon vidéki) telken lévö házba (föként csak biztonsági kamerák miatt), ahova bajosan, vagy inkább sehogyse tudnék kábeles netet behúzni, ráadásul az adótornyoktól is relative távol van, de azért még van jel - iPhone-ok 2-3 jelerösséget mutatnak a 4-es skálán a telcsi bal felsö sarkában általában - pontos jelerösséget nem mértem még. TP-Link mennyire ajánlott márka manapság, ti mit ajánlotok ?
-
Franz51
tag
Üdv,
Bár az Asus topikba is írtam de ide is írom:keresek olyan routert, amelyik 2,4GHz-n jól teljesít és AiMesh képes!
Várom a javaslatokat.
Előre is kösz! -
eldoble
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #99931 üzenetére
Köszi szépen!
-
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek egy router ajánlatot:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
falak száma: 3, anyaga: tégla, távolságok: 10m, szintek: 1. em.
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6) szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
5G telefonok, laptop-ok
■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Telekom Net 300/20 Mbit/s
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
max 25e, de, ha nem kell rá ennyi, akkor kevesebb
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Talán ne legyen Asus, mert mindig az ajánlottakból vettem, de 3-ból 3 nem működik rendesen, a TP-Link-ek nálam eddig beváltak, de, azért ki nem zárom.AP módra kellene, telekom net, Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó mellé.
Köszönöm.
-
cs.zs.
veterán
válasz
makoss #99922 üzenetére
Egy átlagos HDD 110-120-140 MegaByte/sec sebességgel olvasható, azaz 1 gigabittel. Nekem egy 2TB-os ST2000DM008 van a külső USB 3.0 tokban, időnként ez van a másodlagos routerem (TP-Link AX55 AX3000) seggébe dugva, ez 220-230 Megabyte-tal is olvasható. Odab.sz!
(7200rpm, 256MB cache) -
wurci
tag
válasz
cs.zs. #99921 üzenetére
OK, igen, ez a győztes. Ha 0-ról kezdeném a rendszerépítést akkor ez lenne valószínűleg a befutó, TP-Link Deco Voice X20 AX1800 főleg most 64e-ért!
De most már szerintem marad a 2xASUS AX router, 1xAmazon Echo, 1xAmazon Echo Dot, és egy régebbi gigabites CISCO switch.
makoss - elnézést, hogy belekotnyeleskedtem a NAS-os eszmefuttatásba azt hittem tőlem kérdezed, benéztem, bocs.
-
makoss
veterán
válasz
Alex91 #99923 üzenetére
Igen, mert az egy külső megoldás, kb olyan szitu, mint egy Samsung T5 is, annak sem lehet hosszabb a gyári kábelétől mert sebességet veszít
Abban viszont jó, hogy ha NAS-on van az adataid, eléred sok más gépről otthon, meg távol a világban, csak ugye lassabbanMeg otthoni médialejátszónak is jó.
Ha nincs, akkor csak azt a fájlt érem el ami a bekapcsolt gépemen van -
wurci
tag
válasz
Alex91 #99917 üzenetére
Köszönöm Alex91, ez is csábító és még narancssárga/arany díszítés is van benne nagyon menő.
makoss - NAS nincs, azaz van egy nagyon régi amit lehet hogy azért valamikor beüzemelek, gigabites LAN-on megy, szerintem bárhol bedughatom a rendszerbe, ez a jelenlegi gondolat.
-
cs.zs.
veterán
Sőt mi több, ha el tudod úgy helyezni a 2 eszközt, hogy fizikailag is jól lássák egymást, falak nélkül, akkor az összekötő vezetékkel sem kell foglalkoznod. Ha ez nem megy, akkor marad a vezetékes megoldás, és akkor akárhová is kerülhetnek.
Ha a kertbe is szórni kell az infót, érdemes egy ablakpárkányra rakni az alsót (ha azt nem nyitogatod, és nincs útban)
-
Jól gondolkodom, hogy ha a legoptimálisabb, és ésszerűen költséghatékony megoldásban gondolkodom, akkor be kellene szereznem még egy hasonló routert mondjuk az ajánlott Asus AX 1800U-t és MESH rendszerben működtetni őket?
Pontosan, AiMesh hálózat kialakítása lenne az optimális megoldás. -
Gyurka6
őstag
válasz
cs.zs. #99910 üzenetére
Hali!
Arra volnék kíváncsi, hogy egy több GB-os átvitelnél mennyi az ismételt csomag szám, még fokozva: esetleg még egy másik gépen is hasonló átvitelnél? Mindezt azért kérdezném, mert olvastam, hogy próbaképpen egy vezetékes kapcsolatban beraktak egy darab kissé megviselt szakaszt és a kijelzett sebesség nem változott, viszont az ismétlés 20% körül alakult. -
wurci
tag
Sziasztok!
Kertes házban otthoni hálózat kiépítésében, bővítésében szeretnék segítséget kérni.
A cél minél több helyen, a kert végében is, minél jobb kapcsolat kialakítása otthoni felhasználásra, home officera. Ha lehet minél több helyen tudjam a 600-800mbps letöltési sebbességet mérni. Hardcore játék nincs, kábelt nem tervezek húzni a kertbe.
- Internet szolgáltatás: Vodafone XL 1000 mbit/s le, 40 mbit/s fel
- Router: ASUS AX1800 RT-AX56U a lakás közepén elhelyezve
- Fő falak 40cm tégla, minden szobába húztam CAT6-os kábeltJól gondolkodom, hogy ha a legoptimálisabb, és ésszerűen költséghatékony megoldásban gondolkodom, akkor be kellene szereznem még egy hasonló routert mondjuk az ajánlott Asus AX 1800U-t és MESH rendszerben működtetni őket?
Az egyik routert áttenni az észak-keleti szobába, a másik routert pedig a D-i előszobába, és akkor a kert végében is elfogadható lefedettségnek kell lennie, és a házban is.
Vagy van más ésszerű, költséghatékony megoldás, akár AP-kel, vagy repeaterekkel?
Ha bármi lényegeset kihagytam volna kérlek szóljatok.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
wurci
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
válasz
makoss #99904 üzenetére
"...azt kapom ami éppen van nekik..."
ez részben igaz, de mindig a jobbat kapod abból, ami épp van náluk
amikor nálunk kötötték 2019 év végén, volt náluk 1 gigabites, és 2 gigabites. Anno én is 1000/1000-rel kezdtem, de mire az utcában ide értek, 1 gigabites eszköz már nem volt náluk, és "kényszerből, sajna" nekem csak ez jutott.
Jött a Covid 2020 tavaszán, ingyen lett a net, gyorsan kértem a 2000/1000-t
(akkor 400 Ft volt a különbség, most 1000.-) -
makoss
veterán
Az NMHH honlapján még csak most a héten írták ki a Gpon optikai hálózat fejlesztésének beindítását, úgyhogy szerintem még hónapokig nem lesz optikai net, de én már kezdek rágyúrni:
Augusztus elején 13. Generációs DDR5 gépet szeretnék Pci-e 4.0 Samsung 990 Pro SSD-vel Z790 alaplappal amiben már ugye van 2,5G net... És ugye ha már ennyit invesztálok ilyen kütyükbe, jó volna max kihasználni
A tavaly vett NUC 11-ben már van 2,5G net
Bocs a szöveg hibákért de utálok mobilon írkálni! -
makoss
veterán
válasz
Tompika777 #99902 üzenetére
Kb fél évig lehet, de ha laptopom is lesz oda kelleni fog a wifi 6!
#99903 cs.zs.:
Így volna oké, de honnan tudjam, hogy biztos ilyen eszközt fogok kapni bekötéskor?
Másik topikban azt mondták, azt kapom ami éppen van nekik
-
cs.zs.
veterán
válasz
makoss #99900 üzenetére
Szia,
nálunk 2000/1000 Telekom net van. Jellemzően 1600/1000, 1600/1100, néha 1700/1000 mérhető a laptopokkal, 5 GHz sávon lógva, (akár a szomszéd szobában is) [kép]
Egyszerre 3 db gyermek lép rá a 3 db gamer laptoppal, és kurvául tudnak gamerkedni reggeltől estig, estétől reggelig, sőt! Idejön a teljes baráti kör, egyszerre 6 géppel lépnek fel rá, meg persze a telefonjaikkal, és zúzzák. Egyetlen vezetéket sem kell hozzá elhúzni sehová. A Telekom által adott Sagemcom F@st 5670 [kép] nagyon bitang, ha egy átlagos 120 nm-es családi ház közepére kerül, nincs szükség másodlagos routerre sem.
Van neki 1 db 2,5 gigabites kimenete, meg néhány 1 gigabites. [kép] Legtöbbünknek ez elég. Azt sajna nem tudom megmondani, hogy vezetéken mennyi jön ki belőle, mert az eszközeink elavultakés mindegyiknek csak 1 gigabites bemenete van...
Szóval... 1600 megabittel lehet vezeték nélkül letölteni. Ez mire nem elég? -
makoss
veterán
válasz
dudika10 #99899 üzenetére
Rendben, semmi gond, ha nincs, marad a dugdosás
Azért kérdeztem.
Azért nem szeretnék egy százezres kütyüt ami csak erre jó...
Jelenleg 50 megás netem van, eddig mindig a legnagyobb csomagban voltam, nem lesz ez másképp szerintem akkor sem ha meglesz a giganet.
Másik topikban szó volt Telekom adta kütyükről, de nem tudom azok pontosan milyenek, csak ha megtapasztaltam...
Jó azért körbejárni ezt a témát milyen lehetőségek vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged