- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
őstag
válasz
Dr.NX #100299 üzenetére
A modemen elvileg minden beállítva/letesztelve már cseréltettem is a szolgáltatónál (nem örültek) emiatt. Nem gondoltam, hogy így mindent le kell írnom az eredeti kérdésemnél. A hiba azóta is fennáll. Az ezelőtti modem jóval régebbi volt. Úgyhogy igen, bátorkodtam úgy gondolni, hogy a routeren b@szódott el valami, főleg, hogy vélemények között is olvastam tp-linkekkel kapcsolatban a szakadozást. Viszont örülök, hogy segítő választ kaptam tőled az eredeti kérdésemre.
De, ha így jobban esik. Keresnék egy megbízható, nem túl drága, stabil routert mindennapi használatra ami kiszolgál egy 90m2-es házat 8-10 eszközzel! -
zojjektum
őstag
Sziasztok! Esetleg tudnátok bb routert ajánlani? 1000es netem van. A modem egy tp-link c80al összekötve bridge móddal. Most cseréltek a modemet, mert eddig csak 500as netem volt, de valahogy nem akarja a két eszköz szeretni egymást. A routeren random időközönkként látom, hogy eltűnik a lan visszajelző led és így szakadozik a wifi is.
Szóval ezért keresnék egy megbízható nem túl drága, sőt olcsóroutert! Köszönöm
-
Morgenstern
tag
válasz
Alex91 #100296 üzenetére
Köszi. AX1800 lett online rendeléssel, hogyha gyenge lenne, akkor becserélem egy jobbra. Úgy tűnik nem lesz rá szükség szerencsére, ahol eddig a Digis ONT tudott 1-2Mbitet vagy szakadozott, ott most van 100Mbit, nekem ez netezni, játszani, dolgozni bőven jó.
Köszi mindenkinek a segítséget! -
Alex91
félisten
válasz
Morgenstern #100295 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
Morgenstern #100293 üzenetére
Ugyanaz mas neven a ketto… Amelyik az adott pillanatban olcsobb, azt kell venni. Bar en inkabb neznek valami dragabbat…
-
Morgenstern
tag
válasz
Gubek-Einste #100292 üzenetére
Köszi! A specifikációt nézve eléggé hasonlít a kettő, van érdemi különbség, vagy megfelelő bármelyik?
-
válasz
Morgenstern #100291 üzenetére
Asus AX53U vagy AX1800U megfelelő lehet.
-
Morgenstern
tag
Sziasztok,
Egy csodálatos Digis ZTE F618 mögé szeretnék valamilyen routert, mert a WiFi-s sávszélesség botrány. (Tudom, hogy nem is erre van kitalálva, de volt már dolgom a Huawei eszközhöz amit osztogattak és az príma volt)
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
Lakás, egyszintes, egy 30 centis téglafal választ el a nappalitól.
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6) szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
1 okos TV, 3 telefon, 3 laptop, 1 Xbox. WiFi szabványt passzolom, ilyen kártya van a gépben: [link]
■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Ez a ZTE-s cucc WiFi-n 30-40 Mbit-et ad le így a szobába, remélhetőleg egy combosabb eszközzel ez megugorható. Papíron FTTH 1000 van.
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
20-25k. (Nem tudom belőni, hogy ennyiért hulladékot kapni, vagy működőt is. Ha kevés, akkor hajlandó vagyok többet áldozni rá, csak működjön)Esetleg ha valakinek van tapasztalata ezzel az ONT-tal meg Routerrel, akkor szívesen olvasnám a beszámolóját
Köszi!
-
dethroner
veterán
válasz
kpityu2 #100277 üzenetére
1043ND-ben korábban volt egy csomó Japán csatorna, ott Japán2 volt a legerősebb, azon ment. Pár hete olvastam hogy Ecuador is erősebb, magasabb értéket enged, belőttem muternél 841N-t, és picit tényleg jobb lett a magyarhoz képest, de nem sok, pár dBm csak amit hozzáad.
-
kpityu2
addikt
válasz
Gyurka6 #100279 üzenetére
Asszem USA. Rég volt. De rá lehet keresni. Ha meg felteszel egy OpenWrt-t, akármit is beállíthatsz. Meg mondjuk a 1043ND cserélhető antennás, lehet rá hosszú antennát tenni. Annak laposabb a karakterisztikája de nagyobb a sugara. Valójában van egy CRDA/wireless-regdb nevű adatbázis és a linuxok is onnan veszik, hogy melyik országban mit szabad és aszerint kezelik a wifi eszközöket.
-
dethroner
veterán
Köszi, de nem nekem kell, nekem van AX3600 eredeti kínai fw-vel. És tényleg van wifi a kert végében is
Muternak akarnék nézni valamit, ami olcsó, atomstabil, mert 65 évesen nem tud többet mint kihúz-bedug ha nagyon muszáj. És a telekomos Technicolor se tud annyival többet, mint a TP-Link 841N. Szóval neki nem ezer gigabit kéne wifin, hanem mondjuk egy stabil 20 mega a ház minden sarkában. Családi ház, nincs más hálózat a környéken, vályog falakkal.
Ezért gondoltam hogy talán a leadott teljesítményt össze lehet hasonlítani és ez alapján meg lehet mondani melyik mit tudhat. Kb. -
dethroner
veterán
válasz
kpityu2 #100272 üzenetére
Köszi. Azt olvastam hogy az eu-ban maximalizálva van a wifi adóteljesítmény. Viszont azt nem tudom, hogy ezt a maximum teljesítményt valóban leadja-e minden router, mondjuk az olcsóbbak közül is?
Lehet keverek valamit valamivel, de eddig azt olvastam hogy a 2,4-es sávon 100mW a max teljesítmény, de az oldalon, amit linkeltél, az említett Asus majdnem 800mW-ot ad le. Akkor ez most hogy? -
kpityu2
addikt
válasz
dethroner #100271 üzenetére
Nincs. Mindnek ugyanaz a hatótávja. Szabvány írja elő. Max annyit tehetsz, hogy megnézed az FCC ID oldalán az adott eszköz bemérési adatait: pl. RT-AC68U V3
-
dethroner
veterán
Tud valaki olyan tesztoldalt, ahol a routerek hatótávját mutatják be?
Mert az összes router bemutató oldal amit találtam megelégszik azzal, hogy wifin hány száz Mbit megy át rajta. De a legtöbbünknek szerintem wifin bőven elég lenne pár tíz megabit is, inkább a hatótáv lenne fontosabb, ha már a vezetéknélküliség előnyét akarjuk kihasználni. Szóval, vannak ilyen hatótáv tesztek? -
kovmat86
csendes tag
Sziasztok,
A jelenlegi TPLink Archer C5 v4 routerről váltanék olyan megoldásra, hogy jobb WiFi lefedettséget biztosítsunk a ház hátsó részében és az udvaron. A szolgáltató netkábele a ház elején jön be a dolgozószobába, ahol két gépet használok etherneten keresztül. Arra gondoltam, hogy a C5-öt átraknám a hátsó szobába, mint 2. router/AP, és az elsőbe vennék egy komolyabb főroutert. (A két router UTP-vel összekötve.) TPLink AX73-al szemezek, de úgy látom az összefoglalóban ki van szürkítve. Pár éven belül a hátsó szoba lehet, hogy átalakul dolgozóvá, és oda is kellhet ethernet. Ti mit javasoltok? Köszi!Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
- egyszintes családi ház (hossza hátrafelé 18m); szigetelt, külső téglafal; belső gipszkarton falak
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6) szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
- 2 PC etherneten (dolgozószobában elöl)
- 2 teló (wifi 6-os)
- laptop (wifin)
- TV box
- tablet
- robotporszívó
- napelem inverter
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
500/500 Mbps optikai (Novi-Com)
Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
50eFt -
Kenderice
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
Kenderice #100259 üzenetére
Szia,
ha az egy négyzetes ház, akkor a közepén elhelyezett magányos technika is jól be tudja szórni. Ha inkább egy hosszabbacska ház/lakás, akkor lehet hogy 2 kell, de kicsi az esélye. Az adóteljesítmény meg EU-ban le van korlátozva, és/mert titkon mindannyian csak reméljük, hogy nem lesz szétsugározva az agyunk (meg a többi szerv).
Tehát kifejezetten olyat, hogy "nagyobb teljesítményű" nem feltétlenül találni, de sok antennásat a nagyobb stabilitásért igen.
Nekem úgy tűnik, hogy a router általi automata csatornakiválasztást kikapcsolva, sávokat fixre téve, a stabilitás jobb, a nagyritkán előforduló leszakadás abszolút eltűnt. Hogy ez valóban annak köszönhető-e, fene tudja.
Egyszerű hétköznapi AX3000 routerrel, ami 4 antennás, itt totál stabil az élet. -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Router kellene nekem egy kb 60 négyzetméteres házba.
A net 250/50.
Wifi sebesség nem nagyon érdekes ehhez a kis nethez, a hálózaton belül sincs sok adatátvitel).
A lényeg a wifi jel erőssége. No meg a stabil üzemelés. Lefagyogatás és szakadozásmentes kapcsolat kell.Ha esetleg alternatív firmware-el oldható meg csak a wifi jelerősseg növelése, akkor olyan router kéne amivel ezt meg lehet csinálni.
Abból indulok ki l, hogy van nekem egy tipli CPE210 AP-m amiben kis trükközéssel (teszt mód) jól fel lehet nyomni a wifi teljesítményét.
Asus márkában gondolkodom elsődlegesen.
Milyen márkát/típust ajánlanátok ehhez?
Köszönöm. -
Gelmi
tag
Köszönöm a segítségeket!
Akkor a ASUS-t rendelem meg!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Multibit #100256 üzenetére
Meg AX55 Pro-ja is. eMagon kapható.
Annyi a különbség, hogy a sima AX55-nek 1 gigabites a bemenete, az AX55 Pro-nak pedig már 2,5 gigabit.
(de ez már egy másik árkategória)
Mindkettő 2400 megabites csatornát nyit meg 5GHz-en a router és a laptopod között, de az 1 gigabites bemenetű AX55-be hiába dugunk 2 gigabites kanócot, 950/950-et fog kiszórni, az AX55 pro meg közel 2x annyit. -
jeni
félisten
válasz
Gelmi #100251 üzenetére
Asus
Szerintem :
A technikai paramétereit nézd meg. Mivel több wifi lesz rajta ezt érdemes megnézni jobban. Elvileg az AiMesh jobb mint az OneMesh.
Kezelhetőbb,jobb átláthatóság, több támogatással bír, a firmware szempontból is jobb.
Azt viszont hallottam ,hogy a strapát a TP Link bírja jobban az átlagot tekintve a megbízhatóság alapján. -
Gelmi
tag
Sziasztok !
Szeretnék vásárolni egy wifi 6 routert!
Egy asztali gép egy laptop kettő mobil és kettő okos tv csatlakozna rá folyamatosan.E kettő között vacillálok !
TP-Link Archer AX53
ASUS RT-AX55Melyiket tartjátok jobb vételnek?
Segítségeket előre is köszönöm!
-
Asus RT-AC57-U v3 routerrel van gondom...
esetleg valakinek van jótanácsa?
-
-
Slownz
senior tag
Sziasztok! 50nm-es panel lakásba keresnék Digi1000-hez megbízható routert. Max 4-5 eszköz fog rá egyidőben csatlakozni. Az előszobában lesz a router, szóval ha van különbség, akkor azt választanám, ami nagyobb hatótávú (mesh-t nem szeretnék). Keret: Max. 30k.
-
Attush
csendes tag
válasz
cs.zs. #100242 üzenetére
Vatta új router volt az a8 (c6-ért kaptam cserébe házeladásnál), de nem volt frissítve. Én most rápakoltam a legújabbat, de csak bugfixek voltak a csomagban. Youtube-on volt videó, meg tp link fórumon, hogy elő lehet csalni belőle a WDS-t, de szerintem másik verzió lesz az ami a videóban volt. :SSS Szóval maradna ez a onemesh cucc.
-
Attush
csendes tag
válasz
cs.zs. #100240 üzenetére
Szia. Igen, köszönöm azt olvastam is, csak elsiklottam felette. Viszont azóta megnéztem, és mostani forgalomban lévő wifi6-os TP Link routerek közül egyik sem tudja a Range Extender Mode-ot. Bár nyilván nem feltétlen kell wifi6, és úgy pedig már megfontolandó a c50-es. Köszönöm mindenesetre. Megnézem más márkában is, hátha találok valamit, de innentől lehet egyszerűbb egy valami extender kütyü nem?
Egyébként valakinek vélemény erről a TP Linkes onemesh -ről? Ha tényleg olyan hatékony mint ahogy írják, akkor lehet azt csinálnám, hogy az Archer a8-at mellé teszem a Vodafone router mellé, ott működik az UTP kötés, és ahhoz dobok egy onemesh extendert. Jó ez az A8 annyira szerintetek? -
Attush
csendes tag
Sziasztok. Hirtelen költözés volt és a jelenlegi vodas (régi UPC) modem nem tudja a hátsó szobákba a jelet eljuttatni. Wifin keresztül akartam rábírni az archer a8at de nyilván kimaradt belőle a wds. Szóval tudtok olyan routert ajánlani ami biztos tud wifirol internetet adni? Esetleg erre olcsóbb egy repeater? Sima utp S kapcsolódás egyéb okok miatt most kizárva ://
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
A Telekom bekötötte nálunk is az optikát (1000 Megabit).
A modemben be lehet állítani, hogy a 2.4GHz és az 5GHz kapcsolat neve különböző legyen?
Alapból mindkettő ugyanazt a nevet használja, ha az egyiket változtatom, átvált rá a másik is, így nem látom, hogy az egyes készülékek melyik frekit használják. Ha nem lehet rajta változtatni, akkor így marad. -
-
válasz
woodworm #100223 üzenetére
az egyik frekin wan, másikon lan elfogadható kompromisszum. owrt-vel lehet olyat elvben, hogy ugyanaz a rádió ap és kliens is egyszerre, de az tud problémás lenni (saját zsebrouterbe be van szúrva egy usb stick harmadik rádiónak pont ezért).
a lan port annyiban érdekes, hogy a nas felé ne legyen korlátozás (pont azért, mert a laptop is tud 5 gigán kapcsolódni), meg ha a cucc gazdájának egyszer lesz egy normális internetkapcsolata, akkor ne kelljen cserélni, annyival meg nem drágábbak gigás porttal se.
a xiaomi gyári megoldása akár jó is lehetne, de sehonnan nem derül ki, hogy pl az ax1800 tud-e ilyet.
köszönöm -
dudika10
veterán
válasz
ovics #100229 üzenetére
Nincs olyan, hogy "normal mesh". Kulonbozo gyartok megoldasai nem kompatibilisek.
Az aimesh az Asus megoldasa, a TP-Linknel van onemesh (ami erosen korlatozott) es easymesh, ami az ujabb, az aimesh-hez hasonlo megoldas.
Mas gyartok vagy adnak fantazianevet a sajat megoldasuknak, vagy nem.A szamodra ajanlott rendszer is aimesh.
-
ovics
aktív tag
kicsit off, de mi a különbség az aimesh és egy "normál mesh" rendszer között? azért kérdezem, hogy melyik a jobb és egyszerűbb felépítés. még mindig nem vásároltam meg az ajánlott routert és közben szembe jött velem az ai mesh, mint lehetőség. nagy igények továbbra sincsenek, kábelen kötném őket össze, emeletes ház, 2x50 m2, emeleten is és földszinten is kb. középre helyezve. átlalánosságban 2 telefon, 1 tv, 1 laptop, 1 asztali gép, 1 nas, riasztó, pár okos eszköz. természetesen ezek többnyire nem egy időben, de előfordulhatnak terheltebb idők. később bővülhet az igény. internet 1000/25, később talán lesz lehetőség 1000/2-300.
-
dudika10
veterán
válasz
adabra #100218 üzenetére
Szoval tulajdonkeppen az indok az, hogy 2023-ban szamodra nem elfogadhato a micro-usb.
Csak meglehetosen draga modellek jutnak eszembe Netger es Zyxel fronton.
Az USB-C csatlakozo dragabb (ugy 2-3x dragabbra tippelem nagy tetelben, plusz gyartosor atallitas koltsege), cserebe se mernoki, se felhasznaloi szemmel igazabol nem szukseges, igy nem kapkodnak a gyartok. -
Peathee
senior tag
Sziasztok,
kb 3 hete vettem egy Asus TUF-AX3000 V2 routert. Elég gyorsan beállítottam rajta mindent amit kell.
De hetente kb 2-3szor (meglepően gyakran) történik az, hogy a rákapcsolt Wifi-s eszközök azt írják ki, hogy nincs internet a hálózaton.
Ilyenkor újraindítom a routert és láss csodát minden jó. Modemhez hozzá sem nyúlok.
Járt már valaki ezzel így? Hibás lehet a router amit kaptam, küldjem vissza? -
woodworm
veterán
válasz
qnadam #100214 üzenetére
Nagyon rég próbáltam a xiaomik ezen funkcióját, de elég korlátozott volt. Egyik frekvencián vett, a másikon adott, a wisp mód nem rémlik. Olyan routert keresnék, ami cfw képes (openwrt, padavan biztosan tudja).
Egyébként wifi forgalomban nem korlátoz a lan port. Ha a 2,4 GHz-es sávban összejön a 100Mbit feletti hasznos sebesség, akkor az 5GHz-en ki is jön.
-
Alex91
félisten
Rangatjak az arakat. Logikat ne keress benne
. Ha valami kell, akkor erdemes figyelni/figyeltetni az arakat. Es ha van egy kedvezo ajanlat, akkor gondolkodas nelkul lecsapni ra!
(En a 30-50% kozotti aresest tartom jo dealnek, de ezek gyakran 1 napig se tartanak sokszor ki…)
-
kpityu2
addikt
válasz
cs.zs. #100219 üzenetére
Vannak ilyenek. Sokáig vadásztam egy Asrock passzív alaplapra ezért beállítottam rá árfigyelőt egy 30%-al alacsonyabb árra. Egyszer csak jött az email. Az Alza-nal 36 ezer a J4125-ITX, míg mindenki másnál 54 ezer. Aztán gondolom addig így lesz amíg a készlet el nem fogy. Előfordulhat pl. hogy egy adott regisztrált kereskedő felszámolódik és kiárusítást tart.
-
jeni
félisten
Mi a túró van?
54ezer Ft volt 2 napja és most már 95ezer Ft -
Kenderice
senior tag
válasz
Gubek-Einste #100215 üzenetére
Egyetlen igény van: stabil működés.
-
-
válasz
qnadam #100205 üzenetére
kicsit továbbolvasgattam, az iphone csatornáival valószínűleg nem lesz gond, azzal pedig együtt tudunk élni, hogy a helyi háló 5 gigán megy csak, internet felé meg 2,4-en.
a xiaomi ax1800 tud olyat, hogy wifin jön be az internet, de szépen natol, és úgy csinál helyi hálót? a netes emulátorok alapján az asusok és a tp-linkek nem, csak sima repeater mód van, aminél a natolást nem ő maga végni. -
Kenderice
senior tag
válasz
Gubek-Einste #100212 üzenetére
Köszönöm.
Árban felfelé vagy hardverteljesítményben?
Az előbbi egyértelmű de az utóbbi esetében nem tudom melyik típus az erősebb-stabilabb csak így, típusszám alapján. -
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Haverhoz kéne valami stabil, megbízható router.
Most egy tipli archer C5 van neki de már naponta 1-2 alkalommal újra kell indítani mert szarakszik.
Sebesség nem lényeg mert mobilnet van, egy mikrotik lhg LTE eszköz van neki fent, aminek ugye csak 100 megás a portja.
A lényeg a stabilitás.
Asus-ban gondolkodom, a tiplik valahogy nekem nem jöttek be.
Van még a hálózatban egy AP ami a wifi-t adja, így a wifi része annyira nem érdekes.Milyet tudnátok ajánlani?
Köszönöm. -
adabra
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy hordozható 4G (LTE) mifi routert, ami USB-C kábellel tölthető?
Még a 70-80 ezerbe kerülú tp-link M7650-nek is micro USB-s csatlakozója van.
Bár ennyi nem szánnék rá.Lehet, hogy egyszerűbb megoldás, ha megveszem a legegyszerűbb USB C-s android telefont, és wifi hotspot-ként használom. Csak alkalomszerűen kell, de akkor a legkülönfélébb helyeken, és jó lenne, ha kibírna 3-4 órát töltés nélkül...
-
válasz
cs.zs. #100204 üzenetére
köszönöm, ez már jó irány
közben rájöttem két szempontra még, a gigabit azért jó lenne, meg ha tudna kapcsolódni 149 és afölötti csatornákra.
az iphone-ok nem tudom, hogy viselkednek, de az androidoknak van egy remek szokásuk, hogy a hotspotot néha ilyencsatornára teszik, és arra nem minden eszköz tud kapcsolódni. -
cs.zs.
veterán
válasz
qnadam #100203 üzenetére
Szia,
ez nem annyira extrém kérés. Olyan routert kell keresned, ami tudja a Range Extender Mode-ot. Ilyen volt az előző routerünk, egy TP-Link Archer C50 V6 AC1200.
Az említett működési módot választva beállítható volt a menüjében, hogy amit 2,4-en vesz, 2,4- vagy 5GHz-en szórja-e tovább, vagy amit 5GHz-en vesz, 2,4- vagy 5GHz-en szórja tovább, tehát full szabadon konfigurálható volt, és ez tök jól működött. Nem drága cucc, 11.000 Ft körül megkapod, de ezen kívül is biztos van egy rahedli modell, ami tudja ezt.Sajna csak 10/100 megabites wan/lan csatijai voltak, ezért a seggébe dugott gigabitet csak max 100/100-zal (95/95) tudta kiszórni, aztán vmi 8000 Ft-ért eladtuk...
-
sziasztok,
szükségem van egy routerre, egy extra igénnyel: internetkapcsolatot csak wifiről (telefonról) kapna időnként, ezt lenne jó, ha stabilan tudná kezelni, szépen felkapcsolódna, ha megjelenik a megfelelő hotspot. mindezt lehetőleg 5 ghz-en is, más extra nem is kell, persze mindezt stabilan és olcsón
openwrt-re teljesen nyitott vagyok, a többi alternatív megoldással nem annyira vagyok képben, de azoktól sem zárkózom el.köszi előre is
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Tegnapi napon lecseréltem egy Asus AC65P-t egy Asus AX86S-re, és ki merem jelenti, hogy kifejezetten megérte a váltás.
Könnyűszerkezetes ház, sok-sok eszköz (~30db vegyesen WiFi 4-5-6) a router az emeleten. Szépen javult a jelerősség és az adatátvitel sebessége is, szóval most kifejezetten örülök!
Remélem a hosszútávú tapasztalataim is jók lesznek, az AC65P már kifejezetten gyakran dobálta el a komplett wan kapcsolatot, ez volt a csere legfőbb oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 7
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Képregény topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest