- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
igen, erre gondoltam én is, nálam egy szünetmentes volt a környékén, meg egy nyomtató, plusz egy csomó vezeték. 30 cm-re onnan teljesen jól ment, míg beállogattam, a szokott helyére visszarakva meg majdhogynem harmadolódott a sebesség. kénytelen voltam egy szvicset tenni oda, és a rútert meg átrakni a túloldalra. ott mondjuk a tévé van, egy htpc meg hangcucc a környékén. talán lehetne mókolni még talán 50-100 megabit pluszért, de kifejezetten nincs már ehhez idegrendszerem. annyit csináltam, hogy leáramtalanítottam ezeket a cuccokat, de semmi nem változott.
gondolom 160 hz-es AC-vel is hasonló eredményeket kapnék, de kifejezetten utálom az openwrt-t, így a 65p szerintem kiesik (bár lehet, hogy a 85p fw-e tudja a 160 hz-et a 65p-n, abban gondolkodtam még használtban, de igazából semmi szükségem az asus féle többletszolgáltatásokra, nekem csak egy AP kell amin kb. legyen gigabit sebesség, (bár ahogy most meg kinéz, pont nem lesz már rá különösebb szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Battlefield 6
- Autós topik
- Óra topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Bluetooth hangszórók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Xiaomi Redmi Note 5 - 4/64 - fekete
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest