Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feltelepítettem, Nálam rendben működik ez a funkció....
Nem tudtam rájönni, hogy mit nyomtam el.
Uninstal és egy újratelepítés. Mostmár nálam is rendesen működik. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Van egy gondom a Foxit PDF Reader-el és nem tudom, hogy én nyomtam meg valamit vagy pedig ez az új verzióban (2024.3.0.26795) így van. A napokban frissült erre a verzióra.
Eltűntek a Home-ban, Comment-ban stb. az ikonok a lehetséges műveletek választásához. Amikor ráklikkelek akkor megjelennek. Igaz, ezelőtt ha az ikonokon tekertem az egér görgőjét akkor sorban ugrál a Home-tól a Help-ig, most ez sincs.
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom.
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok,
visszatérve a TC vs. WinFilekezelő témához.
Ablakok ide-oda, mindaddig amig a Filekezőben kattintgatni kell, hogy aktiv ablakot váltson (fa struktúra és file lista között) addig még a "papir ceruza" is jobb lesz nála.
Mai időkben ha nem tudja érzékelni, hogy hol van a kurzor akkor használhatatlan.
üdv -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide tartozik de hátha tudja valaki a megoldást.
Hogyan lehet tartósan kikapcsolni, hogy ne induljon el automatikusan a Ccleaner?
Eszközök/Automatikusan induló programok ha itt kitörlöm az következő indításkor ismét beírja magát
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
PDF Szerkesztő program kerestetik!
Köszönöm a válaszokat.
Kis kutakodás után felvilágosultam, hogy a LibreOffice Draw is tudja ezt és mivelhogy használom az LO-t is így megelégszem ezzel a lehetőséggel.
üdv -
csferke
senior tag
Sziasztok!
PDF Szerkesztő program kerestetik!
Volt egy jó kis programom de sajnos HD meghibásodása végett elveszett és nem emlékszem a nevére sem.
A lényeg, hogy lehetett szerkeszteni (átírni, hozzáírni stb) a pdf-ben lévő szöveget. Nem kellett átalakítani pl. Word formátumra, hanem magában a PDF Szerkesztőben lehetett javítani a szöveget.
Valaki használ ilyet? Melyiket? Tapasztalatok?
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Ráakadtam egy érdekes Windows lehetőségre. Hátha valakit érdekel.
[link] -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám letölteni ezt a videót A Brigád ?
Sokkal kényelmesebb lenne a TV-n nézni mint a monitoron.köszi
-
csferke
senior tag
válasz
robi191
üzenetére
Szia!
Én annó ezt vettem meg és meg vagyok elégedve vele.
MAGIX USB-Videowandler
Treiber-Download - ezt az illesztőprogramot is töltsd le hozzáEhhez letöltöttem ezt MAGIX Movies on DVD. ez az utolsó ingyenes verzió.
üdv
-
csferke
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ezt nézd meg PDF Split and Merge
Látom, voltak gyorsabbak is tőlem

-
csferke
senior tag
Esetleg próbálkozz ezzel streamWriter
-
csferke
senior tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Szia!
Semmi csicsa, mindent tud amit kell.
Rainlendar
Igaz, ez egy kicsit csicsásabb de esetleg nézd meg -
csferke
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
régi VHS-t lehet digitalizálni
Itt nézz szét.
[link]
USB-Videowandler sz.tem nem sok € érte és ezen át kötöd össze a videó lejátszót és a PC-t. A felvett anyagot bármely videó vágó/szerkesztő programmal szerkesztheted. -
csferke
senior tag
(Régebben revo uninst használtam viszont nem nagyon vált be)
Figyelmetekbe ajánlom a Geek Uninstaller-t
Telepíteni sem kell és nálam eddig jó bevált
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám szinkronba hozni a Vibert?
Telefonon 7.9.4
PC-n 7.7.0
A telefonon történő változások (csevegés, képek küldése, hívások) nem jelennek meg a PC-n. Viszont ami a PC-n változik az látható a telefonon is.köszi
-
csferke
senior tag
válasz
kezdosql
üzenetére
...konvertalo programom...
Ez web-es.
UnitJuggler -
csferke
senior tag
válasz
csferke
üzenetére
Majd később kipróbálom, hogy mi történik ha leveszem az írásvédettséget. Ez nem vált be.
Azután jöhetnek a törlések. Pontosabban, az a szokásom, hogy először csak átnevezem a NÉV-ről _NÉV-re Úgy néz ki, hogy ez bevált. Lett 1 új mappa a D:\Temp\comtypes_cache mappában.
köszi a segítséget
-
csferke
senior tag
Köszi .
Ellenőrizd, hogy van-e elég hely a D: meghajtón Igen, van
létezik-e az üzenet végén szereplő mappa Igen, létezik és be tudok lépniMindkét mappában ha valami újat szeretnék létrehozni akkor csak "Folder" lehetőség jelenik meg a listában de azt sem engedi, ezzel az üzenettel

A mappák Properties-e

Majd később kipróbálom, hogy mi történik ha leveszem az írásvédettséget.
Azután jöhetnek a törlések. Pontosabban, az a szokásom, hogy először csak átnevezem a NÉV-ről _NÉV-re. És majd kiderül
-
csferke
senior tag
Egy kis kiegészítés.
Leszedtem a Backup and Syncet és újratelepítettem.
És láss csodát, A HIBA MEGMARADT !
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A Google Backup and Sync-el van gondom.
Már feltettem a kérdést a Google Drive fórumban is. Ott eléggé lagymatag az élet és nem kaptam választ. Ezért próbálkozom itt is.Amikor felkapcsolom a gépet a Backup and Sync leellenőrzi/összehasonlítja a gépemen lévő adatokat a felhőben lévőkkel. Egy ideig forognak a nyilacskák és egyszercsak megjelenik ez a hibaablak

és alatta/mögötte ez is
A Backup and Sync-ben a nyilacskák tovább forognak és befejezi az ellenőrzést. Nem tapasztaltam semmi hibát.
A napközbeni munkám során is hibátlanul teszi a dolgát. Viszont zavaró az induláskori hiba.Tudtok-e erre megoldást?
köszi
-
csferke
senior tag
Köszi a válaszokat

Én is pontosan így tudtam. De nem tudtam meggyőzni egy idősebb társaságot az igazamról. Most, hogy megmutattam az itt leírtakat belátták, hogy az "őskorban" éltek.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék videó felvétel minőséggel kapcsolatban.
Mennyire romlik a felvétel minősége:
- VGA 30 kép/sec => VGA 10 kép/sec??
- VGA 30 kép/sec => QVGA 30 kép/secTudom, VGA 640×480 QVGA 320×240
A QVGA még elfogadható minőséget ad pl. teljes képernyőn a TV-n?
köszi -
csferke
senior tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
a szinkronizálást, mint folyamatot azért nem szeretem
Használj 2 SIM-es telefont és had keveredjenek a kontaktok.
Munkaidőn kívül kikapcsolod a céges SIM-et (ez mehet automatikusan is) és
Az is beállítható, hogy melyik számot melyik SIM-ről hívja de lehet híváskor is választani. -
csferke
senior tag
válasz
gabe_t
üzenetére
Rainlendar Lite
A Kezelő-ből lehet exportálni az adataidat és az új helyen importálni. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán a témával kapcsolatos a kérdésem de mivel a Google Drive fórumban nem kaptam választ így hát itt is felteszem a kérdést.Meg lehet-a határozni valahol a Google Drive-ban, hogy bizonyos file-okat (pl. amelyek neve így kezdődik ~$) ne másoljon automatikusan a felhőbe?
Az Excel a táblázat megnyitásakor létrehoz egy ideglenes filet ~$file_név.xlsm. A Drive ezt menti a felhőbe.
Amikor bezáródik a megnyitott táblázat akkor az Excel menti a változásokat és törli az ideglenes ~$file_név.xlsm-t. A Drive szinkronizálja a felhőbe a táblázatot és törli a felhőből az ~$file_név.xlsm-t. Átrakja a felhőben a szemetesbe.
Mit ne mondjak gyűűűűlik a szemét.köszi
-
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
válasz
poirot
üzenetére
Tudod a sorrendet.

Emlékeztető megírva.
Jelez, elolvas, kilép, telefonkönyv megnyit, név kikeres, hívás. Mindezt általában olyankor amikor pl. éppen vezetsz.ŐS Nokia-nál.
Emlékeztető megírva. Ez legtöbbször nyugis környezetben, tehát van időd kikeresni a felhívandó személy tel.számát.
Jelez, ránéz és megnyomod a hívást.
Hát egy ilyen tudású Reminder után kutakodok.
-
csferke
senior tag
Szia,
1 kérdésem lenne ezzel Szuper ez a vueminder kapcsolatban, ugyanis visszasírom a régi Nokia-s megoldást.
Tud-e ez olyat a telefonon, hogy ha egy adott időpontban fel kell valakit hívnom akkor az értesítő létrehozásakor a telefonkönyvből lehet kiválasztani a felhívandó személyt? Értesítéskor pedig felkínálja az adott személy névjegyét/te.számát és már, 1 kattintással, hívható is a szám?köszi
-
csferke
senior tag
válasz
Istv@n
üzenetére
FireFox kiegészítő
Update Scanner -
csferke
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
...File szinkronizációs programot keresek az alábbi funkciókkal:...
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Betelt a pohár. Elegem lett az Avast-ból 
Állandóan leskelődik a háttérben. Nem csak a vírusokat, támadásokat figyeli. Figyelmeztet, hogy xy alkalmazásnak van frissebb kiadása is, program frissítés után jelez, hogy szerinte az előző verzió nem törlődött teljesen stb. Mindezzel természetesen hatásosan lassítja a gépet. Hát ne legyen ennyire okos!
Melyik antivírus-t ajánlanátok az Avast helyett?
Minél egyszerűbb, kisebb és ne okoskodjon túl sokat.köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy mostanában a CCleaner nem üríti ki a Lomtárat pedig ki van pipálva?
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A CCleaner utolsó frissítése után (v5.06.5219) tisztításkor kiírja/jelezi, hogy üríti a Lomtárat. Pedig NEM üríti ki!!
Jelentkezett ez másnál is?
Megoldás??köszi
-
csferke
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
csferke
senior tag
PDF-ben oldalakat törölni, forgatni, átrendezni a sorrendet...
-
csferke
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
De több progit is kipróbáltam, hogyan tudnék JPG-ből PDF-et csinálni, mindegyik ugyanakkorára csinálja a PDF-et
Próbáld ki a FastStone Image Viewer és a BullZip PDF Printer kombinációt.
-
csferke
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
ami pdf-eket fűz össze
Pdf Split and Merge
Összefűz, átrendez, minden lapot lehet külön elfordítani, törölni
Ingyenes. -
csferke
senior tag
válasz
Cheesy
üzenetére
Szia!
2. Elkezdtem nézelődi családfakészítő program ügyében. Melyik szolgáltatást/programot ajánljátok?Ezt nézd meg MyHeritage
innen pedig letölthető az ingyenes program is.
Jómagam több próbálkozás után ezt a programot használom évek óta.üdv
-
csferke
senior tag
válasz
Kernel
üzenetére
Állandó figyelést ne akarj szerintem, mert vagy nincs is olyan, vagy nagyon leterhelné a gépet.
Valahogyan csak megoldható az állandó figyelés különösebb gépterhelés nélkül is.
A Google Drive figyeli a GD mappát és frissíti a felhőt amint változást észlel. Nem vettem észre, hogy lassítaná a géphasználatot.Én is kutakodom e témában és kérdeznék is.
Használ-e, tud-e valaki olyan alkalmazást amely figyeli a megadott mappákat/fájlokat és amint változást észlel akkor elvégzi a megadott műveletet (pl. átmásolja egy megadott helyre)?
köszi
-
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Az nem jutott eszedbe, hogy átállítsd az elérési utat a Drive-ban?
De igen, eszembe jutott. Nem is azzal van baj, hogy hol van a GD mappa. A gondom az, hogy több programomban meg vannak határozva bizonyos adatelérési útvonalak. Word doc-ok frissítik az adatokat megadott helyen lévő excel-ből. Excel munkafüzetek adatokat kérnek, írnak ki pontosan megadott helyekre.
Na ezeket az útvonalakat mindenhol át kellene írnom, hogy a Google Drive mappát használják. EZ a macerás. Sz.tem az lett volna az igazi bumm a Google részéről, hogy elég csak hivatkozásokat tenni a GD mappába azokról a mappákról/file-ok-ról amiket szeretnék a GD felhőbe is tárolni.Olyan viszont nincs, hogy ne lehetne a Drive mappájába fájlokat másolni akár egy másik programmal.
Pl. a Cobian Backup-al sehogyan sem tudtam megoldani, hogy GD mappába írjon. Access is denied hibát jelez a Cobian. -
csferke
senior tag
Közben kifutottam a szerkesztési időből.
az fBackup-ról azért írtam bővebben mert nemrégen pont én érdeklődtem erről a témáról és most meosztanám a tapasztalataimat.
-
csferke
senior tag
2. Foxit Reader
3. én az fBackup-ot használom a Google Drive-al karöltve.
A GD-t gondolom ismered, teszi a dolgát. Picit számomra macerás, hogy a C:\Users\UserName\Google Drive mappából dolgozik. Tehát vagy ide rakod az összes eddigi adatodat vagy egy másik progival szinkronizálod az adatokat a GD mappában. Persze ez nem minden esetben működik mert a GD nem mindenkit enged írni ebbe a mappába.
fBacup tud menteni HD-re, külső HD-re, USB-re és FTP-re is zip-ben vagy tükörképet készít. Minden feladathoz több időpontot lehet adni, hogy mikor készítse a másolatot. A kevésbé fontosakról pl. havonta, egyesekről hetente/naponta a fontosakról naponta többször is. Jelszóval védhető. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Megpróbáltam használni az adataim mentésére a Google Drive-ot. Hááát ez is egy picit "Microsoft"-osra sikeredett. Telepítés után létrehoz egy mappát C:\Users\User Name\Google Drive és ha használni szeretnéd akkor az eddigi összes adatodat át kell helyezni ebbe a mappába, hogy a GD tudja automatikusan frissíteni a GD-felőben lévő adatokkal.
Minek kell erőltetni, hogy az adatok a C:-n legyenek
??
Miért kell nekem mint felhasználónak áthelyeznem az összes adatot Google Drive mappába?? Ebben az esetben sok helyen az adatokban, programokban, táblázatokban át kell írni a bennük használatos elérési útvonal hivatkozásokat
.Ezért keresek egy programot amely automatikusan a megadott időben (pl. minden nap reggel 7 órakor) készít másolatot az adataimról (fájlok, mappák stb.) a Goggle Drive-mappába.
Esetleg valakinek más ötlete az adatok biztonságos tárolására/mentésére?
köszi
-
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom, hogy valami vírusos betegséget kaphattam és nem találok rá gyógyszert.
Thunderbird-et használok levelezésre. Pár napja d.u. akartam levelet küldeni és akkor derült fény az egészre. Nem lehetett elküldeni a levelet mert a Gmail szerint aznapra már elértem a megengedett levélküldési kvótát.
Megnéztem a Thunderbird-ben az elküldött levelek mappát, semmi. Beléptem web-en a Gmail-ba és lás csodát tényleg van egy nagy csomó elküldött levelem valami általam sohasem látott egzotikus címekre.Lefuttattam az Avast!-ot, CCleanert és a Malwarebyt-ot. Megnéztem az automatikusan induló alkalmazásokat. Nem találtam semmi gyanúsat.
Ma reggelre viszont megint volt vagy ötven elküldött levél.Erre a betegségre tudtok-e gyógyszert?
köszi
-
csferke
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
A lejátszási listában Ctrl+U és itt beadod a webcímet
Én ezt halgatom
http://streaming206.radionomy.com:80/golden-50-70s-hits
Ez pedig a Class FM
http://95.140.42.86:7058/CLASS_FM -
csferke
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nem kellő odafigyeléssel, sajnos frissítettem a Bullzip PDF Printer-t a 9.xx-ről 10.xx-re.
A 9.xx-ben ha egy új lap nyomtatásánál meg lehetett adni, hogy "Hozzáfűzés ha létezik" és hozzáadta a már meglévő pdf-hez. Ez a funkció sajna a 10.xx-ben már fizetős
Megpróbáltam visszatenni a 9.xx-et de most már ez viszont hibával elszáll a hozzáfűzésnél.
Telepítésnél a Bullzip kéri, hogy telepítsd a GhostScript-et és xPDF-et. Gondolom a 10.xx telepítésekor ezekből is felrakta a legújabbat, de ezeket még leszedni sem lehet mert nem jelennek meg az "Uninstall" listában.
Tudtok-e erre valami megoldást?Ha nem, akkor akkor a kérdésem, tudtok-e PDF nyomtatót ajánlani amelyik tud hozzáfűzni a már meglévő pdf-hez és free?
köszi
-
csferke
senior tag
Már frissítettem a Ghostscript-et de nem változott semmi.
A hiba azután jelentkezett, hogy frissítettem a Bullzip 9.8-at 10.xx-re. Sajnos ebben már a "Hozzáfűzés, ha már létezik" csak a fizetős verzióban használható. Vagy a hozzáfűzött oldalak aljára egy "ronda piros" megjegyzésszöveget fűz.
Egyébként az ingyenes "sima" pdf készítés az megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eltűntek a Home-ban, Comment-ban stb. az ikonok a lehetséges műveletek választásához. Amikor ráklikkelek akkor megjelennek. Igaz, ezelőtt ha az ikonokon tekertem az egér görgőjét akkor sorban ugrál a Home-tól a Help-ig, most ez sincs.

csak a véleményedre lettem volna kíváncsi hamár, ahogyan írtad, teszteltél több programot. Hátha van jobb/megfelelőbb amiről eddig nem tudtam.
Betelt a pohár. Elegem lett az Avast-ból