- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DrojDtroll #51366 üzenetére
TC tudja ezt, a parancsokat vesszővel elválasztva egymástól, DE azt írják, hogy a második parancs nem vár az első parancs lefutására [Menu item executing multiple commands]
Ahogy írják itt tudsz a Help-ben olvasgatni a lehetőségekben, mert pl. várakozási lehetőség is van a parancsok között
"To look-up how TC can support you, do
- right click a button
- choose Change...
- press F1 key and read
- cancel the button dialog" -
mezis
félisten
válasz
DrojDtroll #51366 üzenetére
Üdv.!
OhSoft: oCam ?
-
válasz
DrojDtroll #47412 üzenetére
Ott a lehetőség, hogy futtass bármilyen programot. Pl. ami üzenetet küld egy másik gépre. Nem próbáltam ki, de a leírás szerint W10 alatt is működik. -
Kempetlen
tag
válasz
DrojDtroll #47412 üzenetére
Először is azt tudom javasolni, hogy válts WinSCP-re, sokkal megbízhatóbb FTP kliens. Automaizálással küldhető email a befejezett munkáról. A másik megoldás az, hogy a
Preferences
>Logging
részen beállítod a logolást egy fájlba, amit akár Google Drive vagy Dropbox klienssel szinkronizálhatsz egy másik gépre, ahol el is tudod olvasni azt.Gergello: Egyértelműen Macrium Reflect. Lenyomod a win mentés funkciót a telepített verzióból, és utána uninstallálhatod is a programot.
Viszont nem érdemes úgy hozzánőni ám egy telepítéshez, inkább a programok beállításainak mentését tanuld ki! Fél év múlva már semmit se fogsz érni a mentéssel, hisz addigra valószínűleg már 2 generációval újabb lesz a Windows 10 [most, májusban érkezik a H1 (2004-es verziószám), ősszel meg a H2]. Sokkal több meló felfrissítgetni a wint és minden segédprogramot, mint egyszerűen újrarakni az egészet. Ráadásul ezidő alatt változik annyit a környezet és a használt programok listája, hogy totál idegen lesz visszatérni egy elavult mentéshez. Átlagfelhasználás esetén ez így szokott lenni.
-
Kempetlen
tag
válasz
DrojDtroll #47408 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyen dolgokat valami 3rd party program el tudna kapni.
Pontosabban miről van szó? Lehet, hogy létezik egyéb jó megoldás gép-managelésre.
-
válasz
DrojDtroll #45410 üzenetére
AutoIt3-mal. [link]
A parancs ProcessGetStats
-
Cs1csó
titán
válasz
DrojDtroll #45316 üzenetére
Próbáld ki ezt: Best Free Keylogger
-
válasz
DrojDtroll #44263 üzenetére
Nem, az csak win10-en működik.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #44257 üzenetére
Xnview - teljes verzió megfelelőnek tűnik.
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43227 üzenetére
Szivesen. Viszonylag uj az a topic.
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43223 üzenetére
A Filezilla feature listájában írják, hogy tud remote file editing-et (pfűű de szép volt). Még nem próbáltam de lehet, hogy jó lesz neked.
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43223 üzenetére
Szerintem tt előbb kaphatsz választ.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
DrojDtroll #42489 üzenetére
Igen Windowst használok! De ha esetleg linux alatt van valamilyen megoldás esetlegesen az is érdekelne!
-
w.miki
veterán
válasz
DrojDtroll #42475 üzenetére
Gimp azért kicsit bonyolult egy kezdőnek, nem?
Esetleg valami könnyebb képszerkesztő program? -
junior11
veterán
válasz
DrojDtroll #40626 üzenetére
Régebben bevállt, ma már nagyon ritkán van használva a DVD meghajtó, de akkor maradok a CDburnerXP-nél, köszi
-
junior11
veterán
válasz
DrojDtroll #40624 üzenetére
Ezt a cikket találtam még, mit gondolsz? [link]
-
zeusz55
senior tag
válasz
DrojDtroll #40610 üzenetére
Köszi, esetleg a már meglévő programokkal!? Nem szeretem a programot a programért elvet!
minimalba tolom!
-
FrezeR
senior tag
válasz
DrojDtroll #40553 üzenetére
Csak excel táblázatban egyelőre.
-
brd
nagyúr
válasz
DrojDtroll #40543 üzenetére
Arra nincs alternatíva, amit az nem tud, az még nem létezik.
Miért nem mountolod fel az sftp-t az OS-ből?
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #40500 üzenetére
Majdnem 21, biza. Az angol wikipédián a legtöbb cikkezett szoftvernél vannak ilyesmi adatok is.
-
-igu-
veterán
válasz
21
legközelebb tovább olvasok, nem nyomok egyből választ
ígérem -
JóGéza
aktív tag
válasz
Már elmúlt.
1996.06.01. az 1.7 kiadásának ideje. -
válasz
21 lesz idén
-
válasz
DrojDtroll #40502 üzenetére
Hja még Windows '95-ön... 1996-ban. De itt van róla a mese is.
-
válasz
Igen... több, mint 20 éves az irfanview.
Ha csak nézegetésre, szortírozásra van használva, akkor még mindig pöpec. Szupi a parancssori módja is.
De ha szerkesztésről, átalakításról, majd kimentésről van szó, akkor ott még mindig a homa képminőséget hozza. De ez közismert, hogy pl. egy tükörreflexes gépről készült szép képet nem Irfanview-al kellene feldolgozni. De akinek nincs hozzá szeme, annak arra is jó, így hát mindenre jó! -
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #40469 üzenetére
Akkor mi a fájlböngésző teszerinted? Ha már itt tartunk a windows intéző neve explorer, a böngésző meg internet explorer. Én hülye.
-
minionair
csendes tag
válasz
DrojDtroll #40446 üzenetére
3 gepen win7 1 xp.
Olyan progi kene inkabb ami mutatja a halozaton levo gepeket,es nem bonyolult,lehetoleg csak az en laptopon kelljen hozza beallitani,feltelepiteni akarmit is.
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #40448 üzenetére
ha a megoldás ilyen egyszerű lenne nem írnék ide.
-
minionair
csendes tag
válasz
DrojDtroll #40443 üzenetére
hogy
-
TaaT
nagyúr
válasz
DrojDtroll #40419 üzenetére
Olyanom sajna nincs.
-
TaaT
nagyúr
válasz
DrojDtroll #40417 üzenetére
Nincs benne hang.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrojDtroll #40402 üzenetére
Nem kevered az SSD-vel?
-
válasz
DrojDtroll #40402 üzenetére
Nézd, elképzelhető, hogy tudsz az SD-n is low level formatot csinálni, ami bejelöli a hibás szektorokat, és kisebb mérettel de (egy ideig) használható lesz még a kártya. De minek csinálnál ilyet? Ha sérült egy része az azt jelenti, hogy a cellák elhasználódtak, ebből következik, hogy fokozatosan tönkre fog menni a többi is. Olyan HDD-t sem tartunk meg használatra, melyen megjelentek hibás szektorok, mert onnantól kezdve bármikor, bárhol jelenhet meg újabb.
Vagy persze az is lehet, hogy gyárilag hibás volt az SD, de akkor érvényesíttetni kell a garanciát. Egyébként a legtöbb SD-re adnak minimum 5 év garanciát (kivéve, ha valami noname), egy 64GB-s meg nem lehet túl régi.
Még egy opció, hogy fizikailag megsérült, de erre ugyanaz vonatkozik, mint amit a hsz-em elején leírtam, hogy nincs értelme használni, mert akár ilyen esetben is terjedhet a hibás cellák száma (pl, ha a vezérlő elektronika hibás, sérült, akkor meg pláne kuka).
-
válasz
DrojDtroll #40392 üzenetére
Inkább dobd ki, csak bajod lesz belőle, mert valszeg egyre nagyobb lesz a sérült terület. Valószínűleg a jó egybefüggő terület teória sem állja meg a helyét, mert az a valószínűbb, hogy össze-vissza jelennek meg a hibás területek. Amúgy sem lehet azt úgy megoldani, hogy megmondod, hogy hol kezdődjön fizikailag a partíció.
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #40392 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #40286 üzenetére
mégsem jött be
várom továbbra az ötleteket
-
ALFA
senior tag
válasz
DrojDtroll #40285 üzenetére
Linuxban pdf írók vannak ingyenesen.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #40285 üzenetére
másik topikban már kaptam rá választ
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #40090 üzenetére
Azt írta... Onnantól fogva a lejátszón múlik, hogy tud-e ilyet. Ha a win mob szutyok alapból nem képes rá, akkor esetleg VLC-vel próbáld!
-
válasz
DrojDtroll #40088 üzenetére
Ugyan az mintha egy másik PC-d lenne.. Megosztod a fileokat a gépen (smb) és hálózatról (wifi) eléred.. (ES file explorer-el)
-
válasz
DrojDtroll #39832 üzenetére
Egszerre, vagy egymás után? Ha fixre állítod a pendrive-ok betüjelét akkor a batch is megfelel:
copy x e:\
copy x f:\
...Minden másra ott a zentimo
-
spe88
senior tag
válasz
DrojDtroll #39832 üzenetére
Syncback Pro-val szerintem megy.
-
moma
őstag
válasz
DrojDtroll #39820 üzenetére
Igen windowsra. Ezt kifelejtettem. Arról jutott eszembe, hogy most vettem fel több meetinget, ahol képzés féle történik, és tök jó, és még jobb lenne, ha lehetne még kicsit így kidekorálni a videót.
-
dellfanboy
őstag
válasz
DrojDtroll #38925 üzenetére
igy csinaltam ahogy irtad, de o nem tudja megnyitni, lehet hogy az elem nem elerheto/vagy toroltek. holott nem mert nekem megnyitja a linken keresztul.
valahol publikusra kell allitanom? -
Creepy
tag
válasz
DrojDtroll #38917 üzenetére
Ha valaki ért hozzá, akkor meglehet vele csinálni.
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #38917 üzenetére
Jaja, én inkább ilyen Slideshow Maker-t mondtam volna.
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #38868 üzenetére
-
Black-core
aktív tag
válasz
DrojDtroll #38830 üzenetére
Már megtaláltam rá a megoldást. Köszönöm!
Esetleg egy olyan program vagy tűzfal beállítás érdekelne ahol a programokat egy általam megadott portra tudnám terelni.
-
Lajkó
őstag
válasz
DrojDtroll #38819 üzenetére
Teszek egy próbát..
-
Black-core
aktív tag
válasz
DrojDtroll #38821 üzenetére
A net speed monitort és a networks-ot próbáltam de az a böngészők lapjait nem tudja kezelni.
-
spe88
senior tag
válasz
DrojDtroll #38728 üzenetére
csak egyszer-egyszer. Szóval először a szűz lemezre áttolja a dolgokat (ha a soft linkelést nem tudja automatikusan, akkor azokat törölnöm kell a forrásról, mert úgy kétszer másolná fel. Szóval elsőre csak egy sima másolás. A többinél meg összehasonlítaná, mit töröltem/másoltam rá a forrásról/ra és ugyanezt megtenné a célon is.)
-
mezis
félisten
válasz
DrojDtroll #38724 üzenetére
ext4explore sem ?
-
spe88
senior tag
válasz
DrojDtroll #38726 üzenetére
Akkor megnyugodtam, és vajon van olyan szinkronizáló szoftver, ami egy NTFS HDD teljes tartalmát átszinkronizálja egy hálón lévő EXT4-es meghajtóra? A legjobb volna, ha még soft linkeket és létre tudna hozni, de ha azt nem, akkor azt megoldom már parancssorból, szóval inkább csak arra volna szükség, hogy a szofver kezelje a hálón lévő meghajtókat is, gondolom ilyen van, amit én próbáltam az nem látta, csak ami a gépben van.
köszi
-
spe88
senior tag
válasz
DrojDtroll #38724 üzenetére
Ha a meghajtó hálózaton van mappelve akkor elvileg lehet rá parancssorral is dolgozni Win-ből, legalább is egy fórumtárs ezt említette nekem nincs benne tapasztalatom. Ezért gondoltam, hogy talán van program, ami kezel hálózati meghajtókat is szinkronizálásra Windowsból. Még ha más-más fájlrendszere van, akkor is.
Van ilyen?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #38605 üzenetére
ne haragudj,de ilyet soha nem csináltam,nagy kérés lenne ha segitenél?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #38605 üzenetére
nem lehetne bővebben leírnod ,,mert nem megy ,ha kérhetnélek
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #38602 üzenetére
tehát ha jól értelmezem akkor a képre kattintok és jön a link tartalma?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #38602 üzenetére
ez nekem magas nem csinálnád meg nekem?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #38593 üzenetére
köszi
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #38147 üzenetére
Linux és Windows
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #38143 üzenetére
Nem tudom. De attól, hogy elkezdem sorolni, hogy azok közül, amiket próbáltam, miket csinál rosszul, nem lesz jó. De ha ettől boldog leszel, írok pár dolgot.
Sok múlik a profilbeállításon, HD felett csak zöld színt mutat a kép helyett, vagy eltorzulnak a színek, alatta is van, hogy 16/9-be jelenik meg a 4/3 jó beállítás mellett, DVD profilban pár másodperc után megakad, és nem lehet attól jobbra húzni a lejátszást jelző vonalat. A többi profilban a kép szélére berak valami cafatokat a képből. Az összes profilba hiába állítok be időhosszt, pl. ha mindbe 1 mp-es videót csinálok, egyikbe 5 lesz, másikba 3 leképzés után. Tegnap direkt csináltam 1 1mp-es hangot, hogy akkora-e, de hiába van beállítva 1 mindennek, a videó már ott is hosszabb, és tovább is tart. Ezenkívül az áttűnés se fokozatmentes, csak mondjuk a végén hirtelen felugrik átlátszatlanra.
Hát ezért! -
gaara01
tag
válasz
DrojDtroll #38137 üzenetére
Sok program van? Kérlek írj 3-4-et, hadd kísérletezzek. Nem kell neki automatikusan működnie. Csak lássam, hogy melyek a duplák.
Uyuarasy Úgy tűnik az általad ajánlott program jól működik. Köszönöm szépen!
-
kispx
addikt
válasz
DrojDtroll #38084 üzenetére
Akkor MorphoLogic-nak vannak programjai rá.
-
maestro87
őstag
válasz
DrojDtroll #37602 üzenetére
Ilyet ne írj, mert még valaki filctollat ragad.
Amúgy Windows-ban a "lassú formázás" végleg megsemmisíti ha jól tudom, ha nem akkor majd kijavít valaki.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37595 üzenetére
Asztali vonalon az Intel eléggé szelektíven osztogatta Skylake előtt a VT-d-t. Sandy Bridge és Ivy Bridge vonalon csak i5-ben és i7-ben volt, de a K-s modellekben nem, Haswell és Broadwell esetében annyival javult a helyzet, hogy bekerült a K-s modellekbe is, és a Skylake az első sorozat, ahol i3-tól kezdve mindenhol elérhető.
Mobil vonalon még nagyobb a szórás, ott vásárlás előtt még alaposabban kellett tájékozódni, mert például a i5-4200U és a i5-4300U között 300 MHz-nyi órajel és éppen a VT-d támogatás volt a különbség.
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #37592 üzenetére
Gy.k.: így jártál.
-
kraftxld
félisten
válasz
DrojDtroll #37590 üzenetére
-
brd
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37588 üzenetére
Igen, mindenképpen, de egyébként VT-d-nek is szokták hívni (már a Directed I/O-t), lehet, úgy találod a BIOS-ban.
-
brd
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37585 üzenetére
Nem, az csak szükséges hozzá, olvasnivaló.
-
kraftxld
félisten
válasz
DrojDtroll #37581 üzenetére
SR-IOV támogatott hálókártya és virtualizációs szoftver kell.
Hyper-V 2012, ESXi 5.1 vagy újabb pl tudja. -
válasz
DrojDtroll #37245 üzenetére
nagyon öreg, és még nincs utódja
-
GEPESZ66
veterán
válasz
DrojDtroll #37197 üzenetére
Ránéztem, de te használod-e valamelyiket, amiről van tapasztalatod?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37160 üzenetére
Ez megy pc-n? Mert a kérdés az volt, hogy olyan mint Androidon, szóval nem androidos.
-
Imy
veterán
válasz
DrojDtroll #37114 üzenetére
Esetleg valaki használja valamelyiket? Jó lenne, ha megbízható lenne, és lehetne időzíteni.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
DrojDtroll #37103 üzenetére
Ok
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
DrojDtroll #37101 üzenetére
Ebben a problémámban tudsz segíteni?
Remélem le tudom írni érthetően a problémám.
Szóval adott x számú excel tábla, abban kész táblázatok, amibe a kollégák adatokat töltenek.
Hogy tudok ebből az x számú táblázatból egyet csinálni, vagyis, hogy a beírt adatokat (számok) összesítse és ne kelljen manuális beírogatni egy ugyanolyan üresbe, mindig hozzáadva az új értékeket?
Előre is köszönöm, ha tudnál segíteni ebben! -
jozefgucci1
addikt
válasz
DrojDtroll #37095 üzenetére
Szia ! Köszönöm a gyors választ ! Igazság szerint van majd 40 cégem akiket rendszeresen látogatok , több kontaktal ! Az ezen látogatásaimnál történt ajánlatkéréseket és szóbeli beszélgetések fontos részleteit szeretném feljegyezni ! Mindezt úgy , hogy dátum szerint visszakereshető legyen és esetlegesen a már elkészült ajánlat számát ( vagy ajánlatot is be lehessen szúrni ) ! Elég ez az infó vagy privátban részletesebben írjam ?
Előre is köszönöm a fáradozásodat -
hattrickuser
aktív tag
válasz
DrojDtroll #37087 üzenetére
Köszönöm az ajánlást! Teszek vele egy próbát.
-
miresz
veterán
válasz
DrojDtroll #36414 üzenetére
Igen! Ezt néztem már én is,de csak régebbi kártyákkal kompatibilis.
(#36415) cigam: Igen ezt olvastam én is. Akkor esetleg open CL-es progi van ilyen?
-
válasz
DrojDtroll #36414 üzenetére
Csakhogy a friss nvidia driverekből kivették a cuda támogatást. Nemtudom van-e helyette valami, pl. openCL?
-
válasz
DrojDtroll #36303 üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DrojDtroll #36185 üzenetére
"Van olyan böngésző, ami minden képet kérdezés nélkül lement az összes weboldalról?"
Az ÖSSZESRŐL? Sok tárhelybe fog az fájni neked.
Egyébként a Firefox DownThemAll! bővítménye nagyon jó ilyen célokra, nagyon sokféle fájltípusra szűrhetsz egyesével is, meg gyűjtőkategóriánként, például pont bepipálhatod csak a képek kategóriáját is, ami a legnépszerűbb képfájl-kiterjesztések szerint kotorászik az oldalon belinkelt vagy beágyazott erőforrások után.
Ennél mélyebbre nem megy, szóval nem fogja neked automatizáltan végigkotorászni az összes potenciális alkönyvtárat, amire talál hivatkozásokat itt-ott, hanem csak az épp betöltött oldalon található beágyazott vagy belinkelt képeket fogja lementeni.A HTTrack Website Copier segítségével meg komplett weboldalakat (legalábbis a különböző hivatkozásokon keresztül megtalálható részét), vagy azok egy meghatározott részét mentheted le (pl. valamilyen alkönyvtártól kezdve, adott mélységben), és ha beállítasz szűrőt, akkor azonbelül is elméletileg csak konkrét fájltípusokat is lementhetsz.
-
válasz
DrojDtroll #36185 üzenetére
Konkrétan böngészőt nem tudok, ami alapból tudja(de lehet, hogy van), viszont sok ilyen kiegészítők létezik a feladatra pl FF-hez és Chrome-hoz is, talán érdemes lenne kipróbálni egy-kettőt...
(gyakorlatban nem használtam még ilyen kiegészítőket sokat, viszont FF esetén EZ jól teszi a dolgát.) -
qwertly
addikt
válasz
DrojDtroll #35807 üzenetére
Szia!
Az ál menyezett alatt vannak és nagyon macerás megnézni,mert állandóan egy magasított létra kell amelyet valakinek megkel tartani,nehogy kidőljön alólam.Más: van ingyenes cd-dvd lemez katalogizáló program amely multiplatformos? -
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll #35793 üzenetére
Köszi. Hasonló programot ismersz?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
DrojDtroll #35650 üzenetére
Nem túl gagyi az a progi....?
-
lancellott
tag
válasz
DrojDtroll #35625 üzenetére
win10
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #33959 üzenetére
Már kevesebbek a progik az a gond ,ha lineális akkor igen
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #33685 üzenetére
Ez egy kb. 100 képből álló sorozat, amiket átalakítok, és mentek ki külön. Szóval alapból csak 100 réteg volt, de már plusz mindegyik képhez az egyéb rétegek, hogy ki lehessen menteni olyan kinézettel, ahogy akarom. Szóval a lényeg, hogy az egyik többrétegű képet, úgy, hogy láthatóra állítom xyz-t, kimentem egy png-be, vagy jpg-be, és ezt a fájlt így dolgozza fel 4K-ban az az egy ingyenes videószerkesztő, amiben nem látom mit csinálok, de legalább menteni tudom. Meg amúgy némelyik képnézegető is érdekesen jeleníti meg ezeket a képeket, mondjuk a feketében alig látható zöldes vágásnyomok látszanak, de a gimpben nem, meg KolourPaintben se. Szóval melyik fájl nem tud több réteget menteni? El kell mentenem bmp-be, és azt konvertálni png-be?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
DrojDtroll #33254 üzenetére
kondició kéne.
ollie:én ugy tudom az sem tudja, de akkor azt is megpróbálom
az az igazság hogy használtam vennék egy külső hdd-t, és nem szeretnék meglepetéseket...
-
Sanyi19
őstag
válasz
DrojDtroll #33219 üzenetére
Mint pl. a data.hu
-
BigBlackDog
veterán
válasz
DrojDtroll #33188 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
DrojDtroll #33182 üzenetére
Köszönöm az átírányítást! Megpróbálom ott
-
GIJoe
addikt
válasz
DrojDtroll #33120 üzenetére
csóró általános iskola, XP főleg, pár Win7 géppel, haldokló Novell szerverrel...
-
drmotto
őstag
válasz
DrojDtroll #33117 üzenetére
Köszi
-
dellfanboy
őstag
válasz
DrojDtroll #33090 üzenetére
paintbe van ilyen funkció? (csak mert céges kép, és telepíteni nem tudok)
-
kromatika
veterán
válasz
DrojDtroll #33093 üzenetére
köszönöm. chrome val lépek be.de az adott linken hol találom hozzá a letöltést,mire katt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged