- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt köztetek olyan aki anno használta a Spotlight on Windows rendszer monitorozó, feladatkezelős progit. Nagyszerűen megjelenitett mindent folyamatábraszerűen, grafikonozva processzor, mem használatot stb. minden futó folyamat külön monitorozható volt. Anno XP meg WIN7 32 bit alatt használtam. Sajna mikor átértem 64 bitre már nem működött jól, (rosszul jelenítette meg a memóriát stb.) Egy ideig vártam, hogy a Quest Software kiad új verzót, aztán leszedtem. Most ismét jól jönne ez a progi, most néztem utána, nemhogy új verzió (utcsó a 3.7.034) nem jött ki, de a cég is megszűnt a Dell oldalára irányít át, de ott is a legutolsó verzió van fent.
Tudtok valami ehhez hasonló kinézetű és és kezelésű progit? Vagy Spotlightnak lett valaki jogutódja?egyébként ő volt az:

De szerettem ezt a progit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Escape from Tarkov
- PlayStation 5
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest