Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek, ami adott mappában lévő fájlokat egy kattintással átmásol akár több másik mappába, illetve felül is írja azokat ha kell. Lényeg az egy kattintás (persze ha már beállítottam) és, hogy hálózatra is tudjon másolni. Ergó valami mappa szinkronizálós progit kellene.
-
marcyman
aktív tag
Köszi az ötletet! Csak annyi a baj, hogy a Powerpoint felhozatala elég szegényes, nem tudom testre szabni normálisan. Tehát mondjuk ha egy ilyet szeretnék készíteni, ami dinamikusan változik, akkor vajon melyik programokhoz kellene nyúlnom? Nekem elég lenne 2 dimenzióban is (csillogás nélkül
), csak mondjuk nem sima téglalapok lennének, hanem emberek a helyén. 
Valószínűleg egyébként valamilyen 3D szerkesztőhöz kellene nyúlnom, de akkor hogy tudom megcsinálni, hogy dinamikusan változzon és egyszerű legyen kezelni?

-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
A következő programot keresem: gyönyörű, animálható diagramok szerkesztése amelyek dinamikusan változnak azonnal, ha átírok egy értéket.
Az lenne a jó, ha úgy meg lehetne oldani, hogy a diagramot egy másik monitoron lehessen kirajzoltatni, miközben én szerkesztem ugyanarról a gépről, csak másik monitorról.
Bármilyen megoldás érdekel, tehát ha kell meg tudom szerkeszteni is a diagramokat illustratorban. Programozáshoz nem igazán értek.Remélem nagyjából érthetően írtam le.

Köszönöm az ötleteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), csak mondjuk nem sima téglalapok lennének, hanem emberek a helyén.