Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
üzenetére
A teljes sztori az, hogy alvóba akarom rakni a gépem ha inaktív. De vannak driverek meg szoftverek a gépemen amik a windows-t aktívnak triggerelik és egyrészt elég nehéz ezeket felülírni ([DRIVER] legacy kerner caller), másrészt pedig néha változnak is, teljesen kiszámíthatatlan. Nem tudom automatiksan alvóba rakni a gépem. Az egyetlen mód ami működik ha egy batch fájlba meghívom a psshutdown.exe -d fájlt és az kényszerítve azonnal alvóba rakja.
Most az egyetlen dolgom már csak az, hogy kiderítsem, ezt hogyan tudnám egér mozgáshoz kötni, mert az alap windowsos idle dolog nem működik nekem. -
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek mint a windows feladat ütemező, de sokkal több esemény alapján tud ütemezni, nekem pl a nem mozog az egér X ideig kritérium kellene. -
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami pingeléssel vagy egyéb módon ellenőrizni tudja az internet állapotát és csinál nekem egy grafikont/táblázatot hogy mikor nem volt kapcsolat.
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Win10-hez keresek valamit ami a bluetooth eszközöket a wifihez hasonlóan listázza taskbarról gyors csatlakozás/leválasztás végett.
Esetleg a "Csatlakozás" menünek szeretnék egy ikont a taskbarra. Kevesebb kattintásból akarok eljutni a BT eszközökhöz, ez a lényeg. -
daninet
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Comodo-t találtam most egy jó fél óra keresgéléssel, és szerencsére nem antivírus csomagban jön, teljesen ingyenes. Egy upgrade gombon kívül pedig nem erőszakoskodik és ez még a beállításokban el is eltüntethető
No, hogy árnyaljam kicsit, eddig kb 80%-ban dobta fel a popup-ot új kapcsolatokhoz, mert próbál nagyon intelligens lenni és magától gondolkozni amit én nem szeretek, mert nem jött össze neki. Konkrétan az összes Autodesk programomat blokkolta míg manuálisan hozzá nem adtam a kivételekhez.
De egyelőre működik.
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Tűzfal programot keresek magamnak. Jelenleg a magyar TinyWall-t használom, de szeretnék pop-up ablakokat ha új kapcsolat kér engedélyt, és a TinyWall az egy direkt csendesre tervezett tűzfal. Mellesleg nagyon meglassul ha a szabályaid elérnek egy magasabb számot.Következők az igényeim:
-PopUp értesítés új kapcsolat esetén
-Ár max. 0-40usd egyszeri díj
-Ne akarjon mindenféle vírusirtó csomagokat is rámerőszakolni. Csak tűzfal, semmi más
-Window10-re kellGlasswire nagyon tetszik, de évi 10k huf amit kicsit soknak tartok.
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami a következőt tudja:
Megnyomok egy billentyű kombót és anélkül hogy másik programba váltana vagy új ablakot nyitna stb tudok rajzolni a képernyőre.
Nyomok egy escapet és eltűnik. Nem akarom menteni. Nem kell screenshot. Nem kell új ablak. Csak rá akarok firkálni az aktuális nézetre és kilépni. -
daninet
veterán
válasz
Kempetlen
üzenetére
Twitch, youtube stb straming szolgáltatások működnek. De az OBS-nek nincs egy kimeneti videoeszköze meg egy kimeneti hangeszköze. Szóval nem tudod skype-ban kiválasztani, hogy az OBS látszódjon és annak a hangja szóljon.
Ezt orvosolandó van egy plugin ami egy virtuális webcam-ot hoz létre video kimenetnek, de nagyon alacsony a felbontás amit kinyom magából.
A hangot csak ugy tudod megoldani ha voicemeeterrel vagy virtual audio cable-el összehurkolod a dolgokat, de borzalmas latency lett az eredménye és valamelyik szofter még kompresszorozta is a hangot az akaratom ellenére.
Streaming szolgáltatásokhoz való, és bár megoldható valahogy de kínkeserves a saját gépeden a video/audio output.
3 órát szenvedtem vele, pedig nem vagyok egy feladós típus, de egyik gond jött a másik után. -
daninet
veterán
Sziasztok
Haragszom OBS-re, rengeteg időt beleöltem én nem jól működik. Kellene valami alternatíva.
Tanítanom kell online és látszania kellene a webkamerámnak és a monitoromnak is. Ennyit kell tudnia semmi többet.
A képet egy webcam kimenetre kellene küldeni, hogy skype/teams stb szoftverben is kiválaszthassam.
OBS webcam kimenete nagyon bugos, pl teams alatt a felbontása mindössze 640x480 amivel nem lehet mit kezdeni!Mivel rengeteget kellene használnom fizetős is szóba jöhet.
-
daninet
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
erre számtalan kiegészítő bővítmény van, chrome esetén a chrome webstore-ban keress rá a video downloader szóra.
Fontos, hogy ezek csak akkor mennek, ha publikus a video stream. Ha zárt csoportban/hozzászólásban stb van a video akkor elég kevés dolog megy, csak screen capture a megbízható. Ha azon az uton indulsz el, akkor OBS studio -
daninet
veterán
válasz
kovacs65
üzenetére
Szia!
Ez a weboldal pont ezt csinálja ingyen és bérmentve. myrouteonline.com
Sorba kell beírni a címeket, de utána optimalizálja a sorrendet. -
daninet
veterán
Sziasztok!
Online kell tanítanom olyan módon, hogy látom a diákok képernyőjét, át tudom venni az irányítást, ők is látják az enyémet (de egymásét nem látják). Max 2-3 fő lenne egyszerre.Ezt milyen szolgáltatás tudja?
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan képnézegetőt keresek ami:
támogatja a magas DPI képernyőket és nem hullik szét a kezelőfelület DPI scale esetén sem. Ez a legfontosabb, majdnem mind kihullik itt (xn, irfan, zoner stb). 4k kijelző van a notiban 14" méretben, 300%-os DPI scale-en megy a rendszer.
tud magától galériákat késziteni mappa/dátum alapján (nagyon visszasirom a picasa-t)
esetleg touchscreen kompatibilitás, bár ezt tudom, hogy főként csak UWP programokkal kapom meg. lehet UWP is, de microsoft storeban nem találtam rendesetnekem a windows fotók is tök jó lenne, ha pl kép megnyitásánál mappából lehetne lapozni tovább (tényleg nem lehet) nem találtam rá megoldást. Még galériákat is csinál magától dátum szerint, de csak párat csinált, az utolsó 10-15 napról. Kicsit wtf

-
daninet
veterán
köszönöm a tippeket, átnézem mit lehet tenni

-
daninet
veterán
hát nyilván az egyes gombok kiadnak egy parancsot, ezt talán monitorozni is lehet... fogalmam sincs nem értek hozzá, de logika szerint a gomb az egy parancs vizuális kiterjesztése, nekem egy olyan program kell ami ezt a pár parancsot sorban ki tudja adni adott időben.
Alapvetően ez a makrózásos téma egy létező dolog csak fogalmam sincs milyen mélységig milyen programokkal működik. -
daninet
veterán
sziasztok!
időzítve kellene lefuttatnom egy programot, x naponként adott időben. Viszont annyi nem elég, hogy beállítom windows schedulerben, a programot meg kellene nyitni és ott megnyomni pár gombot egymás után.
Van erre valamilyen program amivel ilyen dolgok makrózhatók?Az egérmozgatás szimuláló nemjó, változik a layout.
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel nagyformatumu nyoomtatasnal lehet osszeforgatni a lapokat tobb pdf-bol. Lattam mar ilyet nyomtatosoknal, de nem tudom mi a neve.
A plotter A1-et huz be, en szeretnek A2-ket nzomtatni, majd szetvagdosni. Van benne allo-fekvo vegyesen.
Eddig photoshoppal csinaltam kezzel, de nem tul gyors a muvelet igy... -
daninet
veterán
Sziasztok!
Jo Camtasia Studio alternatívát keresek. A program új verziói egyszerűen hulladékok, folyton crash-elnek, a support fórum tele van sírva, és annyit válaszolnak küldjön ticketet ők se tudják mi a baja mindenkinek náluk jó

Igények:
Rögzítse a képet rendesen, utána egyszerűen tudjak egy timeline-os szerkesztőben feliratot, nyilakat tenni rá, mentse el kis méretű jól tömörített fájlba. -
daninet
veterán
Üdv!
Van olyan program, amivel különféle beállítás "preset"-eket hozhatok létre a pc-hez?
Tehát preset1 -> első hangkártya alapértelmezett, xy felbontás, akármi háttérkép
preset2 -> második hangártya alapértelmezett, yx felbontás, enegriagazdálkodási mód váltás
...
-
daninet
veterán
Nem akarom a google drive mappába pakolni a dolgaimat és onnan mappa hivatkozásokat készíteni. A munkáim évszám szerint rendszerezve vannak egy külön meghajtón, nem szeretnék random kiragadni onnan elemeket, csak hogy szinkronizálja. Telefonra van ilyen program tuti kell legyen pc-re is.
-
daninet
veterán
Üdv!
Milyen programmal választhatok ki mappákat a PC-n amik akár több tárhelyre is szinkronizálhatók (dropbox, Gdrive, ftp)?
-
daninet
veterán
Üdv!
IRC klienst keresek amely meg tudja jeleníteni a kép linkeket úgy, mint a mibbit (online irc kliens)
Itt a #mellbimbo csatorna postjai, konkrétan ezt kellene látnom.Mindenki a Mirc-et használja de az még a millió script és addon ellenére sem tudja ezt az egyszerű dolgot.
Tudom, hogy nem túl népszerű manapság az IRC, de bedobtam a kérdést hátha valaki talál hasonlót
-
daninet
veterán
Üdv!
Mivel a windowsban egy annyira egyszerű dolog sincs, hogy a másodperceket mutassa az óra a tálcán, keresek egy programot ami kiváltja a lenti órát teljesen. Van egy super alarm clock nevű ami a helyére férkőzik, de az Vista óta nem támogatott és win7-en nem működik.
Szóval bármi megoldás érdekelne ahol az óra helyén egy másik program mutatni tudja a másodperceket is. Valahogy így:
-
daninet
veterán
Üdv!
A HP Quickplay nevű Windows Media Centerhez hasonló programját kellene telepítenem egy nem HP gépre, mivel egy DVB-T TV tuner csak ezzel lenne hajlandó működni. Elég elcseszett dolog. A quickplay viszont kiírja, hogy nem HP laptop, mert ez egy Sony VAIO.
Létezik-e valami program amivel lehet telepíteni ilyen programokat? Valahogy emulálni vagy átírni ideiglenesen a típust csak rendszer szinten?
Nagy segítség lenne
-
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
WLM viszont nagyon fapad.. már otthoni szinten is vannak olyan hiányosságai, ami érthetetlen, ilyen a levélpapír pl. ami nincs. Üzleti szinten pedig egy előformázott levelet sem lehet így megírni..
Annó MS support nekem visszaküldte, hogy sajnos ezt tényleg nem tudja, de most ennyi és ennyi az Office csomag
kösz -
daninet
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
nálad böngészőből fut, a másik félnél pedig egy kb 1 megás keretprogramot indítasz.. Alig használ erőforrást, nagyfater gépe is valami P3, simán fut

google chrome-ból tudom simán használni, operában pl nem megy a jobbklikk mert ugye opera felülbírálja a weboldalak jobbklikkjét
ráadásul távoli asztalt 10ből 9szer nem sikerült működésre bírnom. portokat kell nyitogatni, tűzfalat letiltani, ezt nem magyarázod el egy kezdő júzernek.. ez tényleg 3 kattintásmod: win7 UAC-ja mikor elsötétül nem látszik rajta, csak azt veszed észre, hogy nem megy a klikkelés. Ilyenkor kell közreműködést kérni egy kattintás erejéig a másik féltől
-
daninet
veterán
Zenei loop programot keresek. Felénekelt hangot, hangszeren lejátszott dallamot szeretnék loopolni. Nem kell olyan bonyolult mint az Ableton live, és ha lehet legyen ingyenes is

mod: keresgéltem én is google-ben, elsősorban tapasztalat érdeklne, nem tudom hogy áll itt a zenészek aránya

mod2: Ableton Live nekem kicsit ágyúval hangyára -
daninet
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
nem jól írtam le most látom, ilyen tutorial videókat meg nem néz mindenki.. szóval kattintásnál látsszon a kurzoron, hogy kattintottam.. mert ha kivetítőn nézik, sokszor nem tudni, hogy jobb-bal klikk volt, erre vannak ilyen programok
esetleg tudjon ilyet (nagyítás) [link] -
daninet
veterán
Na mégegy:
Oktatnom kellene Photoshopot és CAD-et pár embernek, egy nagyobb TV-re lesz kötve a gépem hogy lássák, olyan program kellene ami villant az egér körül sárgán vagy pirosan ahogy a flash recorderes videókban csak real time, hogy lássák mikor mivel kattyintok
-
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
-
daninet
veterán
Milyen program ami ingyenes CD író, és Audio CD-hez hozzátudja adni a track-ek címét, hogy utána azt a lejátszó (mivel tudja) kiírja.
Ashampoo-t próbálgattam de az sajnos nem tudja. Nero-t pedig nem akarom a gépemen, most tisztaszoftverezek
@Sickboy: Ebay-en nézd meg, én 8cellásat vettem fele áron a gépembe a 6 cellás helyett és nagyon korrekt a minőség is..

-
daninet
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Ok, de itt elsősorban a vinyóm a lassú. Ha csinálok egy ramdrive-ot, és beletolom a képeket, nem tudom olyan gyorsan nyomkodni mint ahogy lehoz egy képet a monitorra. Ezen semmilyen gpu tuning meg javított algoritmus nem segít.

ACDsee-m van egyébként... Ezért érdekelne, hogy ilyen létezik-e mert elég kézenfekvő dolog ha így végiggondolja az ember. Legalábbis számomra. Nem mindenkinél van SSD a gépben
-
daninet
veterán
Van olyan képnézegető program, ami intelligensen betölti RAM-ba a lapozás szerinti következő képet, ezzel gyorsítva a képnézegetést? 5 megás képek sorozatát kínkeserves nézni a vinyóm miatt.
-
daninet
veterán
válasz
jagdtigger
üzenetére
ok, kattints rá és próbáld meg telepíteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@cigam: és az outlook express meg kezelte?
Az a baj, hogy csak úgy fix háttérnek nem állíthatom be, mert széles a logó és magas is. tehát a szöveget rá írná... végigzongoráztam már ezt az utat is, nem csak a program görcsös cseréjét erőltettem
de akár html tippeket is elfogadok a dolog megoldására, tehát ez elég sokrétű
-
daninet
veterán
vannak régi program gyűjtemények annó a winampot szedtem le egy ilyenből, de talán linkelték már
De ha már itt vagyok és témába is vág:
Az új szuper lájv essential levelező csodája nem támogatja a html levélpapírokat.. írtam az M$ supportnak, hogy sajnos nem találom, erre visszaírták, hogy persze, mivel van pár levélpapír benne, de külön nem lehet hozzáadni, ez a funkció nem létezik, de az Office az tudja..
Na mondom szuper.. van is office-om, de rá kellett jönnöm, hogy képtelen a kód szétbarmolása nélkül bevenni egy fix frame-et html-ben, széthullik az egész kicserél mindent div-ekre, ráadásul mikor elküldöm egy harmadik módon jelenik meg..
Itt megjegyzem, úgy néz ki a levélpapír, hogy bal oldalt egy céglogó ami fix(véletlen anim gif) és mellette akár 10 oldal szöveg ami külön gördíthető, tehát a logó ottmarad...Mondom nincs más hátra mint előre, Thunderbird.. Nem nyert, ugyanez a helyzet mint office-nál..

A kérdés tehát a felvezető végén: Hogyan tudom megszerezni (win7-hez) az XP-ben alapból helyet foglaló Outlook levelezőt, ami megbarátkozott egy 3 soros html fájllal és nem kellett neki 50 sor junk div ugyanazon eredmény eléréséhez.
-
daninet
veterán
válasz
alienpapa
üzenetére
Az egér gyártója ad ki ilyen programot mindig, nézz szét a gyártó oldalán. Ha nem valami noname akkor menni fog, de ehhez kell egy "egyszerű" egérnél komolyabb valami (értsd: legyen rajta gomb amit lehet programozni)
Biztosan van ilyen megoldása (ezekkel találkoztam):
MS-nak
Logitechnek
Razernek
Revoltec-nek
A4 tech-nek -
daninet
veterán
válasz
Sickboy25
üzenetére
Az a helyzet, hogy ezek a programok elsősorban ugye a bebútorozást célozzák meg, így egy átfogó adatbázisa kellene legyen minden ágyméretről székről stb. egy célprogramnak. A nagy cégek kiadnak maguknak saját programot, így nem kell a bútoraikat stb eladni egy-egy cégnek adatbázisban.
Ikea adott ki ilyen programot és a Bo Concept emlékeim szerint. Konyhához van a Kictchen Draw ami egyszerűen kezelhető és 30 órás demója van, illetve az Alno-nak is van egy konyhatervezője. Láttam a teszkóban is kert és lakberendező programot, ha gondolod nézz rá, párszázért árulják. Ha valami komolyabb kell, akkor ArchLine, de készülj, hogy ez egy kő kemény CAD program, amivel valósághű rendereket készíthetsz, nem az az összekattintom fajta. Árban pedig hozza a CAD programok átlagát
-
daninet
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ezeket a programokat Parental Controlnak hívják, írd be google-be biztosan van csillió, nem volt még ilyenre szükségem, így ajánlani nem tudok.
-
daninet
veterán
válasz
BigManus
üzenetére
nem fog menni, mivel a teljes installert újra kell írni, egy program elkészítésének része, hogy megírják az installert, mi hova kerüljön. A kérdésed kb olyan, hogy le tudom-e vágni valami programmal GTA-ban a fél várost, hogy kisebb legyen a játék (persze nem ennyire komplex csak érzékeltetem)
Azt tudod csinálni, hogy van egy iso-d, total commanderrel ketté vágod Fájl>Fájldarabolás majd mikor telepíteni szeretnéd összeilleszted a két lemezről és felrakod.
Másik variáció, hogy kb 3ezer forintért veszel egy 8 gigás pendrive-ot arra rámennek a duplalenezek is -
daninet
veterán
válasz
illes14
üzenetére
Kicsit OFF de ne hidd, hogy pár kattintás összerakni egy olyan animációt.. Évek tapasztalata és tanulás kell hozzá, főleg emberek mozgásának a utánzásához pl.
Segíthet az interaktív közösség a mindentbele.hu ahol a grafika iránt érdeklődők osztják meg munkáikat és segítenek egymásnak. -
daninet
veterán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
szerintem ezt nem fogod tudni megoldani, gondolom az 5.1-es kártya két kimenetét használod..
2 járható út van:
1. kitalálod, hogy pl fejhallgatón csak zenét hallgatsz, és egy DJ szoftverrel hallgatod a zenét, ami tudja használni a hangkártyák 5.1-es kimeneteit stereo-ként ilyen pl a Virtual DJ a sound setupnál ezt beállíthatod..
2. veszel még egy hangkártyát a gépbe (ha nem notebook) igazából már 1-2 ezerért találni akár hardveraprón is, és a lejátszó programokban be lehet állítani ha több hangkártya van melyiket használja. A beállításoknál az Output résznél kell átállítani alapértelmezett hangeszközről a kívánt hangkártyára, de a windows stb hangok így is az elsődlegesen fognak kijönni. -
daninet
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
a felirat egy szöveges fájl, a lejátszó vagy a kodek nem "érti" a szöveget, hogy utána összeillessze.
A feliratokat időzítheted pl Subtitle workshoppal. Beadod az első felirat időpontját, meg az utolsót, és szépen elosztja közte a többit a felirat fájl alapján, így időzíteni lehet. -
daninet
veterán
válasz
bradam
üzenetére
Ez otthoni körülmények között nehéz, ha kivitelezhető akkor egy féle képpen: Le kell választani a hangot a videóról (virtualdub>file>save a wav) és ezt filterekkel szűrni valami professzionális hangvágó programban, végül visszailleszteni. Ha többcsatornás a hang pl dvd akkor otthon különösen bonyolult megoldani, az időzített csatornákat szétválogatni, külön-külön szűrni.. háát.. ha gondolod ugorj bele, de nem lesz a végeredmény az igazi sajnos

-
daninet
veterán
válasz
aram01
üzenetére
kgb keylogger, invisible fut, még processben sem látszik, annyi, hogy hozzá kell adni a vírusírtó kivétel listájához az exe-jét mert ugye ez kémprogramnak számít. Van olyan funkciója, hogy minden kattintásnál printscreent csinál. Mondjuk ha CS-zik vag COD-ozik ezt ne kapcsold be

-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is vistára emlékeztem, ott ki lehetett pipálni első lépésnél... de valóban úgy van ahogy írod

-
daninet
veterán
Helló!
Az új Windows Live Mail 2011 nem támogatja a html levélpapírokat (ha igen írjátok le hogy). Viszont thunderbird nem tud csak outlook-ból importálni (már vistánál is live mail volt csak ugye ott volt támogatás). Ráadásul thunderbird csak egy addonal kezeli a levélpíprokat, és egy <div> -et se tud normálisan kezelni, folyton kitörli, szétesik az egész levélpapír.
Kellene valami megoldás ami:-olyan program ami tud importálni live mail-ből és támogatja NORMÁLISAN a levélpapírokat
-megoldás, hogyan használhatnám a wlm 2011-ben a html levélpapírt
-
daninet
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez engem is érdekelne

-
daninet
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem írtad milyen rendszer, guglizz widgetek-re. Vistához volt olyan ami kirakott egy display brightness widgetet.
Az fn gombhoz pedig próbálj alaplapi/chipset drivereket felrakni, habár ettől függetlenül működnie kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Seed szerver topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

kösz
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)