- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a program, amivel .avi fájlok alá zenét tudok berakni?
Köszönettel: Munkácsi Márk
-
Winne
nagyúr
Köszi, próbálgatom, tesztelgetem.
-
bubi92
őstag
van 30 giga mp3-am. sajnos sok a dupla csak picit más néven, más mappában. mivel tudnám megkerestetni a hasonló nevűeket, úgy hogy ne magától törölje, hanem nekem kelljen kiválasztani, melyik maradjon?
-
Winne
nagyúr
Üdv!
PlayClaw-val veszek fel játékból in-game videókat, majd utána letörömörítem virtualdubbal x264-el, hogy ne romoljon lényegesen a minősége. Amire nekem szükségem van, az egy olyan program a virtualdub helyett, ami szintén tud x264-et, jó minőségben dolgozik, de a procit normálisan kihajtja és ettől gyorsan dolgozik, mert a virtualdub 20-30% körül kergeti csak a procit és nagyon lassan megy így.
-
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani appot, ami leszippantja a netbook BIOSát? ( másikra akarnám feltölteni, mert már sehol nem elérhető a BIOS vicc)
-
válasz
Kezdő vagyok #25888 üzenetére
[link] (tud magyarul, telepítést követően preferences-ben majd átállítod és újraindítod)
-
zone
őstag
válasz
Kezdő vagyok #25886 üzenetére
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet könyveket katalogizálni,DVD lemezeket,videokazettákat? -
GIJoe
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #25883 üzenetére
értem, akkor vmi letöltés vezérlővel kombinált megoldást tesztelek v thunderbird kiegészítést
-
Olyat magától nem tud a ThunderBird(meg az általam ismert egyik email client sem), hogy dátum szerint létrehoz mappát és azokba gyűjti az adott dátumú leveleket(már ha jól értettem, amit kérdezel). Olyat viszont természetesen tud, hogy dátum szerint csoportosíthatod a leveleket [link]
-
GIJoe
addikt
Üdv Urak! Tudnátok nekem ajánlani e-mail klienst, ami automatikusan leszedni a postafiók leveleit, és dátum szerint mappába tölti mint 1 letöltés vezérlő... Esetleg Thunderbird is tudna ilyet?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #25876 üzenetére
Lejátszója válogatja, hogy fájlrendszer szinten mit tud lejátszani és mit nem. Normál formában ugye simán játssza, viszont lehet nem készítették fel fájlszinten .vob-ra.
FW frissítés segíthet rajta, de lehet csak ki kellene szedni egy hangsávot/feliratot/menüt az eredeti DVD rendszerből és lehet ráférne lemezre utána. Így nem kellene átkonvertálni
-
GEPESZ66
veterán
Lehet, hogy nem itt kellene kérdeznem, ezért elnézést. Van egy film, ISO fájlban. DVD-re nem tudom kiírni, mert éppen hogy nem fér rá, ezt írja ki az író program. Hogyan kell rámenteni Pendrive-ra, hogy az asztali DVD lejátszó letudja játszani, megoldható-e?
-
choco01
addikt
Hali.
Régen volt egy programom ami kiírta hogy a hálózatomon amire csatlakozva vagyok kik vannak fent ha gép név+MAC alapján, vagy csak MAC cím alapján..meg hogy melyik mennyi adatcsomagot használt eddig..
Ennek mi lehetett a neve?
Köszi. -
zone
őstag
-
psg5
veterán
...ami mp4-et lehet vágni zökkenőmentesen. Telefonnal készített videóról van szó.
-
elodman
aktív tag
Hahó
Wirus irtás előtt álló XP az alany és újratelepítés jövendölhető nékie.
Persze mélyen t. driver CD-i poháralátéti minőségben szolgáltak az gazdasszonynál.
Kell-e vmilyen Szupi Boot CD (pl. ultimate boot cd) pl. virusos MBR újraformázásához, diagnosztikához, particionáláshoz, Bios virus ellenőrzéshez?
Milyen progi javasolt a driver-ek feltérképezéséhez (Everest, AIDA?) és kimentés / visszaállításához (pl. Driver Max, Driver Genius, Driver Checker), v. elég a device manager-ben kutakodni és az alapján gyártótól letölteni ?
thanx
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
weboldal komplett letöltésére milyen programot ajánlotok?
-
MZsoltee
veterán
Tud valaki valami olyan programot, amivel képet tudnék lopni avi -ból?
-
danih
veterán
Kellene egy program amivel bad sectorokat tudnék kezelni... mint anno a norton disc doctor
Legjobb ha rendszerindulás előtt lehetne vele dolgozni (bár feltételezem a legtöbb ilyen).
Köszönöm -
Tristis
őstag
Sziasztok! Olyan szövegfelismerő programot keresek (OCR), amelynél ha az egyik oldalon beállítom, hogy melyik az a tartomány, amit szeretnék felismertetni, azt automatikusan minden oldalra alkalmazza (élőfej-élőláb és egyéb scannelési hibákat akarok így kikerülni). Előre is köszi!
-
Gallac
senior tag
Sziasztok !
Milyen windowsos progival tudok lemásolni egy 8 Gigás USB-s BOOT-os Win 7 telepítőt bitenként egy másik
8 G-s USB stickre ? -
localhost
Közösségépítő
válasz
choco01 #25844 üzenetére
Guggolva találtam - nem próbáltam.
-
zone
őstag
válasz
Joker88 #25843 üzenetére
TuneIn Radio-ban ezernyi rádiót hallgathatsz és elmentheted a kedvenceid.
-
choco01
addikt
Hali.
Van valami jól működő power point megjelenítő,olyan ami telepítés nélküli(portable)?
Nem baj ha nem csak ezt tud..csak ezt is tudja.
Köszi. -
Joker88
őstag
Androidra keresnék egy programot, ami le tudja játszani a *.pls kiterjesztésű online rádióadókat..
-
törölt tag
Bocs, lejárt a szerk. idő.
Ollie szerintem azokra a programokra gondol, amelyek telepítője egyetlen exe állományból áll. Néhány játék, driverek, kisebb programok. Azok valóban előbb a temp-be kicsomagolják a sok kis fájlt és csak azután települnek. De ezekre nem jellemző túl nagy méret. A nagy programok telepítője általában külső állományokból csomagolnak ki, azoknál már nem érdekes a temp. Olyanok gyakorlatilag mint a rar, zip, cab állományok.
-
törölt tag
Köszönöm a figyelmeztetést, de telepítéseken túl vagyok. Apró napi szemetelések vannak és nem telepítek játékokat általában a laptopomra. Afféle munkagép. Azoknak pedig elég 4GB ramdisk bőven.
brd: A DataRAM úgy nézem fix méretben foglal le a memóriából. Nekem dinamikus méretű kellene.
-
Henrico
tag
Adott egy Acronis True Image Home 2013-as .tib file.
Létezik valami, lehetőleg free program, amivel, ha átadom valakinek ezt a .tib file-t, abból mazsolázhasson, esetleg csak olvasásra virtuális meghajtóként csatolható?
Köszönöm! -
törölt tag
Milyen program, ami ... ingyenes és dinamikus méretben lehet vele RAMDisk-et létrehozni. 8GB RAM van a laptopomban Win7 x64 alatt és szeretnék a Temp-nek ramdisk-et csinálni, hogy feleslegesen ne lemezre kerüljön. Ötlet?
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
GEPESZ66 #25832 üzenetére
A következőt elfelejtettem leírni.Letöltöttem egy filmet, amely mellett van felirat fájl. A számítógépen a felirat fehér színű, jól olvasható. Mivel a DVD lejátszó nem támogatja ezt a formátumot, a Format Factory-val átkonvertáltam. Ezek után a DVD lejátszón nézve viszont a felirat kék színű lett, vastag, elmosódott betűkkel, nehezen olvasható. Ezért keresek másik konvertálót.
-
GEPESZ66
veterán
Korábban használtam az Any DVD Convertert, nagyon tetszett. Sajnos nem ingyenes. Állítólag létezik portable változata, de ez nem tudom, hogy ez legális-e, ill. ha igen, akkor honnan lehet letölteni?
Esetleg tudtok -e helyette másik , ingyenes alkalmazást javasolni, amely magyar nyelvű is, s esetleg feliratot is lehet a filmhez hozzárakni? -
AtHoS
nagyúr
válasz
ghostrider20 #25830 üzenetére
Akkor nincs mese, írj a gyártónak, mert a weboldalukon nem találtam szoftver letöltési lehetőséget
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van valami router,vagy internetkapcsolat figyelő/tesztelő program Win-re?
Olyasmi ami hosszabb ideig teszteli vagy figyeli,nem mint speedtest.. -
AtHoS
nagyúr
válasz
ghostrider20 #25818 üzenetére
Első körben felvenném a kapcsolatot az üzlettel, ahonnan származik a készülék vagy a magyarországi forgalmazóval.
Ha nem jutsz előbbre, akkor második körben egy olyan bolttal, ahol meg lehet vásárolni a készüléket és van is náluk készleten.
Kicsi az esélye, hogy pont olvassa egy illető itt ph!-n a problémádat és tudjon is segíteni benne, persze nem lehetetlen
Egyébként ez lenne a cucc? [link]
Itt a gyártói weboldal, ha stimmel a termék: [link] -
sfdrakex
nagyúr
válasz
ghostrider20 #25818 üzenetére
A gyártó oldalán nincs fent a program?
-
ghostrider20
tag
Halli nekem van egy ACE SEE DVR 8CH rögzítőm na már most szétment a kis cd. amit adtak hozzá gyárilag
Kérdésem a következő tudom esetleg más programmal helyetesíteni a network clien kellene nekem..Amivel online tudom nézni
Vagy esetleg ha valakinek lenne egy ugyan ilyen és feltöltené valahova vagy adna egylinket megköszöném halli! -
AtHoS
nagyúr
válasz
petya84b #25812 üzenetére
Esetleg: Returnil System Safe
-
petya84b
tag
válasz
jimmy399 #25813 üzenetére
Én eddig ezeket találtam:
-Comodo Time machine
-Skanix IllusionUtóbbitól valamiért befagy a win 7 ha nem várom meg míg rendesen betölt a gép és korábban indítok valamit. Előbbinek viszont nincs vagy nem találtam távmenedzsment programja amivel egy kattintással feloldom a védelmet stb...
-
jimmy399
senior tag
válasz
petya84b #25812 üzenetére
..." ha bármit állítgatnak a gépen letöltenek telepítenek és kikapcsolják a gépet a köv indításkor újra a tiszta win 7 legyen ott...."
Ezt nem lehet megoldani a legjobb tudomásom szerint a rendszer visszaállítással. Azt hiszem 3rd party programot kell ehhez telepíteni... Azt hogy melyiket? Jó kérdés. PC védelmi kártya nem játszik? Az hardveresen oldja meg.
-
petya84b
tag
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a Win 7 enterpriseban levő rendszer visszaállításnál be lehet azt állítani hogy minden újraindításnál állítsa vissza a korábban beállított állapotot? Vagyis ha bármit állítgatnak a gépen letöltenek telepítenek és kikapcsolják a gépet a köv indításkor újra a tiszta win 7 legyen ott. Vagy ez csak másik programmal működik?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Redzsináld #25809 üzenetére
Windows 7 használata esetén az all cpu meter gadget kiírja amiket szeretnél látni.
(#25808) mr bauer
A fent írt gadget szerintem neked is jó. Nálam működik jól.
-
Redzsináld
csendes tag
Dell 3521 - i3-3217u procival ellátott notebookom van. Kellene egy olyan program amivel tudnám követni a processzor órajelét és hőmérsékletét, esetleg tudnám szabályozni a ventilátorokat. Lehetőleg ingyenes legyen
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy minialkalmazást keresek ami kiírja a CPU infókat (órajel,hőfok,használat %-ban stb.). Lényeg hogy működjön és lehetőleg valós adatokat közöljön!
Köszi!Amit most használok az nem a valós értékeket jelzi ki. pl ha a proci órajele felugrik 3.6GHz-re, akkor ez csak 3.3GHz-et ír ki.
-
-
T_Stark
őstag
Ezért írtam hogy lehet hogy én voltam figyelmetlen, de már untam hogy kb 4 oldalon keresztül a pipákat szedjem ki... És ha én így járok vele, akkor egy next-next-finish user gépét mennyi trágyával tolja tele?
Nálam ennyi elég volt, leszerepelt.
Megtaláltam az utódját egy pofon egyszerű és számomra megfelelő WinCDEmu személyében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest