- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
ledger #25299 üzenetére
"Gondolom vannak elég pontos szoftverek erre a célra"
Rosszul gondolod. Ha nem akarod, hogy egy igénytelen, gépi fordítás legyen a végeredmény, akkor keress fordítót. Ha nem érdekel, vagy úgyse fogja olvasni a kutya sem, akkor nem szóltam. Használhatsz ilyen célra készült weboldalra beépíthető widgetet, ami bármilyen nyelvre fordít. [link] -
ledger
tag
Sziasztok!
Kétnyelvűvé kellet tenni a honlapunk, ezért olyan programot keresek ami szöveget tud fordítani Magyarról Angolra és Németre, lehetőleg a legnagyobb pontossággal.Gondolom vannak elég pontos szoftverek erre a célra, ezekből kellene egy-két név. Gugliztam már egy kicsit de kíváncsi vagyok itt a Ti véleményetekre is .
Előre is köszi a segítséget. -
zone
őstag
válasz
geri005 #25296 üzenetére
Ha fizetős: Net Monitor for Employees vagy Smart Sync
Ha ingyenes: iTALC vagy LanSchool Lite -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Van itt egy exifview nevezetű portable-m. Viszont ez nem látja a fotó adatait. Ellépzelhető, hogy valamivel sikerül kiolvastatnom azt? -
geri005
tag
Üdvözletem néktek!
Olyan programra lenne szükségem, amivel a hálózat összes számítógépének a képét látom, és adott esetben irányítani is tudom, és lehetőség szerint a kliens program létezését el tudom rejteni, hogy ne tudjon kilépni belőle a felhasználó.
-
Rocko
tag
sziasztok!
ssd-t szeretnék cserélni, viszont 2 hete telepítettem a gépet. milyen programmal tudom egy az egybe átmásolni az ssd-m tartalmát az új, hogy az semmilyen következménnyel ne járjon.
gondolom, ha total commandderrel át húzok mindent, attól még nem fog működni. -
whitehand
senior tag
Sziasztok keresek képernyő lopó progit amivel tudok videót csinálni és nem horribilis méretű
-
kromatika
veterán
sziasztok.milyen program az amivel letudok fényképezni egy oldalt,és utána kitudom rakni azt egy hírdetéstbe?konkrétan egy vinyót szeretnék eladni,és a hd sentinel képet ki szeretném rakni a hírdetésbe.előre is köszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #25283 üzenetére
Nem szabadna hogy köze legyen a a VLCnek a WD programjához. Elég a VLC-t újra tenni.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a külső WD HDD-m(WD My Passport USB 3) programját,és amikor készen voltam vele(minden rendben ment),megláttam a programok telepítése/törlésénél,hogy a VLC media player 2 verziója is EGYSZERRE fenn van a gépen(azt hiszem,2.0.2,és a 2.0.5 is.)
Levettem valamelyiket,szépen le is ment a gépről,a másikra azt írta ki,hogy már nincs a gépen,és el akarom-e távolítani a listából.
Eltávolítottam.
Kérdés:mivel így ugye a VLC Player kétszer volt feltelepítve a Windows 7 Prof 64 bit szerint,elég csak a VLC-t újratelepíteni,vagy a WD progiját is újra kell-e,magyarán szólva ez a dolog,hogy a VLC kétszer látszott a gépen,bekavarhat-e a WD,vagy más egyéb proginak a gépen?
Vagy elég csak a VLC-t újratelepíteni,és a WD-t meg a többieket békén hagyhatom,mert minden rendben velük?
Semmi közük egymáshoz,ugye?
Bocsánat a nagyon hülye kérdésért. -
localhost
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #25281 üzenetére
Szoktam azt a MURPHY- mondást idézni, miszerint:
"Nem is probléma az igazán, ami nem oldódik meg három nap alatt, magától!"
-
válasz
TazLeacher #25277 üzenetére
Revo Uninstaller?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #25277 üzenetére
(a) vagy uninstallerre gondolsz
(b) vagy UNLOCKER ASSISTANT
(c) egyéb -
TazLeacher
nagyúr
Nem jut eszembe egy program neve. Olyan programokat lehetett vele eltávolítani a gépről, amiket máshogy nem. Egyszerű kis program volt, de nem jut eszembe a neve.
-
Ebben teljesen igazad van, hogy vannak dolgok, amikre oda kell(vagy lehet) figyelni, de ez a felhasználói progik nagy részére igaz (főleg ebben a kategóriában). Pl a legfelhasználóbarátabb particionáló progival is le lehet amortizálni teljesen a rendszert vagy az értékes adataid.
Erre szoktam azt mondani, hogy attól, hogy én késsel a hagymát kockázom fel, más meg a szomszédját, attól még nem a kés a hülye. -
Dany007
veterán
Androidra tudtok mondani olyan progit ami megmutatja milyen app tartja "ébren" a telefont, illetve azt is, hogy milyen app ébreszti fel néha magától?
Az elmúlt pár napban kezdtem észrevenni, de azt hittem csak benézek valamit, de úgy néz ki nem. Pedig semmilyen új app nem lett telepítve. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #25271 üzenetére
Azért nem árt a ccleaner, programokhoz tartozó beállításain is átfutni, mert törölhet olyat ami az esetleg jól megszokott kényelmes programkezeléseket megborítja.
pl. böngésző sütik törlése, utoljára beírt URL-ek törlése, utolsó letöltési hely törlése, stb..
Persze adatvesztést nem okoznak, de kényelmetlenséget bizonyos körülmények között okozhatnak
-
sz.j
nagyúr
válasz
föccer #25269 üzenetére
Köszi köszi, de be kell látnom, hogy pontatlanul fogalmaztam ...., mert ugyan a "G"-ben rákerestem ezekre a progikra, de mivel nagy a választék, nem tudom hogy melyik az amelyik nem hagy semmilyen "nyomot" maga után és a legjobban/legegyszerűbben kezelhető.
Akkor nem marad más, kipróbálom őket. -
csabika0001
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #25271 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
válasz
csabika0001 #25270 üzenetére
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Eléggé teleszemeteltem a win7 et.
Néztem a local temp-et de semmi, nincs valami progi amivel(hasznosan) lehet takarítani ? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Melyik az az ingyenes program amivel meglévő PDF doksik szövegébe új, tetszöleges szöveg szúrható be?
Előre is köszi az infót.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Dluinet #25266 üzenetére
Igen, igazad van.
A szövegértés, szövegfelismerés meg a Siri és a hangparanccsal vezérelhető mobiltelefonok az két külön dolog. Mondhatni ég és föld.
Az emberi folyóbeszéd megértése nem alapulhat hangmintán, mesterséges intelligencia kell, de ahhoz a mai gépek kapacitása és tudása még kevés.
Környezeti zaj, hangerő, beszédsebesség, hangmagasság, kiejtés, nyelvjárás, artukuláció, tájszólás minannyi leküzdendő paraméter...
Különösen nehéz feladat lesz a diktálóprogramok megírása - de onnan már csak egy pici lépés lesz a valódi szóbeli gépi nyelvi fordítás, valós időben.
-
válasz
energy4ever #25263 üzenetére
Google SketchUp
-
energy4ever
addikt
Valami olyan programot tudtok ajanlani, amivel tudok csinalni 3D-s dolgokat?
Paint szeru kellene, amivel 3D-ben mindent megtudok csinalni. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Létezik PC-re valami beszéd felismerő magyarul? Már annyit kerestem, de semmi hasznosat nem találtam. Kellene pár emberkét interjúvolnom és az jó lenne, ha egyből szövegszerkesztőbe menne. Valami ilyenre gondoltam, de ez nem tud magyarul: [link]
-
scope2007
addikt
TCset már használtam.
whereisitet kipróbálom.
van valami directory lister is közben, de fizetős (meg kell néznem miket korlátoz a probaverzió) -
qwertly
addikt
válasz
scope2007 #25255 üzenetére
Szia!
Én ezt használtam és szerintem a legjobb:Where is it? -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a linket,mondjuk a nortont nem szeretem mert párszor már gond volt a vírusirtójával és gyenge a gép is.A gép egy régi fapados HP NX6310 a cégtől.Ezen nem nagyon menne a windows 7 de arra tökéletes,hogy kezdésnek legyen egy saját gépe rajta pár játékkal plussz net.Leírom pontosabban mit is akarok:
Adott napon általam beállított időt tudja használni a gépet. Pl. ha beállítom, hogy napi 2 óra ideje legyen, de közben ki-be tudjon jelentkezni. Tehát ne kelljen egyhuzamban 2 órát dekkolnia a gép előtt. A saját belátása szerint oszthassa be az idejét. Akkor léphessen be mikor akar, de csak adott időt/nap. Ha "holtidő" van, tehát semmit nem csinál a gépnél, nem játszik, nettezik, filmet néz, akkor ne teljen az ideje akkor sem, ha eljött a géptől és "értelmesebb" dologgal foglalkozik. -
scope2007
addikt
üdv.
esetleg tud valaki egy könyvtár szerkezetet és annak fájlait lementő, kilistázó progit?
minnél látványosabb annál jobb, akár htmlbe is lehet.van kb 10-15gb programgyujtemeny, és jó lenne ha rendelkeznék egy listával is.
szépen kategórizálva vannak, mint pl a filehippon -
qwertly
addikt
válasz
PumpkinSeed #25251 üzenetére
Szia!
Köszi a linket megfogom nézni a programot,nem baj ha angol csak az a fontos,hogy megbízhatóan működjön ne tudják könnyen megkerülni. -
zone
őstag
válasz
qwertly #25249 üzenetére
Norton szülői felügyelet
Esetleg lecseréled az XP-t Windows 7-re, abban gyárilag van szülői felügyelet."És ha letelt a 90 perc akkor kikapcsoljon és ne lehessen elindítani."
Soha többé? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tudnátok javasolni xp olyan programot amellyel beállíthatok olyan opciókat,hogy meddig menjen a pc mikor kapcsolja ki a gépet.Napokra belehessen állítani pl:hét közbe 15-18-ig szombat vasárnap meg mondjuk 11-14 és 17-19 között lehessen csak használni.Más időpontokba csak jelszóval lehessen a notin ügyködni,és ha letelt a beállított időpont akkor figyelmeztetés után kapcsolja ki a gépet.De azt is jó lenne ha csak azt tudnám beállítani valamely programmal,hogy egy meghatározott idő keretet használni naponta mondjuk hátközbe 14-19 óra között 90 percet mehet a gép.És ha letelt a 90 perc akkor kikapcsoljon és ne lehessen elindítani. -
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
OSX alá keresek olyan progit, amivel a leformázott partíciót vissza tudnám(exFAT) állítani.
-
törölt tag
Ha tud valaki olyan lejátszót ami a következő felirat-sorra ugrik egy gomb lenyomásával (és a kép is vele együtt ugrik) az szóljon. Megköszönném
Mert eddig kipróbáltam párat, egyik se csinálja ezt.
Feliratozási munkák ellenőrzésére kéne. A feliratot ki tudom nyerni mkv-fájlokból szóval időzíteni nem kéne. Aegis-subbal dolgozom.
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Hobbi célra keresek videó-szerkesztő programot. Főleg képek összefűzésére, illetve effektelésére, de néha tényleges videók módosítására is alkalmasnak kéne, hogy legyen.Tudtok valamit ajánlani Movie Maker-en kívül?
Üdv: Gábor
-
zone
őstag
válasz
w.miki #25240 üzenetére
Task List Guru, ebben van drag-n-drop.
Még az is eszembe jutott, hogy készíthetsz üres txt fájlokat, amiket átnevezel mp3-nak és az összeset behúzod pl. Winamp-be és így elmentheted a listát m3u fájlba is.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
A Win7 elfelezi az ablak méretét ha a képernyő szélére tolom ki. Van valami olyan progi, ami akkor is elfelezi, ha két monitor esetén csinálom ezt az egyiken? (azon a szélen, ahol kezdődik a következő monitor).
A két monitor felbontása nem egyezik meg. A képen pirossal jelöltem azt a részt, ahol nem lehet áttolni az egeret. A legjobb megoldás az lenne, ha oda tolva az ablakot, lehetne elfelezni a méretét.
[link] -
PlayMax
nagyúr
Üdv.
Mivel tudnék több DVD fájlt egy lemezre másolni DVD-ként? Több családi videóm is van DVD lemezen,és ezeket szeretném egy lemezre rátenni. Nem szeretnék konvertálgatni,ezért is jobb lenne egy ilyen megoldás,hogy maradjon DVD az egész...
Köszöntem előre is. -
w.miki
veterán
TV csatorna/projekt tervezéshez milyen kis programot ajánlanátok?
Annyit szeretnék, hogy beírok szövegeket/programokat egy-egy sorba/dobozba, majd azokat tetszőlegesen lehessen mozgatni.
Ha az egyiket feljebb húzom, a többi automatikusan lejjebb megy, amit alulra rakok, a többi fölé kerül.
Mint androidos telefonokon a widget gombok sorrendje menüben, ami van... Csak ezt XP-re, tetszőleges szöveggel, egérrel mozgathatóan. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
energy4ever #25230 üzenetére
WinAmp, foobar? Ez a Walkman nem tudom milyen, amit említettél.
-
energy4ever
addikt
Valami zenelejatszo(mp3) program kellene, olyasmi mint a Walkman(de ugy PC-re kellene). A lenyeg, hogy konnyen tudjak vele csinalni lejatszasi listakat, amiket eltudok menteni, stb. Es azert nem valami kis pista fele program kell, hanem olyan, aminek neve is van.
-
CsonkaImo
addikt
Köszönöm
-
zone
őstag
válasz
CsonkaImo #25227 üzenetére
ATI Tray Tools
RivaTuner
MSI Afterburneregyébként nem tudom, hogy kerested [link]
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami játék közben mutatja a cpu-gpu kihasználtságot hőmérsékletet és fps-t. Youtube gameplay-eken szoktam látni meg itt ph-n is egy két screen-en. Google-el rákerestem de nem találtam ezért kérném a Ti segítségeteket. Válaszokat előre is köszönöm!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot ajánlani, amivel Windows 7-en meg lehet jeleníteni a tálcát két monitoron is? Egy laptopról lenne szó, amiben Intel 4 Series Express Chipset Family videovezérlő van és egy külső monitor van rákötve.
-
zone
őstag
válasz
TomPoe #25213 üzenetére
Ha csak rövid ideig kell, 14 napos trial: VolumeLock
Ha tovább, akkor Start menübe írd be: gpedit.msc
Felhasználó konfigurációja -> Felügyeleti sablonok -> Vezérlőpult
Ott a "vezérlőpult megadott elemeinek elrejtése", bekattintod, hogy "Engedélyezve", utána bal oldalt a "Megjelenítés" gomb, beírod, hogy "Hang" - idézőjel nélkül persze. OK. OK. És így nem lehet elérni a vezérlőpultból a hangbeállítást.Az óra mellől is el kell még tüntetni: Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások - Tálca ikonjainak testreszabása - alul a Rendszerikonok engedélyezése vagy letiltása, itt a Hangerőt letiltásra állítod.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #25218 üzenetére
VirtualDubbal rátudod égetni az avira a feliratot. DVD-re hogy akarod kiírni? Viszi a Divx-et az asztali lejátszó? Annak nézz utána feliratokat viszi-e, ha igen nem szükséges beleégetni, elég ha azonos névvel kiírod a feliratot és a filmet. Ha DVD ként akarod kiírni, akkor pl convertXtodvd-vel át tudod konvertálni.
-
GEPESZ66
veterán
Letöltöttem egy filmet, s hozzá az srt-felirat fájlt.Létezik-e olyan program, amivel a filmhez hozzáadom a feliratot? Illetve,ha kiírom így DVD-re, akkor DVD lejátszónál lesz-e felirat?
-
footy
addikt
válasz
sfdrakex #25211 üzenetére
Ket okbol is jobb, egyik hogy nalam mindig 20+ ablak van folyamatosan nyiva es nem akarom keresgelni hogyha ki kell valami miatt kapcsolni. A masik pedig, hogy tobb radionak is flash alapu az oldala, ami miatt terhelve van elegge a processzor, ezert porog a venti ami zajos es csokken a notebook uzemideje.
Sajnos egyik program sem tud belepni a TuneIn fiokba. -
TomPoe
tag
Be lehet valahogy hangerő korlátot állítani a Windowson belül? Olyasmi megoldásra gondolok, hogy pl. a hangerő csúszkát ne lehessen egy bizonyos szint fölé tolni vagy pl. hogy feljebb lehet tolni, de a hangerő egy bizonyos szinten marad. Vagy alapból a hangerő változtatás lehetőségének a megtiltása vagy csak jelszóval lehet hozzányúlni vagy ilyesmi. Remélem érthető a kérdés
.
-
Haliho!
Tudnatok ajanlani nekem egy olyan programot, amivel mov fileokat tudnek aviba alakitani? A fenykepezogep ebben vesz fel es igen nagyok, ezert szeretnem atkonvetalni.
Koszonom!
-
footy
addikt
TuneIn-hez keresek programot PC-re, amivel be lehet lépni a saját fiókomba és a bookmarkolt rádiókat lehet hallgatni. A lényeg, hogy ne kelljen külön böngészőt indítani.
-
Oczu
senior tag
Dluinet, brd, köszönöm a progikat, kipróbálom őket.
A TcpView -nek van olyan pop-up ablakja, ami folyamatosan mutatja az aktuális ping-et játék alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest