Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xinosz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, mégpedig abban, hogy, hogyan lehet egy játék telepítőlemezét ami ISO lemezkép formájában van, kettéosztani úgy (pl. 14 Gb -> 2 x 7 Gb duplarétegű lemezre), hogy telepítéskor ne keljen összerakni, mint ahogy a Total Commander-el szokás, hanem úgy viselkedjen mint egy többlemezes telepítő, hogy az első lemez behelyezése a virtuális meghajtóba és feltelepítése után kérje a második lemezt! Remélem érthetően fogalmaztam és tud nekem valaki ebben segíteni!
-
copass
veterán
sziasztok!
olyan progit keresek, ami nekem statisztikát készítene egy adott programon belül milyen billentyűkombinációkat használok a legtöbbet. -
copass
veterán
fizetős vonal: word, photoshop, illustrator, indesign
free: libreoffice, gimp, inkscape, scribus
attól függ mennyire akarod túlbonyolítani, egy szövegszerkesztővel is megoldhatod szépen. -
Csaszykj
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #25493 üzenetére
Hát, az tény.
Fél órán át csak nézegettem a funkcióit.. szemem-szám tátva kb, mivel még nem nagyon foglalkoztam hasonló programok használatával. ( csak réges rég ) -
Csaszykj
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #25490 üzenetére
Hálám örökké üldözni fog, tehát legyen mostantól hátra is szemed.
Pontosan rá gondoltam, nagyon profi kis program!
Köszönöm szépen!
-
Csaszykj
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #25490 üzenetére
Tényleg?
Warez tilos, így nem írom le mi lett volna a konkrét kérdésem.Köszönöm a tippet!!!
-
RaZroX
addikt
Üdv! Olyan programot keresek Windows 7 alá, amivel bescannelt szövegeket tudok módosítani.
Pl. Van egy A4-es lapnyi szövegem és abban 1-2 sort akarok módosítani. Scann, majd gépről szerkeszteni, majd a módosított példányt újra kinyomtatni.Ehhez pedig kéne még egy betűtípus felismerő progi is, hogy ne üssön el a többi szövegtől.
Tud valaki ilyet ajánlani ?
Előre is köszi!
-
dokee78
félisten
Olyan progit keresek amivel az SD kártyát tudnám törölni,hogy vissza se lehessen állítani a dolgokat.
-
maszat07
tag
Hali!
van olyan program amivel indavideóról tudok letölteni?? köszi előre is! -
Csaszykj
aktív tag
válasz
erikke17 #25470 üzenetére
Freestudio-t ajánlom.
Eléggé széleskörű... -
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Kupont szeretnék készíteni.
Létezik kimondottan olyan szoftver, amivel lehet készíteni?
Első elgondolásom az volt, hogy a BusinessCards MX progival készítek, speciálisan megadott egyedi méretben.Köszönöm előre is a segítségetek!
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #25439 üzenetére
Na jó, nem feltétlen a legmegbízhatóbbra várok javaslatot. Megteszi egy megbízható is.
Még valami. A technetklub oldaláról szeretnék letölteni ms silverlight videót letölteni, de nem engedi. Van erre valami segítség, vagy lehet hogy nem is lehet?
-
zone
őstag
Thunderbird + Attachment Extractor plugin
A gmail fiókban külön be kell kapcsolni a POP vagy IMAP protokollt.(#25470) erikke17
A Freemake programja kb. faék egyszerűségű, ettől hova legyen egyszerűbb? -
raccoon24
csendes tag
Esetleg ez: MailStore Home
-
L1m1
tag
Szóval gmailből az összes mellékletet lementeni
De reggel van még -
L1m1
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megcsinálni hogy gmailből az összes mellékletet lemeneteni?
kb. 1000 levél.
Ha jól láttam gmailben ilyen funkicó nincs.
Valamelyik levelező kliens támogatja ezt?Köszönöm!
-
macera2
aktív tag
válasz
erikke17 #25470 üzenetére
Easy You Tube Video Downloader 6.7-et használom, és bevált. F.F. / Eszközök / Kiegészítők. Itt meg lehet keresni, letölteni. Beépül a FF.-ba, a YT-nál megjelenik az ikonja, és használhatod. Én ugyan elég béna vagyok a sw.-es dolgokhoz, de még nekem is egyszerűnek tűnik.
-
erikke17
őstag
Üdv, tudnátok ajánlani valami remek kis progit amivel YouTube-ról tudnák letölteni majd MP3-ba konvertálni vagy egyből hogy MP3-ba ? Van nekem egy ilyen protable progim remekül is megy még anno amikor 360p meg HQ volt a király YouTube-on abból a korszakból, és igen tré a minősége..
Találtam ez a Freemake Video Downloader jónak is néz ki, de valami egyszerűbb ennél? Akár protable is lehet, jó minőség legyen az a lényeg és megbízható
Meg találtam ilyen YTD Downloadert is.. Erről valami vélemény??
Olvastam hogy vigyázni kell a nagyon szutyok alja ilyenekkel szeretnek virusokat hozni meg maguk is részben azok.. -
klambi
addikt
Szevasztok!
olyan gondom lenne hogy tegnap másolás közben megadta mgát a pendrive-om... a windows látja, de se formázni se semmit nem took vele, hallottam olyan progiról,amivel újra lehet építeni a particiót, nem hagyományos programokra gondolok, vagy 3-4 et próbáltam, valamelyik nem is látja, a többi nem tud vele mit kezdeni...
valakinek ötlete? -
half333
őstag
Sziasztok! Valaki tudna segiteni abban hogy miként tudnám átkonvertálni az FLV (karaoke fájlokat) cdg+mp3-ba?
-
V.Stryker
nagyúr
-
válasz
V.Stryker #25454 üzenetére
http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/02/10/porsche_911_50_eves/3868576_09345bac45295d79701d55ef621dda14_f.jpg
http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/02/10/porsche_911_50_eves/3868578_9f5f89cdce8ba3c6134d8065c53203f0_f.jpg
http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/02/10/porsche_911_50_eves/3868580_c1e89b4d0cfff71a785683710f0813e3_f.jpg
http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/02/10/porsche_911_50_eves/3868582_cb00f2cd12ed7270af0634bec325ccae_h.jpgén maxthon böngésző fájlszimatolóját használom, de gondolom bármelyik böngésző kiegészítőjével is meg lehet tenni, így az adott böngésző topikjában kérdezd
-
V.Stryker
nagyúr
Meglesem köszi.
Innen a képeket mivel lehetne menteni?
-
brd
nagyúr
Köszi', de az első csak Workstation kártyákon működik (hiányolja az ilyet induláskor a program). A másodikhoz pedig kellene EDID a monitor felől, ami nincs. Az MSI Afterburner egyáltalán nem tud ilyesmit, az ATT pedig lefagyasztja az egész gépet, amikor elindul.
Az egyetlen program, amivel jutottam valamire, az ez, de ez sajnos csak egész Hz-eket tud, tehát a 47,96Hz sajnos nem beállítható vele (sem a pont, sem a vessző nem értelmezett karakter a beállításnál). -
brd
nagyúr
Milyen programmal lehet saját képfrissítést beállítani? XP-re és Win7-re, de ha csak utóbbira van, túlélem. A PowerStrip-et használtam eddig, de az sajnos nem működik az új VGA-val, remélem, csak egyelőre...
Egyébként 47,960Hz, és 50,020Hz, amit be szeretnék állítani. -
Csontikka
aktív tag
-
artiny
őstag
Létezik olyan progi ami valoban megtalalja a drivereket(pl. egy notebookhoz) ilyen driverfindere gondolok?
-
zone
őstag
-
maszat07
tag
Hali!
Sürgősen kellene nekem egy olyan program, mivel képekből videót tudok szerkeszteni zenei aláfestéssel
köszi előre is! -
Létezik, csak az egyetlen "kellemetlenség" az lehet, ha gyárilag előtelepített W8-ról van szó, mert ott "kicsit" trükközni kell és úgy sem feltétlenül garantált a siker. (Én már klónoztam előtelepített OS-eket, szóval kivitelezhető amúgy)
Ha kérnél segítséget ebben, akkor keress meg privátba, válaszolj a kérdésemre(előtelepített vagy sem) és dobj egy képet a lemezkezelőről, ahol a rendszerlemez összes partíciója jól látszik.
Utána majd eldől, hogy van-e értelme a dolognak, vagy tényleg az az egyszerűbb eljárás, ha újrahúzod. -
sgery
őstag
Létezik olyan program, amivel a HDD-re feltelepített Windows 8-at úgy át tudom másolni egy SSD-re úgy, hogy utána arról fusson tovább a windows minden gond nélkül? (tehát az újratelepítést szeretném átugrani)
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Legmegbízhatóbb IP locator oldalt mit javasoltok? -
Racze
tag
Hali!
Remélem jó helyre írok, másik topicban már érdeklődtem, de az sajna az uppolás után is hamar eltűnt szem elől, szóval bízom benne, hogy itt valaki tud segíteni.
"Tudna-e nekem valaki ajánlani egy jó gif animáló programot, ahol a végeredmény nem lesz pixeles? Most a Bannershop Gif Animator 5-öt használom, ami jó ugyan, a de kész gif animációja igencsak szemcsés. Még csak nem is 256 színre van beállítva, hanem full palettára, de lehet, h elavult progit használok, és bennem van a hiba?!
(ez előtt pedig Easy Gif Animatort használtam, és ugyanez volt a gondom)"
-
qwertly
addikt
válasz
nagynorika #25398 üzenetére
Ha még érdekel használd az IDM dowloand manager programot tökéletesen leszedi a filmet.
-
laszlo168
senior tag
Sziasztok, milyen programmal tudnék mp3 zenéket vágni, aztán össze illeszteni?
-
mutyi
senior tag
Érdeklődnék, hogy mit ajánlotok arra a esetre, ha van két gépem, egy asztali meg egy notebook és szeretném, ha végre nem lenne bizonyos mappák között különbség,mert mindig össze lennének szinkronizálva.
Tudom Dropbox meg Google Drive, de azért sajnos amíg lassú aránylag a feltöltési sebességem,addig ez elég macerás.
Valami kényelmes és használható alkalmazás, megoldás érdekelne. -
olivera88
veterán
Már régóta használom a Freemake Video Downloadert, de az újabb verziókban Chrome böngészőben nem jelenik a letöltés gomb a videok fellet, Ez miért van?
-
zone
őstag
válasz
maxika2004 #25421 üzenetére
Audacity - van benne tempó és sebesség változtatás.
-
Rx
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #25406 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Más.
Lehet, hogy nem éppen ide tartozik...
Van az XBMC program, ezt lehet esetleg távirányítóval kezelni, amelynek van egy adó egysége (mint pl a wifis egereknél)? -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Olyan progit keresek, amivel egy mp3-as szám sebességét tudnám lelassitani !
Tudom van sok " nagy" progi erre, de valami egyszerübbet ajánlhatnátok ami ezt tudja .Elöre is köszi !
-
zka67
őstag
Sziasztok!
Hátha itt tud valaki megoldást erre a problémámra.
Arról van szó, hogy olyan programot vagy beállítást keresek win7-hez, amivel lehet skálázni az asztalt. De nekem nem nagyítani kellene a betűket, hanem kicsinyíteni. Magyarul azt szeretném, ha legalább 2560x1440-es felbontású asztalt meg tudna jeleníteni 1920x1080-as monitoron, természetesen minőségromlás mellett.
Ha tud valaki ilyet, annak megköszönném, ha megosztaná velem is.
-
apro
senior tag
Hali
Lehet hogy láma kérdés,de hogy tudnám megoldani egy szerre 2 monitor(egyik Tv) egyszerre legyen kép és a tévén filmet nézni a másik netezés.A Vga AsusHd7850 ,van HDMI,DVI,kimenet is rajta,odáig jutok hol egyik hol a másik hiába van összekötve egyszerre mind a2 kijelző csak az egyiken van kép.(Elvileg ez a kártya 3 monitort is tudna egyszerre kezelni)
Köszi előre is a segítséget. -
lajosl020
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #25413 üzenetére
És hogyan tudnék ilyet valahogy belevarázsolni a gépembe?
-
lajosl020
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #25409 üzenetére
Sajnos,sem az egyikre,sem a másik megoldásra sem reagál!
-
válasz
PumpkinSeed #25409 üzenetére
amilyen a kérdés, olyan a válasz
a kérdésben még a win verziója se volt leírva
-
lajosl020
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #25405 üzenetére
Kösz a segítséget,de sajnos nincs hozzá lemezem.Így most,vagy anélkül mit tehetek?
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan program (mint pl. a vinyóknál a HDD Sentinel) ami a videókártyát csekkolja le, hogy minden okés?
Lenne egy MSI 8600GT OC kártyám amit el szeretnék adni, de mivel évek óta laptopot használok nem tudom milyen állapotban lehet. Legutoljára semmi probléma nem volt.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Rx
-
lajosl020
csendes tag
Sziasztok!Új vagyok itt,és a segítségeteket kérném,van egy Toshiba laptopom,és hardver futtatás közben,azt hiszem hogy leállítottam valamit,ehhez kérnék segítséget,mert most csak annyit csinál a gépem,hogy futtatja a Windowst,utána semmi,azaz üres marad a monitor.Segítségeteket köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macrodroid
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- E-roller topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest