Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

föccer

üzenetére
						Nem vagyok járatos a témában, de Jira és alternatívái használhatóak erre.
Annyi hátránya van, hogy egy kezdőknek nagyon nehezek az első napok és nem ingyenesek.
Általában olyanok szokták használni akik ismerik valamelyiket: kanban board, Gantt diagram, scrum board, és szeretik a chart-okat. - 

sz.j
nagyúr
válasz

föccer

üzenetére
						Köszi köszi, de be kell látnom, hogy pontatlanul fogalmaztam ...., mert ugyan a "G"-ben rákerestem ezekre a progikra, de mivel nagy a választék, nem tudom hogy melyik az amelyik nem hagy semmilyen "nyomot" maga után és a legjobban/legegyszerűbben kezelhető.
Akkor nem marad más, kipróbálom őket. - 

- 

pocokxx
Közösségépítő
válasz

föccer

üzenetére
						Igazából ez már csak kiegészít egy amúgy is eldöntött "vitát". Kevés az olyan fú név, ami a feleségemnek és nekem is tetszik... De már megtaláltuk
 Ugyan nem ezzel a programmal, de közös nevezőre hoztuk a "törteket"... Nem vagyok annyira "kocka", hogy még a fiam nevét is a gép döntse el....
 Csak érdekelt, hogy létezik.e ilyesmi. - 

rt06
veterán
válasz

föccer

üzenetére
						pontosan
kozben keresgeltem magam is, egyelore ugy tunik, hogy a miranda, trillian es pidgin tudja a felsoroltakat (skype-ot pluginnal, plusz telepitve kell lennie)
sfdrakex: ahogy nezem, az pont nem tudja a skype-ot (a fentebb felsorolt 3 protokoll mindenkepp szukseges)
 - 

válasz

föccer

üzenetére
						Köszi
A vállalatirányítási rendszerünkben (régi, személyre szabott rendszer) kéne 1-2 dolgot átírni, a programozó uszkve 300.000 Ft-ot mondott (ami egyébként nem sok, mert 60 állományban kéne kotorászni), de ezt is meg akartam spórolni.
UI: A fönököm fog ennek a hírnek "örülni", de hát ezzel jár a dolog. - 

- 

cigam
titán
 - 

törölt tag
válasz

föccer

üzenetére
						Ismerem a hw igényét egy ilyen alkalmazásnak. De azért a támogatás ne abból álljon már, hogy vegyél másik gépet (pláne úgy, hogy az minden egyéb alkalmazásod cseréjét is maga után vonja). Ez számomra azt jelenti, hogy a fejlesztő nem foglalkozik optimalizációval. Ha nem képes Win-re rendesen megírni, akkor ne írja meg rá (ja, hogy a bevételek 90%-a erről a platformról van? Akkor meg miért nem erre írja meg rendesen?). Vagy simán ismerje el, hogy nem képes rá.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
 - Antivírus szoftverek, VPN
 - Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Battlefield 5 PC SteelBook és játék

- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként találtam egyet, Recuva a neve... ingyenes és minden letörölt adatom pikk-pakk visszahozta.

pedig át akartam állítani, hogy fekete háttér fehér betű, hogy kellemesebb legyen a szememnek az olvasás, de akkor erről le kell hogy tegyek?! 

De ennek ellenére örülünk, hogy végre x64-es változat megszületett... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 , és a tonert egy évig pakolhatom bele, jelenleg 670k oldalnál járok és még működik)